-

Cause if it wasn't for all of your torture, i wouldn't know how to be this way now.


Music

Nu lagom till Vm-tider har jag gått och förälskat mig i Afrika. Det är en kontinent med helt fantastiska länder , och jag verkligen måste åka dit! Inte minst så är musiken helt underbar!

Dessutom har jag funderat lite, jag tror att musiker är genier. Eller i alla fall en del av dem. Det finns folk som gör så sjukt bra musik att jag inte riktigt vet vart jag ska bli av! Till exempel som när jag lyssna på "Take a minute" med K'naan. Hela min kropp bara fylls med massa bubbel, och jag mår så bra. Texten är fantastisk, musiken är underbar och tillsammans blir det oslagbart. Jag blir lugn i kroppen, samtidigt som jag blir så facinerad över att en människa kan skriva en så klockren text. Hans ord är så sanna. http://www.youtube.com/watch?v=cUKTl2s5oDY

Dessutom så börjar jag bli sjuk. Högra sidan på halsen är helt svullen, hoppas jag blir bättre till nästa helg.

Ålesund

Klok unge

Jag gillar att Carolina verkligen tror att min unge kom bli det smartaste barnet i världen! För jag är en smart människa, ja ni skulle fan bara veta. Det gäller bara att hitta en smart dude att göra ungen med, sen är Einstein nr.2 född. Även min syster tycker att jag är smart, eller tyckte i vart fall. Tror inte hon vet hur smart jag är dag faktiskt. Men det finns bevis på film. "Vilken klok unge", sa hon om mig när jag var spädbarn. Det började redan då, mina vänner.

Det finns dock en baksida med det hela, nämligen att jag inte gillar själv att jag är så smart. Jag blir rädd för mina egna tankar ibland, jag tänker alldeles för mycket på helt retarerade saker. Men men, vad ska man göra? Är man smart så är man...

Latest news

Det händer faktiskt inte så mycket här uppe just nu. Jag glider igenom dagarna, får inget vettigt gjort, ibland jobbar jag, ibland inte. Av och till går vi ut och super upp pengar, som igår till exempel. Fick in en stadig fylla, mår sjukt dåligt idag, det luktar kräk men jag vet inte vad det kommer ifrån (det är inte jag).


RSS 2.0