Painting

Jag är så jäkla dålig på att ta bilder! Eller nej, det är jag inte alls, jag är dålig på att lägga in bilder. När jag väl lagt mig till rätta i sängen och ska till att lägga in bilder inser jag att sladde fortfarande ligger 1½ meter från sänge (alltså utom räckhåll) och pallar helt enkelt inte resa mig upp igen. Dumt att jag aldr kommer ihåg att ta den varje gång jag går förbi den. Jag är väl helt enkelt för lat bara...

Slutade jobbet klockan 6 idag, kom hem, bytte skor och bar ner sängen till Stians mamma som jag lånade när Felica var här. När jag kom hem igen gjorde jag mig lite mat. Ännu en gång blev det pasta med grönsaker och lite sås. Sen satt jag framför datorn ett par timmar, började bråka med mamma och orkade inte sitta kvar så jag tog tag i någonting som jag borde gjort för länge sen: måla köket. Eller i alla fall alla lister. Jag har en diskbänk av små mosaikplattor, och runt om sitter obehandlade träslister, nu målade jag dem äntligen vita så de passar med skåpsluckorna och fönstrena. Efter jag strykt på femte lagret (trodde det bara behövdes två?) orkade jag fortfarande inte gå tillbaka till sängen och datorn, så jag la mig helt enkelt på golvet och började måla på listerna där också.

Tänkte förklara en liten detalj för den som tror att jag är efterbliven eller bara allmänt retarerad: nej, jag har inga vänner.  Jag hade en massa vänner här fram till början av juni, men sen uppstod lite problem och en viss person gick och snackade så jäkla mycket skit om mig (inget av det är dessvärre sant) och nu har jag förlorat alla. Personen i fråga är från Ålesund från början och känner alla här (liten stad ^^) så hon har aningen större power än mig här.
De enda personer som inte vänt mig ryggen är de som jobbar  i butiken, och det är inga jag direkt kan umgås med. Hade ni sett  eller kännt dom hade ni förstått.. Jag lägger helst inte in någon kontaktannons i den lokala tidningen eller frågar okända folk på stan om de har lust att umgås med mig. Att sätta mig själv på ett fik har jag redan provat, men det lyckades inte särskilt bra då jag antagligen inte såg så tillgänglig ut där jag satt bakom min bok (vad gör man annars gör man själv på ett fik?) och jag är väl inte direkt den typen som.. ja, går fram och hälsar på okända människor bara sådär utan vidare. Kanske är det mitt eget fel att jag ligger där jag ligger och tråkar, men shit the same. Jag låter bara patetisk nu .Det är som det är. Jag har i alla fall ett jobb att gå till, en lön som kommer in och en lägenhet att bo i.

Morgondagen kommer att gå åt att plasera ut några tatueringar jag ska göra till hösten/vinern/våren, och bestämma stil på texterna. Givetvis ska jag jobba också. Underbart liv man har ^^

Vad har jag gjort?

Jag vet inte om det här var det dummaste jag någonsin kunde göra eller om det faktiskt leder till något bra till slut. Jag bara ligger här om kvällarna och gör ingenting, pratar inte med någon. Jag jobbar inte lika mycket längre, juni är högsäsongsmånaden i Ålesund och nu går det snabbt utför igen. Har givetvis kvar mina 75 % i affären och mina helger på Metz, men liksom.. Jävla apan som förstöde allt för mig här (även om jag bidrog ganska bra själv). I och för sig är jag jävligt glad att det blev som det blev när jag tänker efter, hade aldrig orkat bo med henne och se henne varje dag. Men hur kunde jag från första början lämna alla hemma i Sverige? Jag hade det ju faktiskt ganska bra där.

Jaja, kan inte åka hem förräns tiderna blir bättre och det finns jobb att få ändå, så jag är så illa tvungen att sitta här. Längtar sjukt mycket efter lönen så  jag kan få komma ut och göra lit nytta vad det nu egentligen ska vara lönt för..


Stay positive, folkens!

