Latest news

Ålesund suger forfarande kukhår, bara så ni vet.

I fredags hade vi skojigt. Väldans trevligt tillåme, bra umgänge, bra fylla (felicia var aningen sne men skit i de), bra allt liksom. Sen i lördags jobbade vi en sväng. Det sög ganska hårt. Fy fasen vad tröttinjanja jag vart, folk var dumma i huvet och jag har aldrig fått höra så många gånger på en enda kväll hur vacker jag är. Självförtroendet steg en bit, så jag ska la inte klaga då.

Igår (söndag) jobbade jag en sväng till, sen gick jag bort till Big Horn och hälsade på Anton och Felicia. Vi anordnade en barrunda, så vi traskade hem och fixade i ordning oss, sen kom Anton och Kristian hem till oss och drack lite beer innan vi gick till Smutten och spelade biljard. Observera att klockan nu är 02 en söndagsnatt. När vi spelat klart (jag och Kristian vann ju givetvis, för Anton sög och jag hade tydligen värsta skillsen) så gick vi ut och hade snöbollskrig. Jag och Felicia vann väldigt mycket.
När vi var alldeles för frusna bestämde vi oss för att gå hem till Anton och Kristian och typ... Hänga. Jag lärde mig spela gitarr (två ackord).
Kristian har faktiskt lovat mig att lära mig spela massa skojiga låtar, så snart åker jag på rockturne. Sen ska jag dessutom få låna deras ugn och baka pepparkakor. Trevliga män de dära. tur att dom bara bor nedanför backen bara. Jaja, nog om dom.

Strax ska vi slå på The Notebook och käka glass och pepparkakor med mögelost. Mumsigt =) Imonn ska jag träffa Rosanna klockan 12 på lille för en fika, sen ska jag jobba en sväng. Och seeen.. Ska jag väl förmodligen till Hoffe om det är någon rolig som jobbar. Typ Anton eller Filipe. Hejdå

Kristian & Antonia

Cold as ice

Fy i helvetes vad det är kallt här. Både ute och inne, och ändå har jag golvvärmen på full speed. Jaja, det här med att vända tillbaka dygnet gick ju som det gick... Jag gav upp vid 7 på morgonen, sov 45 min innan jag traskade till jobbet. Väl hemma igen ligger Felicia och sover, så jag bäddar givetvis ner mig jag med. 5 timmar senare vaknar jag pigg som en hurtbulle. Och så var vi tillbaka i gamla vanor igen... Somnade la vid 2-3 tiden inatt, infann mig på jobb strax innan 9. Hade lätt kunnat lägga mig och nanat ett par timmar nu, men då hade jag vart stenpigg när Felicia kommer hem från jobbet vid halv 12. Jävla skit det där...
Imorgon börjar jag sent, kl 15. Hade tänkt ta mig en vända på staden innan, måste inhandla lite vin och nya fransar. Har lönen kommit in blir det nog något att ha på sig till kvällen för då är det PARTY igen!
Haha, vi ställer ju upp alla våra tomma vinflaskor ovanför köksskåpen (töntigt, i know, mrn helt ärligt vet jag faktiskt inte vart det är meningen man ska göra av dom), och jag kan berätta att där börjar bli aningen fullt... 15 flaskor på 9 helger ^^ Usch usch..

Köpte mig lite pepparkaksdeg idag, men eftersom ja inte har någon ugn så får jag äta degen som den är. Och det är ju inte direkt helt tokigt det heller ;)
Snackade en vända med Frankie när jag var på väg hem från stan innan. Han har bestämt sig för att skicka hem mig med postbud om jag sitter själv här på julafton. Förhoppningsvis gör jag ju inte det, men det hade faktiskt inte vart hela världen... Jag satt ju själv här hela sommaren, en dag till gör väl knappast mig någe ont... Äsh, det löser sig! Nyårsafton är i alla fall fixad! Fina planer, fina planer... Ha dem...

