Sunday bloody sunday

Usch och fy! Skulle ju jobba på metz igår, men efter några missförstånd så blev det tydligen inte så. Så istället gick jag till hoffe och söp mig full i sällskap av Olle som satt i covern. När jag tyckte att jag var färdig där sa jag adjö till mina njamisar som drog till Sverige idag. Jag gick tillbaka till metz, söp lite med Simon som just slutat sitt skift. Satt och diskuterade en massa intressanta saker med honom faktiskt. Eller ja, så intressant det kan bli när man när onykter. När metz stängde hade jag helt plötsligt och helt utan förvarning blivit nykter igen, så jag hjälpte Felicia att rydda så det skulle gå lite fortare. Sen gick vi hem och nanade. Jag råkade visst sova till halv 5, begav mig till jobbet och satt av min tid. Gick jävla segt faktiskt.




Dagens bästa: Har la inte hänt nåt bra idag, inte än så länge iaf.
Dagens sämsta: Öuhm, jag har ont i hela kroppen? Speciellt i ryggen. Förmodligen för att jag sovit i alldeles för många olika sängar det senaste.
Dagens roligaste: 30 sekunder tystnad, "Vi ska äta korv med bröd idag". /Jeff Gussing

Allvarligt talat...

Denna natten har nog vart den mest händelserika på jäkligt länge... Som sagt så kom Jeff och Stoffe tillbaka till staden igår så jag och Felicia drog oss utåt och mötte upp dem på lille. Kvällen började jävligt bra. Det var sjukt kul att få träffa Jeffis igen, och ja, jag kanske har saknat han lite trots allt... När vi var tillräckligt fulla för att ha riktigt roligt så begav vi oss mot hoffe och med följde 3 people till. En riktig heting, en brud som jag inte vet vem det var men hon var inge trevlig, och världens mest vidriga människa; Sander.

Framåt stängetid hamnade jag i nån form av diskussion med Sander,och det hela slutade med att våra armar vevades och folk försökte dra isär oss. Jag ångrar det inte, jag fick in en jävligt fin träff mitt i käften på honom, och att jag har blåmärken på knogarna gör mig bara jävligt glad.

Dock ville jag inte sova hemma inatt, av två anledningar. Dels för jag var rädd att Sander skulle kick in mitt sovrumsfönster ( vi bor som sagt på källarplan ), det andra vill jag helst inte gå in på. Hur som helst fick jag nyckeln hem till Anton och Kristian och bäddade ner mig där. Jag sov som en gris när dom kom hem från jobbet, vaknade till liv när Kristian begav sig till nästa jobb, kollade på en beckfilm, somnade om och vaknade 15 min före jag skulle börja jobba. Wooooops...

När jag kom hem från jobbet satte jag mig ner på golvet och klippte mig själv. Mitt hår är så slitet att det håller fan på att trilla av! Usche... Snart ska jag börja förbereda mig på mitt nästa jobb. Dock vet jag inte om jag börjar 23 eller 24, men det får ge sig... Jag satsar på 23.


Jag låssas som att natten hör till idag...

Dagens bästa: Blåmärket på min hand, jag är fortfarande jävligt stolt öve slaget jag fick in!

Dagens sämsta: Min underläpp gör sjukt ont och min haka är helt illröd fortfarande.

Dagens roligaste: Ett ljud som inte går att stava till, men jag och Felicia gör det bra iaf! Och mitt och Jeffs uppträdande i Antons bar när vi skulle beställa drinkar. Vi var fan bäst.


Back in Åleby!

Ååååh, det är riktigt nice att vara tillbaka hemma! Dock blev jag helt ledsennär jag åkte igår för jag fick inte säga hejdå ordentligt till mamma. Hon åkte när jag låg och so, kommer ihåg att hon pussade på mig men jag var typ halvt medvetslös och kunde inte röra mig. Förlåt!

