LURING!!

Hahahaha, jag döööööööööööööööör! Felicia gick nyss och trodde hon skulle träffa Stoffeliten, men hoppsan! Jeff is back in town! Wiho wiho wiho! Det roliga är att jag vetat om detta huuuuuuuuur länge som helst! Vi har planerat, fixat och trixat, smugit och fejat. Hon har inte fattat nåt. HAHA, detta är roligt! Synn bara att jag inte fick se hennes fejs...

Vecka 1094

Jaha. Jag är nu inne på vecka 1094, och än har det inte hänt något spännande... Lite festande, resor, Tokio Hotel-konserter, skilsmässor, flyttande, jobbande. Några fattiga perioder, några väldigt bra penga-månader.. Men än har det fan inte hänt något spännande. När man ligger och tänker tillbaka på allt som hänt i sitt liv, så verkar allt så pluttigt och oviktigt. Det får mig givetvis att börja tänka lite.

- Vad är det för mening med att jag finns? Jag kommer inte få mig något flashigt jobb. Jag kommer inte förändra världen. Jag kommer inte föda några smarta barn, jag kommer förmodligen inte föda några barn alls. Jag kommer inte vinna på lotto och leva livet. Jag kommer aldrig ta körkort så jag kan inte bli privatchaffis och köra kungligheter till nobelmiddagarna. Jag älskar mat för mycket, så jag kommer aldrig kunna bli anorektiker och få gå Chanels visningar. Jag är satt till världen för att pinas igenom det, utan höga höjder men med alldeles för djupa dalar. Jag tycker inte det är rättvist. Jag gör verkligen ingen nytta, det är elakt att låta mig plågas.

Men men, nu är det väl som det är då.
Vi ska strax äta fishpinnes och sen tjocka oss med massa chips innan vi drar på jobb.

Bored

RANDOM:
Sagt nej till samlag? eh ja
Varit medvetslös? ja
Hånglat med någon riktigt ful? ja fi fasen
Hånglat med fler än 75 pers? hahaha, helt säkert
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? nej men usche!
Gjort något dumt? hmm, ja ett och annat
Gjort något du verkligen ångrar? nej
Blivit full på ett släktkalas? nej, där dricker man inte
Varit full i skolan? ja
Blivit portad ifrån en krog? nej jag är snäll
Varit otrogen? kanske, kanske inte
Varit nykter på nyårsafton? ja
Slagit sönder en tv? nej, detär ganska onödigt
Önskat att du var av det motsatta könet? nä?
Varit gravid?
Fått barn? nä tack
Överdoserat?
Åkt ambulans?
Gjort något olagligt? ja, det är kul
Blivit polisanmäld? ja
Slagit ner någon? ner och ner...
Skämts över dina föräldrar? ganska lätt att skämmas över pappsen
Skämst över dig själv? oh ja
Ätit ifrån en papperskorg? borde jag ha gjort de?

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? kribbs, om inte felicia brukar gå hit och smygsova
Såg dig gråta? Felicia, big time
Fick dig att gråta? min osäkerhet
Du gick på bio med? Felicia
Du var och shoppade med? kläder? mig själv
Skällde på dig? folk skäller på mig alltid, så vet inte
Skickade ett e-mail? facebook

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt jag älskar dig och menat det? förmodligen
Bråkat med din flickvän/pojkvän? hmm, nej. inte den nuvarande i vart fall
Tagit droger?
Vad är du mest rädd för? jag vet inte?
Vilka kläder sover du i? sängkläderna
Vart vill du gifta dig? jag vill inte nödvändigtvis inte gifta mig
Vad ogillar du verkligen? felicias tre (4) sista bloss
Varit kär? ja
Är du ett hälsofreak? ja verkligen, min största passion
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? inte i nuläget i alla fall

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
hmm.. tror inte det
Köpt någonting? ja mat
Varit sjuk? räknas ont i halsen imorse?
Sjungit? säkert
Velat säga till någon att du älskar den? kanske
Träffat någon ny? hm, veit ikkje
Saknat någon? ja
Kramat någon? japp
Kysst någon? juppis
Haft sex? ja, det med

Good shit



Never talk to a girl who wear white boots

- Cause it´s not kewl! Eller nåt liknande, fan vet jag... Im bored.

