Smekpickles

Vi hade en trevlig diskussion häromdagen. Någon påpekade att ordet pussgurka var töntigt, kan tänkas att det var jag som sa detta. Efter det började Fillsan para ihop olika sexuella termer med grönsaker. Och helt plötsligt var Kennies nya smekis fött: Smekpickles! Nog om detta.

Igår var jag trött. Så trött att jag faktiskt somnade klockan 1. Och idag vaknade jag klockan 11.
Fillsan sprang runt och städade här massa igår, och jag låg utfläkt på soffan med dåligt samvete över att jag inte orkade göra ett skit mer än å springa ner till seven för å köpa korf meth bröth. Men idag hörrni! Jag ska alldeles strax hoppa upp ur sängen, ta hand om tvätten som F slängde in i maskinen igår, ta en dusch plocka ordning i vardagsrummet och sen springa bankärenden åt min kära kusin. Vad jag orkar göra ikväll efter jobbet åeterstår att se. Men man får ta vara på överskottsenergin så länge den varar. Ha dem.

Cause im kewl

Wiihiiie, sicken mysig middag jag var på i söndags. Nuno hade lagat fyllda bläckfiskgrejer. Det var gött som fan faktiskt! Resten av kvällen satt vi och samtalade, drack öl, vin osv. Jag drack faktiskt mitt första glas rödvin i hela mitt liv, helt okej!
Vaknade där borta igår strax efter kl 16 någon gång tror jag, gick bort till Felicia och tog en kaffe med henne på Lille. Mötte sen Kristian igen, tog med han en sväng på staden och så köpte han ett guitarr hero spel bara för att Tokio Hotel hade med en låt där, åh vad han är söt =)
Vi ploppade hem dit och spelade i flera timmar. Eller, dom andra spelade, jag kan inte för mitt lillfinger är vanskapt och funkar liksom inte riktigt som det ska. Så jag får snällt sitta och titta på och heja på dom andra. Runt 2 inatt gick jag, Fillsan och Kribbis hem hit och skulle sova. Jag somnade inte förrän 11 imorse någon gång. Bra där. Tror inte kribbis sov alls. Han är mer fascinerad av att vi har internet. Och tv med porrkanaler. Nåväl...

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag mer än å diska. Kanske möta upp Fillisen när hon slutat, kankse träffa mitt husband en stund. I dont know. But what i do know, is that i have to take a shit. Ha dem

Dinnertime

Jag har blivit bjuden på middag av min pojkvän imorgon. Jag har aldrig blivit bjuden på middag förut. Förmodligen ingen märkvärdig tillställning, men jag har i alla fall blivit bjuden på middag. Jag är glad över det.

Annars rullar väl allt på precis som vanligt här i vår lilla lägenhet. Felicia kom tillbaka till Åle idag, var nere och hämtade henne på rutebils klockan 8 imorse. Jag var väldigt glad över att se hennes söta fjes igen, det var allt för länge sedan. Vi har fått tvkanaler. 3000 stycken, och alla svenska så nu är jag ännu mera glad. Allt är bara bra just nu. Jättebra. Jag är så gladis!

Ich bin happy

Okej, nu är det officiellt; jag och Kristian är ett paaaaaaaaaaaaar =) Haha, jag tycker det är skojigt!
Det känns helt märkligt. Hur som helst så har jag en poooojkväääääään nu. Haha! Det är roligt. Konstigt, märkligt, ovant, mysigt, bra. Jag tycker om honom jättemycket.

Haha, tänk om jag går och blir en såndär fjolla jag gått och föraktat i typ hela mitt liv? En såndära gulliplutt? En såndära efterhängsen jävel som springer rut och ska pussas och greja i mataffären, på stan, på fiket eller bara ute på gatan? Tänk så kommer jag springa runt och hålla honom i handen vart jag än är och titta snett på alla som är singlar nu? Tänk om jag blir sån? En sån där dum människa som jag hatar.
Jaja, då får jag väl bli det då. Men lova mig att ni ger mig en örfil när jag gått för långt!


