Imorgon!

Imorgon är det dags för oss att dra ifrån Ålesund ett tag. Klockan 21 går bussen från staionen, 10 timmar senare befinner vi oss i Oslo, och framåt lunchtid på tisdag borde vi ha landat på NEtersminalen i Göteborg.
Tråkigt nog fick jag lämna tillbaka telefonen jag lånat ett tag, och där fanns all min musik. Jag kommer bli psykiskt störd om jag ska åka buss i 15 timmar utan musik. Jag ska försöker ordna detta på nåt höger eller vänster.
Jag har inte ens börjat packa än... Gaaah, detta kommer bli en lång natt!

I failed myself

Jag tror jag är på väg att bli en av de personer jag föraktar mest i hela världen. Va fan tillät jag mig själv falla ner dit för? Detta är fan inte klokt någonstans. Uppenbarligen är jag inte lika hård som jag gett sken av att vara. Jag har lurat hela världen, men värst av allt har jag lurat mig själv. Allt det jag byggt upp, hela min fasad, hela jag har rasat. Min värld har rasat och jag måste nu finna ut ett sätt att bygga upp den igen, på rätt sätt.
Jag svamlar... Måste vila.

Min kropp skriker efter närkontakt, efter pussar, kramar och gos. Jag måste ner till hoffe innan jag beger mig på nästa jobb. Kos kos kos.
Jag hoppas jag beter mig såhär för att jag är trött, och inte för att någon har slagit mig i skallen.

Natti!

Fy fasen vilken tråkig natt vi hade på metz. Nada people, jag fick sluta en halvtimme tidigare, och Felicia fick sluta ca 2 timmar tidigare. Vi begav oss med varsin ros i handen (Felicia stal sin, jag fick min av en äcklig fiskargubbe) bort till Hoffe. Jag drack en kopp kaffe, sen gick vi till donkis för att käka. Där var det en kille som la upp sin nakna stjärt på disken. Vi gick. Felicia hem, och jag till Kribbis. Anton och Kennie var ute och söp, så jag fick helt enkelt låsa in mig själv. Sen kom dom, de fulla små svinen. Lyckligtvis gick dom inte in på Kristians rum, då hade jag skämts ihjäl. Dessutom så gillar inte Anton när jag gör nattliga besök där, så jag tyckte det var bäst att hålla mig osynlig tills Kristian kom hem, haha!
Framåt 6 tiden vart jag sweintrött, men hade jag somnat hade jag aldrig kommit upp till jobbet, så jag fick underhålla mig med att pilla i Kristians brösthår. När jag ansåg mig färdig med det satte jag på mig min overall, skruvade fast ett par skidor på fötterna och gled iväg till jobbet. 1 timme senare ligger jag nu här på min kalla, knakande luftmadrass. Inte lika sweintrött, men jag tror jag ska lyckas somna ganska snart. Jag måste, om 5 timmar ska jag åter vara på jobbet. Ta mitt liv.

För övrigt så åker jag till Sverige i övermorgon, om det är någon som lyckats missa det, för att se världens bästa band spela på Scandinavium i slutet på nästa vecka. Ja, jag säger då det... livet är allt bra lustigt ibland?

Nu ska jag ligga och drömma mig bort med min man här ovan!

Godnatt!


Friday

Idag är det en vecka kvar. Jag håller på att krevera. Det kan ju bara inte vara sant..? Okej, nu töntar jag mig, det är sant. Klart att det är sant liksom, jag köpte ju hiljetter till det? Men ändå =P

Idag jobbelurade jag. Sen sprang jag till donkis och hämtade Fillan, sen sprang vi till hoffis och hälsade på Anton, sen sprang vi till lille med Kribba och Olle. Sen gick vi hem. Men vi var för trötta för att gå, så vi slutade tänka på att vi gick, och då gick det bättre. Vi orkade inte ens tänka i hela meningar. När vi kom hem la Felicia sig på hallgolvet för hon orkade inte gå längre, och jag satte mig på dass men orkade inte skita. Sen låg vi båda på hallgolvet. Sen garvde vi. Fy fan vad jag kommer sakna henne! Hur ska jag kunna klara mig i nästan en månad utan denna underbara människa? Jag kommer ju dö här... Alltså, jag kommer ju dö jättemycket? Jag längtar redan till slutet av mars! Tur att Carolina kommer hit en vecka och underhåller mig under tiden. Men ändå? Jag kommer aldrig kunna leva utan Felicia. Förstår inte hur jag överlevde dom första 20 åren? Märkligt det dära...

Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mig vacker, därefter ska jag till Metz och sitta en stund i covern. Blä! Sen ska jag hem till krabbsås och sova. Fast jag ska inte sova, jag ska kolla på Entourage. Klockan 8 imorgon bitti ska jag befinna mig nere på butiken, låsa upp dörren, sätta upp brödet, tidningar ska på plats osv. Björn kommer halv 10, så jag passar på att gå hem och sova då innan jag börjar jobba på allvar klockan 15. Nej fyttirackarn sicken helg.. Jobb imonnatt, jobb på söndag.. Sen städa, sen supa sig dyngrsak. Jag kommer helt död på måndag ju? Lika bra de, ska ju åka buss i 15 timmar.


Tröttis

Fy fasen, jag är verkligen cpigt jävla trött! Hade ju planerat att gå hem och sova efter jobbet, men gick hem till Kristian istället för att sova. Palla sova själv? Blev dock inte så mycket sömn, kollade istället 1000 avsnitt av Entourage. Sjukt bra serie. Och så skrattade vi. Åt (inte åt som i käkade) tårtor. Kom hem för en liten stund sen iaf, men lär väl inte kunna somna förrän Felicia drar till jobbet. Usch usch usch, jag orkar verkligen inte gå upp tidigt imorgon också!

Morgen!

Det är nu man önskar man inte levde typ.. Vad fan gör jag uppe nu? Jo, det kan jag berätta; jag har inte sovit än. Igår efter jobbet gick jag bort till Felicia på donkis för att hämta ena nyckeln (hon hade lyckats norpa åt sig båda), och käka en bit ohälsosam mat. Sen gick jag till hoffe dit senare Kristian och Kennie anlände. Anton jobbade, och det var meningen att vi skulle sitta och titta på nån helt ointressant fotbollsmatch mellan Chelsea och Inter. Blev inte så mycket fotboll, tack och lov, utan mer tjöt och öl. Bättre det.

