Succé

Ja, jag börjar nästan tro att jag gör succé i norge. För någon timme sedan när jag var i full gång med att städa ringde min norska telefon. Jag var nära på att klicka eftersom det har ringt en massa underliga människor de senaste dagarna som frågat efter en Lars-Rune. jag känner ingen Lars-Rune. Men iaf så bestämde jag mig för att svara, och det var från ett av jobben jag sökte i onsdags. Jag börjar där imorgon klockan 17.00 till 23.30. Sen klockan 00 börjar jag i baren på Metz till ca 05. Göy!

Min syster åkte hem bakfull för ett par timmar sedan. Vi vart på keisern hela kvällen igår, sket i Lipp. Dessvärre min chef från metz där samt min nya chef på resturangen, så jag kunde typ inte dricka sönder mig. Även fast jag hällt i mig en och en halv cider och en hel flaska vitt vin innan vi gick, och sedan 4 öl på keisern så blev jag inte full. Men tur var väl det...
Men skoj hade vii alla fall! Och sen på natten när det var dags att gå hem gick vi in på en nattöppen 7 eleven och åt tortillini som var asgo!

Ikväll händer det absolut ingenting, jag ska förbereda mig för det nya jobbet imrogon och börja om på satc boxen.
Och så ska jag laga mat nu.. Har nog aldrig vart så här hungrig i hela mitt liv!!
Jag måste börja ta fler bilder! Adjö


Koseligt

Blä blä blä, vilket väder! Det regnar och regnar och regnar! Discopartyt var sjukt roligt! Jag, Carro och Stine var här hemma först och gjorde oss i ordning. Våfflade håret, sminkade oss och sånt tjafs. Sen kom Geir-Ove och vi gjorde i orning honom också. Jeans, blå kavaj med uppkavlde ärmar, bling bling och solbrillor. Och rosa hår också förstås! Vi såg alla coola ut i våra utstyrslar. Tills vi kom hem till Monica. Hon hade silvertajts, blå tunika, kort silvrig jacka och pumps. Problemet var bara att hon såg ju både snygg och vettig ut! Så helt plötsligt var vi inte lika coola längre, utan bara jävlit töntiga.
Efter några timmar hos Monica där annat folk strömmade in, gav vi oss av till Möllan och sjöng kareoke. Vidare till Metz (där jag jobbar) och dansade lite. Sen hoppade vi iväg en sväng till Lipp och sist hamnade vi på kaisern. Jag har ingn aning om när vi kom he, men jag slocknade iaf direkt. Senjobbade jag i lördags natt, ochdär händelite otäcka grejer som jag inte vill prata om.

Hmm.. sen har det väl inte hänt så mycket mer. Carro åkte hem til Sverige imorse. Jag mötte upp Stine vid 2tiden och gick på jobb-sökar runda. Hon insisterar på att jagmåste umgåsmed henne mer så jag lär mig mer norska. Grejen är den att jag kan dom flesta orden, men folk här (föruto Stine) mumlar så an fattar typ ingenting ändå. men med Stine gårdet bra, oh tvingade mig att använda en massa norska ord när jag pratade. När vi skildes åt var hon riktigt stolt över mig. Det värsta är bara det att nu när jag sitter här själv så tänker jag på norska, och jag hatar det! Tänk om jag glömmer bort svenskan som Carro nästan har gjort!?

Om några timmar kommer systern min och hälsar på mig. Hon stannar i två nätter, och imonn ska vi ut och partja. Folk här festar p torsdagar och lördagar =/ men på lördag jobbar jag natt. Bla bla bla.. jag babblar mest nu märker jag.
Ha det gött!

DiscoParty

Det har väl inte hänt allt för mycket här de senaste dagarna.. Igår varvi på överraskningsparty hos Karen som fyllde 25. Hennes pojkvän Ola-Martin hde ordnat det, så när hon kom hem smällde vi puffar och blåste serpentiner. Vi åt lite, sen drog vihem och kollade ett par avsnitt av Satc.
Ikväll är det alltså dags för discopartyt. Ska bli riktigt roligt, menjag är orolig för mina vita leggings. Mina en kommer se svinfeta ut! Antway, Stine kommer hit vid 4 så ska vi fixa till oss. Sen möter vi nog upp Geir-Ove och kanske Henning innan vi går bort till Monica somhar festen. Hoppas det inte regnar ikväll bara,för då kan jag inte ha mina snygging-skor!

Saknar mamma och Pyret som sjutton! Men mamma har iaf lyckats skaffa skype och en webbcamera nu! Väntar bara på att Pyret ska få tummarna ur arslet och göra detsamma!

Take care


Frisk, good looking & lycklig

Hmm.. Det gick utmärkt att jobba, fast jag låg inne med feber på över 39 grader. Det var tillåme riktigt roligt.
Efter att ha jobbat i två nätter åkte vi och bowlade i söndags med Stine, Geir-Ove och Kristoffer. Jag hamnade på 3e plats om jag inte minns fel. Sen i måndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.. Men igår var vi på Moa och sen likingskontoret så jag fick mitt skattekort och D-nummer. Dessutom så har jag skaffat norsk moblnummer så ni kan få ringa mig på 004791585282 om ni har lust.
Idag åkte Caroline till sitt jobb för första gångn på två veckor. Hon har typ vart sjukskriven.. Så jag skabara sitta hemma med douglas och var cool. Imorgon ska vi till Kare som fyller 25, nån halvdeprimerad dam som inte verkar allt för rolig, men det ska välgå bra hoppas jag... Sen är det dags för 80-tals festen på fredag! Wooooooo! Hoppas jag inte behöver jobba på natten. Kanske inte är så roligt att springa runt på Metz i våfflat rosa hår och axelvaddar..Ellerjo, det hade kanske visst det vart skoj =P

