Jesus

Ja, Jesus..
Efter mycket planläggande med Mr 3.1 är det nu bestämt, och jag är grymt spänd! Ska bli otroligt spännande att se hur det går =)

Inte mycket nytt annars.. Var ute och käkade igår med Stine som kommit hem från två veckor i Kroatien, och Hogstad. Efter en mycket god räkpasta-grej drog vi hem till Stine och kollade på Benjamin Buttons Amazing Life eller vad den nu kan tänkas heta. Sjukt bra var den, och jag hade tänkt sova med Brad Pitt igårnatt, men som sagt, efter lite planläggande klev jag i säng med Mr 3.1.

Beställde även flygbiljetten till Oslo igår, så den 1a juli landar jag i Göteborg! Ska bli sjukt härligt att få komma hem! Den 3e är det begravning för farmor, sen åker jag ner till Skåne för att vara med på brorsans konfirmation. Den 5e juli ska jag träffa alla gamla vänner som jag saknar så otroligt jävla mýcket på Kulla.

Också bestämt att GePyros kommer och hälsar på mig vecka 30 =D
Många bollar i luften just nu, både på gott och ont.

Min midsommar

Nu är det istället jag som är jävligt förbannad! Har tänkt igenom det här och pratat med folk för att få höra deras tankar och åsikter om det som hänt, och har nu insett att det hela inte alls är mitt fel. Och inte hennes heller, utan personen som kom emellan oss. Och att hon nu sitter och slänger all skit på mig, eftersom hon inte kan göra det på den andra, tål jag inte. Nu är allt förstört och jag har ingenstans att bo. Jag funderar seriöst på att dra mig hemåt efter sommaren. Jag saknar folk alldeles för mkt för att sitta 120 mil ifrån dom.

Den svenska midsommaren ska jag fira i Norge med att jobba både dag och natt med 4 timmars ledighet i mellan. Midsommardag kommer se ut lika dan, söndagen ännu lite mer jobb och sen fest på kvällen. Förhoppningsvis ledig på måndag. Och just nu vill jag ta mitt liv.

Varför!?

Jag funderar seriöst på att dra mig hem till Sverige för gott på grund av all skit jag ställt till med här. För jag har faktiskt ingen annan än mig själv att skylla. Och jag antar att jag förtjänar all denna bestraffning, men det börjar gå mig på nerverna. Det är då fan inte kul att bo ensam i en liten stad där man tycks vara hatad av de flesta, men som sagt, jag får skylla mig själv. En del av hela den här grejen med att flytta till Norge var bland annat att börja om och starta på nytt, men istället blir det om än ännu värre. Vad sjutton är det egentligen för fel på mitt sätt att tänka och bedöma situationer? Varför har inte jag fått något som helst tålamod? Jag måste verkligen börja tänka efter innan jag handlar, och det snart! Frågan är nu bara hur jag ska lösa hela den här jävla gröten... Detta gör bara att jag längtar hem till Sverige ännu mer, saknar alla där hemma ännu mer. Och det i sin tur resulterar i att dessa 15 dagar som är kvar innan jag åker kommer gå sjukt jävla långsamt...
Jag önskar bara att jag kunde spola tillbaka bandet 8 dagar, låtit bli att gå ut och dricka mig alldeles för full och gjort bort mig för all framtid. Jag har alltid föraktat människor som gjort det jag gjort, och jag trodde att jag skulle vara en av de sista människor på jorden som verkligen kunde göra det. Men här sitter jag nu i min ensamhet och vet inte vart jag ska gömma huvudet någonstans. Jag behöver någon som faktiskt älskar mig, som kan hålla om mig hårt och säga att allt löser sig till slut, och även om det inte gör det så älskar han/hon mig ändå. Men det finns det inte, i alla fall inte i Ålesund.


Fuckad vecka

Utgång i tisdags, var meningen att Aud och jag skulle ta ett par öl bara och sen gå hem. Kökschefen på vårt ena jobb mötte upp oss och vi satte igång. Men eftersom Aud hade vart på dåligt humör hela dagen började vi med arsin tequila. Och då kan det liksom inte sluta bra... Vi blev helt dyngfulla, jag gjorde saker som jag jag aldrig kommer att förlåta mig själv för. Och jag förstår verkligen hur Aud kan fortsätta vara vän med mig, jag är verkligen inte värd att få vara vän med denna underbara människa. Det finns verkligen inget ont i henne, och så är jag så sjukt elak mot henne. Jag hade bara velat att hon hade gett mig en fet jävla smäll på kinden och sagt massa dumma saker. Men istället försöker hon bara glömma. Jag känner mig så sjukt dum.

