Scary evening

Så här ser min pumpagubbe ut by night:

Med en sådan läskig gubbe komemr inga barn våga komma hit för lite bus eller godis!
Vilket betyder att jag och min bror får behålla allt för oss själva, synn bara att vi inte har nåt godis.


 


Pumpis

Jag blev precis färdig med min 5-6 kilos pumpa. Ploppar upp ett foto härnu,
men lägger också ut sen när ljuset är tänt i den ikväll =)



Min bror, en tjejtjusare?

Jag känner att jag verkligen måste blogga om detta. Trots att jag lovade att inte säga något.
Min bror träffade tydligen en tjej på väg upp till göteborg förra veckan, de bytte msn och telefonnummer. Och hon var två år äldre! Shoooooot me! Dessutom har han börjat umgås med någon tjej som heter Olivia och är ett år äldre än honom. What the fuck is wrong with? Eller, vad fan är det för rätt på honom? Okej, min bror är definitivt inte ful, men alla tjejer verkar flockas runt honom. Gud vad tjejer är patetiska. Damn...

Löser det sig nu?

Jag är lite kluven, måste jag säga. Jag fick nästan precis reda på att min dröm om usa kanske kommer att gå i uppfyllelse, men i nästa sekund kan inte Filisi åka för hon har dummat sig. Jag vill ju inte åka dit själv! Halva grejen med usa var ju att vi skulle åka dit tillsammans! Men jag har snackat med pappa, och det kanske löser sig ändå =)

Sen ringde jag min mors kusin idag, som äger värsta sminkföretaget, och han skulle försöka fixa jobb till mig. Och sekunden efter ringder pappa och ger mig en mailaddress till en snubbe i Allingsås. Hmm, hur blir de nu?
Ystad? Arlöv? Trellebrog? Allingsås? Göteborg? Los Angeles? New York? Jag fattar nada, en sekunden händer inget, i nästa är hela livet i rörelse.


Onödigt

Jag har inget att göra så jag tänkte att det kanske är kul att skriva lite. Problemet är bara att jag inte har nåt att skriva om. Hmm.. Jag har sett en av de fulaste killarna ever idag iaf. Jag har börjat lyssna på Christina Aguilera. Stefan kom hem med ett nytt suroundsystem (eller hur det nu stavas). Jag ska ringa mammas kusin imorgon och söka jobb. Jag pratade med ett medium idag som sat att min största dröm kommer att gå uppfyllelse, tackar. Felicia finns med i brottsregistret, inte jag. Jag åt en fet amerikansk middag idag. Imorgon ska jag ut och springa. Jag ska bli smalis. Jag ska gifta mig med minst 30 olika rika, amerikanska män. Min syster kommer bli gravid sen. Kanske jag med. Jag vill ha längre hår. Jag vill på fest i simrishamn med Mamasell. Om 20 år är jag troligtvis miljonär. Kanske miljadär. Och jag antar att jag kommer skratta åt min dumhet om 30 år.


Pumpisar

Idag kom mamma hem med 3 pumpor som jag ska fixa till. En ska bli en pumpapaj, och dom andra två ska bli läskiga gubbar. Får se om jag lyckas med detta uppdrag.

Ett stycke sten och ett bra slut

Imorse blev jag väckt av att Caroline ringde mig. Vi pratade typ kalaslänge, och sen löste sig hela skiten tror jag.
Jag hoppas bara att hon förstår nu att hon kan springa och bossa runt med mig som om jag vore en neger eller nåt. För det är jag faktiskt inte. Det var inte ens det de handlade om, men ändå. Mmh, okej..

Denna dagen har för övrigt varit som alla andra. Jag har gått hemma och slöat, suttit lite vid datorn och kollat på alla program som måste ses på dagen. Sen när mamma och mormor kom hem från Kristianstad åkte jag och mormor till morfar och kollade på hans nya sten. Den var svart, med silvrig text.  Ska åka dit i helgen igen och sen lägga upp ett foto så ni får se den =)

Och snart är det dags att börja planera inför nyår. Det viskas om att vi ska till Köpenhamn, eller ah, åtminstone jag och kusinen. Är det någon som har lust så får ni gärna hänga på. Förra året befann vi oss på Boulevard i Göteborg, det var väl helt okej. Förutom att jag pussade en kines på 12-slaget, och nu är jag rädd att jag måste gifta mig med en sådan. Jag får se till att hitta en snygging i Köpenhamn vid de gyllene klockslaget i år istället, eller bättre upp, Tom Kaulitz! Var fan ska dom fira nyår förresten? Det måste jag ta reda på... Nu fick jag iaf nåt vettigt att göra.


