Jag pallar inte

Är hemma i skillinge igen. Landade i Köpemhamn 22.20 och tog tåget till Ystad och sov där i natt. Jag lovade en massa bilder och att jag skulle berätta om allt jag gjort i Ålesund, men jag pallar inte. För det första så är min mobil helt sär, så alla bilder har försvunnit, och skulle jag berätta om allt roligt jag gjort där så hade jag fått sitta framför datorn i ca ett dygn. Jag har verligen haft skitskoj, och jag ville verkligen inte åka hem. Men antagligen åker jag redan om två veckor igen. Jag älskar Ålesund.

Söka jobb och festa med norrmän

Än så länge har den här resan vart ganska så mycket perfekt. Ålesund är en helt fantastisk liten stad, helt omringa av berg med snö på topparna. Gårdagen gick åt till att prata med folk på banken och på Likingskontoret, men ingenting kan fixas förrän jag har jobb. klockan elva idag ar jag på intervju på adecco, det gick hur bra som helst och de sa att de hö av sig så snart de kan och har hittat ett jobb åt mig. Dock är jag inte så säker på om jag vill jobba där,det finns inga garantier eller nåt sånt. Men jag vart ute och lämnade mitt cv på ett flertal olika ställen idag, och vissa verkade riktigt positiva. Caroline som jag bor hos ärhur trevlig som helst, vihar skitg trevlit och har suttit uppe till 2-3 varje natt och bara tjötat. det har knappt vart en tys minut här =)
hon ha dessutom sagt att om jag får en tjänst på inte så många procent så får jag bo hos henne tils jag hittar nåt bättre eller ett till jobb och egen lägenhet. Hon är helt fantastisk! Och ikväll ska vi ut och röja lite i Ålesund. Stine, carolines kompis, kommer hit vid 8 tiden så börjar vi fördricka lite innan caroline kommer hem från jobb vid 9-10. Ska bl.a till tt ställe som heter kaisern där de har liveband och tubadurer varje kväll. Så jävla Gött!
kommer anatagligen hem till skillinge på fredag, lägger in bilder ochsånt då och berättar mer!
Ha de

Tack!

Jag måste tacka för alla lyckönskningar jag har fått, och alla tummar som hålls för mig. Det är jätteroligt att få höra, och dessutom veta att det finns folk som bryr sig.

Jag är jävligt nervös inför den här resan, det är jättemycket som står på spel. Hela min framtid kan hänga på hurvida jag gör bra ifrån mig på intervjuerna. Aningen läskigt faktiskt.. Samtidigt ser jag jättemycket fram emot att få komma bort och att få börja ett eget liv. Som sagt, det är jättemycket som står på spel..

Under hela resan ska jag ta bilder och skriva små notiser, lägger ut detta på fredag eller lördag när jag är hemma igen.
Och nu märker jag att jag inte skriver som mig, så det är nog dags att lägga ner innan jag får Malin efter mig. Men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar i alla fall.

Ha det!


Packdag

Då var söndagen äntligen här.
Jag är typ sjukt jävla lat egentligen och pallar verkligen inte packa. "But what to do here in Mianus"? Kläderna och grejerna måste ju med så det är väl lika bra att sätta igång direkt. Eller så sitetr jag här halva dan och glor och gör en nödpackning 5 minuter innan jag ska gå och lägga mig, som vanligt..

Ikväll är det i alla fall hemma-spa som nalkas hos familjen Ankarklint/Vilumsons/Möller. Stefan har fått för sig att jag ska göra i ordning hans fötter, men icke! Så jävla vidriga förhårdnader, sprickor och massa annat äckligt på dom. Men min mor, som äger de enda fötterna i världen som jag kan röra, ska få en pedikyr av mig. Frågan är ju bara hur fan jag ska lyckas med det, jag skakar sjukt mycket i händerna.. Gotti. Sen blir det lite ansiktsmasker och grejer. Nami

Getired

Så sjukt jävla trött! Gick och la mig runt 12 igår, men kunde i somna förrän vid halv 5. 2½ timme senare ringde väckarklockan, dags att gå upp och göra i ordning mammas födelsedagsfrukost bestående av glass, kaffe och massa paket. Eller massa och massa, 4. Ett från Stefan, ett från Fredd och två från mig. Jag är typ världssämst på att köpa paket och presenter. hade köpt en ny vitlökspress för den gamla var eh.. ah gammal. och en pastaslev eftersom vi inte hade någon. Sen tänkte jag att det kanske hade vart kul om hon fick något skoj också, så jag köpte två dyra ansiktsmasker och ett halsband. Nåja, man kan inte få allt här i världen..

