Jul?

Jag orkar inte, skrev precis ett cp långt inlägg men råkade radera allt. Detta bara för att jag dumt nog gått och låtit mina naglar växa, så jag råkar emellanåt komma åt tangenter utan att det är meningen. Jag ber er därför ha lite överseende med eventuell felstavning osv. Jag har iaf landat i Göteborg, hämtat kusinen och inte gjort så mycket mer. Imorgon blir det lite shopping på förmiddagen, sen ska vi fira jul med pappi. Syster med respektive kommer till stan. Även farmor kommer upp om en sväng. Det tråkiga är att jag inte känner någon julstämning öve huvud taget, men hoppas på att det kommer imorgon när jag ska kränga i mig säsongens första julmiddag.

Adjö med er.


I´m back

Har vart lite off nu ett tag, men det har hänt en del.. I helgen var jag i Trelleborg hos Malin, det blev utgång sedan fest. Plus en lugn hemmakväll. I måndags drog jag in till Ystad och umgicks. Och idag har jag snurrat inne i simrishamn hos tandläkaren, umgdomsmottagningen, arbetsförmedlingen, försäkringskassan osv. Nu är jag hemma igen och är cp sjuk.

Hejdå

kväll

Det blev utgång med Malin . Sen blev det män. Och sen säger jag inte mer =P

Ich libe Kevin!


Oj då, Challe...

Det vart ju menningen att jag inte skulle dricka förrän dagen efter julafton, men det verkar gå i stöpet. Åker till Ystad imorgon bitti klockan 8, sen vidare till Trelleborg där jag ska vara hos Malin tills på söndag. Mycket möjligt att det blir en eller annan vinare där.. Eller ett par beer.
Jag ska i alla fall lova er, eller mig själv snarare, att inte bli stupfull.

Malins massage som förväntades ta en halvtimme tog i själva verket 1 timme och en kvart. Jag satt snällt ute i väntrummet och läste trädgårdstidningar och var råhungrig. Så när hon finally hade gottat sig färdigt inne hos den snygga 60åringen gick jag och köpte en macka, sedan traskade vi ner till stan. Efter ungefär en kvart hade vi vart i alla affärer, typ 2 stycken. För en hade lunchstängt. Jimmi kom och hämtade oss ½ minut senare och 5 sekunder efter det var jag hemma. Jag inhandlade 1 julklapp, kan dock inte berätta vad det är eftersom min syster också är här och tittar till lite då och då. =P

Dags att gå och packa. Eller nej, det gör jag ikväll. Ska kolla på tv

Sneaky sneaky!

Har löst mitt datorproblem! Men inte genom att fixa den trasiga datorn, utan genom att fiska fram lösenordet till en annan dator här i hemmet som jag absolut inte får lov att använda =P
Har precis vart inne i duschen och är nu redo för en amatör-makeover á la Challe. Jag ska alltså gå och sminka mig innan jag drar till stan om ca en timme.

Adjö mina små kycklingar!

Ett stycke pajjad dator

Igår krachade min dator. Den går helt enkelt inte att starta. Skit också!
Vet inte riktigt när, eller om, den går att fixa, men förhoppningsvis gör Stefan det ikväll.

Dagen har vart tråkig hittills. Gick upp, åt frukost, tog en promenad med hundarna och plockade ut diskmaskinen. Och snart ska jag gå ner till mormor för att se om hon har någon hydrokosrtison salva som jag kan få. Alltså ingen spännande dag alls.
Imorgon däremot ska jag in till stan med Malin som är nere på besök. Ska gå och kolla runt i de få affärer där finns, och sen åka hem antar jag. Och helgen kommer bara bestå av att baka lussebullar och julgodis. Namnam =)

Ha det godis! Ciao

True Colours

När jag åkte hem från Malmö i lördags hörde jag världens mysigaste låt av Ane Brun. Spelas också i den nya Björn Borg-reklamen. För att höra den på youtube kan ni klicka här.

