Finally

Känns som en evighet sen jag skrev här sist, fast det är nog bara en vecka sen typ..
Förra helgen begav jag och malin oss till Ystad. På kvällen satt vi ner, om jag inte minns fel, och på lördagen hämtade Jimmi och Natti oss och vi körde till Lund för lite shopping. När vi kom tillbaka till Ystad gjorde vi oss i ordning, och jag var med om det hemskaste jag gjort i hela mitt liv. Helt uppklädda och granna gick vi till Hemmakväll för att köpa cigaretter. Där var typ 20 pers som såg helt sunkiga ut i sina myskläder, och vi. Jag kände mig som en utomjording, som ett äckel. Det gör jag aldrig om igen...
Sen kom Hannes med bihang upp till mig, och senare en massa annat folk. Vi söp till det och gick till Bar á bar. Och från och med där sviker minnet mig, men några timmar senare ringer Malin och jag blir full medveten om allt igen. Det visade sig att jag hade gått hem med en man och haft något liknande djuriskt sex med denne. Vi satt uppe till 6 på morgonen och vaknade tre timmar senare då vi skulle lämna av folket som sovit där vid bussen. Mmmh, kvällen var ball, men jag måste säga att jag ångrar mycket. Väldigt mycket, och min ångest lär nog aldrig försvinna.

Malin åkte hem på söndagkväll, och jag åkte till hem till henne dagen efter. Medans hon var på jobbet gick jag och hälsade på gammalt folk i Trelleborg, och på kvällen glodde vi på tv och film. Båda nätterna somnade jag lugnt till hennes snarkningar =P haha.
På onsdagen hoppade jag tillbaka till Ystad, satt där själv till torsdag natt då mamma kom och skulle sova. Vi åkte hem på fredag morgon, jag tog mig en dusch och åkte iväg igen och festade till det. men den kvällen pallar jag inte berätta så mycket om, men den hade väl sina trevliga stunder den med =)

Ystath

18.40 går min buss mot Ystad. Samtidigt i Trelleborg går Malins buss, också den mot Ystad. Vi ska ha en trevlig kväll framför Tvn, och imorgon åker vi in till Lund med Jimmi och Natti för lite shopping. Senare på kvällen blir det Ystad igen och Bar á Bar. Nice weekend =)


Scary night

Igår kom Fika till mig med en filmis. Vi lagade maud, sen hoppa vi ner framför TVn med typ sjukt mkt godis och kollade på en läskig film. Den var mycket äcklig.
Vi skrek som små grisar, sen somnade vi. Idag har vi typ bara glott på TV. men det var nice, för jag var sjukt trött. Och det var mycket trevligt att fräffa Fia igen =)

Och sen idag när jag skulle städa bort alla fimpar under trappan så bröt jag en nagel. Och då var jag tvungen att klippa av allihop. Sen blev jag så arg att jag bet ner dom också. Åååååååh, mina långa fina naglar som jag skött som mina små bebisar =(

We only got one life

Har helt snurrat in mig på Chris Browns låt Forever. Jag är helt kär i den, och i honom!
Dessutom är jag kär i russell Brand också. mmmh <3 haha =P
Jag kan inte sluta tänka på att jag faktiskt ska till Los Angeles! Fatta vilka möjligheter man får där.. Helt cp..
Och varför inte leva ut sina drömmar, man har som sagt bara ett liv

Moving to LA

Pratade nyss med min kära kusin. Har blivit hemskt mycket telefon nu den senaste tiden haha =P
I alla fall så känner ju hon Nicolas Cage son Weston, som för övrigt spelar i nåt metalband, och nu är det i princip bestämt att flyttar till LA om ungefär ett år. Först ska vi bo hos en av killarna i bandet innan vi hittar nåt eget.
Kommer bli så jävla nice! Ska söka jobb på nåt av TV-bolagen och sen blir jag kändis. Gött!


Mördarhundar

Var nyss ute och gick sista rundan med hundarna. Bara en liten bit hemifrån dök båda hundarna ner i diket och drog upp en igelkott. Jag har nog aldrig dragit och slitit så mycket i deras koppel, för att inte tala om skrikit på dom förut. Till deras försvar får jag ju säga att de faktiskt är jägarhundar och inte vet bättre. Men ändå.. Vilken tur att det inte var den söta bäbiskotten jag hittade tidigare idag!