Helgens bravader

På fredagen gick jag motvilligt med på en dejt med en snubbe från Svedala. Jag gick och mötte honom vid pressbyrån, sen gick hem till mig för att kolla på film. Jag har aldrig velat dö så mycket som jag ville då, och jag hade hjärta att säga till honom att jag tyckte det var bäst att han åkte. Så fort vi la oss på madrasseran låssades jag sova, och när jag vaknade klockan nio på lördagen och förstod att han också var vaken låssades jag sova i tre timmar till. Jag ska aldrig mer på dejt. ALDRIG!

Senare på eftermiddagen gick jag dom två metrarna det är till Maria, där Ellie också befann sig. Vi drack var sitt glas cider, pratade sexpartners och sedan begav vi oss bort till Donna Ginna för att ta EN drink. Dock vek Ellie här och åkte hem istället. När vi druckit upp vår drink, bestämde vi oss för att gå hem och göra oss i ordning för att sedan kolla om det var några vettiga människor på Bar abar denna kväll. Det var där inte. Fast där var två Stockholmare, en som skulle fylla 16 och en som nyss fyllt 18. Hej.
klockan två hoppade vi hem till mig och drack två flaskor vin och några öl. Sen hoppade vi hem till Maria och drack några öl till. Den lilla Stockholmaren spydde, den andra masserade mina fötter. En timme senare ligger Maria och den masserande Stockholmaren i sängen, medans jag har gått ut ensam för att finna lyckan på Ystads gågata.
Jag hittade ingen lycka, men jag var lycklig när jag vaknade morgonen efter för att jag lyckats komma i säng ensam. Låter det vettigt?
Nåväl, helgen var verkligen minnesvärd på både gott och ont.

Mitt liv är taget

Eller i alla fall nästan. Inte långt ifrån.
Jag är så sjukt jävla trött och utmattad, och jag saknar motivation till det mesta nu. Jag kan inte sova längre, jag är inte hungrig och jag ser inte fram emot något alls. Mina dagar består numera av att ligga i sängen och glo upp i taket, utan att låta hjärnan arbeta. Eller nej, jag blundar faktiskt, mina ögon svider nåt oerhört och är tora som fnöske. Jag orkar inte ens titta.

Gick och la mig vid 12 i natt, somnade vid 3, vaknade vid 8. Jag är så trött att jag vill dö, men kan inte sova. Jag orkar inte resa mig upp för att gå och duscha, jag orkar inte packa och åka till Ystad. Jag orkar inte ens bry mig om att jag måste ha mat med mig, det löser väl sig. Var tog allt det roliga i livet vägen? När försvann all glädje?
Jag vill till den eviga lyckan i himlen.

Observera att jag inte tänker ta livet av mig

Jag behöver er inte

Efter att ha suttit själv i Ystad i några dagar har jag kommit fram till en del saker. Det va som min syster sa: en dag kommer du verkligen förstå vilka som är dina riktiga vänner. Och det gör jag nu, men under helt andra omständigheter och värderingar än henne. Jag tänker dock inte ge ut några namn här, men jag hoppas att ni förstår vinken.
Jag behöver er inte, så låt bli att höra av er. Eller just det, det gör ni ju ändå inte..

Idag är jag hemma i Skillinge, har sovit på soffan inatt. Har fortfarande inte hittat den där jävla spindeln som hoppade ner i min säng. Så det var säkrast att lägga sig där. Sen när resten av huset hade gått imorse hoppade jag upp och la mig i Fredds säng. Imonn åker jag tillbaka till Ystad, helgen blir nog ganska lugn. Men ska iaf träffa Erik.

Dessutom funderar jag på att byta blogg, uppdaterar sen när det är fixat. Om det nu blir fixat.

Nothing but a dreamer

Egentligen har inte rubriken nånting alls med detta att göra. Menjag älskar den låten Supertramp - Dreamer, kan vara skoj att lyssna på.
Idag vaknade jag med ett stort leende på läpparna. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Eller jo det vet jag, men jag tänker inte berätta det iaf. Nu väntar jag bara på att Malin ska ringa och berätta hur hennes kväll var.

Seeeeege!