Titta så fin han är <3
Haha okej, förlåt. Men han är faktiskt fin =P

Förvirring

Jag är jätteförvirrad. Jag förstår ingenting. Ka som skjer?
Det har hänt nåt väldigt märkligt, förstår ni. Mycket märkligt. Men jag förstår inte. Ei skjönner heilt eneklt ikkje ka det er som skjer! Men jag tror jag gillar det. Jag tror det känns bra. Jag vill att det ska kännas bra. Tänk om det inte gör det? Tänk om jag bara inbillar mig att det känns bra? Tänk om det känns dåligt? Eller tänk om det inte känns allt. Men jo, det gör det ju. Det känns. Och jag gillar det. Jag utgår från att det känns bra. Jag utgår från att detta är en bra grej. Jag utgår också från att detta är bra för mig. Det måste vara bra för Charlotte.

Ok, nog snackat.
Fredag. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den kvällen. Den hade sina ups and downs, men avslutades kosligt. Jobbade lördagen. Jobbade natten. Jobbade söndagen. Personalmöte, sen sängen. Jag kan inte sova. Klockan är över 5 på morgonen och jag är inte ens lite trött. Jo, okej. Jag är trött. Men jag kan inte sova. Kristian de puckot har gått och blitt sjuk så han får inte lov att vara hos mig.

Imorgon är jag ledig, tänkte gå och köpa mig en ny säng om jag hittar nån vettig. Sängarna har fallit sönder som dominobrickor här i plottifycentret (O.A Devoldsgata, kärleksnästet, Vilumsons recidens, kalla det vad du vill). Eller ja, två sängar. Just nu sover jag på soffan. Funkar helt okej, bara det att folk som går förbi kan se mig ligga här utslgen med öppen mun och ögonskydd fram till sena eftermiddagen om dom så vill. Jag har ju inga gardiner och jag pallar inte flytta soffan, den är tung.

Nej, nu ska jag kolla lite south park, entourage eller family guy, har inte riktigt bestämt mig än. Ha de!


Moihii!!


Min bäbis Anton och Plottify herself.

Litt meget bra

Fan vad sämst jag känner mig på att blogga. Nåväl, det kommer när det kommer...

Igår hoppade jag bort till hoffe efter jobbet för att möta upp Hogstad och Kennie för en runda quiz. Sen snlöt det sig en italienare, en norrmann och ett stycke Silvano till vårt gäng. Vi sög ändå hårt och kom sist. Som vanligt.
När quizzen vart slut ploppade jag och Hogstad iväg till Lille, vi behövde en liten pratstund för oss själva, men dog ganska snabbt. Båda var helt slutkörda... På vägen från Lille sprang jag i alla fall vägen om hoffe och hämtade upp Silvano som följde med och drack en bit tequila med mig, sen anslöt sig Kristian, Anton och Nuno också. Hej fullisar..När klockan började närma sig 8 imorse flyttade vi ihop soffan och sängen och somnade. Och så ringde klockan och jag gick till bankisen.

Nu kom Kennie precis, jag ska ställa mig och föna håret och sminka mig strax, sen ska jag plocka hans ögonbryn och supa sönder mig själv.

Varsågod, här får ni två bilder förresten.

En nakenfis ^^


Hej, snyggast!

Planer

Jag älskar planer och att utforska saker, har jag kommit fram till. Min förra plan dog ju ganska så mycket ut, mennu har jag i alla fall kommit på en ny grej som jag måste forska i. Nästa gång jag åker till Göteborg kommer bli en ganska intressant upplevelse =) Åhoj vad jag längtar nu, synd bara att jag inte kommer till Sverige förräns till hösten. Damn it.

Tack

Haha, vad skojigt att folk gillade min header. Nu blev jag lite gladare i själen =)

För övrigt tog jag en nap för ett par timmar sedan och vaknade nyss. Var tänkt att jag skulle få städhjälp idag, men fankspaet dök inte upp. Lägenheten är fortfarande vidrig efter förra veckans intensiva festande. Usch usch usch!

What's on my mind

Pengar.

Vi har fått en tv-box som skall betalas.
El-räkningen var inte ens lite kul.
Fick värme räkningen frånbådde förra året och detta året (!?) som en klumpräkning på över 13000.
Jag är skyldig mamma pengar.
Pappa sk aockså ha pengar.
Trappan ska målas.

Inte nog med det, jag ska ha mat i magen också. Jag går under snart.

