Hoho

Vet inte varför jag ens loggade in här, för jag har ingenting att skriva om och har egentligen ingen större lust att skriva heller. Men jaa...

Var ute i fredags, förade med André och Simon, Lipp och sen var den kvällen slut. Jobbade igår, skulle börjat 23 men blev inringl kl 20. Möh. And that's about it.
Har lite planer på gång nu, men vet ingenting som är säkert. Men hoppas hoppas och hoppas!

Åh, btw, M♥ ;)

Back in Åle

FY FAAAAAAAAAAAAAAN!!!! Jag vill inte vara här. Jag vill verkligen inte? Jag klarar det inte längre, 19 månader är alldeles för lång tid.

Men jag har haft det helt underbart i Sverige! Heeeeeelt jävla fantastiskt! När jag lämnat Dorotea for jag och hälsade på min kusin, sen ner till Skåne. Åh mina bäbisar! Underbara! Det enda jag gjort är å gosa med dom, gosat i mig mat och bara myst. Det har vart helt fantastiskt. På tisdgen åkte jag till syrran i Lund, sen till Göteborg, på torsdagen flög jag till Östersund och mötte upp Ida. Sen var det roliga slut. Och nu vill jag dö. Så jag super ner mig ikväll.

Sverige - Dorotea

Resan började i Ålesund kl 10.00. 16.30 var vi i Trondheim, åt på Big Horn, kollade igenom stan, for till Ikea, sen fortsatte vi mot Sverige. 22.00 checkade vi in på ett vandrarhem i Storlien, påminde om en gammal scoutstuga orörd sen 60-talet. Vaknade tidigt på morgonen med is mellan tårna, fortsatte mot Östersund där vi stannade för lite shopping. Tvärade in i Strömsund och fotade en konstgjord älg, mest bara för att Marcus kommer därifrån. Sist men inte minst Dorotea. Samhället är aningen större än Skillinge, med apotek, polisstation och en simhall. Här är massa skog, och vägarna styrs av raggarbilar med lössnus bakom ratten i princip.
Vi har vart i familjen Norlins stuga i Storbäck, där Idas systerson Malte stal mitt hjärta ögonblickligen. Jag har festat i Vilhelmina med småttingar, festat på en pizzeria med gamlingar, vart på ett otroligt illaluktande ica i Lajksjö, gått långa promenader i hopp att få se älg eller björn. Fikat på Görans konditori (som faktiskt utsågs till årets konditor 2008), ätit svenssk pizza bakad av en utlänning med alldeles för mycket ost.

Imorgon åker vi ner till Sundsvall, där jag sedan lämnar Ida för en natt i Stockholm, sedan vidare ner till familjen i Skåne. Men jag kommer att sakna Dorotea, jag kommer sakna lugnet och alla avslappnade människor. Och jag kommer sakna (tro mig, jag trodde aldrig jag skulle säga detta) skogen och naturen. Den är helt fantastisk här uppe.

Och nej, jag tänker inte lägga upp några bilder här. Dom åker ut på facebook när jag är tillbaka i Ålesund.

Screw you guys, im going home!

Eller i vart fall till Norrland, men ska försöka få ledigt lite längre så jag kan tåga genom landet ner till Skåne också. Nu har jag i alla fall äntligen fått min välförtjänta semester. Den började för timme sedan faktiskt.
Ska ägna hela morgodagen åt att sova, packa och spela nintendo wii. Jippie!

Usch Gud, ni anar inte hur skönt det ska bli att få komma härifrån! Har inte vart en meter utanför denna sketna stad på 8 månader, det är inte okej. Dessutom fyller min broder år idag, så jag vill hälsa på bajsapan och säga grattis på riktigt. Och så saknar jag min syster helt fruktansvärt mycket. Och min mami. Och mormor. Och mina BÄBISHUNDAR!! ÅÅÅHH!!!! Nej, vet ni vad, jag måste ta mig ner till Skåneland.

Ditten & datten

Ledig i två veckor? Kyss mig långt upp i räva. Jobb idag, ledig imonn men sen jobb tors-sön. Hur ska jag hinna tvätta, packa och städa? Dessutom står jag uppskriven på vaktlistan nästa vecka också, fastän jag sa att jag kommer befinna mig i Sverige då. Nåja, det får lösa sig. Inte en chans i havet att jag stannar kvar här, nejnej.

Har suttit och pillat med mina naglar uppe hos Ida och spelat wii, men det var inte så kul som vi trodde det skulle vara. Ska faktiskt köpa litt nya spill imorgen. Hmm, ja..

Jag är kär. I en karl, faktiskt. Som dessutom är DJ. Ja, jag ska ha den karlen, så ska jag försöka pilla med mig honom i flytten faktiskt. Men han är lite konstig, märklig. I´ve got a mission.

Sen är jag kär i en låt också. Två till och med. En som min blivande make spelade så fint i söndags. Ja, egentligen är han väl kanske inte DJ, men han spelar trummor till en DJ? Musiker. Jag är kär i en musiker och två låtar. Ja..


RSS 2.0