Min natt var problematisk. Jag skulle gå och lägga mig vid 2tiden, men fann en spindel i taket. Jag sprang fort upp och väckte mamma, men hon vägrade att hjälpa mig ur denna krissituation. Jag tog lite papper, eller ah halva rullen, och skulle ta odjuret. Men då hoppar fanskapet ner i min säng, så jag flyr in till min brors säng och lägger mig där. Observera att min bror inte var hemma! Men nu kunde jag ju givetvis inte somna, tänk om det skulle komma spindlar här också? Jag började läsa en bok med spölhistorier som var gasnka roliga, sen kollade jag igenom hans skolkatalog, och efter det började jag läsa grönjölingarnas naturbok eller nåt sånt. Vid 4 släckte jag lampan och somnade in.
Vaknade vid 1 tiden, och hoppade iväg till Emelie som fylelr år idag. Vi åt potatisgratäng och pratade om sjukdomar. Det var faktiskt rätt trevligt. Äntligen någon vänlig individ som vill träffa mig irl.

Don't get me wrong, jag älskar fortfarande att prata i telefon ^^


Sveriges mest desperata kvinna 2008?

Ja, det verkar inte bättre i alla fall. Igår hade jag inget för mig, som vanligt, så jag bestämde mig för att göra ett återbesök på snyggast.se. Sist jag var där var när jag gick i högstadiet, och redan då vart de töntigt. Nu sitter jag alltså här, 19 år gammal och letar snyggingar på Sveriges största fjortissajt. Och hittar jag någon? Nej, alla är ju såklart bara fjortisar. Jag vill ha en man som har jobb och kan försörja mig, så jag slipper ha ångest över att jag inte är kapabel till att få ett jobb. Jag kanske skulle prova med bli medlem på vuxensidor istället, som parship.se eller match.com.. Eller så kanske jag bara ska lägga ner detta och hoppas på att jag inte är ogift när jag är 50?

För helvete Charlotte, skärp dig!
Livet kretsar inte bara runt snoppar. Eller...?

Han föddes förra veckan, men nu är han 14!

För knappt en månad sen fyllde min bror 14 år, det värsta är att det känns som att han föddes typ för en vecka sen. Och idag kom ett samtal från en tjej som fråga efter honom. han satt och snackade med henne i typ 10 minuter. När blev han så stor att det började ringa massa tjejer hit? Och varför är han så mycket mer populär än vad jag och min syster var i den åldern? Eller är det kanske bara tjejer som håller på så och töntar sig? Gjorde jag också så när jag var 14?
Ringer ett random samtal till en kille som jag tycker är snygg och frågar vad han gör, och dessutom talar om för honom att jag tycker han är het. Och det värsta är att hon kollade upp numret i skolkatalogen. Gjorde jag verkligen också så?
Det är dock bara 5 år sen jag var så liten, så det borde jag minnas i så fall.
Men i och för sig så var jag världens tönt när jag gick på högstadiet. Kanske är jag det fortfarande? I så fall gillar jag det.
Hur som helst blev jag väldigt nöjd när min bror slängde på luren och konstaterade att vi borde byta nummer om det ska fortsätta ringa massa fjollor hit. Lite vett har han lyckas få i skallen...

Männen i mitt liv

Jag har bestämt mig för att göra en lista på alla de jag ska gifta mig med.

Tom Kaulitz
♥ Johnny Knoxville
♥ Bam Margera
♥ Eric Dane
♥ Russell Brand
♥ Adam Brody
♥ Idol-Lars
♥ Justin Chambers
♥ Fredrik Wikingsson
♥ Tobbe Trollkarl


Observera att de inte står i ordning



Nu vet jag!

Jag har kommit på det! Nu vet jag precis vad jag vill göra med mitt liv, jag hoppas bara att det går vägen!
Det kommer definitvit inte att bli lätt, men jag ska fan kämpa mig till detta. Det får ta hur jävla lång tid det vill.
JAG SKA!!!

Skjut inte mig, jag skjuter dig

Jag är riktigt jävla förbannad. Idag känner jag faktiskt för att döda.
Jag förstår inte vad jag gjort för ont för att du ska gö så här?
Idag skjuter jag inte mig själv i huvet, jag skjuter dig.

