Unskyld meg

Dålig uppdaterning det senaste, i know. Men jag har haft fullt upp hela tiden. Massa roliga saker som händer, kan dessvärre inte avslöja för mycket, mamma läser ju =P

Men jag är väldans glad nu, koko i huvet och jag vet inte... trött. Men jag pallar inte sitta still, jag vill ha saker att göra hela tiden, och önskar att jag hade massa mer pengar på kontot än vad jag har. Men jag klarar mig fint, går ingen nöd på mig.

Ikväll ska vi nog ut och ta ett par glas vin, antagligen på Hoffman. Mitt nya favoritställe =)
Fårse vad kvällen har att bjuda på dock, jag har stora planer i huvet, men ja.. vi får som sagt se vart det bär av =)

Jag älskar fortfarande mitt jobb i alla fall. Har nog aldrig haft en så rolig dag på jobbet som jag hade idag. Helt jävla underbar!

Ska försök lägga in ett par bilder nu någon dag. Har fortfarande inte fått upp de från när mamma var här haha, fast de finns i alla fall på datorn nu =P
Dags att hoppa in i duschen nu och göra sig lite fin sen kanske..
Adjö

Das ticket

Idag klockan 9 släpptes Tokio Hotels biljetter till Scandinavium den 5e mars 2010. Jag fick ledig av Frank för att fixa biljetterna, men ingen kunde hjälpa mig. Det är strul med min internetbank eftersom jag fått nytt personnummer, så jag kan inte använda den. Mamma jobbade, Caroline jobbade, Felicias föräldrar jobbade, Stefan hade glömt sin kod och min värld rasade. Till slut ringde jag helt enkelt min fader. Och vad gör han då? Jo, han fixar två biljetter, förfstår ni. Tack för hjälpen kära poliser i Gothenburg.
Det var egentligen meningen att Felicia skulle få det som en överraskning på sin födelsedag eftersom hon fyller år snart, men ofta jag skulle kunna hålla käften. Oh nooo..

Nu ska jag i alla fall få se Tokio Hotel igen. GOSH!!
Haha, tänk så fel allting har gått de andra gångerna vi åkte. Första gången så ställde man ju in alla DASH-plan för dom flög och trillade sönder, sen fick vi inte vårt bagage heller. MEN, vi fick i alla fall se dom då. Andra gånger gick allt som smort, förutom att dom ställde in själva konserten...
Ställer dom in den nu eller något händer så ska jag personligen göra livet surt för dem.


Fuck off!

Ja, för en jävla gångs skull skulle jag ha två dagar ledigt i rad. Fick man det? Oh nooooo... Fick hoppa in och jobba i dag i alla fall. Damn it.

Anyway.. Ah jag vaknade av att Frankie skicka sms till mig kl 10 imorse. Hoppade upp, mötte Rosie, klippte henne, gick till Lille, jobbade, gick hem, lagade mat, ligger här.

Imorgon börjar jag jobba tidigt, halv 9, slutar 4. Vet inte vad som händer sen.. Fredag och allt, och jag pallar inte sitta inne. Skulle Gud möjligtvis kunna skicka ner något spännande till mig där uppe ifrån? It's boring down here..

How lovley!

Tokio Hotel. Ja, Tokio Hotel.
Dom kommer till fucking Sverige!
Det knäppa är att jag inte ens känner mig särskilt glad. Jag kan inte förstå det vad är det för fel på mig? Min man kommer liksom till Göteborg, och här sitter jag och agerar oberörd. Jag upprepar; vad är felet?
Jag tror det är för jag inte har biljetterna än, eller kanske för att jag är rädd att vi iknte ska få några biljetter. Tiden är knapp, mina vänner, sist de skulle till Sverige såldes de nämligen ut på mindre än 30 min. Jag vågar alltså inte ta ut något i förskott, jag vill inte bli besviken. Det värsta är at jag jobbar den dagen, jag hoppas verkligen att Franken (och kunderna) har överseende med att jag kanske är lite off ett tag när jag är mitt inne i den där spurten. Äsh, gah! AH! Vad fan ska jag göra? Jag vill känna lycka för att de är tillbaka igen?
Om någon kläcker ur sig något i stil med "du kanske har vuxit ifrån dom där fjortisfasonerna nu" kommer jag bokstavligen ge en stor käftsmäll. Så är inte fallet. Inte alls faktiskt.
Jag vill bara ha biljetten i min hand! Så jag också kan få skutta runt här hemma, slänga mig på golvet, göra ett par kullerbyttor och göra min sambo döv på båda öronen, precis som Felicia gjorde här för en stund sedan...