Idag är jag i alla fall gladis. Det har vart en väligt bra dag. Kort, intensiv och mysig. Men bra. Typ, ah hej Charlotte sitter på rosa moln och ploppar runt. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, har egentligen en väldans lust att skvallra jättemycket, men det kan tänkas att mina bäbispojkar fått tag på min bloggadress och det är inge bra. För hur pinsamt är inte det om man sitter med värsta kärleksförklaringarna och gullepluttsnacket och så läser Mr NTN det? Eller Jennie med K? Btw, Anton lovade mig en glass idag, men jag fick aldrig den. Jag ska ha den glassen, och bara för att han inte gav mig den idag så ska han få köpa den största som finns på marknaden till mig imonn. Eller en annan dag. Typ nästa gång jag träffar honom. Och så ska vi sitta ner, bara han och jag, och titta på solnedgången vid kajen medans jag äter min feta glass.

Nej fan.. Eller jaha? Nu ligger jag i min säng. Madrass. På golvet. Och jag är så ensam, så ensam.. Äh, vad fan håller jag på med... Ha dem

Solnedgången vid kajen

 

Bu


Tillbaka i gamla vanor?

Ja, mina vänner... Precis när jag trodde att jag gått och blivit vuxen, med allt vad det innebär, faller jag helt plötsligt tillbaka i gamla vanor. Idag gick jag upp klockan 15. Kan vara för att jag inte kom i säng förrän halv 6 i morse för att Kennie rövade sig, men ändå! DOCK! Jag skulle egentligen gått ut och festat ikväll, men jag tackar nej och avstår med glädje att trilla in i dimman. Faktiskt..

Jaja, alt kan inte komma på en gång, eller? Nu ska jag ta och ränsa avloppet på toaletten.ler ja, vi har stopp i handfatet så jag ska mecka isär en massa grejer och förmodligen dra ut en massa hår och annat äckelbajs därifrån så vattnet kan rinna igenom. Men först ska jag bajsa. Nu har jag bajsat.

Btw, det blir en MINIutgång för mig. Jättemini. Kämpemini liksom.

Jag blidde vuxen

Jag tror det skedde något med mig och Felicia när jag fyllde 21 förra veckan. Här har vi några tecken på att vi lämnat barndomen och tonåren bakom oss:

- Vi köpte refilltvål, istället för en ny flaska.
- Vi har köpt blommor
- Vi köpte doftljus i matchande färg till den ena krukan (luktar för övrigt gurka/melon)
- Vi har köpt ett bord
- Vi städar och viker tvätt som om det vore normalt
- Vi lagar mat från kokböcker
- Vi promenerar
- Vi tänker ekonomiskt
- Vi går i inredningbutiker för att hämta inspiration
- Sen går vi till second-hand butiker

Idag har vi vart ute i 5 timmar. Sen satt vi och tittade på solnedgången vid hamnen.

7 april 2010

Grattis till mig, jag är nu 21 år gammal. 21 låter mycket äldre än 20. Men det är helt okej, jag har halvt stabiliserat mig, så jag behöver inte få panik. Eller är det just det jag borde få?

Dagen började i alla fall med att Felicia kom in och sjöng för mig med tårta och grejer. Och så fick jag ett underbart paket. Ett par solskor som jag kikat ut, jag gillar dom skarpt. Och så fick jag en helt fantastisk klänning som hon köpt i London som jag kikat ut på förhand, men jag fattade inte att jag skulle få den...

Sen kom min moderkaka, coh så fick jag ännu mer paketisar. Småplott av mormor, lådan vart i alla fall fin... Hårfärg och hårspray av brorsan, bra där! Och så fick jag en Tokio Hotel-mugg (!!!!!) av farsan, och en digitalkamera av mami och Steffaaaaano. WOHO!!! Pictures here we go!!!