Hur som helst så gick jag och lade mig igen efter firandet och vaknade igen efter 2 timmar, men fortfarande lika jävla trött. Snart kommer mormor på middag, det bjuds på lax oxh nån glassgrej som mamma gjorde innan när jag sov. Sen imorgon är det väl dags att stryka lite kläder och packa på allar. Det dryga är ju som sagt att jag bara har handbagage och får ta med mig max 10 kg. Dock är det ju bara 4 dagar jag ska vara borta, men jag har en tendens till att altid packa alldeles för mycket kläder än vad som behövs, så detta blir tufft.

Flåt

Förlåt förlåt förlåt! Jag ska aldrig göra så här mot dig igen Malin! Det var korkat och sjukt onödigt. Jag vet inte vad jag tänkte på egentligen.. Hade jag kunnat göra detta ogjort så hade jag självklart gjort det, hade inte tvekat 1 sekund ens. Jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli som förut.. Jag lovar att bättra mig, och inte vara samma egoistiska människa längre. Jag ska aldrig mer skriva i min blogg på engelska..

Come ooooon!

I actually don't know what to write.. I spend the night in Ystad with my mum in my dads apartment, after she had a girls-night-out with some friends from work. Me on the other side, spend the evening all alone. I thought I finally could meet Maria for a cigarett, but she had some thing going on with her job...
When I came home to Skillinge today I took care of the londery and and started to pack for my trip to Norway on Monday. I know it's a little early to start packing, but i'm bored and got nothing to do...

So now i'm in the middle of the commercial in Friends, but am still bored.. I don't know what' wrong with me. Or what's wrong with Skillinge. Or my life.. Anyway, I'm going back to Friends now. Ciao!

Det är nu det händer!

Jag känner det på mig, detta är min chans. Med intervju bokad, plan bokat och sovplats fixad drar jag till Ålesund på måndag! Och det roliga är att min syster precis tackade JA till en sjuksköterske-tjänst bara ett par mil från Ålesund. Jag måste, MÅSTE fixa den här intervjun! Jag vill verkligen dit, jag vill verkligen komma bort från Skillinge och bort från trista Sverige. Även om det bara är lilla fjuttiga Norge vi pratar om.. Det är en vettig start.

Det låter säkerligen fult, men när jag på onsdag ska på intervjun ska jag be morfar vara med mig. Då vet jag att jag kan klara det. Det var nog ödet att jag inte skulle få jobbet i Jönköping. Och inte någon annanstans heller för den delen. Jag måste få detta, eller något annat i Ålesund. Staden är helt fantastisk! Inte mycket större än Ystad, men ack så fin.
Jag hoppas att varenda jävel därute håller tummarna för mig på onsdag klockan elva och önskar mig lycka till!


Ready for take-off!

Tillbaka i söder, men har haft en grymmt rolig helg i Jönköping! Åkte dit på torsdagen, och när jag satt i bilen fick jag ett samtal från Norge. De ville att jag skulle höra av mig när jag estämt mig för att åka upp till Ålesund. Okej, tack. Kom fram till Carro, gjorde smörgåstårtor och fixade inför fredagen.
På fredagen åkte vi till Elmia, där Carro skulle examineras. Hon fick pris och stipendie för "årets helsoit", och jag vart jättestolt! Åkte till lokalen hon hade hyrt och åt mat med alla gäster som kom. På kvällen åkte vi hem Till Calle och spelade nintendo wii.
På lördagen åkte vi till A6 och ikea. Jag handlade 7 tavelramar och lite rosa färg och plotter som jag gjorde i ordning igår faktiskt. Blev ganska fint =P Vid 4a tiden vart det dags att gå bort till Kåren där jag skulle hjälpa till på klassens examensmiddag. Jag och en annan tjej var dom enda servitriserna/kockarna/städarna. Men vi hade skitkul, men aningen ont i fötterna när det var dags att gå vid 2-halv 3 tiden. Sen ploppade vi hem på söndagen.
På kvällen ringde jag Caroline i norge, och har sjukt trevlig och jag ska bo hos henne när jag åker upp några dagar. Har aldrig träffat henne förut, men det ska nog gå alleles utmärkt! Och så pratade jag med Företaget imorse, och har fått tid till intervju där nästa onsdag kl 11. YAY!

Norskan Vilumsons

När jag var på väg hem från gestaden innan idag ringde min fader. Han berättade att en jobbarkompits till honom, Geir eller något, kom från Norge och hade en dotter som bor där. Jag fick en it-adress och ett telefonnummer till dottern, sen satte jag igång och sökte jobb. Vad jag förstod skulle Geir hjälpa mig att fixa bostad där om jag fick tag på ett jobb.
Det känns både jävligt skrämmande och spännande, tänk så skulle jag få ett jobb där!? Då ska jag liksom flytta till Norge, och tänk så börjar jag prata norksa? Hej...
Jag har alltid velat flytta bort härifrån, men inte till en helt ny stad alldeles själv. Men nu känns det helt plötsligt inte lika jobbigt längre, jag ser nästan fram emot det! Jag kommer dok inte ha några vänenr där, men som tur är finns det ju datorer och telefoner. Och skulle jag nu landa i Oslo så är det bara 28 mil från Göteborg, alltså 7 mil kortare än till Skillinge från Göteborg. Vilket betyder att Filmjölken kan hälsa på mig ofta, och jag henne! =D
Det som blir lite värre är att det såklart blir dyrare att ringa, så jag komemr sakna Whoopis röksamtal. Fast det är ju klart, jag har inte fått något jobb än =P
Tänk så man drömemr sig bort fort...