Javäl, min resa drog såklart ut på tiden. Var på kastrup vid halv 6 på kvällen, planet skulle gåkl 21. Sen blev det framflyttat till 21.45. Sen till 22.10. 22.20. 22.55. 23.15. 23.25 och så vart vi iväg. Men man får ju naturligtvis inte röka efter att man checkat in, och hur blir Chölöttbaby när hon får röka när hon vill? ARG! Så jag gick och skällde ut den stackars flickan som satt vid boardingen och krävde att få en gratis taxi när jag kom fram till Ålesund som skulle stanna utanför min dörr. Gratis. Taxi fick ja, men gratis var den inte. Dock betalade jag bara busspriset så det blev e jävligt billig taxiresa! =D
När jag kommit hem ställde jag väskan, bytte jacka och drog iväg mot Lipp där Felicia jobbade. Kände mig ganska lost efetrsom jag inte kände någon där. Men sen kom Anton och Kribba och det blev aningentrevligare. Dom drack öl och jag drack vatten, så jag var inte världsbäst på att socialisera mig.. Men sen gick vi iaf hem och kollade på South Park. Sen sov jag.

Vart tillbaka på jobbet idag kl 14. ÅH vad det var härligt! Fick prata med mina stammisar, och gud vad glad jag vart! Folk trodde nog jag hade slatt huvet. När jag slutat gick jag ju givetvis förbi hoffe och hälsade på NTN, sen till Felicia på McD. Och så plötsligt var Jeffsan tillbaka i byn!? Jahopp, blev till att inhandla till en utekväll. Götti, alltså snart dag att piffa till sig!




Nu när jag är tillbaka på hemmaplan får jag väl fortsätta med "dagens" antar jag...

Dagens bästa: Natten, jobbet, folket, allt!?
Dagens sämsta: Frank har klyddat till det ännu mer för mig, och jag förlorar bara mer och mer pengar..
Dagens roligaste: Vi har fått uniform på jobbet? UNIFORM? Charlotte i uniform?! Nej, nej.. Det går inte...

Last day in Skillinge

Det snöar massa och jag vet inte ens om jag kommer ifrån Skillinge idag... Jag hoppas dock på det. Något jag inte tänkte på igår när jag gick och la mig var att jag har ju för fasen inte sagt hejdå till Fredd eller Stefan!? Och nu ser jag dom inte mer... jaja, sånt som sker antar jag.. Hade lite dötid idag så jag passade på att lite pictures..


Mys med bäbisarna

Ett stycke plotts läppisar

 

Draco

 

Draco

 

Wilms

 

Wilms

 

Wilms

 

Wilms

 

Pussis

 

Nu ska jag ner till mormor och käka en bit mat. Gottinjami!


Update

Hum... Ja... Kom ju till Skillinge i fredags, låg och gosade med vovvarna, sen kollade vi tv och sov. På lördagen vet jag inte vad vi gjorde, la massa tarotkort, det sjuka är att allt stämmer som fan på alla. Nåväl.. På kvällen skulle jag och Carolina på fest. Jag kommer på den helt otroligt smarta iden om att min bror ska med. And off we went, förade hos Carro, sen åkte vi till nästa Carro. Cpkväll, otroligt kul men haha för helvete =P Fredd blev så jävla dragen att det var nästan synd om honom. Bara jag som är van alkis och kan hålla mig i skinnet ;)

På söndagen fyllde mamma år, jag sov bort halva dagen sen kom mormor och vi åt massa gottis. Syrran och mormor började bråka, sen bråkade helt plötsligt alla men sen blev vi kompitsar igen. Sen vet jag inte mer om den kvällen. Idag väckte mamma mig och sa att vi skulle in till Ystad för vi skulle byta storlek på de tröjorna vi fått av syrran i julklapp/födelsedagspresent. Jag hittade dessutom en sketans snygg mocka-oversizeblazer nåt typ.. Jag var tvungen att ha den så jag köpte den. Nu är jag happy. Sen passade jag även på att säga upp mitt svenska mobilabonemang, finally... Så, ring´inte de numren igen. Nu är det endast 004796846865 som gäller, sen har jag ju förstås ett svenskt nummer som jag har när jag är här, men jag kan inte det =P

Jaja, nu ska vi snart äta, sen sk ajag nog träffa Carro ikväll. Imonn ska jag skriva nytt cv, söka jobb och käka hos mormor. Onsdag ska jag in till Ystad igen och träffa folks, sen reser jag på torsdag. Jippie!! =D Haha, nej men allvar, jag saknar fan människorna...

