Underbara kænsla

Jag vet att jag går och blir kær i var och varannan man som går førbi mig, men det hær ær fan seriøst. Ær jag inte kær så ær jag i alla fall vældigt førælskd i en viss person. Och han ær helt fucking underbar!
På alla des måten.

Så jævla mycket har hænt de senaste två veckorna att jag inte ens pallar berætta. det ær ingenting jag kan berætta hær, inte i telefon, inte in real heller før den delen, utan det ær bara de som vart med mig under dessa veckor som førstår. Speciellt Aud. Detta ær helt klart den roligaste våren jag haft hittills i mitt liv.
Och bættre kommer det att bli till sommaren, tror jag i alla fall. =)

Fy faaaan vad jag ælskar mitt liv. Jag ælskar det verkligen, och jag ælskar min omgivning och dessutom mig sjælv. Før jag ær en bra mænniska, och jag ær jækla stolt øver mig sjælv før att jag ær dær jag ær nu!

Fare well, mina vænner

Ledig dag = stæda

Skulle egentligen vart ledig både måndag och tirsdag, men chefen vart sjuk så fick hoppa in på stængning før honom. Och idag skulle jag jobbat 6 timmar, men eftersom chefen gick och blev frisk så fick jag vara ledig idag. 5 minuter efter jag fick reda på det ringde Stine och snorade i telefonen och frågade om jag ville hjælpa henne och stæda før 300 kr. Ja, varfør inte liksom?
Så jag ploppade bort min røv till henne och satte igång. Dessutom fick jag massa inflyttningsgavor från henne också =)

Anyway, nu har jag flyttat in och stabiliserat mig på mitt eget stælle. Jag ær så sjukt glad øver min garderob! Den ær inte snygg, men det ær en garderob iaf. Och eftersom jag bott i en koffert de senaste månaderna så ær jag i himmelriket just nu. Yay! Och om 20 dagar kommer mamma  =)

Adjø


Gevuxenet?

Satt i godans ro på jobbet idag och kom på att jag vill bo sjælv. Så jag kollade i en tidning, ringde ett par samtal, och rætt var det var så hade jag fixat eget. eller ah, eget och eget.. Det ær typ en korridor.. Gemensamt køk och bad, delar på två andra tjejer i værldens finaste område. Ligger en bit från city, men jag ska skaffa mig en cykel, så løser det sig. Bættre nu också i och med att mamma kommer upp snart, så slipper hon ta in på vandrarhem!

Var och solade en svæng med Aud idag, sen ploppade vi hem med en stor vattenmelon och kollade på Dirty Dancing, vi tænkte næmligenatt vi skulle vara nyttiga och inte køpa massa chips och grejer..
Nær filmen var slut så letade vi upp en ny: PS, I love you. I filmen finns det en scen dær dom æter spagetti. Vi blev sugna. Och eftersom Aud ær kock så skickade jag ut henne i køket før att laga till något gott.  Tackar....

(Gevuxen = Vuxen, på nåt vænster. Tænkte egentligen jag skulle skriva något om att bla bla, ær jag vuxen nu? men jag pallar inte sitta och analysera situationen just nu. Før nu ær maten på ingång.)

Nu lær jag inte skriva hær på ett bra tag, eftersom jag inte ska sova hos Aud mer och jag inte har någon egen dator æn.
Ha det gott folket!


Hallå, hallå!?

Jag sitter fortfarande och væntar på att någon ska komma hit, rycka tag i min arg och gorma: Hallå, vad fan gør du hær? Kom hem nu!
Jag vill hem till mamma. Lyckligtvis ær det bara 4 veckor kvar tills hon kommer nu =)

Jag hade verkligen værlden bæsta fødelsedag førra tisdagen!
Vaknade av att mamma ringde och væckte mig vid 10-tiden, sen gick jag och Hogstad ner till stan och shoppade lite mat till kvællen. Jag gjorde dessutom premiær på systemet, eller som det heter hær: vinmonopolet.
Vid 7-tiden kom Aud, Henricke, min syster, Joen och Stine. Vi kækade och drack. Spelade paketleken och andra fyllelekar.Vid 12-tiden drog vi ner till keisar'n. Vi var lite tveksamma till om det skulle vara folk dær, eftersom det var tisdag. Men jodå, hela stællet var fullsatt. mitt sællskap bjød mig på øl, tequila, sambocca och lite annat gott. bandet som spelade den kvællen sjøng happy birthday till mig, plus hela stællet. Vi dansade och sjøng, och hade bara jævligt roligt!!

Sen har det væl inte hænt så mycket annat, jag har bara jobbat och dragit på mig en førskyldning, och som trøst var jag nere på stan efter jobbet idag med Hogstad och shoppade massa nya vår-och sommarklæder!
Jag ska rækna upp før er:
Klænning, H&M: 98:-
Mascara: 139:-
Halsband: 59.50
Leggings, cubus: 99:-
Lång t-shirt, carlings: 250 :-
Skor, dnb: 249 :-
Svart byxa, levini: 199 :-
Hårband i guld, JC: 49:-
Hårband i beiget, JC: 39 :-
Kofta, Vero Moda: 100 :-
Totalt: 1282 kr. Inte så farligt ændå, med tanke på vad jag tjænar nu =)

Vart  på bio igår med Aud och såg En shoppoholicers bekænnelse ( vet inte om den heter samma på svenska..?)
och jag blev riktigt jævla besviken. Plus att den fick mig till att shoppa...

Jag vill hem till Sverige. Hejdå

Hej, jag vill dö

Jag är så sjuuuuuuuuuuuukt trött! Började på nytt jobb i onsdags, vet inte om jag berättat det...?
Anyway, i en liten matbutik som heter joker. Ungefär lika stor som ica i Borrby. Skillnaden är bara att vi är tre personer som jobbar så jag jobbar typ röven av mig. Plus att jag jobbar i baren varje helgnatt och lite nu i påsk också. Det enda som håller mig uppe är att jag får fina pengar i maj =)

Jaaaaahapp.. 20 år imorgon. Trevligt. Jag känner mig äldre, men 20 låter för gammalt för mig. Eller nåt, jag vet inte. Helt weird. Min svenska mobil funkar för övrigt inte längre. Ha de

My life is over

Kænns det som i alla fall... Hur kunde allt gå så fel? Antar att vissa mænniskor inte ær de som de ger sken av att vara...
Men fuck fuck fuck fuck fuck vad jag vil ha dig!
Ønskar jag var i Gøteborg hos Felicia nu. Ønskar jag vore hemma i Sverige. Då hade jag aldrig træffat dig.
Och gud i himmelen vad jag låter poetisk nu.
Dags att lægga ner.
Adios

RSS 2.0