Tack och hej

Jag klarar inte riktigt det här. Förlåt.
Det känns som att min mamma har för mycket insyn i mitt privatliv just nu. Hon har skaffat Facebook, msn osv.Dessutom läser hon min blogg. Hon har tillåme börjat ringa upp mig och frågat
- Jaha och vad var det där om..? Och vem är X som kommenterat det där?
Det funkar inte för mig. Mamma är mamma, inte kompis. Jag kan inte vara den jag är och skriva vad jag vill när jag vet att hon läser. Det är meningen att min blogg ska vara till för folk i min egen ålder, inte släkt och 40+. Jag tappar läsare pga att alla dirty details försvinner, vilket är tråkigt.
Jag har därför bestämt att skaffa mig en ny blogg, jag tänker inte ta bort denna eftersom det kan vara kul för mig själv att läsa senare. Men jag kommer heller aldrig mer att uppdatera den.
Jag kommer inte ens att nämna mitt namn i nya bloggen, så man kan inte söka på den.

Förlåt mamma.


Helvete, fan, jävlar osv..

Tänk er alla hemska ord i världen.. Alla dom vill jag skrika ut nu på en gång.
Kvällen började hemma hos Hogstad och Hanna. Där gjorde jag mitt första misstag: drack sprit.
Även om Charlotte så väl vet hur hon blir när hon dricker starksprit, kan hon ändå inte låta bli det. Och att blanda det med öl och vin på Lille lite senare gör det bara ännu värre. Jag hade en av de värsta fyllorna i mitt liv. Jag skämde ut mig så otroligt mycket för så otroligt många. Nu vill jag låsa in mig och inte komma up på så där 2-3 veckor...

Helt död

Ute igår igen. Finns inte mycket kvar av mig just nu.
Kom hem från jobbet strax efter 8, hoppade in i duschen och vid halv 10 var jag hemma hos Alessandro. Han bjöd på massa öl och lite drinkar, götti =) Mycket trevligt sällskap!
Strax innan 12 mötte jag upp 4 män på Hoffman, drack lite, vidare till lille. Sen kom jag och en dude på en väldigt dum idé, var på väg att genomföra den, men ångra oss i sista stund. Puh!
I alla fall, käkade en kebab och tog taxi hem.

Vaknade klockan 9, blä. Tänkte hoppa in i duschen nu strax, sen är det dags för jobb. Slutar klockan 6, hem och fixa till sig, sen vidare till Hogstad och krypa in i dimman igen. Bransjefest imorgon, får se om jag fortfarande lever då och om jag orkar ta mig dit. dricka 4 dagar i rad? Har aldrig gjort det tidigare...

Skön kväll!

Kom precis hem från en trevlig kväll med Stine och Carro! Mötte upp dem utanför lille, satt där ett par timmar och drack öl och snackade om de senaste händelserna. Var ju cirka en och en halv månad sedanvi sågs sist! Vidare till keisarn, sen lite mat på 7 11 och vidare till Brudes. Brudes var skittråkigt, men det andra var helt okej! =D
Ska ut med Carro imorgon igen, hon ska dessutom väcka mig klockan 8 imorgon bitti så jag kommer upp i tid och kan lämna nycklarna till Fränkie som ska öppna. Halv 9, USCH!!
Dessutom är jag jävla avundsjuk på Kenza som fått se underbara Tokio Hotel idag (eller igår blir de la). Jag vill med! =(
Bilder från kvällen kommer förhoppningsvis in imorogon! Godnatt!