Natten till torsdagen fick jag ett samtal av pappa, halv fem på morgonen. Farmor död. Samtidgt som jag är glad för hennes skull, eftersom hon led förfärligt mycket på slutet, så är jag ju självklart ledsen. Jag kommer aldrig mer att få äta såna stuvade makaroner, köttbullar, risgrynsgröt eller zauberflötn. Det finns ingen mer som kommer att säga till mig att jag gått ner i vikt fastän jag inte har det. I alla fall inte på hennes vis, Ingen kommer någonsin att kalla mig för sitt lilla sockergryn, sockertopp eller tottelotten. Jag kommer aldrig mer få höra henne sjunga vår visa, hon kommer aldrig mer att klia mig på ryggen sådär som bara hon kan. Farmor är borta. Min farmor är borta. Och jag får aldrig mer se henne. Aldrig..
Jag kommer aldrig att glömma hennes sista ord till mig, när hon låg där ensam och benig i sängen på Östra: Pussa lite på mig, mitt sockergryn. Sov gott, farmor.

Back to Ålesund. Vi är endast tre stycken som jobbar i mataffären där jag jobbar, den ena har sjukskrivit sig och cheferna funderar på att sparka honom. Detta betyder att jag får jobba för två personer de närmsat veckorna innan de hittar någon som kan ersätta honom. Jag förstår inte själv hur jag ska kunna hinna med detta, hur jag ska få det att fungera med mina andra jobb. Plus att mitt i det hela så ska jag åka hem till sverige i 5 dagar. Hur i hela fridens jäkla namn ska jag få ihop det? Svara mig på det om du kan, din dumma gubbe där uppe!
Jag blir så trött på allt..

Mys efter sex?

Satt och kikade lite inne på facebook, och hittade någon form av grupp som hette "mys efter sex" eller något liknande. Där stod det massa om att mys efter sex är ett måste osv, och alla som kommenterat detta håller med. Men jag förstår liksom inte grejen... Jag verkligen hatar att mysa efter sex. Det är slibbigt, svettigt, pussigt och ja.. Plus att det oftast rinner ut en massa sörja mellan benen på en, vem fan har tid att mysa då innan man sölar ner hela sängen?
Och har man då också en tillfällig sexpartner så är det ännu mindre frächt.
"Man kommer varndra närmare själsligt" var det någon som skrev. - Vad fan ska du in i någon annans själv att göra? Håll dig till din egen istället. Puckon. Mys är äckligt. Svettigt. Blött. Ett eländigt och onödigt massa byten av kroppvätskor och öhh - ångor? Mys är inte ens mysigt. Bara jävligt ofrächt om man inte nyligen har duschat och borstat tänderna. Nej, inte ens då. Jag sträcker mig så långt att jag kan klia någon på ryggen om det nu skavara nödvändigt. På en meters avstånd och armen rejält utsträckt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fick ett samtal från någon sexmissbruknings/problem/beroende grej i fredgas. Någon hade tydligen ringt dit och sagt att jag behöver hjälp. - Med vad? Jag har varken något problem, beroende eller missbruk. Vad fan är folks problem nuförtiden? Sköt er själva.

What the fuck is going on?

Jag fattar nada. Vem styr detta eländiga jävla spelet nu? Jag får liksom inte ihop det för fem jävla öre nämligen...
Så fort allting känns bra så skiter det sig på annat håll.. Aldrig kan något vara bra så pass länge att man kan njuta av det.

Kom hem från Sverige igår morse. Det var en trevlig tur. Bussen på vägen ner var bäst. Fast jävla tråkig. Egentligen inge bra alls.. Åkte hur som helst från Ålesund i söndagskväll och var framme på måndag förmiddag. Drog med min bror ner till stan och gick lös på allt möjligt snyggt som fanns i affärerna. Sen drog vi hem till farmor som dessvärre har blivit riktigt dålig, men hursomhelst.. På tisdagen försov jag mig en aning, men kom till sist ur sängen i tid för att vara på Pyrets student i vettig tid. Det var typ röööööööööööööööövvarmt! Jag höll på att dö två aningar utanför operan. Sen ploppade vi hem till gepyros och åt en bit mat. Ja, eller.. Vi väntade i typ 3 timmar på att de fyllot skulle bada klart i poseidon, men sen åt vi iaf.. Jag blev lite fuller. Gjorde bort mig en aning, sen drog jag hem och nanade.
På onsdagen sa jag adjö till mor, mormor, syster och bror alldeles för tidigt på morgonen, hälsade på farmor, shoppade vettiga prylar och sen åkte jag ner till gestapo med gepyros innan jag tog bussen till oslo och blev stoppad av tullen.

Efter att jag kom hem har jag inte lyckats gjort någe annat vettigt än å jobbat. Eller jo, jag följde med Tommy och Jeff för att hitta en köldtålig bergssprängare (stavas det så eller har jag fått det hela om bakfoten?), vilkettog typ 3 timmar eftersom vi var tvungna att gå in i varenda sån dära affär i hela ålesunds kommun typ. Nästan. Btw så var Aud också med. Nu orkar jag inte skriva mer.

RSS 2.0