 

 


Vi vänder

Vi är två dumma människor i detta hushåll. Vi har totalt vänt på dygnet, lägger oss vid 4 tiden och går upp vid 15. Not so smartish, så idag har vi gjort något helt fantastiskt, vi har dygnat. Tänkte att om vi är vakna hela natten, käkar koffeintabletter på dan, så kan man lägga sig i lagom tid ikväll och vända tillbaka steken på rätt håll. Klockan är nu strax efter 06, jag börjar jobba om lite mindre än 3 timmar.
Runt 00 tiden satte vi på twilight, sen pillemojsade vi lite med våra datorer, puttade på en THfilm, och väntar nu på att New Moon ska ladda färdigt... Nåväl, nog om våra nattfasoner.

Imorgon, om jag fått min lön, ska jag leta efter en sån strumpa. Ska även se om jag hittar lite grejer till adventssljusstakarna. Fint ska det vara! Hinner jag ska jag gå till banken och sedan prata med fattigföreninga. Kanske man tillochmed skulle gå och ta sig ett glas vin om kvällen?
Fan, jag börjar bli nanig.. Man kanske skulle ta och sova 2 timmar ändå? Ah, det låter bra..

See you've got skills in the bedroom

Bra låt det där, fast egentligen inte. Jag måste vara sämst på att komma på vettiga rubriker...

Idag har jag vart ledig. Gick upp ur sängen strax efter 15 om jag inte minns fel, sprang ner till jobbet och hälsade på mina favoritkillar, gick till McD och hälsade på, sprang till Hoffman och rökte lite med Filipe, gick till jobbet igen och hängde lite till. Sen hoppade jag tillbaka till McD för att käka en bit, gick till Carlings och körde sten sax och påse med Jonas i en halvtimme, sen gick jag hem. Tog hand om typ 2 veckors disk. FYYYE! Nu ska jag straxie vika lite tvätt, och till sist börja med maten. Den ska la vara färdig till halv 12 typ..
Tänker bara på mamma, Snasen och Stefan som ligger och gottar sig i Egypten nu, jag vill också!
Och jag saknar dem om möjligt ännu mer nu när de är ännu längre bort. Går det?

Händer i alla fall inget spännande i veckan tror jag. Ska försöka finna oss varsin julstrumpa så vi kan ge varandra paketeter varje advent. Lite tradition måste man  ju ha kvar.. Kanske pillar in en elelr annan julstjärna i nåt fönster också. Köttbullarna ligger redan i frysen så mer behövs inte.
Min fantasi har svikt mig igen, jag kan inte komma på en enda julisklappis jag kan köpa i år. Vad fan köper man nu förtiden? Doupe... Crap.


Fuck helgen

Jag har kommit på en sak. Jag har ingen helg. Helg finns inte för mig. Jag har aldrig en ledig dag (och definitivt inte två) lediga dagar när det är helg. Jag tror jag har jobbat varenda jävla helgdag ända sedan jag flyttade hit. Med undantag från när mamma var här sist, då fick jag va ledig på lördagen fast jobbade dock natten där... Och det är först nu de senaste veckorna som jag tvingat pilla in EN ledig dag i veckan: onsdag. Men vad fan gör man då? Jo, går till banken eller gör andra ärenden. Städar, tvättar... Aldrig får man ligga hemma och slappa.
Fast ok, nu var jag faktiskt hemma i 4 dagar och var sjuk och tog mig knappt upp ur sängen, så jag kanske inte skall klaga trots allt.. But still, den här jävla helgkänslan... Jag vill också!!
Men vafan, jag bör hålla käften. Finns ju trots allt folk som inte har nåt jobb och håller helg hela tiden. Jag hatar dem. Tror inte jag vet riktigt vilken fot jag ska stå på...

I alla fall, i fredags jobbade jag, festade, lördag jobbade jag dag och natt, söndag jobbade jag.
Ganska tråkig utekväll i fredags, synd eftersom jag vart så jävla snygg...


Ferre

Jag lyckades bli övertala till att gå ut ikväll. Jag vet inte om jag ser fram emot det eller inte, men jag ska i alla fall göra det bästa jag kan för att ha roligt. I och med min och Felicians deal, blir det dock svårt, men va fan... Fest som fest? Snart dags att börja suuuuuuuuuupa!!


Lick me like a lollipop

Undra hur många gånger den har repeatats här nu.. Ah, den är iaf lite bra.

