Skinkvärk

Igår blev jag körd ut till Spraggehusen, ungefär fem kilometer från mitt hus. Jag skulle springa hem, efter ungefär 200 meter fick jag en sån fruktansvärd skoskav så jag ville bara lägga mig ner och gny.
Dessvärre hade jag ingen telefon med mig, så det var bara att börja traska hemåt.

Idag har jag världens jävla träningsvärtk i mina skinkor. Jag tänkte att det kanske skulle bli lite bättre om jag gick ut och tog en promenad i det fina vårvädret? Nej, skoskaven blev bara värre, ännu en gång ville jag bara gny.

Nåväl, över till de stora nyheterna. Eller dte kanske inte är några nyheter, men jag blev i alla fall rejält överraskad. Igår var det säkert en 15 grader varmt här, solen sken och allt var frid och fröjd. Imorse, var det minst lika fint, det blåste en aning mer bara. Men när jag nu tittade ut genom fönstret, för ungefär 5 minuter sedan, så upptäcker jag att det är full snöstorm ute. Hur gick detta till egentligen?

Jag har börjat bli duktig, jag gör min läxa.
image21

Äckliga Perelli

Den här helgen har det inte hänt så speciellt mycket, förutom att vi har bokat biljetter till Lettland och att jag har fått mig en laptop. Det var behövligt kan jag lova, så nu kan jag ÄNTLIGEN göra mina läxor.. Typ för första gången på 3 år..

Igår, lördag, var jag ute och sprang ett par varm i skillinge, sen drog jag hem till mormor och cykla en sväng på hennes motionscykel. Och idag sprang jag från spraggehusen hem till skillinge, vilket är typ 5 km. Har jag inte blitt duktigt? Jopp..

Jag har också slutat röka på riktigt nu, maaah. jag är röksugen!! Men om mindre än två veckor nu så åker jag och pyret till tyskland. Måste va fresh tills dess.

Igår sjöng Perelli in sig i Svenska folkens hjärtan. Trodde hon. Stryk borde hon ha för hon är ful. Synn bara att låten är helt ok. Jag som hoppades på Amy..

2 veckor kvar!

Kära åhörare, imorgon är det endast 2 vecor kvar tills Vilumsons åker till Dortmund för att kolla två av världens vackraste män! Fick ett samtal av Vilumsons 1 imorse, hon var salig. efter det blev jag salig.
Hmm.. undra varför det alltid är jag som komemr på plats nr 2? BAJS!

Anyway.. Igår planerade jag mitt påsklov. Eller ja.. Mamma och pappa planerade dte åt mig, men det gör ingenting för jag blev nöjd. Jag kommer altlså att åka upp till Göteborg på tisdag med min bror och mormor. Felicias mamma fyller år, så på kvällen ska vi åka dit och äta varsin tårta. På onsdagen ska jag sova länge, sen möta ett stycke kusin vid 12 snåret. På torsdagen ska jag hälsa på min farmor, och på fredagen kör min far mig till min kära syster i Jönköping. YEAH! Ska bli nice att träffa henne igen =)
På måndagen åker jag tillbaka till Göteborg, och på tisdagen åker jag, min bror, mormor och Vilumsons 1 ner till Skåne. På onsdagen är jag ledig och på torsdagen ska jag till skolan en sväng. Och på fredagen..
TYSKLAND!!! Adjö adjö adjö mina kära vänner!

image20

Skoja med mina dojor.

Idag fanns där ingen vetti människa på bussen när jag skulle åka in till skolan som jag kunde prata med. Jag satte därför på lite musik på min mobil. Det slog mig att jag inte har lyssnat på några Tokio Hotel låtar på jävligt länge, och fick därför värsta flashbacksen där jag satt.
Förstår Sverige hur mycket jag längtar tills den 28e mars, då Vilumsons åker till Dortmund?

Skoja med mina dojor, jag längtar röv mycket.

image19

Lynan

Jag har kommit på mig själv med att vara jävligt avundsjuk på en person; Ida Sthålberg. Tänk om man skulle få se ut som henne, om än bara för en dag! Denna människan går i min klass, hon är modell och skitsnygg.
Äh, nog talat om henne. Jag mår bara dåligt av det.

Anyway, idag börjar jag min stenhårda diet in för Tysklandsresan och Studenten. Började min dag med att vara skittrött, så jag skippade de 50 situps jag hade tänkt att göra direkt när jag gick upp.
Jag gick istället upp 20 min försent och åt en liten tallrik müssli istället och tog bussen till skolan.
På lunchen i skolan åt jag typ 2 ton gurka och 1 kilo rårivna morötter och en torr biff.
När jag kommer hem ska jag springa upp och ner i trapporna i typ 5 år och göra en massa situps och knälyft, eller vad det nu heter.
På lovet börjar jag dricka äckeldrycker, sen bär det av till mina män.

Önska mig lycka till!

image18

Klassfest!

Med en mor lika vänlig som en ängel, åkte jag och Emelie G in till Simrishamn för att ta tåget till Frida i Skurup. Min änglalika mor följde givetvis inte med, utan vände tillbaka mot Skillinge efter att ha släppt av oss vid tåget. Vi träffade på Nils, full som ett hus, som gav oss öl som vi knäckte upp och började klunka i oss.
Senare hoppade Maria och Eliasson på och tillsammans hade vi en trevlig tid innan vi anlände på Skurups station, där satt Ida och Fredrik i varsin bil på att köra oss till Fridas vackra tegelhus.

Kvällen började med en välkomsdrink som jag var så oförskämd att jag inte smakade på, utan jag högg direkt in på måltiden: Tacos med tillbehör. Det var gott.

Folk började dricka, och dricka och dricka. Vi lekte lekar, dansade, fotade och filmade hejvilt. Några sjöng singstar och några rökte "bajs" ute i trädgården. Det blev en lyckad kväll, jag hade väldans roligt.

Dagen efter var mindre rolig, jag kom knappt ihåg någonting men av bilderna att bedöma så var jag bedrövlig. Jag har inte en aning om vad jag har gjort, sagt eller ja.. Det var nästintill fruktansvärda dagar 2 efter festen, fylld med ångest.

Tack för en fin kväll, Frida. synn bara att det finns så få minnen kvar av kvällen..image14
Jag var i alla fall glad :)

RSS 2.0