Tuesday

Ich bin getired (min egen tolkning av trött på tyska). Lovade mamma att rensa bort allt ogräs mellan plattorna på garageuppfarten idag. Men ue, orkar man det? Det regnar faktiskt ute.
Min kikärts-stora innebrännare som jag haft på hakan ett bra tag nu, och som mest liknat ett mindre horn, har äntligen börjat krympa nu. Det betyder alltså att jag kanske kan bli någorlunda vacker på torsdag när jag ska in till Simrishamn och försöka utföra en gratisjulklappsshopping, alltså så ska jag se vad jag möjligtvis kan tänkas köpa till de som förtjänar julklappar av mig. =P

Det har inte blivit något jobbsök de senaste dagarna. Jag vet inte om det är för att jag förlitar mig på att damen som jag fick adressen till fixar ett jobb åt mig på Kastrup eller i Köpenhamn som hon lovade, eller för att jag faktiskt själv ska åka till Köpenhamn och försöka finna lyckan där i början på januari. Och i Göteborg nu till jul. Eller för att jag väntar på dom där på WeCall ska ringa, vilket dom förmodligen inte gör. Anyway, jag har i alla fall kommit på att det är roligare att söka jobb "live" än att göra det via internet.

Dags att ta ett tag med dammsugaren, och kanske en vända på garageuppfarten...


Önskeplåtning i Sthlm!

För er som inte fattade vad jag höll på med i förra inlägget så medverkade jag bara i en tävling där man kan vinna en önskeplåtning! Vill fler vara med så har ni länken här.

Godnatt!

Min önskeplåtning



Så här ser min önskeplåtning ut:
Min största önskan (trots att jag är så gammal som 19 år) är att bli känd, och att få leva i lyx. Så på bilden vill jag vara i centrum, där  jag har assistenter och stylister som springer runt och fixar till mig. (Jag vet inte om man man får ha statister!?) Jag hade velat att bilden skulle vara lite överdriven och ironsik, som om jag skulle tycka att det hela var tråkigt och jobbigt. Detta speglar egentligen inte mitt riktiga jag, men jag hade velat se hur jag såg ut om vore en sådan person, en riktig överklasstjej. Och eftersom jag förmodligen inte kommer bli någon blivande Victoria Beckham, Paris Hilton osv, så hade jag i alla fall kunnat kolla på den bilden och tänkt att "Ja, så hade kanske min vardag sett ut om jag var gift med Mr Beckham och bott i Los Angeles."

Jävla segt...

Skulle egentligen upp klockan 7 imorse för att träna, men när mamma kom in och väckte mig så gick det bara inte. Jag somnade inte förrän vid 3 i natt, så jag behövde verkligen mer sömn.
Det är nu en vecka sedan jag började med min diet, och jag vet inte om det är jag som är konstig, men jag ser i alla fall själv att jag har gått ner i vikt. Inte mycket alls, men det syns iaf. Fast det är nog ingen annan som ser det, eftersom det bara är jag själv (just nu =P) som ser mig i underkläder.

Hade en otroligt kuslig dröm i natt. Jag och ett gammalt ligg (han finns på riktigt, men i drömmen var vi tsm) hade fått barn, men jag fick inte veta det förrän efter 4 månader. När jag fick barnet i min famn ville jag inte släppa iväg det till någon. Jag älskade det så mycket att jag inte ens lät någon annan hålla honom, ifall man skulle honom. Men efter tag så skulle jag och några kompisar (kommer inte ihåg vilka det var) åka och handla mer bebiskläder till honom, så jag lät mitt exs föräldrar passa honom i Trelleborg. I bebisaffären som låg på Skillinge idrottsplats jobbade Robin Wahlqvist och han berättade att där fanns ursnygga kläder som skulle passa min unge, dom hade nämligen burits av min kusin Filippa! När jag fyllt fler påsar med sparkdräkter och mössor längtade jag så sjukt mycket efter mitt barn. Jag ringde mitt ex och frågade om han kunde lämna honom hos mig, men han hade bara bensin så det räckte till Ystad. Jag fick panik och ringde Douglas, som självklart skulle ställa upp och köra mig dit. När han anlände till idrottplatsen hade han med sig Kajsa Hedlund och jag blev fly förbannad! Douglas var ju min, eller? Helt weird, i alla fall så komjag till Ystad och jag satte mig i mitt exs bil och vi åkte till Trelleborg där min pojkvän fanns. Vi döpte ungen till Rurik. Skummaste drömmen ever...