Efter matchen pillade vi hem oss till grabbarna, satt och tjöta till klokan blev sent och sen låg jag och gosade med Kristian hela morgonen. Och så ringde visst klockan... Upp från hans varma säng rätt ut i kylan, det var mer lockande att ligga kvar kan jag ju berätta... Men men, här sitter jag nu och önskar tiden kunde gå lite fortare så jag kommer iväg till jobbet, få dagen avklarad och kan gå hem och nana lite. Jag är inte pepp för femton öre.

Imorgon ska jag upp lika svinigt tidigt, och senare dessutom jobba natt. Samma tid på lördag, och natten igen. Öppning på söndag. Sen är det över. Och då är det dags att tänka på packning och städning. På måndag åker vi. Måndag. Måndag. 4 dagar. Göteborg. 3 helt underbara dagar med världens finaste Felicia. Tokio Hotel. Ålesund med Carolina. Jag har btw ett avtal med Kristian; vi ska bara ihop Carolina med Anton =D
Det kommer bli bra det här. Så småningom. Kanske.

-

Som sagt så detta ingen bra dag. Inte alls. Inte någonstans. Jag förstår inte vad som har hänt med mig. Den sista tiden har jag var helt nere och typ inte glad. Jag orkar inte göra någonting, orkar inte ta tag i någonting. Jag hoppas bara på att allting löser sig så småningom, vilket jag förmodligen inte kommer långt med... Men jag orkar inte. Jag har tappat allt. Allt hopp. Det finns liksom inget hopp för mig. För vem fan är jag egentligen? Jag är varken född till miljonär eller har någon form av talang. Jag kan inte fylla någon funktion. Jag kan inte lösa några problem eller kluriga gåtor, få fram nån läkande substans eller erbjuda tak över huvudet och mat till 2 miljoner barn. Jag är inte särskilt smart eller klok, mitt utseende är inte till min fördel och jag har stora fötter. Jag har inte någon vettig utbildning, inga vettiga betyg och min kondition är ett skämt. Min humor är obefintlig, jag är längre än korta män och mina bröst är olika stora. Jag har inga intressen, ingen hobby och inga vänner. Vad kan det bli av mig? Vad kan jag göra för nytta? Ingenting. Ingenting alls. Min existens är obetydlig.

Rövsugar-dag

Jag hatar denna dagen... Den har gått så otroligt segt och det har inte hänt nånting alls förutom att jag har jobbat. Vilket jag önskar att jag inte gjort. Dom sista 45 mintuerna var jag ett flertal gången nära på att ta mitt liv. Jag hatar mitt jobb. Hatar hatar hatar! Jag bara längtar tills på söndag, sen behöver jag aldrig mer sätta min fot där igen mot min vilja. Och det lär ju dröja ett tag, kan jag ju berätta... Fy fan! Jag vill aldrig mer jobba.

Längtar ju desto mer till måndag, 30 papp rätt ner i fickan och jag svingar mig iväg till Sverige. Åh! Jag ska sova bort denna veckan. Varenda minut jag inte är på jobb ska jag sova. Godnatt

Önskelista

Som alla säkert känner till, hrm, så fyller jag år om ett litet tag? Jag kom på den otroligt briljanta idén att lägga ut min önskelista här på bloggen, så att alla mina 200.000 läsare kan skicka hit en massa paket till mig, för det vill ni ju såklart?! Problemet är ju förstås att nu när jag tjänar egna pengar så köper jag helt enkelt det jag vill ha, när jag vill ha det... Men jag har ändå suttit och funderat och grubblat för er skull, och har kommit fram till några småsaker jag hade kunnat tänka mig att lägga på toppen av min redan skyhöga prylhög....

(Denna önskelistan var till min mamma, pappa och mormor för den som inte förstod)



 


Nöjd för en gångs skull

Jag har återvänt för att skryta lite.
För första gången i typ hela mitt liv är jag nöjd med en bild på mig som jag inte har tagit själv, och vet ni? Den behövde inga omtagningar! Jag var helt enkelt skitsnygg hela den kvällen.. Och det fick man höra ;) Haha, nej men allvarligt, jag har suttit och studerat och studerat denna bild i flera timmar nu. Jag älskar den! Så nu vet ni det.



All the right friends and all the right places
All the right moves and all the right faces
So, yeah, we're going down

Everybody knows where we're going
Yeah, we're going down

All the right moves

One week

Nu är det endast en vecka kvar tills min nästa tur till Sverige. Alltså... Im dying here... 11 dagar till konsetrten och 12 dagar tills jag befinner mig i Ålesund igen med världens goaste Carolina. Är mitt liv lite underbart eller? Ja, just nu är det faktiskt det!

Jag och Felicia drog ut i fredags igen, mötte upp Anton, Kennie och Silvano på hoffe, och begav oss ganska snart till Lille där vi vart i princip hela kvällen tills det blev efterfest hos Njamisarna + Kennie. Han är ingen njami, bara Kennie. Kristian jobbade dock hela natten på hoffe, så han vart inte hemma förrän halv 7 på morgonen, men jag låg snällt och väntade på honom. Dock lät han inte mig sova, nejnej, han pratade på för fullt hela morgonen och jag var på väg att smälla till honom ett flertal gånger. Somnade 12.45 och klockan ringde 13.15 för då skulle Challeballe gå till jobbet. Jag har fortfarande sår i öronen, och det roliga är att jag kan inte komma på vad han har pratat om. Förmodligen inget vettigt alls, för jag var mer koncentrerad på filmerna som rullades på tvn. Gick igenom alla Scary Movie-filmer nämligen.

Jaja, när jag var klar på butiken gick jag hem och sov som en sten tills jag skulle upp till nästa jobb. Roger ringde iof och bad mig komma en timme tidigare, så klockan 23 infann jag mig i covern på metz. 1200 kr rikare i tips jag hem igen och sov några få timmar innan jag återigen var på butiken. Min tur att öpnna. När mitt skift var slut dök jag rätt ner i sängen och somnade på 2 sekunder och hade världens mest psykade drömmar som sög all kraft och energi från min kropp. 7-11, film och nu ligger jag med datorn på magen igen. Intressant liv.

