Hej igen!

Jesus i himmelen vad länge sen det var jag skrev här. Juni tror jag det var, nästan ett helt år sen.. Och vad har hänt sen sist då? En hel del faktiskt.. Men orkar jag dra upp allt här? Tror inte det.. Men jag kan berätta om det roligaste och det vettigaste. (Alltså det jag kommer ihåg från hösten.)

Efter att nä'stan ha jobbat ihjäl mig under sommaren på ICA i Borrby så tyckte jag att jag förtjänade en liten belöning; biljetter till Tokio Hotels konsert i Essen, Tyskland. Det var nog det bästa som hänt i hela mitt liv! Jag och Pyret Svampsporre (Felicia Vilumsons) drog ner i börna på november och bodde i Düsseldorf över helgen, festade och träffade roliga människor.
image12
Tom Kaulitz, Tokio Hotel (L)

När vi kom hem därifrån åkte jag i princip direkt till Göteborgs-Posten för att göra min praktik där i två veckor. Det var väl ganska festligt, men kommer inte ihåg alltför mycket därifrån mer än att jag gjorde en intervju med ett band i Halmstad som ville bli kända. Vikunja tror jag dom hette..

Mellan november och jul hände inte jätte mycket. Jag åkte upp till Götet ett par gånger och festade, och Pyret kom ner nån gång.. Sen blev det alltså jul, massa klappar och trevligheter blev det.

Skolan började igen, mindre trist, och vad som var ännu tristare var att min morfar blev sjuk i slutet på januari och gick bort den 9 februari. Så  nu har jag nyss vart på begravning och känner mig allmänt nere. Därför tycker jag att jag förtjänar lite glädje så vad gör man inte då? Jo, man beställer en biljett till Tokio Hotels konsert i Dortmund som ska va i slutet på mars. Jag och Svampsporre drar alltså ner igen och ser på våra män. Jag kan inte göra annat än hoppa och skutta av glädje dagarna igenom ^^

Jo, just det. Jag har bytt efternamn också. Nu är jag inte längre en Ankarklint, utan en Vilumsons som resten av min mysiga släkt :D
Adjö gott folk!

RSS 2.0