Snart så! Snart..

Haha, läste precis Kenzas blogg och såg att hon har runt 65 tusen läsare per dag. Här sitter jag med ca 20-30 om dan =P Osar loser om mig.. Jaja, om inte annat kan det vara trevligt för mig själv att se tillbaka om några för å se hur jävligt jag egentligen hade det när jag bodde i Norway  ^^

Var uppe ur bedden vid halv 12, åt frukost (!?) och sprang ner till butiken för att hämta min phone. 7 missade samtal och 3 sms. Så poppis är jag då aldrig när jag har mobilen med mig. Dessutom så har högtalaren i mobilen pajat, så jag hör varken om jag får sms eller ringer.Och inte kan jag lyssna på musik heller. Lönt..
I alla fall, när jag fått tag på min käraste så gick jag bort till bygården för att kolla på ett kylskåp som Malik hittat till mig. Får hem det lite senare i veckan, vilket betyder att jag kan börja laga vettig mat. Så fort jag får en större katsrull och en stekpanna i alla fall.. Och som sagt så får jag snart min tvättmaskin.
Imorse när jag skulle hitta nåt vettigt att ta på mig, insåg jag hur jävla mycket tvätt det egentligen är.. Kommer ta minst en månad att gå igenom alltihop.. Måste bara hitta någon som kan sätta ihop byrån jag tänkt köpa (för själv är jag handikappad när det kommer till sånt) så jag kan få undan allt tills Felicia kommer. Tror inte hon blir så glad om hon finner sitt rum fullt av mina kläder när hon anländer i september. Anar att hon kommer fylla det ganska bra med sina egna kläder och prylar..




Grönsaksfat

Den här måndagen har fan vart bland den värsta någonsin. Jag har nog aldrig vart med om att tiden har gått så sakta förut.. Var själv på jobbet de sista 4 timmarna, fast det kändes som typ 2 dygn. På riktigt!

Klockan 8 kom Veben och tyckte jag skulle lägga ut en kontaktannons.
När jag stängt butiken gick jag runt för mig själv och inhandlade lite matvaror. Har ju fortfarande inte  fått nån jäkla kyl än, och det är visst inte mycket som inte behöver stå i en kyl.
Jag köpte mig Pasta, 4 pkt nudlar, minimajs, rapidsallad, morötter, gurka, tomat, olivolja, purjulök och pesto. Det blev ett gulligt litet fruktfat ute på min bänk i köket. Hade faktiskt velat fota det, men glömde givetvis phonen på jobbet. Förhoppningsvis ser det lika fräsigt ut imorgon.
Yooooo! Jag vill ha min lön. Då ska jag direkt ut till moa och handla! Och det som behövs mest just nu är:
- Tvättmaskin
- Kylskåp
- Garderob
- Byrå
- Förvaringslådor
- Köksprylar

Dilledill

Inga nya sensationer. Befinner mig i sängen, som alltid när jag har ledig tid. Chefen tillbaka på jobbet tidigare än beräknat, vilket är sjukt skönt. Allt ansvar försvinner och jag kan fortsätta precis som vanligt.
Jag längtar verkligen tills lönen kommer på onsdag så jag kan åka och köpa mig en jävla tvättmaskin och ett kylskåp. Har fan inga rena kläder i det hele tatt kvar nu. Får väl börja gå in på det Felicia lämnade kvar här.. =P

Just nu ser det inte ut att hända nåt mer vettigt i veckan, mer än att jag ska bekanta mig med en ny tvättmaskin, möjligtvis ett personalmöte. Är faktiskt väldans skraj över detta, här kommer liksom min dom över hur jag har skött mig när han vart borta. Tänk om jag blir av med jobbet? Tänk så tycker han att jag har vart helt usel? Åh..