Kommande veckan blir de jävligt mycket jobb, min sista vecka på butiken tillåme. Jäääääävligt skönt! Tidiga morgnar alla 7 dagar, långa dagar förutom måndag och nattskift fredag och lördag. GIVE ME SOME MONEY!! =D


Chölött, NTN & Felissia

Chölött, Kennie & NTN

Moi

Två glada njamisar ♥

Chölött, Felissia & NTN

Chölött & NTN pussas =O

Den här bilden är ju knappast till någon fördel för varken Jonas eller mig...

Jag älskar oss ♥

Men alltså..

Idag är det bara 14 dagar kvar. 14! Jag döööööööööör.....

Gick på hoffes quiz igår med Felicia, Hogstad och Kennie. Kennie är Antons och Kristians kompis som flyttade hit för typ 2 dagar sen. Vi sög iaf rätt hårt, så vi ploppade ut och söp ner oss. Först lille, sen Lipp och sen after-ski hos KAK. Satt fan vakna till klockan 7 imorse. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, får se om vi svänger ut ikväll också. Varför inte liksom!?

Infektion

Men åh, palla! Vafan kommer allt samtidigt för!? Nu har jag fått världens jobbigaste urinvägsinfektion också.... För helvete! Vaknade för inte så många minuter sedan, hade verkligen problem att somna igår. Kollade på typ 700 filmer, roliga, läskiga, pang-pang, ja jag försökte med allt.. Kliade på ryggen, blev kliad på ryggen, pillade i håret, satte på mig ett par strumpor (vet inte vrf, men fick för mig att de kanske skulle hjälpa om jag blev varm om fötterna, istället började de bara klia och vara obehagligt)... 06.30 var klockan när jag kollade på den sist. Efter det somnade jag iof ganska snabbt tror jag... Lovade mig själv att gå upp innan 12, glömde dock ställa klockan så vaknade strax innan . Nu ska jag ställa mig i duschen, försöka kissa lite, och sen dra på bort till snubben som gjorde mina läppar och klaga för jag är inte nöjd!

Inte min dag

Nej, det har verkligen inte vart min dag idag. Jag har mått konstigt ända sedan igårkväll, klarade en timme på jobb innan jag gav upp. Gick hem och la mig i Kristians säng och kollade på film medan han sprang runt och städade deras hus. Har ledigt imorgon också. Jag tänker fan inte gå upp ur sängen då. Ring mig ej.

Hoppsan!

Alltså ibland är jag lite rolig. Eller nej, egentligen inte...
Kristian ringde mig igår och frågade om jag ville följa med till en bar där piraten och hans tjej satt. Ah sure, why not? Felicia hade ju sin sista natt med Jeffsan så jag tänkte att det var lika bra att hålla mig borta. Dock blev inte besöket på baren riktigt som jag och Kristian hade tänkt oss. Vi kom dit för att enbart supa oss dyngraka och ha kul. Piraten och hans tjej hade en romantisk kväll. Vi kände oss ganska bortkomna där vi satt mittemot de små turturduvorna. Vi hade tydligen hamnat på någon form av pardejt, haha! Piraten och Alice satt (jag är helt allvarlig nu) och gnuggade näsor, fnissade med huvena tätt ihop och pillade lite här och lite där på varandra. Jag och Kristian satt med huvena tätt ihop och fnissade åt deras beteende. Inte nog med att man ens gör det, varför gör man det offentligt!? Dagens ungdomar alltså...

När vi vaknade imorse kom Olle och körde ner mig och Anton till donken där Fillan jobbade. Dom åkte tillbaka hem när dom fått sin mat. Jag stannade kvar en stund, pratade med Felicia om gårdagen sen gick jag hem till mig. Tänkte ta en dusch strax så jag känner mig som människa igen. Jag mår fan inte bra idag... Ska ner till Anton på Hoffe om ett tag... Sen vet jag inte...

Men, fuck off!

Okej, nu börjar jag bli lite irriterad här. Har suttit och läst igenom ett gäng bloggar som alla såklart skriver om denna romantiska dag. Någon skrev ungefär så här: nu ska jag och min pojkvän snart gå på resturang och äta en romantisk middag, ska bli jättemysigt. Gud vad jag är glad att jag inte är singel idag! Men du som är sningel ska absolut inte sitta och deppa, lyxa till det ordentligt istället och ta ett fotbad, lägg en ansiktsmask osv osv osv...

Varför måste jag ens lyxa till det? Denna dag har någon idiot kommit på för att han var upp över öronen förälskad i någon eller nåt, och ja, då kan väl alla jättekära par ha en trevlig kväll då. Fine with me. Det jag blir irriterad över är att alla par antingen sitter och tycker jättesynd om oss ensamma själar nu, eller så gapskrattar dom åt oss för att vi ingen tycker om oss. Men jag behöver ingen sympati, och så förbannat jävla rolig är jag inte heller bara för att jag inte har fasta knulldagar i veckan! Denna dag är så sjukt överskattad, och jag svär över mitt eget liv här och nu, att denna dag aldrig kommer att firas av mig. Aldrig någonsin. Ja, jag är bitterfitta.

Alla hjärtans dag

Är det meningen att jag ska sitta och vara döledsen nu för att jag inte har någon slemmig kille att sitta och pussas med hela kvällen? Typ äta geléhjärtan och lukta på doftljus som luktar kärlek osv osv... Hmm nej, jag är inte så värst ledsen faktiskt. Mest trött om jag ska vara ärlig, men nu tar jag i alla fall helg.

Dagen till ära fick jag en bukett med blommor från två killar som kom in i butiken idag. Dom var på metz inatt, men hade inga kontanter på sig så jag fick betala deras jackor med min tips. Ah, så kom dom in till mig idag och skulle handla varpå den ena killen frågar: är det inte du som står i garderoben på metz? - Jodå, svarar jag. En halvtimme senare kommer dom in med en bukett tulpaner som tack och ursäktade sig för beteendet inatt. Dock var dom inge otrevliga alls, snarare tvärt om. När jag betalade deras jackor fick jag en puss på vardera kinden av dom. Dom var så guliga så =)

Nu ska jag ta tag i dagen genom att få ett par välförtjänta timmar sömn. Godnatt.

Juck

Nu inatt när jag satt och jobbade och inte hade något vettigt för mig, satt jag och funderade lite. Av någon anledning (kanske inte så konstigt egentligen höhö) fick jag upp en liten filmsnutt på Tom Kaulitz i huvudet, när han står med ryggen mot kameran, armarna om sig så att det ser ut som att någon håller om honom, och så låssas han typ stå och pussas med någon. Efter ett tag börjar han göra sånadära juckrörelser. Och ja, då undrar jag helt enkelt; är juckrörelser medfödda hos killar? Jag kan ju meddela att jag själv inte är någon hejare på det där i alla fall... Ja, jag har provat bara för skojs skull, dock inte på någon annan, haha! Jag och Felicia ska hur som helst börja forska i det hära. Återkommer med resultat!