Skillinge

Nu är jag framme hos Mami i Skillinge. Det var koseligt att träffa mina bäbisar igen... Imonn ska jag dega, promenera och festa sönder. Hejdå

Off to swe!

Usch, eller wiiie, kan inte riktigt bestämma mig. Både och tror jag. Känns som sagt helt förjävligt att lämna mina njamisar. Kommer sakna Felicia och hennes psychohumor nåt så sjuktligt mycket. Jag kommer fan ringa och kolla till henne dagligen. Min lilla virrpanna!

Kom alldeles nyss hem från en mysig kväll/natt med Kristian. Låg och glodde South Park, Family Guy, Kalle Anka mm med han och Anton. Usch saknar redan. Hart vart mysigt att få vakna där imonn =/ Ok, too mych info, i know. Sorry.. Men det dumma är att när jag kommer tillbaka hit så går det två dar, sen drar dom fanemig till Sverige och är borta i 10 dagar. Buuuhuuu =( Men samtidigt har jag aldrig vart mer pepp för Sverige! Träffa alla, festa järnet, gosa med bäbisarna, muppa mig, promenera i Skillinge, käka morsans mat.. Ah jag vet inte allt. Helt sjukligt kluven...

Ta hand om dig nu Felicia, i miss you already! Älskar dig massa massa massa! Gå ner och hälsa på njamisarna dagligen och hälsa från mig, pussa gärna Kristian lite från mig, eller nej, gör inte det förresten =P


Läppförstoringen

Denna gången gjorde jag det! Haha, helt sjukt!

När jag kom in till doktorn tog han en massa bilther på mig, sen la han på en salva på överläppen så jag såg ut som en fisk. Fick sitta och vänta i ett rum med Felicia i typ en haltimme, sen fick vi hoppa in i en operationssal, där jag fick ligga på en bänk. 5 stick på höger sida, 4 på vänster. FY I HELA JÄVLA HELVETET VAD ONT DET GJORDE!!
Det var fan helt seriöst bland det smärtsammaste jag gjort i mitt liv, jag låg och grät och kramade Felicias hand. Och blödde gjorde det som fan, hade blod i hela jävla käften till slut som jag var tvungen att svälja så att det inte skulle rinna ut på kinderna. Alltså allvarligt, jag är nöjd med resultatet, men jag vettifan om det är värt den smärtan att göra det igen.. Men nu har jag i alla fall gjort det!

Kommer lägga ut före och efterbilder när svullnaden lagt sig lite =)

Besök i mars

Nu är det fasen bestämt! Carolina kommer upp och hälsar på mig här i Åle i mars! Har saknat människan hur jävla mycket som helst! Men först ska jag hälsa på henne nu på lördag, i har så jäkla mycket att ta igen. Mupp på elitnivå, alltså.. herregud!

Jag: Min kompits kommer upp och hälsar på mig i mars, och då ska du få möta henne.
Anton: Ah, bara du inte blir lika sjuk i huvet och fnittrig som du blir med Felicia!
Jag: Eeeh... Kommer förmodligen inte fnittra så mycket, men du kommer få se på sjuk i huvet på en helt annan nivå!
Anton: Åh nej, inte fler interngrejer!
Jag: Nejnej, här snackar vi spontanitet!

Det är helt sjukt hur man kan ha olika humor med olika folk egentligen. Jag och Felicia är helt sjuka i huvet på ett visst vis, Carolina och jag är helt cpskadade, fast på ett helt annorlunda sätt. Och sen har vi min syster, man blir twistad i skallen när man umgås med henne för länge! Men med dessa tre personerna har jag nog fan nästan alltid kul! Fast på helt olika sätt då.. Knäppt egentligen. Man har nog sina interngrejer trots allt...

Nej, men allvarligt.. Det här kommer bli jävligt bra!


Anton hälsar

Sitter nere på hoffe hos Anton nu och socialierar mig med honom. Fick till och med mat av Filipe, gratsi =P Vi sitter och diskuterar bloggar just nu, och Anton vill absolut hälsa en sak till er: Om blondinbella skulle bli våldtagen mitt framför ögonen på mig skulle jag inte göra ett skit.
Vet inte om jag kan hålla med riktigt, men nu har jag i alla fall sagt det... Och Filipe står just nu och sjunger och danar framför mig. Ah, varför inte liksom?