Jag har aldrig trott att jag var något av en djurvän, men när jag slängt in hundarna där hemma så var jag tvungen att titta till igelkotten. Den var död. Jag tog en spade och la tillbaka han i diket igen. Stackars plutt..

Bäbis-kotte

Jaaouup, det händer ite så mycket i mitt liv denna veckan i alla fall. Dagens höjdpunkt var när jag skulle gå ner till mormor, och på vägen hittade jag världens sötaste igelkottsbäbis. Jag satt och kollade på den en stund, och sen tog jag ett foto. Roligt va? öööh..


Ensam mamma söker?

Hade inget att göra idag, så jag ringde ett medium. Hon berättade för mig att i slutet av september kommer det hända nåt bra, och den andra veckan i oktober kommer det hända nåt ännu bättre. Sen sa hon dessutom att om ungefär 10 år kommer jag vara ensamstående mamma. Tack!
Någon som känner sig manad att dejta mig om typ 10 år?

Pratade en del med Malin idag. Det är snart dags för Halloween och då är det tydligen fest hos Malins mor.
Vi funderade på vad vi skulle klä ut oss till. Ostbåge, pistagenöt, kylskåp, viagraburk, igloo, brännt chips, sockervadd, Agneta & Annifrid, bröderna fluff, snopp, kvinnokön m.m. Känns som att vi får diskutera detta lite mer...

Imorgon ska jag gå ut en låååång runda med mina vovvar, tvätta, dammsuga, och städa lite. Trevlig lördag.

Helg

Aouumen, har vart ensam hemma i ungefär ett dygn nu och jag har inget kvar att göra. Mööööh!
Crew åker till pappa ikväll så nu är jag helt ena med mina dogs. Jag ska äta pizza till middag, sen blir det chips och cola till en film ikväll. En riktig tjockis-fredag! Me like!

Semester

Kom hem från Ystad för en stund sen.. Va med Malin typ igår och idag. men fick inte mycket sömn, vi satt uppe och pratade till typ 3, sen vaknade jag av att hon var på toa halv 11 imorse. Im tired.
Imonn och mammsi och Stefan till Turkey för att firas Stefans 50års dag. Sjukt avundsjuk, men det ska bli skönt att ha huset för sig själv en vecka. Kom gärna och hälsa på mig =)

Pappi kommer ner i helgen, ska försöka lista ut ett sätt att få en jacka på av honom. Sg en sjukt snygg på Sisters innan dag för 900. Det borde han kunna punga ut.
Men nu ska jag gå och planera en liten campingsemester =P

Ystad

Malin väckte fanemig idag igen, dock en halvtimme senare. 4 minuter innan min klocka skulle ringa, så det var lugnt ändå =) Åker in till Ystad nu snart. Ska bli skönt, men jag känner att jag redan saknar mamma haha =P
Hon åker ju för fasen i övermorgon. Jag vill också =(

=)

Denna dagen gick rätt fort ändå.. Har sökt massvis med jobb, tvättat kläder, strykt, vart ute på långpromenad med vovvarna och klippt gräsmattan. Nu ska jag bara få tiden att gå innan sex and the city börjar klockan 23, sen är det dags för sängen. Ska som sagt in till Ystad imonn och träffa Malin, blir en sväng upp till um. Har fått reda på lite grejer idag, så man vet aldrig vad man bär för några dumma baciller nu.. =P

Jaja, adjöss

Död dag

Malin ringde och väckte mig vid 10 och ville typ prata. Om vad kommer jag dock inte ihåg.. =P
Så jag gick upp och typ åt frukost för en gångs skull, sen tvättade jag och sökte lite jobb. Och nu sitter jag här och väntar på att dagen ska gå. ska in till Ystad imorgon och träffa Malin. Hon ska typ klippa mig, och så ska vi snacka lite bajs. Det är vi väldans bra på faktiskt.

Och nu ska jag kolla efter lite fler jobb som jag kan söka. Dessutom så tar den här jävla träningsvärken död på mig.

Our men

MY MAN


MALINS MAN


Jobb på gång?

Maybe, maybe not. Långa nätter i Köpenhamn tackar jag iaf inte nej till =P

?

Varför vill vi ha det vi inte kan få, och varför blundar vi för det som finns inom räckhåll?