Jönköping nästa, see you on sunday!

Skoj-dag!

Ännu en gång hoppade jag upp tidigt imorse. Skulle vara hos arbetsförmedlingen halv 10, så mamma körde mig in. Efter att ha mött upp mamma efter mötet åkte i till fiskaffären där hon skulle köpa två hg lax, men istället ebställde hon "två hg skinka, tack". Mmmh... =P
Klockan elva var jag hos ungdomsmottagningen för lite tester. Måste säga att barnmorskan där var hur bra som helst, behövdes bara två stick idag innan det gick att pumpa blod från mig. I vanliga fall brukar jag få uthärda åtminstone 4 stick innan det går. Sen fick jag ett fint plåster på min högra hand =)

En stund efter att jag kom hem ringde Whoopi och vi bestämde träff vid gamla kiosken för en cigg. Men när vi kom fram hittade vi en bil mitt i korsningen som var helt krockad, så vi ringde polisen. Som tur var vart där ingen i, men bilden stod ju ivägen för andra trafikanter.. Det var lite tufft må jag säga.
Och imrogon är det som sagt dags att åka upp till Jönköping och till syrrans examen! Wiie, ska bli roligt. Har vart ett jävlans klydd med hennes presenter, och jag har fått agera medlare mellan vissa människor som vägrar prata med varandra. Men mer kan jag inte säga, ifall hon skulle få för sig att läsa detta =)

Sen vill jag tacka Eelena som tipsade mig om ett jobb i Sthlm! Det ska jag absolut söka! =D

Nu ska jag ploppa ut med hundarna, sen packa inför i helgen , adjö!

Snap, snapped!

Upp tidigt idag igen, men var otroligt nära att jag sket i att gå upp över huvud taget. Hade tid hos tandhygienisten 10.45, så 09.40 hoppade jag på bussen. Tandkvinnan som skulle ha hand om mig idag, föddes nog utan ngra vänliga gener. Hon höll på att sticka och riva mig tills jag nästan förblödde när hon tog bort tandsten på mig. Som kompensation putsade hon gaddarna på mig rejält, så lite snäll var hon kanske ändå.

När jag kom hem hoppade jag över till våra Stockholmska grannar och frågade om dom visste något jobb jag kunde söka i huvudstaden, men icke. Too bad..

Snart ska jag byta om och dra iväg till träningen. Min kropp värker idag =(

Duktigt, Challe!

Idag hoppade jag upp halv 8, drog på mig träningskläder och åkte med mamma till gymmet. Tränade först en timme Body Pump, men tog för säkerhets skull relativt lätta vikter i och med att jag inte tränat det på länge och jag var tvungen att se vad jag gick för. Andra timmen blev det pilates, coh nu tror jag att mmin kropp vill dö lite...
Funderar på att lägga mig och sova en timme, somnade inte förräns vid 3 i natt och gick osm sagt upp halv 8..
Kill me now..

Årets tönt?

Jag tror att jag måste vara årets töntigaste 20-åring. Igårkväll satt jag och gjorde en liten filmsnutt-grej och la ut den på youtube. Check it out here!

Vart ute och gick i 45 min när jag vaknade, duktig plott! =D


Det räcker nu

För en tid sen började jag nån jävla ägg-diet.. Det sket sig ganska snabbt, jag tror jag var och tränade två gånger eller nåt.. Men nu får det fanemig vara nog! Det är inte kul att kolla sig i spegeln längre, när allt man ser är ett stort jävla arsle! Så jag tänkte om. Jag tänkte att efter julhelgen skulle jag börja. Jag tänkte att efter nyår skulle jag börja. Det är den 10e januari nu, men jag har fortfarande inte börjat. Jag tänkte att på måndag börjar jag. Men jag klarar det inte längre, varför vänta en dag? Jag kan ju lika gärna börja imorgon!