IMORGON ÄR DET DAGS! Imorgon kommer jag bli mucho beautiful! Allvarligt, ofta jag kommer kunna nana inatt =P

 


 

 

Dagens bästa: Free food again. I love free food!

Dagens sämsta: Jag är helt sjukt nervös inför imorgon! Jag håller på att skita ner mig hela tiden...

Dagens roligate: Carolina kommer upp och hälsar på mig i mars!! JAG LÄNGTAR!!




Det börjar närma sig!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får läpparna gjorda, och bara 3 dagar tills jag far hem till Sverige för en veckas "semseter"! Bara så du vet mamma, så kommer jag inte lyfta ett handtag på hela veckan, utan bara ligga i soffan och gosa med mina bäbisar. Jag längtar så cpskadat mycket att det gör ont i hela kroppen. Dock kommer jag sakna alla mina njamisar i Ålesund. Felicinjami, Antonjami, Kribbenjami. Njamisarna....

Idag har jag passat chefes unge. En bedårande liten flicka på 1½ år. Det mysigaste var ju helt klart när vi var och hälsade på njamisarna på hoffe och hon blev blyg, hon sökte sig hela tiden efter mig, höl mig i benet, ville upp i min famn osv.. Helt underbar unge! Sen när vi lämnade tillbaka henne till ingrid så sprang hon och kramade både mig och Felicia, ni förstår verkligen ite hur söt hon är...




Dagens bästa: Passa Linéa. Jag är helt förälskad i flickungen!
Dagens sämsta: Jag har världens hemskaste eksem på insidan låret, baksidan låret och halvvägs upp på rumpen. Frächt... Nicht!
Dagens roligaste: Hei, eg vil ha en ordinary störelse, tack!

Ka som skjer?

Det händer nåt jäkligt märkligt med mig just nu. Jag känner inte mig själv längre. Typ tappat mitt riktiga jag och blivit någon annan med andra känslor. Vem blev Charlotte och vem har jag blivit? Var är mitt hårda skal och min iskalla insida? Jag kanske helt enkelt bara tinade upp lite... Fan vad djup jag blev då..

Tolf

Dagens bästa: Chölött-baby var överlägsen i neger och president
Dagens sämsta: Ostbågarna är slut i affärn
Dagens roligaste: Näsborrarna och underlivets utseende beskrev händernas funktionalitet

Vedervärdigt

Finns det verkligen ett ord som heter så? Tror jag hört det, men om man ser på ordet ser det bara knäppt ut.

Detta var den värsta natten jag haft i mitt liv. Ok, faktiskt inte långt ifrån i alla fall. Hände massa skit på jobbet, pallar itte. Men nu är jag äntligen hemma i alla fall. Vet inte om jag orkar vänta hem Felicia eller om jag ska lägga mig direkt.




Dagens bästa: Fan vet jag... Har inte hänt nåt vettigt alls idag. Bra dricks på jobbet?
Dagens sämsta: All skit som hände på jobbet...
Dagens roligaste: Oooooogeeeeeh! Aaamkhiiii! JoHaaaaaaaaaaaaan! E blir så irritert! "Schhh Charlotte!"

Go' morron, go' morron!

Frågan är vad jag gör uppe nu, när jag gick och la mig för 5 timmar sen? Hum... Pallade helt enkelt inte ligga kvar i sängen, så jag ploppade ner till butiken för att köpa cola. Flabben är som torkat fnöske idag.
Men vi hade faktiskt jävligt kul igår, i alla fall stundvis. Först Hoffmann, sen lille, sen Lipp, Metz, Lille, Hoffmann och sist men absolut inte minst; SMUTTEN! Satt och försökte övertyga herr Dregen och hans lilla fanclub om att jag var Jesus. Vet inte om det gick så bra... Dom blev nog mest irritert på mig. Skit i det, jag vill inte ha fanskapet ändå...

Kör en nattens istället för dagens, den får komma senare liksom.
Nattens bästa: massa massa pussar på Chölött-baby. Vad hände där liksom?
Nattens sämsta: va fan gör dom inte dubbelcheese på nätterna för?
Nattens roligaste: "Hamburgare? Vadååå?"