Morgontrött

La ifrån mig datorn vid 3 tiden inatt, ställde klockan på 12. Kommer inte ens ihåg att den ringt. Vaknade för tio minuter sedan.. Usch! Börjar jobba klockan fyra så får väl skynda mig in i duschen snart..
Men gud vad dessa veckor är härliga då man har sena pass, och korta också! Bara 4 timmar omdagen ^^ Passar mig perfekt! Hoppas bara på att min lön kommer in imorgon så det blir utgång i helgen!
Måste även ner till Metz för att kolla upp mina pass, kanske jobbar natt i helgen? Hoppas då fan inte det...
Hmm, vad händer mer idag..? Ingen aning, tvätta kläder kanske..
Ska FÖRSÖKA att lägga mig tidigt ikväll så jag kan komma upp i vettig tid imorgon. Kanske ta en promenad eller något innan jobbet. Fast.. Det lär väl aldrig hända ändå.. =P


Nami!

Var tvungen att fota min frukost häromdan, den såg så jäkla god ut! =)
naturell yoghurt med valnötter och lönnsirap, sjukt gottigt! Och ett glas (eller mugg) med Tropicana apelsinjuice med fruktkött.




Och så en liten bild på mig här på slutet. =)

Mitt sovrum

Nu har jag fått tummen loss, äntligen! Här kommer lite pictures of my new bedroom som vi gjorde ordning när pappa var här! Observerar dålig kvalité på bilderna. Och ni behöver inte kolla på mina påslakan, försökte få med så lite som möjligt av dem =P





Nu är det faktiskt så att jag visst det äger mer kläder än det som hänger på klädstängerna, men mycket ligger i skåpet och mycket låg i tvätten. Dessutom har jag rensat undan alla sommarklänningar som nog inte kommer till nytta mer i år. I alla fall inte så länge jag befinner mig i Ålesund. Plus att det tillkommit lite fler grejer i ena fönstret, står även 4 blockljus och lite annat (kommer faktiskt inte ihåg vad eftersom persiennerna är nere och jag orkar inte resa på mig!)
Men nattduksbordet är orginal från 50-talet, är Mariannes fasters gamla. Döfränt!
Så, vad tycker ni om mitt nya sovrum!?

ÅH =D

Imorse kom pappa och Marianne hit och vi började städa direkt, fast pappa började måla. Efter några timmar åkte vi iväg och köpte lite grejer. Blev ett svart skåp, två persienner, korgar/lådor till skåpet, tvättställ, klädstänger, tvättkorg, krokar till duschdraperiet och en grej att skrapa bort vattnet med i duschen. Pappa snickrade ihop allt, satte upp spegeln dom hade med sig igår, plus lite grejer på väggarna. Jag hängde upp mina kläder, slängde massa grejer och flyttade in alla saker på mitt rum. Jag älskar det! Det är så jävla fint, och helt min stil. Ett riktigt plotti-rum!
Sen käkade vi, och efter det gick till lille och tog varsin kaffe.
Helt plötsligt så var det kväll så jag gick hem till mig och de gick till hotellet. Imorgon-förmiddag åker dom iväg igen. Jag kommer faktiskt sakna pappa väldans mycket. Man vänjer sig alldeles för fort av att ha folk på besök. Nästa gång jag träffar dem blir till jul, 4 långa månader. Usch!

Bilder på mitt rum kommer imorgon!

Automatisch

Jag är kär i den låten, som alla andra Tokio-fans nog också är just nu =P
Snart ska vi dit igen, jag och min underbaraste, som för överigt kommer hit till mig =D

Jobbade inatt, sjukt drygt.. Funderar på att säga upp mig på metz och börja på nåt annat uteställe. Gillar det inte längre. Människorna där är så vidriga. Gamla gubbar som man vill skjuta i skallen ungefär 35 ggr.
Jag vill va på ett ställe där det finns yngre folks...
Började i butiken tidigt idag, var tvungen att städa massa innan öppning.

Men sen kom papichulo och Marianne! Wiihiie! Och dom hade med som massa skojigheter till mig!
Full utrustning till köket, ett nattduksbord, en jättestor rund spegel, lite grejer från farmor och en dammsugare =D Im so happy! Och imonn ska vi åka och köpa lite möbler till mig ^^
Bättre kan det inte bli! Fan vad denna veckan har vart knäpp. Sjukt jobbig men ändå så sjukt bra.