Hej


Helgens bravader

I lördags gick jag upp halv 6 för att åka till Ystad med mamma som skulle jobba. Halv 7 satt jag i min lägenhet och var jättepigg. Jag ville dö en smula.
Jag sov i princip hela dagen, tills Malin kom vid 5tiden och jag lagade mat till oss. Sen gjorde vi oss vackra, Hannes kom och vi begav oss till Maria. Värdinnan var pittfull och aningen elak i munnen, men det är lugnt, jag gillar henne ändå.
Malin, jag och Hannes begav oss till Donna Gina, och utanför träffade vi Jonas och Kenneth (hrm...). Efter detta möte kunde jag konstatera att jag hade en Stalker resten av kvällen. jonas bjöd på en öl, sen gick jag till Bar a bar på ege hand. Jag satt och kollade lite på personalen, eftersom de var de enda som var där, då jag upptäcker min Stalker vid min sida. Friden och  Sara kom passande och räddade mig från denna pinsamma människa. Strax efter dök även Malin och company upp. Jag dansade. Och dansade, och dansade. Jag måste ha sett ut som en stor idiot, kan också ha berott på att jag inte ens var lite full, för gång på gång kom Malin och viskade i mitt öra, "dansa som att du är snyggast i världen, alla vill ha dig och alla är fulare än dig". Det hjälpte i kanske 5 minuter, men tack för försöket.
Jag kom i säng ensam och nykter. Perfekt! Eller?
Och dagen efter kunde jag inte må bättre.


Freitag

Är hemma hos mammsi igen. Faktiskt riktigt skönt! Ikväll kommer mormor hit och ska äta middag, typ en avskedsmiddag =P Hon åker till Spanien i två veckor på söndag med sina kompitsar. Och jag ska strax ner och baka en paj. Imorgon åker jag med mamma till ystad typ astidigt på morgonen, och sen blir det fest på kvällen. Ska antagligen hem till Maria (som för övrigt bor typ 2 meter ifrån mig nu, fast jag fattar aldrig på vilket håll) på förfest och sen lir det Bar á bar. Fast innan dess kommer Mal till mig, hon är bra på att få en taggad inför kvällen har jag märkt =)

Det känns förjävligt

Jagvet inte.. denna bloggen känns ganska trist nu. Var i ystad i helgen när pappa var nere.. Åkte på loppis och handlade snyggingstolar och tio Lp-skivor som jag ska hänga på väggen i lägenheten.
Idag åkte jag in till Trelleborg för att gå på en jobbintervju, det gick ganska bra tror jag, hoppas verkligen att jag får det!
Och nu sitter jag i Malins lägenhet och tar det lugnt, hon är iväg och jobbar en sväng. Stannar här i natt, hälsar på en folk i stan imonn och sen beger jag mig till ystad igen för att hälsa på maria i hennes nya lägenhet =)
På lördag blir det antagligen utgång i ystad med Malin. Ska iaf inte göra om samma misstag som sist.
Pakten går åt helvete...

Det känns förjävligt


Regn, regn & regn..

Jag älskar regnet! Speciellt nu när jag ligger hemma och är råsjuk, finns inget mysigare =)
Jag känner mig dock ganska mörbultad och jag tror jag är på väg att gå sönder. Jag tror nämligen det har hänt nåt konstigt i min brors huve. I onsdags kom han hem med den nya skolkatalogen, och jag satte mig ju givetvis och kollade igenom den för att se vad det går för små pluttar på korsa.. I alla fall, när han får syn på detta få han nåt slags frispel och hoppar över mig och börjar banka mig i huvudet och i nacken, jag hade inte en chans att ge igen plus att jag är rädd för att skada hans nyopererade öra. Så jag stod hur som helst och tog emot 20-30 slag i huvudet och nacken, sen gick jag och la mig. Och igår vart de värre... han höll på att störa siog ed en jävla pingisboll när jag satt och kollade på idol, så jag skulle bara ta den ifrån han och då får han världens utbrott igen. Men denna gången slog han mig i hela ansiktet och sparkade mig i magen och i ryggen. Och för er som inte sett min bror på ett tag så bör ni veta att han har blitt ganska så mycket större än mig, jag har typ ingen chans att försvara mig! Han slutade inte mata på förrän det började rinna blod ur munnen på mig, och jag kunde med nöd och näppe stapla in till min säng. Eftersom jag inte hade ont i munnen trodde jag seriöst att jag hade fått en inre blödning eller nåt och skulle dö. I ungefär en halvtimme satt jag och spottade blod, och hela huvudet kändes ömt. Och idag när jag vaknade fick jag nästan en chock. Jag är helt svullen och blå/röd runt hela vänstra ögat och min läpp står ut precis som att jag har världens underbett. Hade jag befunnit mig i Usa nu hade man lätt trott att jag nyss gjort en komplicerad skönhetsoperation i ansiktet, för så ser jag fan ut! Ta mitt liv, jag har ont...


this is weird

Vilket kaos! Jag har nog aldrig vart med om så många förändringar på så kort tid, och jag måste medge att det känns jävligt nice. Det kanske är på tiden att det ordnar sig för mig nu? Wiiiie, i´m looking forward to it =)


RSS 2.0