-

Jag har haft den bästa helgen på mycket mycket länge! Jag känner mig utvilad och full av energi, fast samtidigt inte.

Mamma och Annika kom som sagt i torsdags. Vi gjorde inget speciellt då, pluppade runt i lägenheten, åt god mat, pratade osv.
På fredagen åkte vi till Moa, gick i massa affärer och köpte skojiga saker. På eftermiddagen jobbade jag några timmar, sen gick vi ut och drack vin. Våra mammor blev dessutom uppraggade av två gubbar, dom bjöd oss alla fyra på vin. Fast jag tyckte inte om dom ändå... Mamma blev dessutom lite fuller senare på kvällen, men hon var ganska rolig så det var helt okej.
Hum, på lördagen lånade vi Vebens bil och for till jysk, handlade massa möbler till Felicias rum. Jag köpte duntofflor med hjärtan på. När vi kom hem snickrade vi en massa (okej, Annika snickrade, vi andra fattade ingenting), pillade och pysslade. Nu har vi lite fint här, förstår ni. Jag älskar mitt rum.
På natten jobbade jag på Metz, trist som fan men what to do...
Söndagen var en jobbig dag, mamma åkte hem igen. Usch usch usch, jag önskar hon hade kunat vara här lite längre. Eller typ alltid. Ah, om jag hade haft ett rum till.. Det var ganska jobbigt att sova ute i storarummet på en madrass som sjönk ihop varje natt.

Jag saknar min mami.

Kärring-hysteri

Alltså.. Jag kan inte bli annat än facinerad. Det gick ca 10 min efter att min mamma kom innanför dörren till min lägenhet (hon var tvungen att städa lite först..) tills hon ber om att få låna min dator.
- Javisst, säger jag.
- Jag måste kolla min facebook, säger hon.
Ursäkta? Din facebook?

Några timmar senare, när även Felicias mamma hade kommit, satt vi alla på golvet på mitt rum. Där turades våra mödrar om att få kika på datorn, likt två småflickor som är duktiga att turas om att hålla i den stora godispåsen de fått av sina päron. När jag senare går in och kikar på min egen facebook, ser jag min mammas senate status, där det står något i stil med "imorgon skall vi åka till moa, sen blir det ett glas rött på krogen på kvällen".
Nu tänkte jag egentligen skriva något elakt, som "ofta min morsa har kompisar", men det är väl klart hon har.
Men däremot blir jag irriterad, för vem var det egentligen som klagade på mig när jag var 10 år och ringde runt till mina kompisar och frågade om vi skulle leka? "Varför ska du hålla på och ringa en massa för? Du kan väl lika gärna cykla bort och fråga henne? När jag var liten, då gick jag 7 mil för att komma till...." osv. Samma fras fick jag släng i nyllet när jag suttit för länge vid msn och pratade med mina bästisar på högstadiet. Nu sitter hon alltså på facebook och skickar ut små meddelande, kommenterar folks fyllebilder och uppdaterar om de senaste hushållsaktiviteterna. Hallå, vad hände med alla era vinkvällar, bäbiströjs-stickning-i-en-cirkel-på-golvet-kvällar, middagar och hushållstips-utbytar-kvällar?
Jag väntar bara på den dagen då min mamma skickar mig ett mail på någon community där jag finner en länk till hennes nya och otroligt intressanta blogg om hennes vardag. Jag kan tänka mig att ett av hennes inlägg kommer se ut så här:

"Idag steg jag upp klockan 5 för att åka till jobbet. Det var frost på bilen, så jag fick ta fram min gamla skrapa som jag inte har bytt ut de senaste 10 åren. När jag kom hem till min son och min man lagade jag en god stek, diskade och la mig ett slag på soffan. Imorgon har jag en ledig dag och skall ut i trädgården och kratta löv, efter det ska jag tvätta fönster om vädret tillåter.
Ha en trevlig helg allesammans"


Annika Svensson kommenterar:

"Visst är det skönt när man får såna tråkiga saker ur världen ett slag? Usch, jag måste också kratta löv..."

Pernilla Jeppsson kommenterar:
"Jag putsade fönster idag, de blev väldans rena."

Charlotta Möller kommenterar:
"Var steken god? Vad hade du för sås till? Hur många grader hade du ugnen på? Jag skall göra en soppa till mina barn idag som tar 4 timmar att göra."