Aja, ha de

Jobb

Jag pallar inte ens skriva om resan, den var så sjukt jobbig fast rolig emellanåt. Jag sov inte på två dygn, så när jag väl fick sova, sov jag som en medvetslös gris. dessutom så har jag gått och blivit rejält sjuk. Jätteförkyld med hög feber, så jag och Caroline (som också är sjuk) har legat inne nu i två dagar och börjat beta av SATC boxen. Och så har vi då kommit till dagen D. Klockan 00.00 börjar jag jobba. Jag är sjukt nervös för att jag inte ska fatta vad dom säger...
Jag köpte en massa tidningar i onsdags när jag kom hit för att finna ut hur man säger saker här. Och det roliga är att det faktiskt är sjukt annorlunda jäntemot svenskan...

Blä!

Vad händer med världen?

Trots finaskriser och allt vad det är tal om theese days så verkar 2009 bli det bästa året ever för min del, och för folk i min omgivning.

Ja, ni vet ju vad som hänt tidigare i januari, men nu har det blitt lite skojigare förstår ni.
Igår hade min mamma en dröm om att hon skulle spela något så hon vann pengar. Så hon säger till sin sambo Stefan som spelar på v75 varje lörda (utan att någonsin vinna), att hon vill vara med och spela. Och vad händr då? Jo, dom vinner 53tusen. Tackar!
Och idag, jag har sprungit runt och packat det sista för min avresa imorgon och precis satt mig vid datorn för att kolla det sista. Då springer min mamma upp med min mobil i högsta hugg, Caroline från Norge ringde. Jag har fått jobb.

Kan livet bli bättre? Bartender vid 19 års ålder, och jag börjar redan på fredag. Det är så jävla gott!! Och när jag fick reda på vad jag tjänar höll jag på att svimma.
Just nu älskar jag livet, och jag börjar se fram emot att åka igen.

Just det, detta är förmodligen mitt sista blogginlägg så länge jag befinner mig på svensk mark. Kommer givetvis att uppdatera så ofta jag kan när jag är Norge, så ni vet vad som händer runt mig =)

Ha det!

Army by your side

I wrote a letter, said i feel much better
and that you haven't seen the world.
That won't make any harm and you will get on with life
With an army by your side

Yes, remember as it is
and we press the older,
we really got to know

I wrote; this is new to me
and this is how we will be
and I will call back some day

Jag älskar dig Felicia, och jag kommer sakna dig varenda minut jag är borta


Sex on fire

... min nya favorit =)

Har spenderat hela dagen i reväskan typ. Packat nästan alla mina kläder jag äger i en väska, och en massa annat gojs i en annan väska. Typ sängkläder, handdukar, smycken, Tokio Hotel filmer.. =P
Samtidigt gick jag runt och bara grät. Det var liksom sorgligt, för hur mycket jag än längtar efter att få komma härifrån, så är det jävligt sorgligt. Jag har spenderat de senaste 18 åren i huset i Skillinge med mammi. Me nu så bara.. Nej. Hepp.. Hejdå liksom.. Jag vet inte, det känns sjukt underligt bara. Hela grejen är knas.
Jag kommer sakna mamma tills min kropp värker sönder. Jag kommer sakna att få prata med Felicia och Malin tio gånger om dan. Jag kommer sakna min bäbishundar, även fast dom inte är så mycket bäbisar längre.. Usch. Jag vill lägga mig ner och dö lite.


Nära nu

På tisdag åker jag till Göteborg för att få lite cash och prylar av pappa, sen på torsdag natt bär det av till Norge igen. Det som är tråkigt är att Felicia inte är hemma då, utan på skidsemseter i Italien, så vi hinner inte ses innan. Men men, sånt är livet. Vi ses ju ändå till din student igen i alla fall =)

Massa spännande saker händer i Ålesund när ag kommer upp. Bl.a så är jag bjuden på 80-tals party den 24e februari hos Monica som fyller 30. Sen är det en massa andra skojigheter, men det berättar jag mer om efter hand =)

Nu sa jag sätta mig och läsa lite till ur min jättebraiga bok "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jamesson. Står massa smarriga saker i den =P


Du vet

Vart vi än går,
vart vi än är på väg
så gör vi det tillsammans.
Om inte i varandras närhet,
så alltid i varandras hjärtan
                                 Charlotte

TK


Oh god, i'm so in love with this man!

Blaj blaj.

Åh, jag har tänkt på en massa grwejer jag skulle skriva om nu när ag kom hem, men jag orkar verkligen inte. Det är inge roligt heller...
 I alla fall, jag åkte in till Pappa igår. Åkte först in till Malmö för att vi skulle kolla om det fanns någon bra slitvädersjacka till mig som jag kunde ta med mig till Norge, hittade en på Boomerang för 3500 men pappa tyckte den var 500 kr för dyr (!?).  Hallå, om man ändå redan är uppe i såna höga summor kan man la lika gärna slänga ut en femhundring till eller? Aja, åkte hem utan jacka. Gjorde inte så mkt sen i Ystad, käkade godi och Käsebelle och kollade på The green mile.
Sen idag ploppade vi hem, och snart kommer mamma och Stefan hem med syrrans och hennes flyttlass. Hon ska va här nere nu i massa dagar och hon har lovat mig en roadtrip =D Hon fick ju körkort nu i torsdags! Vi ska ha massa roligt!

RSS 2.0