Skjut mig

Hade en knepig dag igår. Sov två ½ halv timme om natten, ca, var när att börja böla på jobbet vid flera tillfällen och hade sjukt ont i magen. Tänkte att jag skulle sova ett par timmar när jag kom hem men åh nej... Var för mycket trevliga människor på msn, och när det började närma sig natt ringde jens på skypen och var pratsjuk,  så jag fastnade md honom där i 4 timmar. Klockan 3 slocknade jag. Hade planerat min lediga dag mcyekt noga, jag skulle stänga av mina mobiler, stänga fönsteret så jag inte vaknade av någon utanför och bara vakna av mig själv. Givetvis har jag inte stängt av datorn och vaknar klockan 13 av att pappa ringer på skypen. Det värsta var att jag faktiskt ringde honom igår och sa att han inte fickhöra av sig till mig under eftermiddagen.. Men tydligen så var det väldigt viktigt för honom att fråga om han skulle ta med sig en borrmaskin och lite verktyg till mig när han kommer hit och hälsar på den 26-28 AUGUSTI!!!!
Jag tänker inte resa mig ur sängen förrän klockan 22 ikväll då det är dags att göra sig i ordning för jobbet. Hoppas dock inte det blir mycket att göra, folk befinner sig förhoppningsvis på Malakoff eller Giskefestivalerna...


Nu är det roliga slut

Lämnade nyss min kusin vid flygbussen. Och så var man själv igen, sjukt trist.
Har vart en bra vecka, även om vi inte har gjort så mycket mer än legat och kollat på film om kvällarna och vidgats i omkrets. Vart ute lite, shoppat lite (för mycket), ätit (också för mycket), suttit på lille, vart ute och gått.. Typ det..
Och nu ska jag alldeles strax till jobbet. Usch och fy och fan, jag vill soooooooooova!! En enda dag utan att behöva ställa klockan och få vakna när jag är utvilad. Känns som typ evigheter sen, jag vet seriöst inte när det var sist.
Men som planen ser ut nu så får jag iaf göra det på lördag =) Men antagligen slutar det väl med att jag står upp klockan 8 om morgonen ändå bara för att alla andra är handikappade.
Och fy fasiken vad jag saknar min mamma. Jag vill hem. Till mamma. Bara en liten stund och säga hej, och pussa på mina bäbishundar.

Ikväll ska jag jobba lite extra i den nya affären, måla och lite sånt. Då kan jag gå till Carlings redan på fredag och köpa min tröja =)

Hello Oldie

Nästa vecka kommer lönen. Och den kommer försvinna lika fort som den kommer in.
Först ska hyran betalas, och sen kommer de återstående pengarna gå direkt till en tvättmaskin, ett kylskåp, garderob och massa förvaring. Jag känner mig äldre än vad jag är, och det känns inge bra.
Köper man inte sånt i samband med första huset och så..? Typ far, far away...


Español

Espen, Espen, Espen... Vad gör du med mig?

1 dag kvar

Sen är jag inte ensam på en hel vecka =) Ska bli mäkta skoj faktiskt!!
Åh, inte ens en liten tråkig stund, jag kommer bara gå och vara glad all the time..

Var inne och snurra runt lite på några norska sidor och hittade en tvättmaskin jag ska köpa. En tvättmaskin.. Tänk att man inte får lägga pengarna på något vettigare.. Får se om jag har råd med en tv eller soffa också.. Här ser ganska tomt ut nu.
Sen måste jag ta tag i det här garderob-problemet också.. Åh, palla!
Jag vill köpa kläder... Fast det är iof rätt onödigt när jag bara sitter nere i affären dagarna igenom.. Många som lägger märke till dom då..

Blir Harry Potter på söndag med Pyret, Stian och Lasse. Värsta festligt dock jäkla störigt att det bara är halva filmen.. Eller boken.. Eller vad man nu säger..

Lägg undan snoppen!