Jiiiih!

Segaste kvällen på ritkigt länge igår! Började iu garderoben redan klockan 22, och tänk er att sitta där i 5 timmar och bara hänga upp jackor, hur kul är det egentligen!? Som sagt så spelade ett band massa Bruce Springsteen låtar hela kvällen igår, och av vad jag förstod så är dom tydligen ganska kända här i Norge. Det var smäckfullt med folk på ovanvåningen, och typ 10 pers på nedanåningen med den sugiga pianisten. Och jag som satt i garderoben. Vet ni, jag borde faktiskt ta kort på utsikten jag har fån där jag sitter. Jag ser en trappa och en dörr. Och så hör jag bara den förbannad jävla pianoskiten!
Framåt 2-tiden hörde jag att dom började spela "Dancing in the dark" där uppe, och eftersom det är (enligt mig) tidernas absoluta bästa låt som någonsin gjorts, började mina ögon fyllas med tårar. Jag var så himla ledsen för att jag inte fick vara där uppe och titta. Helt plötsligt kommer Ardian nedför trappan med det fetaste smilet pekar uppåt och går bakom garderobsdisken. ÅÅÅÅH!!! Tror det var Felicia som skickade ner honom så jag kunde få springa upp och titta! Fyttairackarn vad glader jag blev! När jag åter satt bakom disken i garderoben började mina ögon fyllas tårar igen, men denna gång av lycka! Lätt veckans bästa händelse. Ok, det var ju faktiskt inte Bruce själv som spelade då, såklart, men det var ändå så troligt härligt att få se ett sjukt bra band spela den så bra! =D
Okej, jag låter överdrivet optimisk eller nåt här nu.. Dags att tagga ner.

Hoppade upp och jobbade enbit idag. Det sög rätt hårt faktiskt. Sen gick jag bort till donkis och beställde en bit mat. Men jag fick inte lov att betala för maten. Nähe, tack för det.. haha! Gick vidare bort till Anton på hoffis, kollade lite sport och sen begav jag mig till min säng. Ska försöka sova en sväng nu, ska på nästa jobb om ett tag.. ÅÅÅH! Låt natten och förmiddagen imorgon gå fort fort fort! Jag pallar ikkje mer. Ha de

Lyckorus!

Nej hörrni, vet ni vad? Idag är det exakt 3 veckor kvar till konserten! Faktum är att om exakt 3 veckor så står jag allra längst fram i ett stort folkhav och tittar min man i ögonen. Förstår ni känslan? Nej, förmodligen gör ni inte det. Det är som att en värme sprids i hela kroppen så fort jag tänker på det, samtidigt så pirrar det en massa i magen. Som att jag är nervös, fast på ett bra sätt. Som att man vet att det kommer sluta bra! Ja, jag vet inte, det är en helt sjuk känsla! 3 veckor alltså, 2 år sedan sist. Det är underbart.

Idag var jag hjos läkaren och kolalde min fot som jag gick och snubblade på för lite över en månad sedan. Jag blev snabbt ivägskickad till röntgen och hoppsan, en sprickinjamis i ankeln. Finns inte så mycket dom kunde göra åt saken nu när det redan har gått så lång tid, får bara hoppas att det läker rätt. Ska in och röntga om några veckor igen, dom skulle skicka nån tid... Och så ville dom att jag skulle lära mig gå igen, för jag går tydligen helt fel med vänsterfoten nu. Ja, men är det så konstigt eller? Man får la hitta ett sätt att gå på så det inte gör så himla ont, och så har man liksom vant sig vid det... Whatever, fick tid till sjukgymnast elelr nåt den 4e mars. HAHAHA, ofta tanten. Jag befinner mig i Götet för att se världens bästa gossar spela för mig på Scandinavium då. Hon blev sur, och jag begav mig utan att betala henne.

Snart är det dags att gå till nästa jobb. Ska tydligen ha nån form av Bruce Springsteen kväll där. Hur GLAD blev inte jag då!? Dock fick jag veta sen att jag ska sitta där nere i garderoben istället för där uppe i covern. Hade jag suttit där uppe hade jag fått höra bandet, nu får jag sitta och lyssna på nån annan gammal gubbe som spelar piano istället. Samma jävla gamla låtar vareviga kväll.. Kan inte nån pianist ha lite fantasi istälelt för att spela låtar från "den gamla goa tiden"? Fan skvasår i öronen.

Idag köpte jag nagellack. Det är den finaste blåa färgen jag någonsin har sett. Jag är helnöjd.

P.S Jag längtar så sjukt mycket tills den här helgen är över, för just nu vill jag bara dö så fort jag tänker på det. GÄÄÄH!! Och jag har sovit så sjukt dåligt/ingenting alls de senaste 3 nätterna att jag undrar om jag ens kommer vara vid liv på måndag morgon?


Fråga mig inte, men det här är i alla fall mitt nattduksbord.

Hundbajs

Jag är så sur idag. Jag har ont i magen, ryggen, brösten, foten och jag vill kräka. Och sova. Jag blir sur på människor som aldrig håller vad dom lovar, och som dödar sina egna hjärnceller medvetet. Varför tänker inte alla som jag istället? Jag lovar att världen hade vart en mycket bättre plats då.

Jag är också så jävla mycket känsligare mot allt i dag. Alla ljud, folks dumhet och dövhet. Hade jag haft ett vapen hade alla som gjort minsta fel dött.

Fick lugna ner mig lite med shopping i eftermiddags. Blev en riktig H&M dag.
- En svart herrhoodie
- Vit stickad tjocktröja med rosett på
- Solglasögon
- Randig oversizetröja
- Leggings med nitar på sidorna
- Jeansskjorta från Airport

Ska snart glo på skräckis med Jeff och Felicia när dom pussats klart inne på hennes rum. Fy fan vad det låter äckligt! Bläääääää!!!!

Hundbajs

Jag är så sur idag. Jag har ont i magen, ryggen, brösten, foten och jag vill kräka. Och sova. Jag blir sur på människor som aldrig håller vad dom lovar, och som dödar sina egna hjärnceller medvetet. Varför tänker inte alla som jag istället? Jag lovar att världen hade vart en mycket bättre plats då.