Nu börjar jag bli rastlös på riktigt här, jag vill inte ligga inne mer. När jag vaknade tog jag mig en svängom i lägenheten och plockade undan lite. Eftersom Felician sover inne hos mig nu blir det väldans stökigt, förstår ni. Jag är ju inte direkt den mest ordningssamma personen i världen, och det är knappast hon heller, så det blir liksom extra stökigt på mitt lilla rum. Sen tog jag mig en promenad, hälsade på mina favoritkillar på jokern. När jag satt utanför i godan ro och rökte kom mister KH och tittade förbi. Tack, bra! Nu när man sitter och ser ut som ett monster då passar han fanemig på att hälsa på. Lyckat... Jaja, då har man iaf "utan-smink-stadiet" avklarat ;)

Idag ska vi äta cous cous med wook och kyckling, och till efterrätt blir det glass, chokladsås och fruktis. Mumsigt =)
Sen fyller kära mormor år idag också, grattis grattis. Inte för att hon läser, men vad fan gör det? Vi ringde iaf och sjöng lite för henne. Månadens goda gärning...

Felician håller dessutom på att övertala mig till en dubbeldate med JF och CK. Hon säger att det kommer bli jättemysigt om det blev "vi fyra". Jag tror inte att det kommer bli mysigt om det blir "vi fyra". Jag tror det kommer bli slemmigt och gulligt. Och jag gillar inte gull. Dom tre kan gulla då, jag kan titta på. Eller nej, det vill jag inte det heller. Jag vill inte ha en man.




Skjut mig

Undra hur många av mina inlägg som hetat just så.. Skjut mig?

Visst blev min nya design fin? =D
Jag gillar äggena skarpt faktiskt. Mjaou..

Jag är fortfarande inte bra, men imorgon är sista dagen jag är hemma. Jag orkar fan inte ligga kvar här, det börjar bli tråkigt... Men jag jobbar faktiskt bara 3 timmar på fredag, sen på lördag har jag bara 4 timmar i butiken och så råkade jag ta på mig ett nattpass till, men vad fan gör de? Jag vill vara social, och Felicia jobbar ändå så varför inte? Lite jobbing på söndag, sen blir väl förhoppningsvis allt som vanligt nästa vecka.
Kanske till och med börjar på fattigföreningen då också, hoppas hoppas! Har man mycket att göra så går tiden mycket fortare, vilket betyder att det snart är jul, vilket i sin tur betyder att snart är det sommar och då ska jag göra något vettigt har jag bestämt.

Nej, nu ska jag nanepana lite innan jag ska.. eh.. Jag vet inte, men jag ska i alla fall sova en stund nu.

Inte kul, INTE KUL!

Ah, det här med Björn Gustafsson.. Jag vet inte.. Han är bäst!

Vart ju hos doktorn igår, satt på akutmottagningen i lite över en timme och väntade. När jag kom dit och sa att jag trodde jag hade svininfluensan fick dom panik, de dränkte mina händer i sprit, satte på mig en mask och förde in mig i ett ensamt rum. När de gått en timme kom de och stack mig i fingret, lyssnade på mina lungor, tog tempern, stack ner pinnar i halsen osv.. Men det var inte svininfluensan, det var ett virus. Så nu ska jag vara hemma och ta hand om mig själv i alla fall till torsdag. Jag kan inte komma på när jag vart hemma så länge senast. Jo, förmodligen var det i februari... Sen har jag ju vart hemma i Sverige i 4 dagar i juli, men det gälls inte.

Jag och Felicia har laddat ner alla avsnitt av Mysteriet På Greveholm, så vi ligger och plöjer igenom dem.. Sen är det la dags att sova igen, jag är rövtrött.

Fly away on Venga-Airways

Ah nu hade jag helst av allt velat vara frisk och åkt till Ibiza. Känns som jag vart låst här lite för länge nu, vill åka någonstans. Se någonting förutom Ålesund och dess befolkning, samma var dag. Usch.. Sist jag var utanför stan var i hmm... ah 1-5 juli eller någonting.. Shit! Måste ta mig någonstans nu...

Natten gick som smord, satt ju bara i garderoben så det var chill faktiskt. 200 spänn i tips, danke schön. Började klockan 15 idag, gick väl 30 min sen gav jag upp. Det funkade liksom inte, och nu vill jag helst av allt kurera mig med Björn Gustafsson. Imonn bär det av till doktorn, tror kusinen följer med också och kollar om även hon ligger inne med the swineflu.

