Ledighet

Jävlarns sicken fylla jag fick in igår! Jag trorjag behövde det faktiskt. Men idag mår jag desto sämre, men skit i det. Nu är jag ledig i 2 veckor, med undantag för lördag. På måndag börjar jag och Ida vår tur till Sverige. Kommer befinna oss i Trondheim heladagen, sova i Storlien, shoppa i Östersund och sen Dorotea där jag ska äta palt.
Muuuuuuuuuuuuuuums!

Sliten

Har jobbat som en idiot det senaste, känns ungefär som förra sommaren. Men jag klarar det inte lika bra nu, blir mycket lättare sliten och trött. Det enda som håller mig uppe är att det bara är 2 veckor kvar tills jag far på en veckas road-trip. Det ska bli så sjukt skönt att få vara ledig igen! Men oj vad jag kommer få goa pengar den 10e sep =) Nu ska jag springa ut och kolla igenom matfestivalen innan jag far på jobb. 16-03. Muuuums, nicht

Oh, what a night

Är helt slut i kroppen, min rygg gör så äckligt jävla ont. Började jobba klockan 19 igår, rövmycket folk, ingen ryddhjälp. Slutade vid 5. Tillåt mig att dö, med tanke på att kommande natten lär bli jävligt mycket jobbigare. UUuuuuuuuaaaaaaah.....................................

Borta

Jag har fortfarande inte slutat böla, fastän det var närmre 3 timmar sen jag sa adjö till Felicia. Nu ser jag förmodligen inte henne förrän på julafton, det är inte okej. Jag vill inte, jag vill att hon ska vara här med mig. Det är min Felicia. Min älskade, älskade, älskade, älskade älskade finaste Felicia. Borta, hon är borta nu. MEN FÖR HELVETE!??!!!! Hur fan ska jag klara detta!? Det går inte! Det går inte utan Felicia! Jag vill inte! Nej, jag vill verkligen inte. Min Felicia.


Jag älskar dig.

Förändringar

Allt vänds upp och ner. Allt blir tvärt om. Baklänges, från andra sidan. Det motsatta. Allt blir konstigt. Felicia flyttar ifrån mig på fredag. Även fast vi inte setts så mycket det senaste så kommer det ändå bli tomt, hon kommer liksom inte vara här mer. Inte finnas kvar när jag behöver henne. Gud, vad jag kommer sakna den människan.
Kristian har skaffat ny dama, min gamla chefs smabos syster? Haha, ja varför inte? Jag flyttar ifrån Ålesund i november, jag trodde aldrig att jag skulle lämna det här stället, men nu gör jag alltså det. I november. Jag får bara mer och mer jobb hela tiden, kommer kännas konstigt att lämna metz. Jag gillar ju det stället? Min bar, mina kunder, de jag jobbar med... I september åker jag till Trondheim/Dorotea på en minitur. Det blir alltså inget Skillinge för mig nu i höst. Kommer hem till jul istället, jag orkar verkligen inte. Jag vill inte till Skåne, jag hatar det.

Idag gjorde jag, Ida Marcus och Emil ärenden i staden, sen drog vi till Moa och shoppilurade. Köpte en kudde, ljuslyktor och en plånka på Indiska, en tröja från Gina och en näsring som jag ploppat i. Efter det drog vi till Stranden och grillade, hittade ett gäng på 10 pers som hade gitarr och storkosade oss. Bra dag.

Jävlarns.

Fy fan vad exakt allt är tråkigt. Jag vill inte ha det så här, vill fan inte vara kvar här mer. Jag har ingen aning om vart jag vill fara, ingenstans lockar. Jag vill inte någonstans, men allra minst vill jag vara här eller hemma i Skillinge. Allt är bara jobbigt. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med, utbilda mig till eller göra. Allt känns meningslöst och hopplöst. Jag vill bara sova tills allt ordnar sig. Tills allt är bra.

Förberedelser

Tillstånd just nu:
- Ont i magen
- Nervös
- Illamående
- Skitnödig
- Stressad
- Ångest
- Ånger
- Längtan
- Förväntansfull

Förberedlser:
- Ny rakhyvel (ska ge superlen hud samt ta bort vartenda litet hår)
- Nya underkläder
- Bodybutter, har ingen aning om vilken jag ska använda
- Ny mascara
- Har solat (aningen för brun nu)
- Tuggummi
- Två flaskor vin (en till ikväll så jag kan somna och en till imorgon innan det smäller)

Ja, jag ska på dejt jag.

Sonntag

Nu har faren och broren åkt sin väg. De tog sitt pick och pack och lämnade stan halv 8 imorse. Har vart mysigt att ha dom här, har fixat och donat i lägenheten som sjutton, så nu är här riktigt hemtrevligt. Och så luktar det inte polack längre. Jobbat fredag och lördag natt, ska alldeles strax bege mig till jobbet igen och köra mina 4 timmar i resturangen, sen håller jag också helg.
Kan hända det blir en liten miniutgång ikväll, känner mig faktiskt inte särskilt taggad. Får se hur Ida mår idag.

Imorgon hoppas jag på att få vara ledig, måste ut på staden och shoppelura en del ting. Och på kvällen börjar jag och Ida på vår SALSAkurs! Vet ni vad det betyder? Jo, att jag har en hobby. Från och med måndag är jag en människa med en hobby.

Har förresten klippt av mig all min permanent nu, äntligen! Färgade bort allt det blonda också, tack snälla pappa som betalade det icke billiga frisörbesöket! Och så förfärligt kort blev det inte heller, jag är sjukt nöjd! Har lite problem med att göra i ordning det själv bara, men... Får öva!

Nej, jobbet nu, ha deeeeeeeeeeeeeem!

Ploppis

You don't know what you've got til you missing it a lot, I have to go throwing it away. Jaja, vi får la se om det...

Jag har i alla fall en ny plan! En ganska lätt genomförbar, så det blir nemas.
Var på Moa i princip hela dagen igår, strosade runt där med Ida. När vi kom hem städade jag lägenheten, sen gick vi och mötte Felicia och tog en kaffeluring med henne. Efter det begav vi oss till kiwi och köpte räkor med tillbehör. Satt och snaskade på det hela kvällen och snackade skit fram till klockan var 2 inatt. Mysigt =)

Idag får jag besök av far och bror. Ska måla och fixa massa här under helgen. Och ikväll ska jag dra med min kära broder på quizen så vi kan vinna nån jävla gång! Har vi tur följer pappa också med, och då vinner vi definitivt.
Däremot har jag gått och blitt sjuker. Kände av det redan i lördags, men det är först idag som näsan gett med sig och börjat rinna. Hostar slem gör jag också, GOTT!!

Och så är internetet fixat här =D
Ha deeeeee

Wii

Förra veckan var fullspäckad med jobb. Dag,natt,dag,kväll,natt,dag,natt osv osv. Har vart ledig idag, tvättat, diskat, snackat barndom med Erik, löst ett förhållande, och ja... Kollat resor! Jag och Ida drar förmodligen till London i slutet på månaden, sen blir det Thailand i nov, dec eller jan. Eller ja, det beror i och för sig på om jag får jobbet jag sökt där, får jag det så åker jag i november och stannar mest troligt till mars nästa år. Fy fan vad jag hoppas på det! JAG VILL!

Bara några dagar kvar tills jag får besök! =D

RSS 2.0