Blöt och svettig, mums!

Orkar egentligen inte skriva nåt idag, är så sjukt trött...
Gick upp halv 8 för att åka med mamma in till Malmö där hon skulle på en ny genomgång för alla body pump instruktörer i skåne. Mycket skeptisk till det hela satte jag mig i ett hörn i den fullsmockade lokalen för att kolla på det nya passet de skulle lära sig. Och så kommer instruktörernas egen instruktör in. Woooooow! Nåt hetare muskelpaket har jag nog aldrig tidigare skådat! Och när han tränade.. Jisses, efter bara en kavrt glänste hela hans muskulösa kropp av svett och det bokstavligen rann av honom. Men han var ju sååå het! Ah, det var nice...

Efteråt körde jag och mamma bort till ILVA, åt på espresso house och inhandlade några julklappar. Sedan hoppade vi iväg och handlade lite blommor och pynt. Kom hem för bara en lite stunde sen, och nu vill jag nana. Wallander ikväll, tack hej!

GAH!

Varje gång jag ska uppdatera här så glömmer jag att berätta att jag köpt mig en ny kofta. Eller ja, jag ska få den av mamma i julklapp. I torsdags åkte jag och mamma in till stan, hon skulle handla mat och jag skulle till arbetsförmedlingen. Efter mitt möte möttes vi på Lindex. Jag har aldrig vart så mycket för Lindex kläder, utan handlar för det mesta bara underkläder och smink där, men då såg jag världens snyggaste kofta! Jag blir helt jävla exalterad när jag tänker på den, den är sjukligt snygg! Grå med svart knappar, ganska lång och stickad. 399 kr. AAAHHHH!!! Jag vill ha den och gosa i nu =)

Denna dagen har jag spenderat i sängenoch kollat på film, Moll Flanders eller nåt hette den. Faktiskt jäkligt bra.
Och eftersom jag slutat dricka och lagt in mig på rehab (för att citera Maria), så ska jag kolla på finalen av stjärnor på is med lilla mamsen.


Så här vill jag ha han breve mig i sängen i natt, tack!

Skjut jultomten!

Nu börjar jag bli förvirrad på riktigt här. Jag ska alltså fira jul tre gånger i år, men ändå inte. Låt mig förklara:
Min mamma jobbar över jul, och att sitta hemma med hennes sambo Stefan hela julafton gör jag bara inte. (Inget fel med honom, men ändå) Pappa och hans fru firar inte jul, så där kan man inte vara. De enda som återstår av min släkt nu är min moders bror, och dom ska fira jul. Tack.

Planen ser alltså ut så här:
Mån 22 dec: Tar bussen upp till Göteborg med mormor och Fredd.
Tis 23 dec: Syster Caroline med respektive kommer till Göteborg för att äta julmiddag hos pappa. Julklappar var strängt förbjudet att köpa = inget julfirande.
Ons 24 dec: Jag och Fredd smyger över kyrkogården i lagom tid till att kalle anka ska börja. Middag och lite klappar med kusinerna.
Tor 25 dec: Utgång
Fre 26: Firar farmors födelsedag, kanske shopping
Lörd 27 dec: Åker först till Jönköping, sedan vidare ner till Skåne. Julklappslek, Stefans barn kommer.
Sön 28 dec: Åker med syster och dennes respektive till Jönköping. Tar första bästa buss till Göteborg.
Mån 29 dec: Shopping.
Tis 30 dec: Shopping.
Ons 31 dec: Grattis Juni! Utgång med kusin.