Damn it

Så jäääävla krasslig, asont i halsen och hostar slem. Näsan svider och febern stiger. Började jobba kl 9 imosre, slutade klockan 18. Dock gick jag hem och sov mellan 12-15, mår fan skit. Och nej, är inte fyllesjuk för femton öre. Kom hem ett slag, somnade, vaknade av att en viss Jeffree Star ringde.
- Jobba på Hoffmann ikväll?
- Va?
- Ah, alltså vill du jobba på Hoffman ikväll?
- Nej, börjar på Metz kl 23.
Det enda som håller mig uppe är att jag bara skattar hälften denna månaden. GO LÖN! Annars hade jag fan skitit i det och sjukanmält mig på metzan.

Vi hade skapligt trevligt ute igår, blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt, men det fungerade. Felicia kaxade sig mot alla gubbar som kom fram, och till slut ble jag nästan lite rädd för henne. Jag snackade med nån jäkla tant som sa hon kunde beskriva min personlighet om jag berättade om mig själv, eeh... Jag gjorde iaf det och när hon skulle beskriva mig började hon prata på engelska för hon trodde inte jag förstod norska. Och det enda hon sa var typ, you are soooo beautiful! Look at your eyes and your mouth, i just want to kiss you!
Trevlig personlighet jag har...
Vi har dessutom fått två nya favoritdrinkar: Anton med is och Olle utan svett. Goa är dom =P

Mera jobb imonn, om jag inte blir sämre, då stannar jag nog kvar i sängen. Ska dra mig till läkaren på måndag och kolla vad fan som är fel på mig. Detta är typ 117e gånger jag blir sjuk på de senaste 4-5 månaderna..
Och nej, HIV har jag då inte. Testade mig för en månad sen så sån sätt är jag friskis.
Swineflu? Säkert, jag är typ olycksfågeln nummer en.

Nu ska jag gå och dö en sväng, sen får jag la jobba då...

Bajs

Jag ska ge er lite för mycket information nu. Det är nämligen så att jag har gått heeeela dan och vart extremt skitnödig, och när jag kom hem nu för en liten stund sedan så fick jag mina problem ur världen. Det kändes som att jag gick ner 3 kg på 2 min. Så jävla gött, mindre gött är att jag nog glömde stänga dörren efter mig så nu luktar det bajs i hela lägenheten. Tur att jag är själv hemma.

Idag vart jag och Felicia på bankisen och öppnade ett kontonionio till henne. Och jag justerade mina finanser lite. Kan man säga så? Justera finanser.. Jaja, nu är dom problemen ur världen iaf. Igår hängde vi på Hoffe ett par timmar hos Antin och Phillippe. Dom är ganska mysiga. Dessutom har jag kommit på att jag tycker bättre om killskompisar än tjejkompisar. Kan bero på att jag inte har några tjejkompisar typ? Eller ah, jo det har jag visst. Men ah. Jag har fler män. Jag gillar det. Jag gillar män. Jag tror jag är en man egentligen? En bög-man.

Tror jag svamlar lite för mycket nu. Dags att käka korngrynsgröten som väntat på mig i frysen alldeles för länge nu. MUMS!!

Nejnej

Kvällen blev delvis som jag sa den skulle bli. Dock blev det ändå katastrof till slut, men jag har inte riktigt kommit på om det ändå är bra? Allt känns bara kaos just nu.

Idag vann Ålesund nånting i fotboll, något dom aldrig gjort förut. Hela stan är i extas, och nybliven Sunnmöring som jag är så får jag jag också gå ner och heja lite på dom. Laget kommer nämligen stå 100 m utanför min dörr om ca 40 min, jag ska säga Grattis till målisen för han är snyggis. Sen ska dom skjuta rakabajsar-raketer på berget vid 00 tiden inatt. Spektakel, spektakel..

Brinn i helvetet

Jag är så jäääävla trött på dig, att du alltid ska lägga dig allting, alltid förstöra det roliga i allt.
Har du inget bättre för dig än att lägga näsan i blöt överallt och alltid? Jag önskar att du bara försvann, att jag aldrig mer behövde se dig. Det går inte att beskriva i ord, jag hatar verkligen dig såååå jävla mycket!