En bra fredag

Efter allt slit hela veckan hade jag förberett mig på en lugn kväll hemma på fredagen. Det blev inte som planerat. Vid 22tiden frågar Mr G om jag vill följa med ut. Hmm.. ja?
And out we went. Det blev en mycket trevlig kväll och en lagom bra fylla som Mr G bjöd på. Jag behövde verkligen den här kvällen/natten. Jag mår bra nu. Imorgon kommer pappi!
Work inatt.

Det är inte kul längre.

Måndag : 10 - 03
Tisdag: 10 - 01
Onsdag: 10 - 02
Torsdag: 08 - 15.

Jag vill aldrig mer sätta min fot i den nya affären.
Jag har ont i exakt varenda liten del av kroppen, blåmärke på hela vänstra låret för att jag suttit på ett hårt stenggolv i sammanlagt 11 timmar och fogat 150 kvm.
Jag ska sova i 3 dagar nu. Eller så ska jag jobba imorgon...

Trött & sliten

Blev en hård kväll igår. Det gick ganska fort att packa ner hela affären, bara 5 timmar och vi var bara 5 personer! Förstår ni hur hårt och fort vi jobbade? När jag kom hem ville jag dö lite, men hade ändå problem med att somna. Klokan var nog runt 3 när jag slocknade, och alarmet ringde klockan 7. Hoppade in i duschen och sprang ner till butiken och började arbeta. Det regnade sjukt mycket på förmiddagen, typ halv översvämning här nu...
Men i alla fall. Klockan 18 fick jag lov att gå efter att mina ögon och kinder svullnat upp nåt fruktansvärt. Antagligen har jag blitt allergisk mot damm, och Fränkie ville inte att jag skulle dö (visst är han omtänksam? =P) så jag fick gå hem.

Snurrade in på Blondbellas blogg och såg att hon ätit turkisk yoghurt med valnötter och honung, blev gensat sugen!
Enda jag fått i magen på hela dan var en tallrik Potetball när ja lunchade med Irén.
Hoppade bort till Spar dom hade ingen turkisk yoghurt, så fick bli vanlig naturell. Fann en burk valnötter, men istället för honung tog jag lönnsirap (honung är inge gott). Plockade även med mig sockerärter, hasselnötter, Tropicanajuice och nån ost med purjulök i hem. Den där osten ska bli intressant att smaka...

Nu ska jag gotta ner mig i sängen, fixa FarmVille (hur uttalas det egentligen? Jag säger Farm-Ville, alltså typ svenska, men antar att det ska vara på engelska...) och vänta på att Mami ska ringa och tycka synd om mig.

Latast i stan

Igår fick jag nog och fick för mig att byta ringsignal, jag tror jag lyckades ganska bra för när Veben ringde och väckte mig (kvart i 12) idag blev jag inte lika sur som jag vanligtvis hade blivit! Tänk vilka små underverk musik kan göra egentligen... Får kanske se till att byta alarmsignal också så att jag inte går lös på Felicia här när hon flyttat upp.
Förresten så kommer jag ha världens bästa sambo, tror jag i alla fall.. När hon var här och hälsade på en vecka så kokade hon kaffe och grejer till mig på mornarna, men det kanske var en engångsföretelse? Hursomhelst, kommer bli svårt att bli sur på henne om hon ska hålla på och vara så gullig hela tiden =P

Ah, anyway, vid 15tiden somnade jag om igen och vaknade av att mamma ringde mig vid 17.. hmm.. Har ingen aning om vad hon ville för jag råkade klicka och pallade inte ringa upp igen. Senaste 20 min har jag spenderat framför spegeln, snart dags att packa ner hela affären i lådor. Kommer hålla på hela kvällen/natten, plus att jag ska upp tidigt imorgon igen. Har en svag känsla av att hela den här flyttprocessen kommer ta kål på mig. Blir till att knapra i sig många koffeintabletter..