Är faktiskt, hör och häpna, LEDIG idag! Eller ah, jag ska ner till butiken och ta uppgöret sen, och jag ska jobba inatt, men på dagen! Jag har liksom tid till att ligga hemma och vara bakis. När hände det sist liksom?

It´s a party in the USA

Miley Curys är fan bra.

Dagens bästa: Olle är tillbaka i Åle och obbar på hoffe, "hallå gumman". =D
Dagens sämsta: För andra gången på mindre än en månad blev jag inlåst. Och denna gången var det faktiskt inte mitt fel! Förklarar mer i nästa inlägg.
Dagens roligaste: När jag skulle ta ut min smirnoff från kylen satt den kondom på flaskan. Just den kondomen kan jag kanske inte bruka, men jag har ju fler i väskan? Man vet ju aldrig vart man hamnar när det är dags att gå hem ;) Okej, nu skojade jag med min mamma.

Tanya löööövs yah!

Kom helt enkelt inte på en bätte rubrik, och just den där frasen har etsat sig fast i min hjärna. Tänk er en raggaetant med världens dialekt; Tanya löööövs yah, nah eh!

Jaja, skit i det nu. Vad hände med att Charlotte skulle lägga sig och sova efter att hon kom hem från jobb? Ah, hallå... Jag kom nyss hem. Gick direkt till Hoffis, satt och läste like kärlekskrafs för Anton, tänkte vara med på quizen på skoj (alltså utan att betala in pengar, och kan därmed inte vinna). Norpade åt mig bäst platsen, och vad händer då? Jo, någon reservar mitt bord så jag får snällt traska därifrån. Gillades fan inte någnstans. Hoppade bort en sväng till Felicia istället, men hon var inte så vettig idag. Det enda hon har i huvudet nu är att Jeffsan kommer tillbaka i februari, så jag får snällt sitta och lyssna på det dagarna i enda. Okej, riktigt så illa är det faktiskt inte... Men ni känner väl mig? Världens sämsta tålamod och världens största ego? =P


Dagens bästa: Kristian rakade bort allt skägg, nu kan man äntligen se honom igen!

Dagens sämsta: Fetknoppen på Hoffe gav bort mitt bord till några okända idioter. Diskriminering på högsta nivå, tänker folk bara på pengar eller?

Dagens roligaste: Jag och Stian satte upp en King size-kondom med tillhörande instruktionsblad på anslagstavlan inne på spiserummet föra att reta SolGun. =D




Dagens

Hädanefter ska jag försöka lägga upp en "dagens" om dagen. Det inefattar en dagens roligaste, dagens sämsta och dagens bästa. Here we gooooooo;

Dagens bästa: gratis friterade räkor och lökringar på Hoffe. "It's on the house" says Anton. Jag älskar såna kontakter, dessutom fick jag räkpasta ala Filipe lite senare också.
Dagens sämsta: Fått höra Stians klagomål om hur ont han har i pungen hela dagen. Jag skiter fullständigt i hans pung, den intresserar mig inte ett dugg.
Dagens roligaste: Vann 4/5 runder kortspel mot Kristian. Han sög ganska hårt, och sög mindre hårt. Jag hade helt ärligt världens skills. Eller ah, nästan i alla fall. Kul hade jag i alla fall.



Imorgon börjar jag jobba vid halv ett, är ledig mellan 14-16, ska försöka hitta mig ett roligt brädspel på Kremmergården som vi kan spela på söndag. Om Kristian och Anton nu är sugna på det. Annars får det helt enkelt bli en annan gång, för spela brädspel ska jag fanimig göra en dag.
På kvällen har jag inte en aning om vad jag ska göra, Felicia jobbar tydligen 16-04, vilket betyder att jag är helt ensam mellan 19-04. Förmodligen går jag och lägger mig tidigt, för jag har blivit en tönt. Orkar fan inte vara vaken längre än nödvändigt, det är bara deprimerande. Man tänker för mycket då. Men skit i det, vad fan ska jag finna på från 19-23? Quiz på hoffe, så där kan jag inte hänga. Sen har jag inga fler vänner. Jag går helt enkelt och lägger mig kl 19. Ha det bra.