Vad fan är det med folk och visa snoppen till höger och vänster? Och vad fan är det med det här med webcam?
Att folk ens kan med och fråga om jag vill se deras könsorgan! Varför skulle jag vilja det? Tror ni jag blir kåt av att se en snopp sitta och bli ketchup-behandlad på min dataskärm? Inte ett jävla dugg, behåll din snopp innanför brallorna är du snäll.
Och så var det allt det här tjatet med att sätta på cammen. Säger jag nej, så är det nej. Jag sätter inte på den bara för att ni frågar 300 gånger, du blir snarare blockad. Jag förstår inte ens vad det roliga är, räcker det inte med bara en bild?
Dessutom så ser inte jag ut som en prinsessa 24/7, utan går faktiskt osminkad ibland med fett hår. Och ska jag ha på cammen måste jag tänka på hållning, sträcka på halsen, puta med läpparna och att inte nysa eller gäspa. Jag är nämligen mänsklig, och är man mänsklig är man oftast inte snygg..
Då har jag sagt det i all fall...





Världens tristaste liv

Nepp.

Började nattpassdet kl 23 igårkväll. Sjuuuuukt mycket folk! Kom i säng kl 7 och stod upp igen klockan 10. Otroligt segt, och det var långt ifrån lätt att kliva ur den varma sängen. Men i alla fall, jobbade till 16 bara så det var inte hela världen. Fick ett ryck när jag kom hem och började städa. Ända sedan jag flyttade in i denna lägenheten i början av juni så har jag sovit ute i storarummet och haft alla mina kläder utspridda på golvet i det lilla sovrummet, har helt enkelt inte orkat ta tag i att göra i ordning. Tills idag då. Jag strök och vek kläder. Flyttade in dem i det stora sovrummet tillsammans med alla miljontals skor jag har och lite annat småkrafs som inte får plats. Flyttade in sängen i det lilla sovrummet pch typ.. gjorde nåt så det ser någorlunda vettigt ut. Lite nöjd är jag i alla fall =) Borde egentligen tagit en bild nu medans det ser någorlunda vettigt, men tillåme det är jag för lat för.

Sen dess har jag bara legat i sängen och glott in i datorn, är egentligen sjukt trött men har vart alldeles för mycket roligt folk inne på msn idag för att jag ska ha lagt ifrån mig datorn. Det värsta är att jag egentligen skulle ha börjat kl 14 imorgon, men är tvungen att dra ner och öppna affären halv 9, beställa lite varor och vänta tills den andra snubben kommer så jag kan gå hem och sova ett par timmar till.

Haha, men fy! förstår ni nu vilket jävla tråkigt liv jag har eller? Jag har verkligen inget annat att skriva om än mina jobbtider och skryta om min förmåga att vika kläder! Nej, tacka fan för att Pyros snart kommer hit. Efter den veckan lär jag ju ha en hel del skojigt att berätta om =)

Nu ska jag försöka slita mig ifrån den här töntiga prylen som gett mig smärta i handlederna och sömnbrist. Krypa lite längre ner i den nybäddade sängen.. Godnatt!

Bad hangover

Igår sprang jag bort till Hogstad efter jobbet. Vi fick nämligen för oss att dricka vin och sen ta oss en tur ut på stan. Plus att vi hade en massa, massa grejer att berätta för varandra. Vid 9snåret dök jag upp utanför hennes nya lägenhet som jag aldrig sett förut. Fy fan vilket jävla palats hon bor i! Helt helt ärligt så är det faktiskt den finaste lägenheten jag någonsin har haft fötterna i. Alla borde få se den.
Anyway, Charlotte blev berusad. MYCKET berusad. Det var mindre trevligt att komma till jobbet vid halv 9 imorse. Första dagen som"vik. butikschef" också. Men efter en timme släppte smärtan i skallen och allt gick som smort.
Hälsade på Alessandro på Toldboden efteråt, tog en cigg och snackade massa skit. Och nu ligger jag här igen. Egentligen borde jag städa, mina kläder ligger typ överallt i hela lägenheten, men jag orkar inte. Måste får sova lite innan jag ska på nästa jobb kl 12 inatt. Buuuu....

Just det köpte mig en ny säng igår. Har ont i ryggen idag, så den vart nog inge bra...

