Var finns du?

Jag letar efter en man som är villig att sätta på mig varje helgmorgon, samt varje vardagskväll. Fördel om du är snygg och har en stor snopp. Hör av dig!

Observera att detta inte är seriöst!
Eller jo, lite kanske ^^


--

Jag är förvirrad. Jävligt förvirrad faktiskt.. Vad sysslar du med?

Festis

Malin kom vid 6-tiden.. vi började dricka, sen åkte vi hem till Martin Utan tak. Var typ inte så många där, men efter ett tag kom typ halva österlen och det var sjukt roligt. Lånade den taklösas säng för natten, vaknade vid 11-tiden och hjälpte sedan till att städa undan lite från festen. Alla getingar i Europa hade tydligen fått nys om festen och samlats för att kalasa på all dricka som blev kvar, vilket inte gynnade mig som städerska. Jag blev stucken i benet och jag antar att jag inte var till särskilt stor hjälp efter det. Sen körde vi runt i bilen utan tak och hade allmänt trevligt, men ack så trött jag blev fram mot eftermiddagen.

Mitt ben gör ont, och jag har fått ett stort blåmärke längs hela ryggen. Har inte en aning om vad jag gjort =/


Festis

Kom nyss hem från Gothenburg, aningen sorglig, men jag har faktiskt längtat hem. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen invänta Malin (Hallå). Vi ska dricka en bit, sen drar vi in till Martin utan tak som har anordnat en välkomsfest åt mig. Neh, jag skoja faktiskt bara. Han ska ha födelsedagsfest.
Sen imorgon blir ska jag besöka Trelleborg igen, vilket jag faktiskt är lite rädd för, för att fira Hallås 22års dag. =)


Sista dagen

Idag är sista dagen jag passar mitt kära lyxhus i Mölnlycke. Jisses amalia vad jag kommer sakna att vara här med mitt pyre.
Var inne i stan igår, var tvungen att finna mig en tröja till helgen, men det lyckades inge vidare. Gick i typ alla affärer i göteborg kändes det som, utan att hitta någon jag egentligen ville ha. Till slut begav jag mig in på rut m.fl, för typ 7e gången den dagen, och köpte ett linne som såg ganska okej ut. Och idag hoppade jag in till stan igen, i jakt på ett par pyjamasbrallor. För säkerhets skull tog jag med mig linnet jag köpte igår ifall jag skulel hitta något vettigare. Det slutade med att jag hittade ett assnyggt linne, en tröja och en kläning. Så jag strutta bort till rut m.fl och lämna tillbaka skiten jag köpte går. Nu är jag nöjd. Nu ä jag redo för fest med "Hallå".
Men ack vad jag kommer sakna Götet.

Göteborg!

Kom upp i frdags, träffade Felicia i stan.. skulle egntligen på fest påkvällen men jag va trött och pallade inte, så jag gick hem och nannade.. dagen efter åkte jag och pappi ner till freeport för att handla en bralla till mig. Hittade först ingen bralla, utan en klänning för 3000, men det var 50 % rea så jag sulle köpa den. men när jag stod och skulle betala så sa mannen i kassan att den var felmärkt och inte alls var på rea. Jag grät.
Hittade senare en bralla från nudie och en tröja från filippa.k. Ganska nöjd faktiskt..
På kvällen hoppde jag och Pyret in till stan och gicka och såg mamma mia. den var söt.
I söndags träffad jag Pyret, Juni, Olivia och Sofia nere i stan, vi tog en fika och sen sprang jag bort till farmor och sov en sväng. Sen idag har jag letat kläder.. hittade typ nån vettig bh och nån knepig klänning. men det var gölligt.
Och sen åkte jag till agnethas hus i mölnlycke för att passa hennes hus resten av veckan.. Helt nybyggt och aslyxigt.. Asgött att springa här naken själv :P

Göteborg

Imorgon hoppar jag iväg till mitt älskade Göteborg.
Det blir en snabb tur upp till pappa, äta en bit haloumi, göra sig vacker bäst det går för att senare promenera till centrum för att glo på NRJ in the park. Sen på lördag springer jag och pappa ner till Freeport för att köpa mig en byxa, sen blir det middag hos min käre farmor. Sen vet jag inge mer. För hoppningsvis blir det fest senare på kvällen.. Men resten av veckan ska jag bara glida runt på stan och leka van Göteborgare för mig själv, medans Pyret är i skolan.

Ah det är väl i princip vad jag tror kommer hända den veckan. Åker hem på fredan, kanske blir det fest då.  
Dagen efter det blir det kanske en sväng till Trelleborg där Malin fyller år. Maaaaaoooouuuh, vi får se vad som händer, vi har en plan ;)


Mannen på bilden deltog i snoppmaratonet kl 13.00

Jag hatar dig

Det finns inte ord för hur mycket jag hatar dig nu, pappa. Hur fan kan du bara gö så här? Så mycket som jag har längtat efter att få åka upp till Göteborg, nu är allt förstört. Jag önskar att jag bara kunde stanna hemma, i och för sig så kan jag ju faktiskt det, men jag vill träffa mitt Pyre. Men allt det andra är förstört. Och nu sitter jag här och och bara hoppas att dagarna ska gå saktare än vanligt så att det inte ska bli fredag, och med ett så dåligt samvete så att jag vill dö för en stund. Det värsta är att jag inte ens ska ha dåligt samvete, för jag har inte gjort något fel. Men bara för att du gör som du gör så vänds världen upp och ned. Kan du inte bara försvinna? Kan jag inte bara få slippa se dig mer?