Stackars folk

Hahahahaha, stackars mina medarbetare och mina kunder de närmaste veckorna! Jag får inte röka på jobbet längre = jag kommer bli världens jävla monster! Åh harre, jag lovar att SolGun snart kommer att ta bort den regeln =P
Hon kommer då inte få det lätt, satkärring lilla...

Dumhuvet Chölött-Baby

Att jag aldrig lär mig! Det är glashalt ute och ändå envisas jag med att ta på mig mina uggs när jag sticker ner till butiken för att köpa frulle. Vad gör jag? Jo, halkar såklart, lyckas på nåt vänster sätta mig på foten och man hör ett högt knak. Där gick den foten. Den är inte bruten, men jag kan typ inte gå på den. Eller jo, jag kan gå, men det gör så in i helvetes jävla ont.

Det är depressionens tid i familjen Vilumsons resident på O.A Devoldsgata i Ålesund. Ingenting är bra just nu. Vad fan gör vi här liksom? Vad skulle detta vara nyttigt för? Finns fan inga fördelar med nåt! Det enda jag vet är att jag inte kan vara kvar här så länge till, och jag kan inte åka tillbaka till Skillinge. Det gör ont i mig att se Felicia så här olycklig, det gör ont i mig att känna mig så här olycklig. Var är min riddare på sin vita springare som ska ta mig härifrån? För nu hade vart en väldigt bra tidpunkt att komma på.

Städar lite smått idag, ska på möte senare, sen vet jag inte vad jag ska göra. Förmodligen sova. (läs; förmodligen droga ner mig och aldrig mer vakna)

Its a pity

You already have a wife.. Rude boy, its such a pity.
Nej okej, skärpning. Men låten vill inte ploppa ut ur mitt huvud.

Jag har aldrig vart med om en värre kyla i hela mitt liv. Det är så sjukligt jävla kallt! Är fan konstant nedkyld; ute, på jobbet, hemma, överallt! Kan också ha att göra med att jag är sjuk och fryser ändå... Skit samma. Det är kallt.
Jobbat dag och natt hela helgen, känner mig måttligt slut i kroppen nu. Nästa vecka händer väl inte ett skit tror jag. Tänkte jag skulle ge mig ut och söka lite nya jobb kanske.. Får se om jag hittar nåt skojigt. Är i alla fall ledig imorgon, ska pallra mig till sjukhuset, banken, fika med en dam osv osv.. Frågan är bara hur man ska hinna med allt, jag lär ju sova ganska länge.

På onsdag är det i alla fall bara en vecka kvar till läppinjamisarna! Jag börjar bli lite nervös igen! Maaaaaah!! Okej, inte hetsa upp dig nu Chölött-baby.. Nej, men allvarligt. Finns inget mer vettigt att säga just nu. Ska glo på New Moon en andra gång och käka mig fet på ostisar. Hejdå

Ka fan!?

Det roligaste, eller alltså.. Folk förstår nog inte. Eller nog och nog.. Jag vet att folk inte förstår. Bara Felicia, men hon räknas inte till folk för hon är inte vettig. E lurte bare korsen de går på jobben din? Ah, nej.. Never mind.

Att börja så sent som kl 17 om dagarna är fan inte nyttigt nånstans, jag sover allaldeles för längre. Dock lägger jag mig tidigare på kvällarna, men inte fan går jag upp tidigare för det. När jag vaknade imorse (eftermiddags) så var jag helt grötig i huvet. Men det är ju så gudomligt jävla skönt att sova! Eller nej, det är gudomligt jävla skönt att vakna, och sen kunna somna om igen. Hur gött som helst! Dock måste jag ha brottats med ett par monster inatt för jag hade inget lakan kvar i sängen när jag vaknade. Mindre skönt. På tal om lakan, jag bör byta sängkläder snart...

Längtar inte tills imorgon, för då är det helg, vilket betyder massa jobb för Chölött-baby. Cover redan kl 21, FI FAN! betyder alltså att jag måste i princip springa från det ena jobbet till det andra, vilket jag inte gjort sen i somras. Det var tider det... När hade snön tänkt å försvinna? Jag vill slänga mina interjackor i en låda och gömma så fort som möjligt nu.. Gå med tunn jacka/kofta, leggings och converse. Sitta och ta en utepils på hoffe, kedjeröka och bara njuta. Men aja, lycka till Chölött, sover du inte så jobbar du.