Jag är också så jävla mycket känsligare mot allt i dag. Alla ljud, folks dumhet och dövhet. Hade jag haft ett vapen hade alla som gjort minsta fel dött.

Fick lugna ner mig lite med shopping i eftermiddags. Blev en riktig H&M dag.
- En svart herrhoodie
- Vit stickad tjocktröja med rosett på
- Solglasögon
- Randig oversizetröja
- Leggings med nitar på sidorna
- Jeansskjorta från Airport

Ska snart glo på skräckis med Jeff och Felicia när dom pussats klart inne på hennes rum. Fy fan vad det låter äckligt! Bläääääää!!!!

YAAO

Har nog inte vettigt att berätta idag, och nåt långt inlägg pallar jag fan inte skriva.

Hade i alla fall problem med att somna igår, jobbade över nån timme, gick hem och la mig i sängen sjukt trött. Men kunde av nån jävla anledning inte somna. Jag låg vaken ända fram till klockan 7 då det var dags att gå upp, utean ens 30 sekunders sömn. Började 8, slutade 12, gick hem och försökte sova. Gick inte. Jag fattar det inte? Kan man sova för mycket så man liksom förlorar förmågan att somna? Jag är trött.

Tog en shoppingrunda med Felicia när hon slutat, och detta fick jag med mig hem:
- Schampo, balsam och inpackning från nån ny serie
- Ring från h&m
- Armband från h&m
- Necessär
- Sjal med leopardmönster från h&m
- Leggings från h&m
- Bomullspads haha =P
- Foundation från Make up factory
- Läppstift från Nivea
- Fouandationpensel
- 3 par trosor från cubus
- 1 bh från cubus
- Diadem i skinn med rosett på från h&m
- Läppglans från Bik Bok
- Ring från Bik Bok
- Halsband från cubus som ska användas som axelsmycke på min mockajacka

Tror jag fått med allt...
Ikväll ska vi färga Felicias hår tror jag, och glo på ett avsnitt Roast på Berns. Jobbar tidigt imorgon också. BLÄ!!
Och en jävulskt mass jobb i helgen, jag vill dö när jag tänker på det. Men vet ni? Det är ara 23 dagar kvar ;)


Pallade inte fota sminket

What if?

Nu är det så här, jag tycker att min mamma ser väldigt bra ut, men spermien kommer från mannen så; vad hade hänt om min pappa hade träffat någon annan än min mamma? Hade jag sett bra ut då? Eller hade jag var fulare? Hade det vart en tant som hade haft smala gener så jag också blev en smalis? Hade jag vart blond? Hade jag haft bruna ögon? Hade jag haft fina tänder, fina läppar, en inte så utåtstående haka, fint och tjockt hår? Ibland, eller ska jag vara ärlig så händer det ganska ofta, undrar jag hur allt hade vart om jag fötts till en annan människa. Dock vill jag inte ha någon annan mamma än den jag har, för hon är bäst i världen, men tänk...

Eller tänk om mina föräldrar inte hade valt att flytta ifrån Göteborg när jag var två, hur hade mitt liv sett ut nu då? Hade jag vart en annan person då? Jag hade kanske haft en bättre utbildning nu, kanske valt att plugga vidare? Jag hade kanske vart på väg att skapa mig en karriär nu, jag hade haft fler möjligheter att välja mellan om jag hade bott kvar i Göteborg. Det känns som att allt hade vart möjligt om jag hade växt upp där och inte i Skillinge. Jag kan inte beskriva hur arg jag på hela den grejen, jag hade kunnat börja gråta när jag tänker på hur annorlunda allt hade kunnat vara. Å andra sidan hade det såklart också varit sämre, jag kanske hade blitt värsta punderhuvet och suttit inne, men det betvivlar jag starkt. Det är inte min mening att på något sätt vara elak, men jag klandrar faktiskt mina föräldrar till en viss del för att det är som det är. Jag hade kanske inte behövt sitta här i Ålesund och mått skitdåligt om jag hade haft fler alternativ och möjligheter under min uppväxt.

Istället tillbringade jag 17 år av mitt nu ganska så meningslösa liv i en by ute på Skånes landsbygd. Alla mina drömmar har haft begränsingar. Allt har haft begränsningar. Man växte liksom upp för att bli som alla andra. En människa som växer upp på Österlen har i stort sätt 3 alternativ;

1) Du börjar jobba på ett ålderdomshem och bor med din katt i en lägenhet i Borrby. Tjejmiddagar är det bästa som finns, och ska vi åka på semester så åker vi till Mallorca för det finns väl inga andra länder utanför Europa? Du är förmodligen alkolist och lyssnar på dansband när du är runt 35.
2) Du går arbetslös och bor kvar hemma hos dina föräldrar tills du är 28, går på hemmafester varje fredag och lördag och dricker hembränt eller ett flak öl du köpt när du var på din otroligt spännande och händelserika semester i Tyskland med dina bondkompisar.
3) Du köper hus tillsammans med din kille du haft sen 7e klass, ett litet hus utanför Gärsnäs eller Rörum. Din kille jobbar som bilmekaniker och du själv på Coop inne i stan. Semester har ni inte råd att åka på, ni sparar pengarna för att kanske kunna ta de kommande barnen, som ni försöker få utan resultat de kommande 10 åren, till en liten tur till Lalandia.

Är man riktigt lyckosam finns det faktiskt ytterligare ett alternativ;
4) Du flyttar från buchen in till Ystad för att uppleva storstadslivet. Här kan du leva Rock'n'Roll på alla coola uteställen, vissa festar tillochmed på onsdagar där! Du jobbar MAX, och lever ett helt underbart wannabe Sex And The City-liv! Mannen i ditt liv möter du när du är runt 22-23, du blir gravid, tröttnar på storstaden och skaffar dig ändå ett hus med din kille, så fort han jobbat ihop tillräckligt med stålar på sin cykelmekanikerlön, i ett trevligt område i Köpingebro.

Någon som känner igen det? Jag tycker det är helt fruktansvärt, hemskt och tragiskt. Det gör mig ont att jag inte lyckats bättre än så här. Det gör mig så jävla ont! Och inte har jag några större möjligheter att bli nåt vettigt jag heller, för vad vet jag om världen egentligen? Vad vet vi Österlenare om vad världen har att erbjuda? Nej, fy fan vad deprimerande.