Kuk-os

Ända sedan os-facklan tändes för några veckor sedan har jag längtat efter att se friidrotten, med höjdpunkten på höjdhoppet. Jag hade laddat upp med massa burkar cola (cola-zero, eftersom det typ är det närmsta jag kommer träning) och massa andra töntiga grejer i hopp om att Holm skulle ta hem guldet. Och visst började det bra, såg ut att klara de första höjderna galant, men efter ett tag började han riva. Och han rev snart ut sig från sin sista stora tävling. Och han var inte ens klok nog att vänta med att riva ut sig tills han hade en säker medalj-plats. Jävla kuk-holm. Jag hatar dig, och dessutom så är min hals helt förstörd så som jag har skrikit. Betalar du mitt läkarbesök?

Längtar!

Jag hade kunnat sätta mig ner på marken och dö en smula nu. Så mycket längtar jag till Göteborg och min lägenhet i Ystad! Jag längtar efter att få träffa Pyret, Juni och alla andra där uppe som jag har saknat så länge nu. Eller ah, typ nåra månader.. Men på fredag bär det iväg. Och väl där uppe ska jag försöka få min gamle far att köpa en jacka till mig. Och typ massa prylar på ikea.. =)

Skulle egentligen ha åkt till arbetsförmedlingen idag, men oj vad jag försov mig. Skulle vart uppe vid 8, men vaknade typ 12 så jag får hoppa in dit imonn istället. Om jag pallar gå upp då..
Dessutom är sommaren slut nu, vilket faktiskt är skönt.. Det har vart en bra sommar, frånsett att jag jobbade så jävla mycket utan att knappt få ut nånting i lön, men hösten är ändå den mysigaste tiden på hela året. Jag längtar efter regnet och de kalla kvällarna då man kan krypa ner i sängen långt innan läggdags utan att få dåligt samvete för det.

Nu ska jag trava ner till köket och försöka laga nåt ätbart åt mig och Crew.

(I bloggen från igår upptäckte jag ett litet fel. De stod typ "på ställen som sällan glöms bort av dammsugare", men jag rättar det nu till "på ställen som ofta glöms bort av dammsugare")


Pälsängar

Härom kvällen hade jag ett weird samtal med en man om städning och dammdjur. Jag måste säga att jag blev lite rädd för att det skulle finnas en massa småkryp på mitt rum, eftersom jag typ inte har städat där på sjukt länge. Så idag tog jag mig i kragen och gick på djurjakt i mitt rum. Enligt de där två söta tanterna på tv4 bildas det små larvliknande grejer (pälsängar) på ställen som sällan glöms bort av dammsugare och dammtrasor, så jag började leta bakom sängen, garderoben och byårn. Men jag hittade inga larver. Bara en liten futtig död spindel och lite damm. Eller ganska mycket damm faktiskt. Men nu är mitt rum så rent det kan bli, och jag lovar mig själv att jag ska börja städa mer regelbundet i framtiden.

Aldrig mer Malmö

Igår drog jag, Eliasson, Krisse och Sthålberg till Malmö för att festa till de lite. Vi skulle möta Mange, Palle, Salonen och några andra typer där inne, och sen hoppa iväg på fest hos dom. Riktigt så blev det inte.. Mange och hans kompitsar var typ asfulla när vi mötte dom, så vi rymde. Nu hade vi dock ingenstans att festa eller sova på.. Så vi hoppa på sista tåget hem för att finna lyckan i Ystad. Där fann jag ett stycke bil som tog mig till Simrishamn, där vi hämtade upp förarens kompits (som gav mig några riktigt oanständiga erbjudande, höhö) för att strax efter lämna av honom i Brantevik.
Sen bar det av till sängen, vilket var väldans trevligt. Men aldrig mer Malmö festivalen. Åtminstone inte i år.!


Vidrigt

Jag har jobbat färdigt på den vidriga jävla campingen nu. Jag är så glad att slippa stället, dock inte vissa jag har jobbat med, men jag är glad över att få slippa Lillan. Jag trodde faktiskt inte att det var äldre människor som mobbade yngre på jobben. Men nu vet jag, hemska jävla kärring, hade jag inte vetat bättre hade jag fan satt ett rejält skott i nacken på henne.
Så nu är jag alltså arbetslös, och jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra. Möjligen att jag söker in på nåt universitet för att ta en magisterexamen i stadsvetenskap någon gång, men just nu känns det som att det ligger ganska långt bort. Jag orkar verkligen inte börja plugga nu igen. Jag har sökt säkert 50 jobb, men ingen behöver någonting nu. Säger de i alla fall.. Jag hade kunnat göra precis vad fan som helst för att få vilket jävla jobb som helst nu. Allt för att få pengar. Allt för att få flytta till lägenheten. Allt för att få vara för mig själv, för att få vara fri.
Det är weird alltihop. Jag har vart arbetslös i 4 dagar nu, och jag orkar inte gå hemma och glo längre. Det enda som håller mig till liv är OS.

En olycka kommer sällan ensam, är det inte så man brukar säga? Det stämmer verkligen.
Nu när all oro har satts igång för min framtid kommer allt annat samtidigt också. Allt det där som hände för 1½ år sen, saknaden av min morfar, hatet mot mitt utseende, hatet mot mat. Och resultatet av det är konstant hjärtklappning, återkommande öroninflammation och sömnbrist. Vilket sedan innebär att jag kommer att ligga och gråta i typ två-tre dagar i streck. Jag vet hur det går till, jag känner igen det så väl.
Men samtidigt måste jag försöka tro på att det blir bättre sen. För det blir det, det blir bättre sen...

RSS 2.0