Det blir alltså ett jävla flängande på mig i juldagarna. Och det blir inte ens en riktig julafton, för mamma kommer inte att vara där. Känns som att jag lika gärna kan skita i julen då, det känns likosm inte roligt längre. Varför inte bara skjuta jultomten? Men jag är i alla fall väldigt tacksam att jag och Fredd får komma hem till Andris och Annika.


Kevin ska vinna idol!? (nördvarning på mig)

Bill på skridskor

Med risk för att härma Kenza idag, så måste jag faktiskt berätta om min dröm som jag hade i natt.
Jag och Felicia hade köpt biljetter till Tokio Hotels båtkonsert, där fick man se dem spela, åka skridskor, spela bowling och massa annat. Båten hade dock bara två lokaler som inte var stora alls (fastän att båten var skitstor!), och i den ena spelade dom konserten. Det fanns typ 6-7 rader av sittplatser, såg ungefär ut som en biosalong, och Jag och Felicia satt längst upp. Fast det var inte helt fullsatt? I alla fall, mitt under en låt tar Tom över mikrofonen och Bill springer ut i publiken med en skiva i handen som han ska dela ut till någon. Han ger den först till en tjej, men sen tar han tillbaka den och ger den till mig. Det var Westlifes första skiva som han hade signerat, och Felicia som satt jämte mig var nära på att svimma. Tjejen som hade fått skivan först började typ skälla ut mig, "alltså, det där är westlifes enda skiva, jag ska ha den! han gav den till mig först!". Och jag som en gång i tiden har vart ett troget Westlifefan (tydligen i drömmen också), började givetvis säga emot.
Efter konserten skulle dom åka skridskor, men först skulle alla ställa sig i en ring (både publik och bandet) och jag såg givetvis till att stå breve Tom. Jag stod typ och log mot honom som ett jävla fån hela tiden, och Felicia blev arg och gick och satte sig i en pulka (!?) som skulle ta henne tillbaka till land.
Sen, jag har ingen aning om hur jag kom bort från båten, så hittade jag Felicia på en bar där hon satt i en hörnsoffa och 16 flaskor vitt vin framför sig. Sen vet jag inget mer....

YES

Finally, fick äntligen tummarna loss idag och tog lite nya bilder på mig själv. Som ni kanske vet så går jag i princip hemma hela dagarna och inte gör ett skit, och därför sminkar jag ju mig inte direkt.. Men idag så vart jag ju borta hos arbetsförmedlingen så jag var ju tvungen att göra mig lite vacker. Givetsvis passade jag på att fota mig själv. Men av dom ca 7 miljoner foton jag knäppte av på mig själv i badrumsspegeln blev typ 2 bra. Och dom ser ungefär lika dana ut. Och jag är gul i ansiktet. När jag ändå var igång med alla sladdar till kameror och grejer passade jag på att lägga in lite bilder från mobilen när jag och Felicia var i Jönköping, fast dom lägger jag upp bdb imonn eller nåt =)

Och fy sjutton vad jag hatar alla missförstånd som uppstår hela tiden. De bara gör allt värre än vad det redan är. Blä.

Jag ska hålla käften!

Det spelar ingen soll vad man gör, alltid är det någon eller några som ska klaga. Jag är så in i helvetes jävla trött av att få höra "men lilla vännen, tror du på det själv eller? Ja, jo, drömma går ju..." eller "hahaha, vad tror du att du är? Gör det här istället, eller det här, så ska du se att allt ordnar sig till slut" eller kanske "ööööh, ofta. Nej, vi ska åka dit, eller dit. Förresten, bara så du vet så tänker jag åka dit, sen ska jag göra det där. Vi skippar allt det vi har lovat varandra, right?".
Från och med nu ska jag hålla käften. Jag ska inte berätta för någon vad jag vill göra med mitt liv, så ska ni få se sen vad det blir av mig. Idioter!

Var på arbetsförmedlingen idag. Min och Malins plan kommer att funka. Men som sagt, glöm att ni får veta!

Hej, hur det med framtiden egentligen?