Fussball

Kvart över tolv ringde Emelie mig och frågade om jag ville spela match. Öh? javisst.. när? Typ nu.
Fick låna dojjor, benskydd och handskar av nån dam där, sen hoppade jag in i mål. Det var typ 4-5 år sen jag spelade sist, så jag var lite rostig liksom =P

Matchen slutade 0-4, förlåt mig skillinge. Men sanningen är att sist ni mötte Sövestad så förlorade ni med 8-1, så lite duktig var jag ändå ^^

=P

Haha, fa vad konstigt man skriver när man är typ är sjukt bakis och nyss gått upp. Reflekter till exempel, jag menade givetvis reflexer. Skoj skoj...

Hemska söndag!

Det spelar ingen roll om man inte ska jobba eller ska till skolan på måndag, är bakis eller fan det nu kan vara. Söndagar är det värsta som finns. Jag vill dö en smula idag, och jag är sjuktligt bakis.

Var hos malin igår på kräftskiva. Sjukt nice. God mat, god dricka och självklart bra sällskap.
det snackades om Tingvalla lite senare, men det blev visst inget med det. Sen helt plötsligt blev klockan 2 och det var dags för mig att cykla hem i mörkret. Jag är jävligt glad att det inte kom några bilar på vägen, för jag hade varken ljus eller reflekter på cykeln. Och jag var inte speciellt stadig... Kom iaf i säng vid två, men gick upp ganska snart igen för att prata med Martin Utan Tak som tittade föbi. Så nu är alla missförstånd utredda, och det är sjukt nice!

Idag ska malin klippa mig, sen ska jag dö lite

Kräftskiva

Snart ska jag hoppa in i duschen, för att sedan börja piffa till mig inför kräftskivan hos Malin ikväll.
Pratade nyss med Malin, och det blir tydligen bordsplacering. Jag blev lite rädd där för ett ögonblick, men sen fick jag veta att jag ska sitta mellan Malin och Natti så det är lugnt =)

Kan inte klockan bara bli mkt nu, så jag kan få sätta på mig min nya fina klänning och cykla iväg?


Grrr

"Naturen har givit kvinnan förmågan att gråta och känna lindring,
som en svag kompensation för deras ogynsamma ställning
 i en värld regerad av män."

Norah Lofts

Jag blir faktiskt lite arg

Hata Skillinge?

Jag vet inte varför det blev så här nu. Så fort jag satte foten i huset så rann glädjen av mig. Jag som hade sett fram emot denna helgen! Nu känns allt bara sjukt jobbigt och tröttsamt. Jag vet inte om det är för att jag är hemma, jag kanske behöver förändring. Det måste hända något. Typ nu?
Jag längtar tillbaka till den tomma lägenheten i Ystad, där jag kan göra precis som jag vill utan behöva känna ångest för att jag inte plockat undan efter mig, dammsugat eller diskat. Varför i hela jävla helvetet var det i Skillinge jag skulle hamna? Var det inte dömt att misslyckas från första början?
Jag börjar bygga upp ett hat mot min mormors pappa som hittade huset i Skillinge från första början. Hade det inte vart för honom hade jag antagligen bott kvar i Göteborg, där med kunnat drömma om nåt större och bättre än att få komma till Ystad. Aaaaah Scheisse! Dessutom så har jag en finne på hakan som jag inte är särskilt förtjust i.
Snälla, ta mig härifrån! Och ta bort finnen.

Tack!

Kom nyss hem från Ystad, har vart där sen i måndags. Det var skönt att få slippa allt tjat om att skaffa jobb för ett tag, och bara få snacka om de saker jag ville prata om. Jag tror jag gjorde rätt, för nu har jag fattat vad som verkligen är på gång. Jag vet vad jag känner och vad jag är ute efter. Stort tack till Malin som har vart där min syster tydligen inte längre vill vara. Du har hjälpt mig otroligt mycket, och jag är glad att vi har blivit vänner. Tack också till Maria för dina visa ord!

Ikväll ska jag fira min bror som blir 14. Senare kanske jag och Malin drar in till Simrishamn.
Imorgon blir det kräftskiva hos Malin, men ska försöka att inte dricka så mycke så att jag somnar själv i min säng. =)

Helloooo

Idag tar jag mitt kylskåp och drar till Ystad. Ska pyssla lite i lägenheten, och imorgon bitti kommer Malin och hälsar på mig. Vi ska frosta av 6 kylskåp och fylla ett par stycken med viagra. Dock ska vi försöka att inte gå loss på varandra senare. Kommer hem på onsdag igen tror jag.

Eeehe... Hellooo?

RSS 2.0