Fjortiskräk!

Har de senaste två dagarna tillbringat min lediga tid framför datorn och kollat iegnom alla småflickors bloggar. Min fråga till världen lyder: vad fan gick snett?!
Små damer som AmandaVarDet, Paow och Kissie (hon är i och för sig inte så liten, 18 år, men har inte mer vett innanför pannbenet än vad en allt för mottaglig 11åring har) med flera skriver om egentligen ingenting, men tror av nån jäkla anledning att jorden kretsar runt deras upp-pushade bröst, idomin-insmorda läppar, hårdblonderade extencions och solariebända små kroppar. Det värsta av alltihop är att de verkligen inte fattar att folk läser deras bloggar (fortfarande om ingenting) för att de är så otroligt korkade och man får alltid sig ett gott skratt när man läser dem. För det kan väl inte vara någon som på allvar ser upp till de här tjejerna?
Min andra fråga till världen lyder: vart finns föräldrarna till dessa unga flickor, och hur kan de tillåta sina döttrar bete sig på detta viset?

Många av tjejerna är på väg att redan i denna tidiga ålder (oftast 14-16) förstöra sina liv för all framtid. De provocerar sig till uppmärksamhet genom att var så elaka och korkade som möjligt. Kissie springer till plastikdoktorn var och varannan vecka för att förstora läpparna, dock tycks hon aldrig vara nöjd med reslutatet då hon döljer läpparna på bild med en gul gummianka. Hon är som sagt 18 år, har inte föräldrarna hunnit banka lite vett i henne under tiden de hade allt ansvar för henne? Jag förstår verkligen inte!! Kan inte någon vara så vänlig och förklara för mig varför dessa flickor inte är tvångsintagna på någon form av pskyo-behandlingshem?

Skärpning!

Läste precis igenom gårdagens inlägg och insåg att jag låter självmordsbenägen. Så är inte fallet! Jag har inga planer på att skjuta mig i skallen på riktigt, inte än i alla fall =P
Anledningen till att jag var så nere som jag faktiskt var igår, är att det då gick upp för mig att farmor faktiskt är borta nu. Jag tror inte jag riktigt har fattat det förrän nu, även fast det var 2 månader sedan hon dog. Givetvis var det en del andra ting som bidrog också, bland annat att jag kanske känner mig extra ensam just nu.

Men idag mår jag i alla fall bättre, bortsett från en otrolig huvudvärk mår jag greit.
Kom till jobbet en timme tidigare idag av den enkla anledningen att jag inte hade något bättre för mig. När varorna kom skuttade Frank runt med champinjoner framför brösten och låssades att han var tjej (förretsen, har jag nämnt att han snart fyller 30 och ska föreställa min chef?) och sen stoppade han upp både bananer och potatis i näsan. Vissa dagar på jobbet piggar verkligen upp mig!

När vi stängt gick jag bort till den nya lokalen för att se så folket skötte sitt jobb med golvläggning osv, sen vidare till vandrarhemmet och boka rum åt pappa och Marianne som kommer tidigare än beräknat! =D
Lite drygt en vecka kvar bara, jag längtar verkligen efter lite sällskap!

Just nu är Radio Ålesund igång med någon skit här i byn, hade egentligen vart trevligt att sticka ner ett varv men jag klippte ju bort alla mina pengar. De jag har kvar ska jag äta upp.
Tycker norrmännen tar onödigt mycket betalt för vissa saker, som just mat och klippning...
Nu ska jag gräva mig ner i sängen och lyssna på beatles som har blitt min nya favorit, imorgon är det dags för städning! Lägenheten ser ut som en jävla soptipp..