Jag vet att mina föräldrar gjorde det de trodde var bäst för mig och mina syskon, jag vet det. Och fullt så jävligt som det kanske framgår i texten ovanför, är det kanske inte. Men jag vet också att det faktiskt hade kunnat vara helt annorlunda, och det man inte har önskar man sig, är det inte så? Jag är knappast ensam om att tänka "tänk om...". Och även om jag är det så spelar det ingen roll, för det fanns faktiskt ett annat alternativ då för 18 år sedan. Skillinge eller Kungsbacka. Allt hade vart bättre än Skillinge. Allt hade vart bättre än Österlen. Allt hade vart bättre än Skåne. Jag hade gärna velat kunna tacka mina föräldrar för den jag är idag, men det kan jag inte. I alla fall inte i nuläget. Jag hade också gärna velat vara någon som mina föräldrar var stolt över, någon de kunde skryta om för sina bekanta, men inte ens det kan jag lyckas med. Det kanske kommer en dag då allting faktiskt ordnar sig för mig, om jag bara lägger fan till, och jag kanske är glad att jag växte upp ute bland kor och lera. Men jag kommer alltid att undra hur det hade blivit om jag bodde någon annanstans de första 17 åren av mitt liv.

Kärlek

Jag vet inte om jag har skrivit om detta förut, men jag känner ändå att jag i så fall vill ta upp det igen.
För ett tag sen, kan inte komma ihåg när det var, satt jag och Felicia och hade en diskussion om kärlek. Då hävdade jag bestämt att det inte fanns, att det var en ren inbillning. Hur kan man springa runt och ha "fjärilar" i magen? Hur kan det pirra i magen när man ser en annan människa, för känslornas skull? Det mest logiska för mig är att det pirrar i magen för att man är attraherad av människan man ser på. Någonting med denne människas utseende och kroppspråk får en att vilja krama/pussa/ dra med han till sängen.
Man har någon form av känslor för alla människor man känner. Alla människor är olika, och man har olika känslor till alla. Jag kan säga så här, om kärlek faktiskt finns, så känner jag kärlek till min bästa vän, min mamma, andra familjemedlemmar och vänner. Men jag kan ju inte gå runt och säga att jag är kär i dessa? Låt oss säga att det finns olika former av kärlek, vad är då skillnaden, egentligen? Är det bara den här attraktionen?
Jag menar, jag har valt min bästa vän för att jag tycker om hennes personlighet, hennes bra sidor och jag kan stå ut med hennes dåliga sidor. Om en kille skulle ha samma egenskaper som min bästa vän, varför är jag då helt enkelt inte "kär" i henne istället för honom? Min slutsats blir då återigen; ett kärleksförhållande handlar egentligen bara om attraktion. Samtidigt skulle jag aldrig kunna ha ett förhållande med en kille som endast på grund av att jag dras till hans utseende och tycker om han som.. vän? Det måste till någonting mer, men jag kan inte för mitt liv komma på vad det kan vara. Jag antar att jag inte vet för att jag aldrig har känt det. Och jag vet heller inte om jag vill veta hur det känns. Alla som är kära tycks byta personlighet och, enligt min mening, förlöjliga sig själva. De skämmer ut sig helt enkelt. De är töntiga. Jag vill inte bli så? Jag vill inte springa runt och fåna och gulligulla mig?
Jag vet att detta inlägg inte är till någon nytta för er, jag diskuterar bara med mig själv egentligen. Försöker liksom bli klokare på människans beteende och utveckling. Jag kanske skulle bli filosof? Haha!
Hade kunnat utveckla detta ännu mer, men jag har inte tid.




Idag har jag och Felicia vart på banken och betalt en massa räkningar och skit, sen vart vi och drack kaffe på Lille. Alldeles strax ska jag gå ner till jobbet och hämta Linéa som jag ska passa idag! Mysdag =)

Kom på att det kanske var ett tag sedan jag la in en vettig bild här. Denna är från förra fredagen, och är egentligen inte vettig alls, och jag ser likblek ut. Nåväl, jag bjuder på den.



nam nam!

Har han inte vuxit till sig, min man?
YUMMIE!!


I dunno...

Dagens bästa: Carolina bokade biljetterna till Ålestugan idag! Den 6e mars landar hon tillsammans med mig på Vigra! Uuuuuuuunderbart! Tokio hotel-konsert den 5 mars, sen besök av världens underbaring i 9 dagar!
Dagens sämsta: Läste ut senaste boken, Mamma pappa barn. Den var sjukt bra, och jag ville inte att den skulle ta slut. Men tydligen är det en serie böcker hon skriver, Carin Gerhardsen, och lätt att jag ska köpa resten!
Dagens roligaste: Såg på filmen Patrick 1,5 med Felcia och Jeff. Den var så dålig att den blev rolig.




Idag har jag vart ledig och har haft storstädning här hemma. Jag har rensat ut exakt ALL skit jag inte behöver/vill ha mer. Blev en full svart sopsäck. Hängt upp kläder, dammsugat, tvättat golvet, bytt sängkläder, dammat, putsat, organiserat osv. Felicia tog hand om hallen, vardagsrummet och köket. Jag hade hand om mitt rum och toaletten, men eftersom mitt rum var så mycket stökigare än hennes tog det en himla tid att bli färdig. Tror jag höll på i 3 timmar härinne... Men nu är här iaf fint och rent i varenda liten vrå, under allt, bakom allt, över allt... Finns inte en enda smutsig liten fläck! Ska bli intressant att se hur länge det håller...