Flerkant

Hade kunnat skriva en passande text till rubriken, men orkar helt enkelt inte... Jag kan inte sova. Golvet är för hårt, och K6 gör inte saken bättre. Dessutom snurrar det massa i skallen. Kan inte sluta tänka på min skåneresa.
Jag har fjärilar i magen. Jag längtar till September.

Båtfestivalen fortsätter imorgon, och jag räknar med en hektisk dag. Ska försöka gå upp i vettig tid, tvätta lite och sen springa iväg och köpa hårfärg. Den där jäkla permanentgrejen blekte tydligen mitt hår en aning, så när nu håret växer ut helt rakt är det också flera nyanser mörkare i hårbottnen. Måste fixas till, undrar bara om jag fixar det själv..

På fredag drar Frank, aka Mr Muscle, iväg till Egypt vilket betyder att jag, som han uttryckte det, blir vikarierande butikschef i två veckor. Jag är sjukt nervös och vill för allt i världen inte klanta till det. Fick ringa chefen på Metz idag och byta bort nattvakterna på fredag och lördag så jag orkar stå upp klockan 8 om morningen. Detta ska bli grymt spännande =)

Nu är det dessutom bara en och en halv vecka kvar tills Gepyros kommer med min kokplatta, då kan jag äntligen börja laga egen mat. Massa massa massa Potatis ska det bli! Och nudlar och spagetti. Kommer spara jäkla massa pengar på det, så förhoppningsvis kan jag börja ta upp min solning igen. Måste bara börja tejpa över min cancerfläck på näsan så jag inte springer och dör snart. Hade vart lite trist nu när saker och ting börjar gå bra igen =)

Nu ska jag försöka sova. Fare Well.

Kinesiskt, japanesiskt?

Jag vet inte vad det var jag köpte för mat, men gott vart det! Och billigt, en sån där bägare med nån nudelgrej och en vårulle, 75 kr. Nami! Inget vettigt som hänt under dagen. Jag blev utskälld på jobbet av någon man för att allt nybakt bröd var slut.. Prova med att ta ett annat bröd då? Det är liksom inte så att dom ligger och är mögliga för att dom bakades igår..

Min spräckta mungipa har inte läkt, har bara blitt värre för jag inte kan sluta pilla på såret som nu ser ut som en lightverison av herpes..

Mhm... På fredag åker chefen iväg på en tvåveckorssemester till Egypten. Och vad betyder det? Jo, att ChalleBalle blir vikarierande butikschef. Ojojoj, vad jag ska köra med dom små liven där borta.. Och goda pengar blir det =)


Repris

Ja, jag ska fan börja dagsblogga igen. Det var lite skojigare med större publik =P

Jag kom på att jag faktiskt är en stor jäkla tönt, och inte en hårding som jag (enligt mig själv iaf) ger sken av att vara. Skrev om det här med mys efter sex för ett tag sen... Det kanske inte är så illa ändå? Eller så är det faktiskt så illa att jag faktiskt gillar det? Jag tror tillåme att jag hade kunnat gilla pussar om dom inte hade vart så slemmiga. Men liksom, ahh...

Anyway, anyhow.. Sjukt irriterande, A har vart och hämtat det sista av sina grejer i lägenheten när jag var hemma i Sverige. Och så har hon dessutom tagit sängen!? Jag sov på golvet inatt vilket inte har vart så jäkla mysigt. Vid 4 tiden fick jag gå upp och gå en sväng för att hela jag var helt stel.
Och idag kör båtfestivalen igång på riktigt här i Ålesund. Det är varmt, fint väder och jag känner för att ta på mig något riktigt somrigt. Vilket jag dessvärre inte har, för jag är en hård människa, remember?