Min begravning

Alla blommor ska vara blå/vita eller ljusrosa, handbuketterna ska vara ljusrosa och vita. Jag vill inte ha någon form av kransar över huvud taget, bara buketter. Jag vill inte att prästen ska läsa något ur bibeln, och det ska inte finnas något foto av mig vid kistan. Kistan ska för övrigt vara av det mörkaste trä, inte svart utan mörkt trä.
Jag vill att en av farmors dikter ska läsas för mig, men inte av prästen.

Jag vill att det först ska spelas Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull.
Och på slutet ska The Beatles - Here Comes The Sun spelas.

På kistan ska "Charlotte Ankarklint Vilumsons" vara ingraverat i silver.
Hela begravningen ska hållas i kyrkan jag döptes i.

Jag vill kremeras, med ska ett foto av mamma, pappa, Caroline, Fredd och hundarna ligga.
Jag ska kremeras och spridas över Göteborgs vatten.

Jag ska dock inte dö än, men nu vet ni.


Längta hem

Jag vill hem. Jag vill hem till mamma och bara vara. Jag vill hem till min syster för att skratta. Jag vill hem till Felicia för att få vara den jag är. Jag vill hem till Malin för att få festa med den bästa. Jag vill hem till Maria för att jag saknar henne. Jag vill hem till Carolina för att få flippa ut. Jag vill hem till Emelie Göransson för att prata dåtid och nutid. Jag vill hem till pappa för att bli klokare. Jag vill hem till mormor för att få äta god mat. Jag vill hem till farmor för att få vara liten. Jag vill hem till Göteborg för att få försvinna. Jag vill hem till Skillinge för att få vara hemma. Jag vill hem till Fredd för att få vara äldre. Jag vill hem till mina bäbisar för att jag älskar dom. Jag vill hem till allt för att jag är trött på att vara ensam och inte orkar med den här skiten mer.

-

Dålig uppdatering, i know. Jobbat mycket, fixat en del. Vart lat, inte pallat och saknat motivation. Jag orkar helt enkelt inte med mer snart, jag gör faktiskt inte det, Det spelar ingen vad som komma skall, det är inte här nu. Jag vill ha någon att få krama om. Någon att få prata med. Någon att röra vid, Någon som får mig att känna mig levande. Någon som får mig att känna mig betydelsefull, behövd och omtyckt. Någon som kan visa känslor för mig, någon som jag kan visa känslor för. Jag behöver en vän, någon som känner mig. Varför befinner jag mig på andra sidan klotet, fast ändå inte?

Lägenheten

Sååå, nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och kopplat in mobilen till datorn för att lägga över lite bilder på lägenheten.
Dock har jag inte tagit någon bild på mitt kylskåp, och det har blit lite ändringar i mitt rum.. Men i alla fall, here we gooo!

Här är en bit av köket

Mer kök


Min bäbis in action


Hallen, ytterdörren till vänster, Felicias rum till höger.
Lite längre ner är köket till vänster och toaletten till höger.


En liten bit av mitt rum


Lite mer av mitt rum


Soffan, ser skruttigare ut än vad den faktikt är


Ut till hallen


Ja, det var väl det hela. Hoppas ni ser ordentligt, min kamera på mobilen är nämligen inte den bästa..
Har vart nere på stan idag, fann ett par jeans för 199 kr som jag tog med mig hem. Snart är det dags för jobb, sen blir det mer jobb i natt.



Kylskåp

Det trillar in mer och mer grejer hela tiden. Snart går det nästan att bo i lägenheten ju =P
Veben och Fränk levererade ett stycke kylskåp till mig vid 15 tiden, torkade av det med 3 olika medel på både ut- och insidan, tog ut alla hyllor och satte igång det (ja, alltså inte Veben och Frank då, dom bara bar in det i köket åt mig). Traskade iväg till butiken och gjorde mina fyra timmar, köpte mig lite efterlängtade prylar (smör, pålägg, mjölk osv..) och gick hem och diskade alla hyllor innan jag satte in dem i igen. Jag har numera ett kylskåp. Och har ni ens tänkt på hur gott det är med en brödskiva med smör och ost på? Jag förstår inte hur jag har klarat mig så länge som jag faktiskt gjort utan vare sig kyl eller tvättmaskin. Jag älskar mina nya saker.