Smått problematiskt

Först och främst är jag överlycklig för Tokio Hotels skull. Såg ni EMA? Jag gjorde det dock inte, men jag har tittat på klippen efteråt. Min man är helt enkelt bäst. Ja, han ju faktiskt det? Wiiie =)

Imorgon ska jag gå upp tidigt hade jag tänkt. Det här med Felicias födelsedag stör mig lite, jag kan erkligen inte komma på något att köpa. Tips bitte?
Det står verkligen helt still i skallen, och hon har värsta kraven! Champagne och grejer till frukost.. Jag kommer bli ruinerad för fasen! Nåväl, får väl gå ett varv på staden imonn innan jobb och se vad jag finner för något. Bäst för mig att jag finner något alls, annars lär väl inte huvudet stitta på plats efter måndag.

Imonn ska vi dessutom hoppa ut en runda. Jag har inga förväntingar över huvud taget. Jag vet hur kvällen kommer s ut redan nu.

- Jag kommer hem strax efter 18
- Vi käkar en bit mat, sen duschar jag (Felicia har gjort det innan på dagen hoppas jag)
- Klockan blir helt plötsligt jättemycket så vi får dricka vinet i racerfart medans vi sminkar oss.
- Problem med kläder som vanligt
- En runda på Hoffmann
- En sväng på Lille (här sitter vi i en soffa, Felicia är skitsur för att hon varken har hört eller sett något av JF)
- Jag orkar inte höra på Felicias tjat så vi tar en tur ner till Pianisten, Keisarn, Vega, Metz
- När vi inte sett till JF co så går vi tillbaka till Hoffamann
- Felicia ger med sig och ringer JF
- Vi går tillbaka till Lille, och här lämnar jag förmodligen henne.
- Var det blir av mig vet man aldrig i förtid, förodligen går jag hem och lägger mig
- Runt 4tiden vaknar jag av att Felicia har släpat med sig halva Ålesund in i lägenheten
- ZZZZZZZZZZ

Och jag LOVAR, så här är det vareeeeenda jävla lördag =P Men det är helt okej, jag har för det mesta trevligt ändå haha


Underbart och vackert

Idag är det den 4e november. Idag är det två år sen vi såg Tokio Hotel för första gången. Därför har jag gjort något helt underbart och vackert. Detta är det finaste som finns. Detta är äkta kärlek.

Fireflies

They tried to teach me how to dance, a foxtrotte above my head.. ♥

ChalleBalle är in lööööööööööööööve!! Även fast det inte är på riktigt så är jag det ändå. Det är kul att låssas att man är det i alla fall. Fast ändå så låssas jag inte, för jag är ju faktiskt kär? Och nej, inte i Tom Kaulitz. Han är jag ju kär i anyway? Haha =)

Har vart en ganska kort dag. Vaknade klockan 2 eller nåt, ploppade upp och jobbade, åt en bit mat och gick och la mig. Imorgon ska jag först på möte hos fattigföreningen, de vill att jag ska börja jobba där. Och ja.. varför inte? Kan ju vara trevligt att hjälpa folk på traven. Sen ska jag jobba lite på Joooooooookern. Cause im the jokerlady.
När jag är hemma från jobb ska jag och min underbara sambo ha Desperate Houswives-maraton. Eller så ska vi på bio och kolla på This is it? I dunno.. får helt enkelt se.

På torsdag ska vi försöka komma iväg på Quiz på Hoffman. Om min man och några fler folk vill följa med oss, för jag är ganska så säker på att vi inte kommer ha många rätt om vi sitter där själva, jag och Felicia. Jag är i alla fall ledig på LÖRDAGNATT!!!! Och då ska vi hoppa ut.
Dessutom så fyller Filisi år på måndag, vilket påminner mig om att jag kanske ska börja tänka på födelsedagspresent till henne snart. Var ju som sagt tänkt att hon skulle få Tokio Hotel-biljetten, men det gick ju som det gick... Hon är ju dessutom världens jobbigaste person att köpa presenter till. GAH! Skit också.


Min mamma fann sig en ny vän på Pianisten.


Hej hej. hö hö (stirrar lite åt vänster, och lite åt höger)


RSS 2.0