Så, så fort jag vaknar imorgon ska jag hppa ut och ta en lång promenad. Nu har jag äntligen orkat fixa lite ny musik på mobilen också, så jag ser nästan fram emot det! Frågan är bara om jag inte skulle gå vägen om mormor direkt efter och ta en tur på hennes gamla cykel som står där och väntar på att få bli använd...
Varför inte köra stenhårt om man ändå ska köra? Eller nåt..
Dessutom så har jag ju lyckats få mamma, Fredd och Stefan att börja boxas med mig igen, när det väl kör igång. Var massa år sen jag gjorde det sist, och jag fattar inte hur jag kunde sluta egentligen för det var verkligen skitskoj!

Hur som helst så ska jag försöka bli någorlunda vacker tills i juni då Felicia tar studenten och det är meningen att alla ska springa runt i fina, tunna klänningar.


Dessutom så kommer jag ha aningen större chans att
 haffa åt mig den här mannen om jag är skinny!

Tatuering?

Tatueringar kom på tal idag, och jag och Malin kom på att det hade vart mysigt att skaffa varsin till. Först tänkte jag att jag skulle skriva något av det jag har velat göra länge, men sen kom jag på att det är min och Felicias grej. Plus att jag inte har råd med det nu heller, så istället blir det en ifyllnad av stjärnan jag har på vristen. Den är så sjukt ful och sjukt dåligt gjord att det är dags att göra något åt det nu. Den ska bli helt svart =D

Dessutom hänger nog Jimmi och Natti på, så någon gång i februari drar vi fyra iväg till tatueringsstudion i Trelleborg. Fränt! I'm excited!

Midnatt, typ

Lördag - slappa
Söndag - dö
Måndag - upp och träna en sväng
Tisdag - tandläkaren
Onsdag - arbetsförmedlingen, ungdomsmottagningen
Torsdag - Jönköping
Fredag - syster tar examen
Lördag - servera på examensmiddagen
Söndag - tillbaka till Skåne

Ska bli sjukt skönt att komma härifrån, även fast jag knappt vart hemma nåt.. Lite omäxling liksom =)

Funderar starkt på att ringa en taxi och åka till O'Malley, skjuta taxichauffören i huvudet och hoppa in hos O'Mal och se Harry Potter maraton, och sedan köra taxibilen hem. Inte för att jag tror att jag kommit hem.. Nånsin..

Ich weiss nicht

Vet inte varför jag gav mig på att skriva nu, har nämligen inget vettigt att berätta. Hmm..
Jag har fortfarande inte slutat tänka på den underbara mannen jag drömde om i natt, har dock inte kommit på något lämpligt namn till honom än.. Men en sak är säker, jag ska sova med honom i natt! Mmmh =)

Lite nya kontakter har jag också, festligt =)
Tog nämligen bort en massa kontakter från både mobil och msn nu för ett par dagar sen, och redan har nytt folk fyllt "tomrummet" eller vad man ska kalla det. Hur som helst så känns det mesta rätt så fantastiskt just för tillfället =)

Just det, innan idag fick jag för mig att göra ett kollage av något slag. När jag väl skulle sätta igång upptäckte jag till min fasa att jag ju inte har några bilder på den nya datorn =O
Plockade snabbt ihop det lilla jag hade, och plockade lite från google. Resultatet blev skrattretande.


Unusual you

Märkligt att så fort jag börjat blogg igen så kommer de en massa och läser igen, när jag vart borta har jag inte haft några läsare alls.. I just don't get it. Eller det gör jag visst, men ändå..

Jag hade en helt fantastisk dröm i natt, om en man som var så underbar att jag undrar om såna verkligen finns. Men i brist på annat för tillfället så lådsas jag att han gör det, jag funderar till och med att ge honom ett namn.. Och efter att ha vart vaken i typ en timme nu så är jag fortfarande helt såld.

Jag har hittat två nya favoritlåtar!
Britney Spears - Unusual you från albumet "Circus"
Lady Gaga -  Boys boys boys från albumet "The Fame"

Och nu ska jag fortsätta pilla på min dator

Pilli pilli

Dagen förstördes nästan direkt av att jag vaknade alldeles försent med en fruktansvärd huvudvärk. Gick direkt och satte mig vid datorn, vilket förmodligen inte gjorde saken bättre direkt, och började pilla lite. Lovade ju min bror att fixa hans konto på den nya datorn, så nu har jag laddat ner en massa kass musik och sparat bilder på bilar, klockor och tjejer? Götti.. Jag antar att det snart är dags för dagens första cigg, men jag måste äta nåt innan så att jag inte mår illa.

Adjö.

Nytt år, nytt allt?

Finally! Efter allt flängande hela jul- och nyårshelgerna så har jag äntligen landat i kära i Skillinge. Plus att jag fått en ny dator, så jag faktiskt vara social igen =D Vet inte riktigt vad jag ska skriva, julen vart helt ok, nyår var underbart, resten känns som att jag vill förtränga.Men nu är det i alla fall nytt år och nya möjligheter.

Jag är mäkta förväntasfull!

RSS 2.0