Gjorde en liten kul grej innan också. Vår gäst som är här lite då och då, Jeff, har tydligen bekymmer med att fälla ner toalocket efter sig när han stått och pinkat. Jag tog tag i saken, och skrev helt enkelt "fäll ned locket efter dig, tack =)" på undersidan ringen. Undra om han såg det...
Jag ska iaf alltid ha det stående på alla mina toaringar jag kommer äga (eller hyra, vem vet..).
Godnattens

Lonley night

1. Det första du tvättar i duschen? armåhålorna
2. Vad har din favorit hoodie för färg? grå
3. Gillar du kaffe? ibland
5. Hur mår du just nu? trött
6. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? m
7. Säger du aim eller a-i-m? eh?
8. Berätta om din senaste dröm? att jag blev vän med gaybloggen över nätet och det blev stor uppståndelse världen över för vi var de enda "riktiga" vännerna som fanns.
9. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? har ingen favoritmat
10. Vad vill du ha just nu? en riktig säng. en dubblesäng
11. Använder du tandtråd? nope
12. Vad är det första du tänker på om jag säger skräp? en fullproppad soppåse
16. har du räknat till 1000 någon gång? jag vet att jag iaf försökte när jag var liten
17. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? biter och typ.. suger?
18. Använder du smileys? juppis
19. Hur många sovrum finns det i ditt hus? zwei
20. Har du träffat någon kändis? Thomas Ravelli?
21. Gillar du keso? naturell ja
22. Vilken låt hade du sist i huvudet? cant start a fire, cant start a fire without a spark... nanan dancing in the dark
23. Hur många länder har du besökt? 13 fick jag de till...
24. Är dina föräldrar stränga? stränga? jag gör la vad jag vill ändå? fast lyssnar nog väldigt mycket på dom ändå, tror inte jag har vant mig vid att jag är myndig än haha!
25. Skulle du kunna hoppa fallskärm? hade inte vågat om jag inte kunde styra vart man ladar.. kan man de?
26. Skulle du kunna gå ut och äta med George W. Bush? varför skulle jag inte kunna de? hade förmodligen vart intressant
28. Glittrar någonting i ditt rum just nu? en klänning tex
30. Brukar du hyra film? nope
31. Vem sitter framför dig under matte lektionerna? jag går inte i skolan, och även om jag hade gjort de så har man la inte samma plats eller?
35. Vart kommer du vara på Lördag? jobbet, hemma, jobbet, nästa lördag blir förmodligen samma
36. Bruna eller vita ägg? smakar äggena olika?
37. Gillas musik? det ogillas för det mesta inte
38. Brukar du åka tåg? nix
39. Var du med och upplevde när world trade center föll i NY? borde jag ha vart de eller vadå?
41. Vad är det för dag idag? lördag
40. Vad åt du till lunch? frukost lunch middag i ett; korv avocado och lök&skink salat
43. Vad gör din bästa vän imorgon? sover la
46. Har du någonsin upplevt "the butterfly effect"? nej
47. Vad tycker du om new york yankees? jag bryr mig inte direkt
51. Har du lockigt hår? topparna är krulliga
52. När grät du senast? cirkus en vecka sedan
53. Har du gått in i en vägg någon gång? nej jag har la ögon å titta med. dörr däremot... glasdörr då
55. Har du köpt någonting från H&M? finns de nån som inte har de?
56. Favorit årstid? HÖSTEN! våren när de regnar, annars hösten
61. Vem höll du senast i handen? öuh... hålla hand är kanske inte riktigt min grej. felicia tror jag
62. Sover du med TVn på? inte när jag sover hemma
63. Har du druckit alkohol direkt ur flaskan? helt säkert
64. Tycker du att du är gammal? både ock. ibland önskar jag att jag var äldre, ibland känner jag mig alldeles för gammal
65. Är du mörkrädd? hmm, vanligtvis inte. beror på situation
66. Gillar du ditt liv just nu? inte riktigt, nej
67. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? vad är annars meningen med badkar?
68. Knackar du trä? är en dörr av trä och jag vill komma in, har jag kanske inte så många alternativ att välja mellan.
69. Har du bra syn? klagar inte, men ser inte så bra på långt håll
70. Kan du slicka dig på armbågen? de kan väl ingen göra heller? kanske korta personer..
71. vart är dina föräldrar just nu? förmdligen hemma och sover. mamma kanske jobbar
72. Har du någonsin blivit kysst i en hiss? inte vad jag kan komma på just nu, men inte omöjligt
73. Vilken CD kommer du köpa härnäst? öööh.. kan jag nog inte svara på.
74. Vad har du på dig just nu? ett täcke
76. Någonsin hoppat ut genom ett fönster? svara som felicia; en gång när jag och felicia sov i lokalen hos pappa hoppade vi ut genom fönstret för att gå ner till redbergs och vände. vi vågade ite gå ut genom dörren ifall de skulle vakna 4 våningar upp
77. Är det ok att ljuga för dig? ja, om jag inte mår bra av att höra sanningen
78. Vad är det senaste du köpte? cola
79. Hur ofta pratar du i telefon? ganska sällan faktiskt. tycker mindre och mindre om de. för ett år sen var jag en riktig telefontönt
80. Har du ett komplicerat förhållande med någon? eh, de tror jag inte..
81. Hatar du mer än 3 personer? hum nej de kan jag väl inte påstå att jag gör
82. Har du fällt någon? helt säkert
86. Använder du sushipinnar? kan vara en fördel om man ska käka sushi, vilket jag i princip aldrig gör..
87. Är du för förlåtande? beror på vad saken handlar om, men överlag så ja..
88. Äger du någonting från Hot Topic? nej
89. Äger du ett vapen? räknas kniv? för isf ja, jag blev tillåme stoppad sist på flygplatsen för jag hade kniv på mig haha. dock var det inte riktigt med meningen
90. Brukar du busringa? ah för jag tycker ju det är så jävla kul
91. Har du någonsin befunnit dig i ett slott? ehm ja, men det är ett antal år sen
92. Gillar du ditt hår? oftast inte nej
93. Gillar du dig själv? skulle de va kul eller?
94. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? mamma
95. Hur ofta använder du MSN? står på almost 24/7

Sur.

Jag är sur. Jag hade verkligen sett fram emot att se film ikväll. Fick man det? Nej. Och nu får jag ingen ro i kroppen, jag är trött men kan inte sova. Känns liksom som att jag har massa saker att göra innan jag somnar, men jag kan inte komma på mer än att kolla på film. Det börjar liksom bli någon form av rutin i detta hemmet, förstår ni. Ingen får kolla på film utan den andra, och man måste kolla minst 3-4 ggr i veckan. Nåväl, det är fredag, folk är ute och partajar, jag får helt enkelt lägga mig och läsa min spännande bok.




Dagens bästa: Vet ej.
Dagens sämsta: Vet ej.
Dagens roligaste: Vet ej.

