Lover

Helt genialiskt! Jag gick och skaffade mig en lover.

Jobbade natt både fredag och lørdag, sen vartdet dags før den så omtalade personalfesten. Møtte upp Henrikke vid sex-tiden på søndagen, sen ploppade vi in på Metz. Vælkomstdrinkar, mat och gratis sprit, kan det bli bættre? Halv tolv var jag kanonfull och bestæmde mig før att gå hem. Mycket klokt av mig. Och dessutom så hade jag under kvællen skaffat mig en lover.

Vart på jobbintervju idag. Tror det gick bra, gulligt jobb liksom.
Sen hoppade jag hem till Johan och kækade tacos, sen gom Aud och hæmtade mig och vi kørde hem till henne. Ska natta hos henne nu i två nætter. Hon ska vara hos sin pojkvæn så jag passar hennes gigantiska lægenhet, perfekt før mig och min lover. Muhahah =P

Fare well

Torka...

Det ær inte det att jag inte har något att skriva om, utan att Hogstads dator har valt att læmna detta liv på jorden. Den går helt enkelt inte att starta længre, så i jakt på en ny (helst gratis) får jag leva ett glædjeløst liv.
Men i alla fall, jag har vart på tur med Stine. I Geiranger. Mycket vacker och festlig plats, tog typ 5 år att køra dit så jag hælsade på min syster påvægen. Det var lite gulligt sådær...
Sen ploppade jag ut på gestaden med Hogstad och drack massa vin och pils. Hon blev fuller, så medanas jag stod i køn før att køpa lite nattmat (fish n chips) så hoppade hon hem till Johan och kræktes lite. Sen jobbade jag i lørdags natt, ser du. Tjænade lite cash sådær.. Oh igår, var jag hemma och hængde mig sjælv, och efter det kollade jag på typ massa filmer all by my self.
Och nu sitter jag alltså hemma hos Stine och kosar mig, vi ska snart gå ivæg på tur. Lægger førhoppningsvis in lite bilder imorgon från Geiranger och på mitt krulliga hår.

Fridens, gott folk!

Fem boll bakom inre yttre trädstams-bark

Så det kan bli om man inte vet vad man ska skriva om och inte kan komma på en vettig rubrik..

Hmm, idag kommer johan och hämtar Douglas, finally! Jag är så trött på den hunden! Förlåt..
Spenderad hela gårdagen framör tvn och speade wii Rayman. Jag är typ helt besatt! Dessvärre har jag sån sjuk träningsvärk i underarmarna idag att jag tvivlar på att jag kan bära 36 glas i famnen som jag brukar...
Blä!

Ska strax ner till stan och möta upp Hogstad, hon har vart på jobb och ska till frisöer nu och sätta i sitt löshår till ikväll.. Det är sån kick-off ikväll borta på sunnmorshallen/Color line, så det lär bli mycket folk ute ikväll..har en känsla av att jag kommer komma hem väldigt sent i natt...

Jaaahapp... det regnar ute, massor. lite tråkigt eftersom våren precis kommit hit på ritigt.. Men men, what to dooooo...?
Ska ner till min frisör alldeles strax, vet inte om jg skrev om det men jag har i alla fall permanentat mig, men efter bara två dagar så är lockarna borta så jag ska be dom krulla till det på mig igen. Eller ah, krulla och krulla... Det ska vara lockigt. Som Carrie Bradshaws hår. Tönt Challe...



Världens fynd!

Jag har gjort världens fynd!! Idag sprang jag och Hogstad ner till stan för att uträtta några ärenden. Hon skulle finna ett par svarta byxor at servera i på Color Line på söndag, och jag vart tvungen att finna svarta foppatofflor som jag kan ha på resturangen när jag jobbar dubbelpass. Så när vi lunkar runt där och letar så ser vi att en skobutik har totalutförsäljning, jag springer in direkt och rotar runt bland foppisarna efter rätt storlek och Hogstad kollar runt.
Dessvärre fanns det bara tofflor upp till storlek 37, så jag skulle precis säga tack och adjö när jag få syn på ett par underbara vita dojjor ligga undangömda under en hylla. Jag dyker under ch rycker åt mig en sko och kollar priset: 799 nok. FAAAN!! tänkte jag, och måste ha sett förfärlig ut för tanten i butiken frågar: hur är det fatt egentligen? Ehm, nej jag bara.. 799 kr?
Åh nej, svarar tanten, jag säljer ut dom för 25 kr. URSÄKTA!!?! Jag tar dom!
Så jag la upp skorna på bänken för att betala. Är du säker på att det var 25? Sa du verkligen rätt nu?
Jajjemen!

Jag var lycklig. Jag är lycklig. Och jag hittade svarta foppaskor.

Sen sprang vi hem, gick ut med doggen ochStine kom med bilen och hämtade oss. vi åkte hem till henne, spiste och kollade på frustrerte fruer (desperate housewives) och sen traskade vi hem i regnet. Nu ska vi kolla på Lilo & Stitch, sen är de bedtime. Naadi naadi!!


Wii och lägenhet

I've got some news, people! I börja av juli får jag antagligen min egen lägenhet! Den ligger 10 min gångavstånd från Caroline, och väldigt centralt med en bröllopsbutik som granne. Det behövs doc göras ganska mycket i den för att jag ska kunna trivas där, men med lite lite cash och jävlaranamma ska det nog gå bra! Guuud, jag är så glad!