Alltså, det här funkar inte för mig. Min mami är för gammal för internetets stora vågor...
Hon har dessutom vart mer aktiv än mig under denna vistelse än vad jag har vart, behöver jag säga mer?

Mami

Hej.

Imorgon (idag) kommer min mami. Klockan 12. I miss her. Very mucho.
Och precis nu när jag tänkte skriva värsta inlägget så avbryter Felicia och babblar om Kissie, jag tappade tråden.

Idag har jag jobbat massa. Jag älskar mitt wörk. Det är bland det bästa på hela jorden, yes i can tell.
När jag slutade kom Rosie och vi gick till Hoffman där vi mötte upp Christian. Eller nej, nu ljög jag. Vi mötte Christian på mitt jobb och gick dit MED honom. Jag drack ett glas vitt, Rosie drack rosé (hoho) och Christian drack tre glas öl. Vi hade en mysig tid tillsammans. 3 timmar senare (ja, det är faktiskt möjligt att dricka bara ETT glas vin på tre timmar) tog Rosie en taxi hjem och jag och Christian hade följe hem. Han bor nämligen bara 50 m längre upp för backen här. Inte för att ni vet vad jag snackar om, men skitsamma.

Nu vill jag inte skriva mer. Hejdå.

-

Det gör så jävla ont i min kropp och i mitt hjärta. Jag vill föralltid stanna på mitt golv, jag vill inte resa mig upp utan dig. Vet du ens att du betyder så mycket?

Gosar på golvet

Igår innan vi gick ut kom min hyresvärd och hjälpte mig att sätta på värmen i lägenheten. Jag har tidigare bara haft på värmen i badet för att spara pengar, men nu är det så fruktansvärt kallt ute och vi bor i en källare, så jag kände att det var dags. Tidigare har det liksom vart sån att man inte vill gå upp ur sängen för att det är så gosigt under täcket, och har man väl tagit sig upp och stapplat in i duschen så är det helt omöjligt att gå ut därifrån.
Nu däremot så börjar värmen sprida sig i golvet, och jag kan inte låta bli att ligga och gosa under en filt framför datorn (läs brasan). Hela verksamheten är från och med nu flyttad från sängen till golvet. Mamma, jag kan strunta i att försöka få tag på en extrasäng till dig, jag sover på golvet! =D Åååh, vad jag älskar det, golvvärme är helt genialt!

Jobbet gick bra idag, jag och Frank har surrat runt i butiken som två.. ah jag vet inte vad.. Tiden gick i alla fall jättefort, så det vart gött. Efteråt gick jag bort till donken för att hälsa på Filisi, tog mig en burgare och läste en tidning. Hon kommer la hem nu snart, och tanken är då att vi ska klippa henne korthårig. Får se hur det blir med den saken, tvivlar på att hon vågar. Fast det gick ju bra sist? =P Nåväl...

Imorgon måste jag upp hyfsat tidigt. Måste till monopolet innan jag drar till jobbet.
Utgång imorgon.. Har en känsla av att det kommer bli skittråkigt, så känns egentligen lönlöst.. Men jaja, jag får väl offra mig!
För övrigt så gör mitt öra sjukligt ont, fastän jag proppat i mig tabletter. Jag tror mitt hörselrör (?!) är på väg att ploppa ut, eller så har det blivit drappat av någon tropisk sjukdom.. Hmmm, det var nåt mer...
Just det! Ni vet såna där äckliga förhårdnader man har bak på hälen? Och så får man ibland en sån dära spricka i den, det gör så djävulskt ont att man helst vill amputera bort hela foten med närmaste redskap?
Mmh, precis så har jag fått på sidan av mitt högra pekfinger! Fy i hela dumma helvetet vad ont jag har! Och djupt är det också. Hejdå


Snyggaste mannen i världshistorien, jag är kär igen!

Hey you

Knepigt. Började kvällen på lille, träffade nån snubbe som hängde efter oss hela kvällen, Harald. Gick till Piansiten men Felicia kom inte in där så det fick bli keisarn istället. Hon kommer inte in där heller egentligen, men vakten är kär i min syster så det gick bra. Sen blev vi fulla och gick hem.

Im humanoid.

Effektivitet

Jag är så jävla duktig. Japp.