Visste du..

att jag vill - till solen?
att jag har - en fleecejcka på mig?
att min senaste kyss - var för exakt en vecka sedan?
att jag lyssnar mycket på - en visslande Felicia 24/7?
att jag funderar på - vart jag ska flytta någonstans?
att jag pratar – alldeles för mycket ibland?
att jag inte gillar – att ha någon annans huvud nära mitt så jag andas in deras andedräkt typ?
att min första riktiga kyss – var med en tjockis?
att jag avskyr när folk snackar - med mat i mun?
att kärlek är –  överskattat och en ren inbillning?
att jag gillar – när män har hår på bröstet?
att jag alltid kommer att – vara lat?
att jag är förälskad i – Michael Jacksson?
att sist jag grät var – för en vecka sedan?
att min mobiltelefon är – gammal, skruttig och stor?
att när jag vaknar på morgonen – vill jag alltid fortsätta sova?
att innan jag går och lägger mig – läser jag en bok?
att idag har jag – jobbat fast inte gjort någonting på jobb?
att jag just nu tänker på - att jag har ont i mitt högra hjärta (lungan)?
att i kväll ska jag – läsa bok?
att i morgon kommer jag – jobba och jobba?
att jag hoppas –  att jag kommer få göra det jag vill?
att jag verkligen vill - åka till Thailnad?

Det löser sig

Hur jävligt det än känns just nu, så vet jag att det löser sig så småningom. Det bara måste det. Jag är fan värd ett bättre liv än det här! Samtidigt som jag ångrar nåt otroligt att jag flyttade hit, är jag ändå glad att jag gjorde det. Nu vet hur jag absolut inte vill ha det. Jag vill inte bo såhär. Jag vill  inte jobba med det jag jobbar med. Det finns så otroligt mycket jag vill göra, och jag har ingen aning om vart jag ska börja eller hur jag ska gå till väga. Jag vill bli någonting, inte känd, men jag vill bli någon som gör nån nytta. Något som betyder något, inte bara för mig utan även för andra. Jag vet inte vad jag hade tänkt  komma med detta, men nu har jag i alla fall sagt det. Jag tror att min mening med livet är mer än att sitta i Ålesund och ruttna bort. Men innan jag gör all nytta, ska jag fan passa på att leva livet. Därför ska jag säga upp lägenheten i slutet av månaden och flytta till ett litet skitrum, jobba häcken av mig i sommar och resa till Thailand eller nåt annat soft jävla ställe till hösten och bara leva livet tills pengarna tar slut. Om jag kommer tillbaka till Ålesund eller far någon annastans efter det, det återstår helt enkelt att se!
Någon som ska med på solsemester till hösten?




Dagens bästa: Spontan utgång med Hogstad! Ett par glas vin, några Smirnoff Ice och gratis öl sitter aldrig fel!
Dagens sämsta: Jag måste upp alldeles för tidigt imorgon, och känner jag mig rätt kommer jag inte att gå upp i tid!
Dagens roligaste: Jeff, lyssna nu på mig! Hogstads ex är här, du måste liksom komma hit? Hon kan spendera några öl på dig? AGERA GIGGOLO FÖR FAN, vad är det du inte förstår? - Jag sover fortfarande säger jag ju?

Blondinbella

E blir så irritert! Okej, allvarligt vem fan tror den här bruden att hon är? Jo, det ska jag tala om för er. Hon tror hon är Sveriges största bloggerska, hon tror hon kan lösa hela världens problem genom att ha ett par politiska åsikter, hon tror hon höjer sin status genom att ha en assistent som shoppar kläder åt henne "för hon har inte tid", hon tror hon verkar viktig genom att ha ett anteckningsblock och en almanacka i väskan, hon tror hon kan få alla tonårstjejer att få bättre självkänsla och tycka om sig själva genom att be dem ställa sig framför spegeln och säga "ät mer, ät mer, det är okej att vara fet". Jag tror att jag hatar henne. Och nej jag är inte ett dugg jävla avundsjuk på henne för att hon tjänar mer pengar än mig genom att äta nötter, träna och gå på galor. Då tjänar jag hellre de pengarna jag gör genom att göra någon nytta. Hon är 19 år, ser ut som 30 + och skriver endast om sin acne och olika hudkrämer. Ändå så syns hon överallt, när ska vi få se resultatet på alla projekt du pysslat med de senaste 4 åren?
Jag tror jag håller med Anton trots allt; skulle Blondinbella bli våldtagen mitt framför ögonen på mig hade jag inte gjort mer än att gå förbi. Kanske jag hade skrattat.


Charlotte - feminist?

Allvarligt talat, jag tror faktiskt att jag skulle passa jäligt bra som feminist. Kan man tjäna pengar på det? =P
Nej, men helt seriöst. Jag ska fan göra nånting åt det här nu. Och jag tror på mig själv, jag kan göra det? Jag är fan bra!

Idag har jag jobbat och shoppelurat. En tröja, två halsband, ett par shoes, sminkborttagning, läppglans, läppenna och mascara som jag upptcäkte var brun efter jag packat upp den. Smart. Och den var dyr också.. Aja, jag får la köpa en till imonn.




Dagens bästa: Har kommit underfund med att jag är jävligt smart, smartare än de flesta faktiskt.
Dagens sämsta: Jag är för fet och har för kort hår.
Dagens roligaste: uppdateras.

Days of the day

Dagens bästa: Färgade äntligen håret, utväxten är lost and gone forever!
Dagens sämsta: Jag har massa massa gaser i magen som vill ut, men vi har herrbesök. Min mage mår inte bra.
Dagens roligaste: The move á la Michael Jackson. Ska köra den nästa utgång

Fan

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan!! Jag vet inte, just nu är det bara FAN!!

Men även om det är jävligt mycket fan idag, så har jag faktiskt haft en av mina smartare dagar på jävligt länge! Jag har ett nytt experiment på gång! Kan dock inte säga något än, jag måste nämligen vänta ett tag innan jag kan utföra det. Men fy fan vad smart jag är ibland alltså.. Helt allvarligt, varför tjänar jag inte pengar på det? Jag hade fan kunnat göra det egentligen. När eperimentet är slutfört och jag har analyserat och skrivit en utvärdering om det ska det publiceras här, det kan jag lova! Men som sagt, det kan dröja några veckor eller ett par månader.

Jobbat idag, passat Linéa och kollat på film med Felicia. Mer än så har väl inte hänt...




Dagens bästa: Jag vill inte vara med dig trots att du är som du är, jag vill vara med dig för att du är som du är!
Dagens sämsta: Jag har kommit underfund med att jag sover eller läser bort all nyttig tid.
Dagens roligaste: Ingrid: Skall Charlotte få kos med deg? Linéa: Nej.

RSS 2.0