Jag vet varken ut eller in, är så sjukt kluven. Nu har jag drömt om att få åka till LA hur länge som helst, och jag ska dit. Men jag börjar fundera på om min framtid verkligen är där. Kanske är kul att åka dit och vara där en månad eller så, men seriöst, jag kommer förmodligen aldrig att bli känd. Men idag hade jag och Malin faktiskt en jäkligt intressant diskussion. Jag tänker inte avslöja något om våra planer, för tänk om någon tattar vår idé och lyckas bättre än oss? Men hur som helst så ska jag i alla fall in till arbestförmedlingen imorgon och ta ett snack med dem om detta. Hade ändå tid där imorgon halv 11 med min handläggare, så det passar ju perfekt! Jag är bara så jävla rädd att Felicia ska bli besviken på mig, men om detta går som det ska så kanske jag blir känd ändå, fast på ett mer realistiskt sätt? Och då kanske jag kommer att spendera mycket tid i Los Angeles, but in buissnes? Åh, vad allt ska vara svårt! Vi får se hur jag löser den här gåtan. Det ska faktiskt bli spännande att se vart jag befinner mig i för sits om 10 år =P

Mamma Mu

På nyhetsmorgon idag pratade dom med författaren Jujje Wilander (eller något sånt), skaparen till min stora idol Mamma Mu. Härligare kossa finns nog fasen inte. I love her..

Dagen till ära har jag tagit två bilder, eller okej, den ena bilden tog jag när jag var uppe i Göteborg men jag har bara inte orkat lägga in den förut.


Min frukost, bestående av:
Öresundsfil med blåbär, linfrön och kanel,
Ett hårdkokt ägg och en stor kopp Grönt Te.


Bilden i sig var typ crap, men kolla min eyelashes!
Ska lätt köpa sån mascara när jag får mina pengar!

RunCar SnowPen?

Kollade precis på reprisen till gårdagens Boston Tea Party, och i detta avsnittet handlade det om sex. Vi vet ju alla att sex är ett väldigt spännande ämne att prata om, och panelen och gästen som befann sig i programmet berättade en massa intressanta grejer. Till exempel så ska man lukta på ens partner näsa innan man bestämmer sig för att hoppa i säng med denne. Tycker man inte om hur killen/tjejen luktar runt näsan så blir det inge bra sex, och så tvärt om. Men äter man p-piller eller minipiller så försämras luktsinnet och man kan inte känna denna mystiska odör.
Nu är det dock så att jag har lovat mig själv att inte ha sex förrän jag har fyllt 20, men kommer jag ihåg detta då så ska jag fasen i mig vid första bästa tillfälle lukta på min blivande partners näsa.

Min bror kom med ett dåligt skämt innan också.
- Säg SpringBil SnöPenna på engelska, Challe!
- Öh, run car snow pen?
- Nej, RunCar SnowPen!
- Va?
- Runkar Snoppen! Då får ju lägga till en engelsk brytning!


Höhöhöhöhö

Minus 300 kg?

Klockan 10.00 var jag ute och spatserade på Skillinges gator, i förhoppning om att min hiskeliga träningsvärk skulle försvinna då. Men så vart inte fallet, istället blev den om möjligt värre.

Till frukost blev det en halv tallrik blåbär och linfrön, och till lunch åt jag en skål havregrynsgröt med mandlar i.
Och till detta har jag druckit Grönt te. Efter detta besväret vill jag vara 10 kilo lättare, men nej nej. Man ska tydligen vänta i ett halvår innan det börjar göra någon skillnad alls. Ah! Ta mitt liv, jag har nog världshistoriens sämsta tålamod.

Jag får väl hoppa in i sängen och göra 700 situps istället då. Eller så glor jag bara på tv?  Eller så nannar jag...

Skwaller

Jag älskar skvaller. Fast det är dock roligast om det handlar om såna man vet vilka det är.
Anyway, Felcia hade skvaller att berätta för mig, och som jag sa till Malin så innehöll de en Hamed och en Hamid, men dock ingen Mohammed.

Vart uppe klockan 7 imorse för att träna med mutti, blev styrketräning, pilates och lite pump. Götti, nu känner jag mig bra.


RSS 2.0