Idag vart jag en sväng på storsentret och letade efter ett headset till mobilen. Fann ett som jag fullkomligt älskar!! Mjaou ;) Sen träffade jag Stine, tog en fika med henne på lille, vidare till jobbet och pratade med min bästis. När jag kom hem var jag full av energi, av nån konstig anledning. Kanske för att jag var ledig.. I alla fall, detta gjorde jag när jag kom hem:

- Samlade ihop all tvätt på mitt rum
- Sorterade papper
- Vek tvätten som hängde på tork
- La in mer tvätt, samt sorterade all tvätt
- Dammsög hela lägenheten, samt alla lister, dörrkarmar och bakom säng och soffa
- Diskade
- Städade badrummet
- Sorterade garderoben i hallen
- Torkade disken
- Skar grönsaker och gjorde guacamole till middagen
- Dammsög trapphuset
- Tvättade alla fönsterkarmar
- Hängde upp tvätt
- Gjorde klart maten
- Diskade igen

Jag är förjävlig duktig ibland.

Imorgon ska vi till Likingskontoret, Helstestasjonen samt Monopolet innan jag far till jobbet. Efter det blir det utgång, och jag undrar vad fan jag gör vaken nu...


Förlåt, men jag var bara tvungen att lägga upp en bilth på honom ^^

Mitwoch

Ingen aning om det stavas så, men onsdag i alla fall. Trots att jag inte blev väckt vaknade jag ändå grinig som sjutton, kvart i två. Lite panik sådär, men skit samma. Har som sagt ingen aning om vad jag ska göra idag.. Blir i alla fall en tur ner till Frankie, måste bli uppdaterad om det senaste skvallret ;)
Kanske en tur till Metz sen för å kolla upp lite tider.. Möjligtvis svänga in om monopolet också, måste köpa boooooze till imonn. Undra vad sjutton man ska ha på sig.. Felicia har lagt beslag på mina nya svarta jeans för att använda på Mc D, så de får la bli leggings då... Dom andra jeansen jag har är inte dirket något man går ut i.. Fisse också!
Jag går naken.

Dessutom har jag blitt sjuk igen.

Tuesday

Öööh... Bankärenden, jobb. Äta, titta på roast på berns. Det var allt jag gjorde tisdagen den 6e oktober 2009.
Imorgon: ledig. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra, och det ska bli så jävla skönt. Om Felica väcker mig så kommer hon inte leva länge till, det kan jag lova. Min enda lediga dag i veckan, då ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Annars kommer hon få ett rent helvete med mig resten av veckan. Thats it!



Måntag

Jag vet att Felicia ville döda mig en aning imorse. Jag vart verkligen inte på bra humör. Somnade för sent och gick upp typ 15 min före jag skulle gå till jobbet. Fan vad arg jag vart.
Men jag hade världens bästa dag på jobbet. Frank är verkligen min bästa vän! Jag kan inte beskriva det, men jag älskar att jobba med honom och när han är på bra humör. Min bästis Frankie.
Whatever, när jag kom hem åt jag en mackingtosh, sen gick jag tillbaka till jobbet igen och blev hämtad av Ingrid. Passade Linéa idag igen. Fan vad ungar är lättroade egentligen, satt och sjöng "rulltårta" och klappade mig på benen och hon satt och skrattade tills hon kissade ner sig. Bokstavligt talat. Hon tycker min piercing i tungan är det roligaste i världen, och hon älskar att vinka till dom små fiskarna i akvariet. Men jag vill inte ha barn. Sista kvarten vill jag bara dö, då vart det liksom inte kul längre.

När jag kom hem igen var Felicia i full gång med maten, efter vi ätit vek jag tvätt och hängde upp ny på tork. Sen tog vi en promenad. Och fy fasiken vad det haglar här! Det är alltså inte lite! Ni förstår inte...
Nu ska vi dricka te och äta knäckemacka, sen är det nanedags. Imorgon ska jag till banken och sen till jobbet.. Sen inge mer tror jag. Kanske en promenad om min skor är torra..


Helgen

Jaha. Jag vet inte ens när jag skrev sist.. Men jag antar att det är dags att berätta om min helg, vi börjar i fredags. Let´s see... Ja, just det. Jag jobbade dag, gick hem och sov, vaknade när Felicia kom hem från Mc D. Hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning.. Kristian kom hit vid halv elva och vid 12 traskade vi tre iväg mot Lille. Öuuuhm... Vi dansade en massa massa massa, hade allmänt skitkul och senare gick vi vidare till Pianisten. Jag är så jäkla glad att jag inte var överfull va.. Klarade ut en massa trassel, känner mig faktiskt jävla duktig =)
Ja, det var la den natten det..