Soffa

Runt halv ett inatt knackade min hyresvärd på mitt fönster och frågade om jag ville ha en soffa.. Öh, ja jo.. Fick ta mig en titt och det var absolut inget fel alls på den.. En mellanbrun skinnsoffa. Låter jättefult, jag vet, men den är faktiskt okej. Jag hade liksom inte tagit in vad som helst i min lägenhet  men den funkar. Liiite synn att den var brun bara, eftersom vi hade tänkt svart i vardagsrummet. Men man får la lägga ett skynke över eller nåt.. som troligtvis kommer glida av.. Den får la helt enkelt vara som den är.. Behöver ju inte ha den resten av livet precis =P

Imonn under dan någon gång kommer Frank och Veben och lämnar ett kylskåp till mig, kanske också en spis. Får se =) Och så ska dom hjälpa mig att spika lite i väggarna på mitt rum. Tänk vilka söta chefer jag har =)
Och snart kommer pappi upp och hälsar på. Han kommer ha med sig lite grejer hit, dammsugare, köksgrejer och lite andra goa ting. Så jäkla skönt att det börjar bli nån fason på stället här, och att jag kan börja ha en normal vardag.. Sicken lyx man har i Sverige egentligen =P

Min låda!

I julas fick jag en låda av min kusin. Hon hade målat den vit, klippt och klistrat på bilder som är från väldigt betydelsefulla tillfällen och personer. Jag är överlycklig för den lådan, och jag bevarar alla minnes saker i den. Till exempel tokio hotel-biljetterna, gamla brev, och lite annat. Oturligt nog befinner lådan sig fortfarande hemma i Sverige, och det är svårt att få hit den eftersom den är så skör. Men gud vad jag vill ha hit den! Jag behöver den både för att lägga i en del nya ting jag vill spara på, men också för att känna mig mer  som "hemma". Att jag liksom har med lite från det gamla in i det nya, förstår du? Dessutom är lådan väldigt fin att se på. I alla fall för mig.

Wasser und Rybak

Gick och väntade typ hela dan på att tvättmaskinen skulle komma.. Dom sa när jag köpte den att den skulle levereras innan halv 4, men  men så blev klockan 4 och jag var tvungen att springa till jobbet.. dom ringde vid fem och sa att dom stod utanför mitt hus, så jag fick snällt springa hem och ta emot dom. väl framme upptäcker dom små kräken att dom har fel maskin med sig. sprang ner till jobbet igen och efterytterligare en timme ringer dom igen. Tillbaka hem, och den här gången hade dom rätt maskin med sig. Åååh, den är så fin, min bäbis =)
Hann inte testköra den då utan gick tillbaka till jobbet igen.

Kvart i 8 var jag döless på att sitta å glo i affären och tänkte precis ta in alla skyltar och grejer som stod ute, när ingen mindre än Aleksander Rybak spatserar in i butiken, och efter sig hade han med sig halva Ålesund. Tänk att gamla tanter kan bli helt till sig som en 11åring när dom ser en kändis.
I alla fall, där stod jag bakom kassan och benen började skaka mer och mer.. Den stackarn fick inte ens gå och handla själv, små tjejer sprang och drog i honom och vuxna kvinnor ville ha autografer till sina döttrar. Självklart kunde ju inte jag låta bli att fråga efter en autograf jag heller när han kom fram till kassan. Han fick snällt kladda till nåt på baksidan av sitt kvitto innan han gick, vilket betyder att jag har hans inköpslista haha =P
"Klem til Charlotte fra Aleksander R" skrev han till mig, fick dock ingen bild. Men jag kände mig som ett litet barn när jag väl fått stänga butiken. (Gamla tanter kanske inte är så tokiga ändå?) Frank och Veben tyckte jag var störd där jag skuttade runt som en liten barnungen i en halvtimme innan jag gick hem och invigde min älskade tvättmaskin.
Bilder på maskinen (givetvis) och på några delar av lägenheten tänkte jag lägga in imorgon om jag inte är för lat..