Just det, jag har bestämt att köra en budgetvariant i lägenheten. Eftersom jag troligtvis inte kommer stanna här i mer än ett år till så känns det liksom inte lönt att slänga ut stora pengar på möbler...
Jag ska ta och gå till några olika klädesbutiker inne på Storcentret och fråga om dom har några såna här gamla ställ kvar. Såna, hmm.. Ah, men klädstänger eller någonting, istället för en garderob. Så är det ju bara att köpa en bunt med galjar sen, billigt! =P
Istället för att köpa spis fixar jag en kokplatta, istället för en tvättmaskin köper jag en balja och en tvättbräda? Haha, okej, kanske inte... Men jag ska komma på fler såna där smarta grejer. Så småningom, nu är det duschen och jobb som gäller.

Fare Well

Haha, typ två år sen.. Glad var jag iaf..

Mitt underbara Sverige

Och så var det då dags i onsdags att fara hem till Sverige igen för en snabbvisit. Åkte från Ålesund runt 7 på morgonen, kom till Oslo efternågon timme och skulle hoppa direkt på bussen till Göteborg. Men dumma jag hade inte beställt någon bussbiljett och kom inte med. Så det som var tänkt skulle bli 30 minuters väntan blev istället nära 4 timmar i över 30 graders värme, utan musik och utan något att läsa. Klockn 18 var jag hursomhelst framme i Götet och Felicia kom och mötte mig vid bussen.  Hade ganska bråttom till ett möte vid 20tiden, så det fick bara bli en snabb cigg och sen dra hemåt. Ploppade in i duschen, gjorde mig något sånär i ordning och traskade iväg.
På Torsdagen var jag uppe ganska tidigt, vid 9. Vart vaken i ungefär en timme, sen somnade jag om igen. Blev väckt av pappa som hade gjort lunch. Och så somnade jag igen. Vaknade vid 4, in i duschen och ner till stan. Första stoppet var systemet. Jag fick en av mitt livs största chocker. Köpte 6 corona och 8 cider. 210 kr. MEN HALLÅ!? 210 kr...? I Norge hade jag fått 6 små carlsberg för det. Dessutom fick jag tre plastpåsar till...
Vidare till Indiska, hm, glitter, gina och lite annat skojigt, sen kom Felicia och vi gick och satte oss på Fröken Olsson och mös en stund. Sen kommer jag nog inte ihåg mer av den kvällen.. Eller jo! Vi gick och såg Lilja 4-ever.
På naten någongång kom syrran med bussen och måsarna skrek som fan på taket. Helt omöjligt att somna..

På fredagen var det upp tidigt igen. Klockan 10 började farmors begravning. Den var fin, blommorna var fina och prästen var söt. Och farmor var hela tiden med och såg på. Efter det gick vi hem till pappa och åt lunch/middag, sen kom Agneta och hämtade mig och broren. Bort till Mölndal, kolla tv och vänta på Robin som slutligen kom. Dags att fara ner till Skåne. Robin körde, Agneta gnällde. Vi stannade och åt, Agneta körde och Robin gnällde. Framme.
Och mina bäbishundar!!! Dom va så sööööööta och jag har saknat dem fruktansvärt mycket!!
Lördag, brorens konfirmation.  14.00 i Östra Hobys kyrka. Sjukt länge sen jag skrattat så mycket, det var ganska töntigt hela grejen... Mat, champagne, mat, öl, efterrätt, vin, drinkar... Bad med Felicia, Robin, Magnus, Calle, Isak och Fredd... Natten blev lång.
Söndag, nanig, dock inte dålig. Robin for hem, broren for till Götet, Isak for till Danmark, Systern for till Ystad. Kvar var jag och Felicia. Kulla på kvällen. Blött, mycket blött. Nykter, mycket nykter. Tidig kväll, mycket sömn..
Och så var det slutligen måndag. Tiden var inne att fara tillbaka till Ålesund ungefär vid halv 19. Buss, tåg, buss, flyg. 13 timmar senare var jag hemma i min lägenhet. Somnade, for bort till Larsgården, for in till centrum igen, började jobba. Och nu ligger jag alltså här. Imorgon ska jag försöka komma upp i smidig tid och kolla på säng och microvågsugn och sånt.. typ..

Fare well.

RSS 2.0