På lördan vaknade jag vid 10 tiden, smög mig in hos Felicia och la mig breve henne och gosade. Pratade om fredagen, sen gick vi upp, åt bakismat, tog en sväng på stan och sen gick jag till jobbet. Efter jobbet gick jag och Felicia och handlade massa mat, gick hem och åt (fiskpinnar och makaroner) kollade på film, och sen vart det dags för nästa jobb.

Och idag då, hade svårt att ta mig upp vid 12, men lyckades ändå vid halv 2... Hoppade in i duschen, gick till jobbet. Gick hem, åt mat, sen tog vi en promenad. På hemvägen började det hagla en massa så vi vart tvungna att gömma oss i en busskur för haglet slog så hemskt mot våra ben..
Väl hemma gjorde vi.. eh, ingenting..

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba lite mera, sen ska jag passa bebis. Mjaou =) Orkar vi så tar vi oss upp för berget igen. Hejdå.

Pictures of you, pictures of me

Maria:
Charlotte Vilumsons
O.A Devoldsgata 2
6002 Ålesund
Norge

Förväntar mig massvis med vykort från dig nu! =)

Har dragit ut tummarna ur röven nu, så här kommer lite random pictures!

Här är jag, imorse eller nåt..

 

Här har vi bestigit berget

 

Jag och Linéa

 

Hogstad & moi

 

Geir-Ove & Stine

 

Jag och Felicia hade en fight i sängen, det slutade som ni ser på bilden. Båda hamnade på golvet.

 

Alessandro, nån kväll innan utgång

 

Sämsta bilden, men whatever..

T & S

 

Vet inte, hemma hos Hogstad iaf

 

Det var allt jag bjöd på den här gången..Inget intressant, i know.. Men jag lyckas helt enkelt inte få upp kameran när jag är med om spännande grejer. Vilket iof inte händer så särskilt ofta det heller, men ändå =P

Imorgon är det jobb som gäller, sen ska jag till monopolet (systemet) och handla lite booz, för sen är det utgång! Mjaou, jag längtar. Eller nej, Felicia längtar. Jag bara hänkar på och hoppas på det bästa. Tänkte inte bli allt för full, har en känsla av att jag måste ta hand om min kära kusin imorgon nämligen..

Dessutom är jag meget nöjd med morgondagens klädval ^^

 


I came 2 party

Jävla Felicia, hon har fått mig att lyssna på massa skum musik! Det värsta är att det är bra skit.. =P

Igår besteg vi berget. 1 miljon trappor och mina ben vek sig när vi vart uppe. Men fy fan vad jag kände mig duktig! Dock var vägen ner ännu värre. Överkroppen ville liksom springa ner, men bena hamnade helt efter. Vi såg antagligen ut som 2 kokta spagettisar när vi trillade ner därifrån.

När vi kom hem hoppade jag in i duschen, gick ner till butiken där Ingrid hämtade mig. Jag skulle passa hennes och Vebens unge, Linéa en timme. Världens mest bedårande unge! Det gick jättebra, men jag vart tvungen att byta blöja. Första gången, och jag vet inte ens om blöjan hamnade på rätt håll.. Jaja, hon kunde i alla fall gå så helt jäkla fel kan de inte ha vart..
När jag lämnat över Linéa till Ingrid igen gick jag och Felicia och drack varm choklad på Lille, sen gick vi hem och åt vårullar och gick till sängs. Vet ni hur skönt det egentligen är att lägga sig tidigt? Helt underbart!

Skulle egentligen börjat 4 idag, men Frankie frågade om jag kunde komma kl 2 istället, så ska strax ivägis. Har dessutom tidig vakt tomorrow, egentligen ganska bra eftersom vi ska ut på kvällen där sen så jag hinner sova en sväng =)

Felicia har för övrigt sin första dag på Mc D idag. Kändes helt weird att vakna imorse och så va inte hon här. Tänk att man kan vänja sig så snabbt.. Kände mig som värsta morsan och blev jätteorolig för henne, tänk om hon inte hittade dit? Tänk om dom är dumma mot henne? Tänk om hon blev överkörd på vägen dit? Jag har blitt konstig.

Orkar jag så kommer det in lite bilder ikväll.. Annars kommer dom in någon annan dag ^^

RSS 2.0