Wihoooo!!

Nu har jag vart och köpt marknadens fräsigaste tvättmaskin! Jag blev nästan lite kär i den =)
"Candy" hette den tillochmed. Inte för att det var så himla gulligt, låter mer som ett gammalt porrstjärnsnamn.
Kommer imorgon innan halv 4. Hoppas dom intsallerar skiten åt mig så jag kan börja tvätta direkt! Om jag hinner innan jag börjar jobba imorgon så ska jag se om jag hittar ett tvättställ på Nille, dom hade nämligen inte det på Jysk. Inget alls av det jag skulle ha på Jysk hade dom kavr.. Usch vad arg jag vart!
Sprang i alla fall inom till Coop och köpte mig lite mat. Tänker dock inte berättade vad jag "lagade" ihop för nånting, får mamma reda på det kommer hon börja gråta.

Förbannade lön!

Ställde klockan på 8 idag (inte för att jag kom upp då, men ändå) så att jag kunde åka ut till Moa i vettig tid för å handla min efterlängatde tvättmaskin. Gick till närmaste bankomat för att ta ut pengar till bussen. Tror ni lönen hade kommit in eller? Nope. Sprang bort till jobbet där Frank sa att pengarna i alla fall är dragna från deras konto, så dom lär la komma in vid 4 tiden då. Men hela poängen med att gå upp tidigt var ju att slippa allt folk när man handla. Nu får jag istället trängas både på bussen och i köpcentret med folk som precis slutat jobba. ÅÅÅÅH!!

Gick i alla fall bort till banken för att höra om dom kunde skynda sig lite, men där var dom så sega att jag gick. Gick till Metz för att hämta månadens tider. GUAH!! Jobb i helgen alltså.
Just det, till sjukhuset skulle jag ju idag också, men det hinner jag inte så får la ta det imorgon innan jag ska jobba. Pratade med syrran innan och jag har tydligen alla symptomen för svininfluensan. Tack Gud, tack.. Jaja, skulle det nu vara så att jag måste sjukskriva mig så har jag i alla fall lite tid att fixa i ordning här hemma. =)

Jag har blitt kär i Bruce Springsteen och Michael Jackson. Men mest i Bruce.


Svininfluensan

Kom 5 min för sent till jobbet, där jag snart upptäcker att något int står rätt till. Jag känner mig hängig, ont i huvudet,ont i halsen, hostar och kallsvettas. Jag känner mig allmänt nere och snurrig. Reaktionen är långsam och jag vill kräkas. Blir avbytt i kassan för att gå ner på toaletten, stannar halvvägs i trappan och sätter mig ner, känner mig yr. Klarar sista biten och stirrar på mig själv i spegeln utan att egentligen se mig. Röd om kinderna, svullen och påsar under ögonen. Slänger i mig ett halvt paket Ibux och en flaska vatten. Chefen kommer, undrar om jag lever och ringer dit sin flickvän som tar sig en titt på mig. Konstaterar att jag bör åka till sjukhuset direkt, inga bra symptom. Tar mig hem när mitt skift är slut, tabletterna har börjat värka och jag mår bättre.

Känner jag mig lika illa imorgon är det sjukhuset direkt som gäller. Jag vägrar svininfluensan. Sorgligt för mig att jag har typ världens sämsta immunförsvar och att jag träffar massa folk varje dag, både inhemska och turister från hela världen. Chansen att jag inte är smittad är större än att jag inte skulle vara det. Kul liv. Hejdå.

RSS 2.0