Idag har vi bra softat och spelat massa nintendo wii. Mario cart och massa gamla skojiga spel! Wiiiiiii!! =D
Men jag saknar mamma nåt fruktansvärt!

Sliten

Egntligen borde det inte vara så jobbigt, men eftersom jag gått arbetslös i 6 månader och bara gjort ingening, och nu kommer hit och jobbar som en normal människa, är jag sjukligt sliten i kroppen. I måndags var jag som sagt och städade hos Stine. I tisdags jobbade jag, i onsdags tränade jag, i torsdags jobbade jag.
Ja, och så igår. Jobbade först i resturangen, börjar lära mig kassan nu =), sen direkt till baren där jag var till typ 4. Var en ganska lugn kväll igår faktiskt.. Och så samma ikväll. Massa bokningar på resturangen, sen vidare till baren där det kommer va mycket folk i och med att det är lördag. Vaknade vid ett idag, stack direkt och handlade på rema 1000, mosvarande netto typ fast lite bättre, hoppade in i duschen, och u sitter jag här med en energidrycki näven och försöker bli pigg.

Ska jobba varje fredag-lördag nu i alla fall 4 veckor på rad, så det blir ingen utgång för mig inte. Sen dessutom så kan det hända att jag inte får februaris lön förrän i april eftersom jag inte fick mitt kontonummer förrän igår och då hade dom redan skickat ut lönerna. SKIT! Men Tommy skulle höra med dom på kontoret och frågade om jag kunde få dom engarna i förskott istället, annars blir det lite knasigt, för jag har inga pengar kvar. INGA!!
Eller ah, jag hr ju sparat all dricks, men dom rör jag inte... men dom är goa dom pengarna =)

Nu ska jag föna håret, strycka mina jobbekläder, käka pastsallad som Hogstad står och lagar åt mig =)


Asgod latte som jag och Stine drack häromdan =)

Fyllevask!

Igår, måndag, drog jag bort till Stine för att hjälpa henne att städa hennes och Geir-Oves lägenhet. Sen skulle vi käka smalmat och dra iväg och träna... Mmmh..
När vi dammat och putsat i ca en timme kommer Stine på den otroligt braiga idén att vi ska ta varsitt glas vin. Hon vile ha rött, men eftersom jag inte dricker det så korkade (eller skruvde som man gör här) hon upp en flaska vitt också. Två timmar senare vart vi färdiga med allt, så vi satte oss ute på bakgården där solen sken och det var mysigt vårväder! Vi drack vin, rökte och pratade massa. när solen började gå ner igen och vi kom på att det började bli kallt, kom vi också på att vi började bli fulla och ville ut och partaja! Så vi ringde in Monica om kom som ett skott och senare kom Carolne när hon slutade jobbet. Ja, just det. Einar kom sen också och körde oss till Möllan.
Nä vi kom fram går jag av nån jävla anledning fram till bren och betalar hela rundan för alla.. Not so smart Charlie, du har liksom inte så mycket pengar nu innan lönen!
Anyway, det vart trevligt, men vi stannade inte där så länge för Carro sulle upp idag och gå på kurs och jag måste ner till banken, handla mat, träna (som vi aldrig gjorde igår) och sen jobba några timmar ikväll.
Någon frågade vad jag tjänar i baren på metz, jag tjänar egentligenbara 127 kr, men sen tillkommer massa tillägg. Både vettiga och ovettiga, så i slutändan får jag väl ut nånstans mellan 230-250/timme.


Oh God, please take my life!

Kom precis hem från 12 timmars slitsamt arbete med sjukt kass dricks. Min rygg och mina fötter are killing me! Alltså, det är sant.. Jag har aldrig haft sån värk i mina fötter förut, och jag tvivlar på att någon annan hafr det heller förutom afrikanerna kanske.. Men men, har i alla fall jobbat med otroligt bra folk ikväll, så har ändå haft skitskoj! Har dessutom lärt mig massa nya drinkar =) Synn bara att jag inte får sälja annat än öl och vin tills jag blir 20.

And by the way, i'm so fucking in love..! In a man. En riktig man då, en norrbagge som dom kallar dom för =P
Synn bara att han skaffade tjej för typ 2 veckor sen.. Meeeeeeen! En annan tjej har aldrig vart ett hinder för mig förut! Plus, hur seriöst kan det vara efter två veckor? Neeej, den mannen ska jag ha, förr eller senare.

Imonn ska jag ha en riktig städ och slappedag! Om jag inte behöver jobba vill säga. Chefen på resturangen skulle höra av sig om de behöver mer folk. Sen på måndag ska jag följa med Stine och träna på Puls. Wooohooo! Duktigt Challen.. Och så ska jag gå till banken också och skaffa mig ett bankkonto, fick hem mitt skattekort och norska personnummer på posten i fredags. Göttans det..

Jag bara pratar på om allt möjligt onödigt nu, men de är bara för att jag inte vill sova. Eller rättare sagt, jagvågar inte sova. Jag hatar att sova själv i en llägenhet/hus, ifall om att det skulle komma någon eller nåt.. Typ som hon i The Ring eller exorcisten eller vad fan som helst. Jag vågar liksom inte blunda. TÖNT! Jag vet, men det är sanningen.. tänk om det skulle krypa upp en slemmig hand under sängen eller nåt.. Och nu blev jag prcis stenrädd för det hördes ett konstigt ljud, men det var nog bara min mobil som vibrerade..Faaaast, vem skulle vilja mig något nu? klockan är ju typ snart 6 på en söndagsmorgon?

RSS 2.0