Sen vart vi på middag. En indisk restaurang. FY FAN sicken god man fick där då, och gratis efterrätt för att jag fyllde år. Tackar... Sen när vi kom hem kom min man och Kennieluring. Och sen kom Antonini. Det var trevligt. Kristian och min mamma blev bästa vänner. Puh...
Sen sov vi en bit. Här får ni i alla fall en bit bilther.

AmandaVarDet (Felicia) & Kennieluring

 

Jag och min mami

 

Hoppsan då...

 

Fittslem, hinner inte ladda upp fler nu, ska quiza med mamma, ida och kennie. Ha dem


Yoyo

Maria: Jag ville inte veta att Luke skulle dö! Jag älskar Marian Keyes böcker, och ville läsa det sjäääääälv =( Men jag  fattar inte hur du orkat sitta och läsa igenom hela in blogg, hoppas där stod nåt intressant, haha =)

Äntligen är denna jävla helg över. Fy fan vad jag är sliten i kroppen och i hövet. Men jag har haft en jävla tur som fått hjälp av både Felicia och Kennie på jobbet, hade fan aldrig klarat mig utan dom! När jag stängt igår gick jag och Kennie hem till mig för att hämta Kristian, som legat i min soffa hela dan och bara vart bakis typ. Tydligen hade han legat och sovit i duschen en timme också... I alla fall, när vi fått på Kristian sina kläder gick vi hem till dom å lagade middag. Eller ja, Kennie lagade, Kristian somnade och jag knäckte upp en öl som belöning till mig själv. Den var jääääävligt god! Efter maten började dom lira gutiarr hero, jag halvsov. Sen gick jag ner och sov på riktigt. Märkte inte ens när maken min kom och la sig. Men fy fan vad det var gött å sova! Vaknade klockan 9, var hur pigg som helst. Sen klockan 10 blev jag trött och sov i två timmar till. Sen gick jag och Kristian ner til staden, åt en burgare hos Felicia, sen dumpa jag han utan för hoffe.

Strax ska jag göra mig i ordning, möta upp Fillan, bjuda henne på middag på hoffe där mitt husband jobbar. Sen ska vi hjem och städa. Imonn kommer mami. Och imonn blir jag 21 år gammal. Jag vill inte. Vill inte ha nåra presenter (förutom av mamma, en kamera). Och vill man inte ha några presenter så börjar man bli gammal. Jag måste helt enkelt sluta fylla år.

Pussa på mig

Quizade igår med Ida, André, Emilio, Sam, Max och någon annan snubbe. Vi sög inte lika mycket som vanligt, men kom långt ifrån först. När det hela var slut begva jag mig bort till SKANK (fd KAK). Lirade lite guitarr hero med Jennie (fd Kennie), och dk sedan ner i Antons (som är i Sverige) säng. Kristian tog plats breve mig vid 8 snåret imorse, klockan 12 vaknar jag i panik. Kommer till jobbet 10 minuter efter öppning, beklagar mig för kunderna som står utanför och väntar och sätter mig sedan till rätta. Jag har jobbat i pyjamas fram till klockan 16 idag. Och då vill jag påpeka att att mina pyjamasbyxor är av svart siden, jag har en stor svart tjocktröja utan bh under och ett par boots till detta. Sminket hade halvt trillat av (kan inte tvätta bort det när jag inte sover hemma), och håret stod på sne.
Vid 14tiden kom Felicia, tack och lov, ner och hjälpte mig resten av dagen. Jag behövde det, hade ite klarat av att sitta där själv. Fy fasen....

När vi stängt butikfanskapet delade vi på en schpizza, och ploppade sedan bort till SKANK för ännu mera guitarr hero. Jag landade nyss hemma i soffan, och ska alldeles strax föröka sova. Imorgon kommer bli den jobbigaste dagen på jävligt länge. Ska vara på jobbet mellan 8- halv 9 på morgonen, jobbar helt jävla själv till klockan 18, sen springer jag iväg och solar innan jag ska ta hand om mitt nattpass på metz. Och så jobb igen på söndag. Är det okej om jag tar mitt liv eller?
Nej, okej, jag behöver dessa fucking pengarna.

Jag vill pussas med min make.

RSS 2.0