Drar till Moa imorgon innan jobb för å fixa lite julisklappisar. Funderar på att köpa en säck med jord till mormor eftersom hon inte vart nöjd med systerns paket. Lite jord har hon la nytta av? Hon kan ju alltid plantera en blomma.. Nej, skämt åsido. Nu när man vet att hon tydligen inte uppskattar alla klappar hon får från barnbarnen så blir det ju en del problem. Vad fan köper man till en tant som har allt men som inte nöjer sig med nåt litet? Vad hände med "det är tanken som räknas"? Och vad fan ska syrran ha då? Ett bokmärke? En plastsked med mönster? Kaffesump? Brevlåda? Gångjärn? Glitterspray? Sluta jävlas med mig! Dags att sova!

Det var tider det...



2 months

Ska vi börja nedräkningen igen? Eller ah, jag har tre nedräkningar nu haha =)
Först, the lipthing den 20e janurai kl 14.30. Felicia har redan fixat så hon är ledig den dagen, Yehej!
Dagen efter är det GeSchweden! Först till Götet och pappi, sen Skaune, Yehej!
Sen är det nu bara 2 månader kvar till nästa Tokio konsert! YEHEJ!

On friday ska vi till moanjami, köpa lite skojigheter art de la tänkt. Mjaou...
Tror inte jag har nåt annat spännande att berätta just nu.. Ha de

Mera nyår

Kom på att mitt andra inlägg vart ganska trist, så vi gör ett nytt försök att beskriva nyårsafton på.

Jag, Felicia, Anton, Kristian och Nils vandrade bort till Filipe vid 20tiden på kvällen. Långt bort bodde, fick gå i typ 3 timmar och i 7 meter hög snö. Inge skojigt. Nej men, han hade gjort värsta goa middagen, vi satt och lyssnade på musik, pratade och ja.. drack. Som jag berättade i förra inlägget råkade jag låsa in mig på toaletten ett tag. Felicia stod tydligen bakom dörren för att skrämma mig när jag kom ut men upptäkte efter ett tag att jag aldrig kom. Folket på andra sidan dörren försökte få upp låset med olika verktyg, och jag med nyckel, nagelksaxar och grejer på insidan. Till slut ringde dom brandkåren som fick komma och sprätta upp dörrjäveln åt mig.

När klockan var 12 ploppade all ut i snön för att titta påfyrverkerierna som egentligen inte va nå speciellt alls, men det var koseligt ändå =) Kallt,och felicia halkade sönder. Vi gick in igen, drack lite mer, sen drog vi till lille, fast där art egentligen inge roligt alls. Man kände inget folk och dom man kände var för fulla för att ens kunna prata. Jahaja. Efterfest hos Anton och Kristian istället. Koseligt det med. Men javäl, här kommer iaf lite pictures.

2 stycke brandmän

 

Ich, NTN & Kristian

 


Kristian, NTN, Ich und Filipe


Vilumsons


Hej

Nyttår

Aja gott nytt år alla...

Igår var en helt OK kväll, egentligen inget mer speciellt än vanligt. Middag, ´dricka, fyrverkerier och sen en vända till lille innan det blev efterfest. Kvällens, kanske årets, roligaste händelse var väl att jag låste in mig på toaletten på förfesten och inte kom ut igen. Folket fick helt enkelt ringa till 112 (113) och be två brandmän komma och bryta upp dörrjäveln åt mig. Jag var inlåst i 20-30 min och det gick verkligen inte att få upp dörren från något utav hållen.

Idag har jag legat i sängen tills klockan 8-9 typ. Beställde hempizza, sen gick jag och Felicia till 7 11 och köpte glass och gick hem och glodde på en film som inte ville fungera. Jag har världens jäkla nackspärr, har fan inte en aning om vad jag gjort, antagligen sovit konstigt. Imonn öppnar jag affären, går hem och nanar en stund till, sen är det jobb klockan 2, och metz på natten. Blir förmodligen en jävla lång söndag också, inentering och grejer på jobbet efter stängetid.

Dags att krypa ner i sängen. Ha det godis

RSS 2.0