Men fortfarande, jag vill inte ha några töntiga telefonsamtal. Ring när nån har dött istället

Neråt i 76 graders vinkel

Som sagt så var veckan helt underbar då Carolina var här, men jag tänker inte skriva om det. Jag vill inte dela med mig av allt som hänt här, jag kommer behålla det för mig själv. Men jag var lycklig.
Och så kom söndagen då hon åkte, och alla bara försvann och det blev tyst. Jag satt själv i en alldeles för stor lägehet, snöstorm utanför fönstrena och irriterande barnaskrik 3 vånigar upp. Men här innanför mina 4 väggar var det tyst.

Jag lever fortfarande

Tro det eller ej... Den senaste veckan har vart bland det roligaste jag vart med om.

Göteborg:
Jag och Felicia befann inne i stan ungefär hela tiden. Massa kläder, pillemojs och annat. Vi myste framför filmer, var på bio och massa spårvagnar och annat skoj.

Fredag:
Upp klockan 06. 07.30 ungefär kröp vi ner i våra sovsäckar utanför Scandinavium. Det var kallt. 15 minusgrader. Ett atg kom solen fram, och då vart det ganska skönt. På med solgalljorna, av med sovsäcken och jackan. De 9 timmarna vi satt där kändes inte så farligt långa som vi först hade trott att de skulle göra. Åtminstone tyckte inte jag det. Sen kom vi in. Konserten började lite mer än en timme efter utsatt tid. Den väntan var helt fruktansvärd. Min rygg gjorde så sjukt jävla ont. Folk stod och tryckte från höger och vänster, syret försvann mer och mer. Men sen så släcktes hela hallen ner.

Jag kan inte beskriva hur det kändes när dom stod där uppe på scenen typ 5 meter ifrån mig. Dom var så verkliga, men ändå inte. Sist vi kollade på dem stod vi allra längst bak. Nu kunde jag se deras ansiktsuttryck med egna ögon. Jag kommer aldrig glömma den konserten, aldrig någonsin. Det var det finaste jag upplevt, med det finaste sällskapet man kan tänka sig.

Back to Åle
Efter lite om och men fick jag till slut tag på min väska på centralen natten efter konserten. Hoppade på bussen där Carolina satt, somnade och var framme i Ålesund. Sov en sväng, fick besök av Anton och Kristian, Hoffmann på de och en fylla senare låg vi och sussade igen. Jobbade på söndagen, dricka lite, sova lite, dricka lite, sova lite... på måndagkvällen gick vi med Anton och Kennie till Smutten och kollade lite fotboll. Sen gick vi hem. När vi kommit innanför dörren och jag precis hade bytt om till sovkläder ringde det på dörren. Anton och Kennie vill besöka oss lite. Jaja, välkomna. 10 minuter efter deras ankomst ringde det på dörren igen. Ett stycke Kristian och Silvano kom förbi helt oanmälda, ja men ni är ju välkomna ni med. Sen kom en Nuo också och helt plötsligt var det fest. Silvano och Nuno begav sig hemåt ett tag efter midnatt, efter det förlorade jag kontrollen på klockan. Vi festade, pratade och sen så råkade alla visst somna. När vi vaknade dagen efter orkade ingen gå upp så vi låg kvar där vi hade somnat. När det började mörkna ute sprang vi ner och köpte mer öl och mer cigaretter. Och så fetsade vi hela natten lång igen. Och så sov vi. Sen begav sig männen hemåt. Ja, det har vart otroligt härliga dagar detta...

Uppdaterar mer någon annangång, nu ska jag hoppa in i duschen igen för om 3 timmar ska jag befinna mig nere på Hoffmann igen för lite quiz. Ha de


3 hours to go!

Lönen inne, väskan fixad, glajjorna på plats. 1 problem bara; väskan är lite för liten... Dumma jag som bara tog handbagage på flyget tillbaka. Jag ska ju köpa massa nya kläther? Mina boots får ikkje plats, och inte plattången heller. Kanske får ta ut lite grejer då... Men ka? Jaja, det får lösa sig. Nu har jag i alla fall haft ett tårdrypande farväl med mina njamisar. Okej, kanske inte.. Men vafan! Jag är ju tillbaka på lördag igen! 4 dagar kvar!

5 hours to go!

Bra jobbat, Charlotte! För det första försov jag mig (givetvis) idag. Lönen har inte kommit in i tid, och jag hade totalt glömt bort att mamma fått tillbaka sin lilla resväska. Jag har ingenting att packa i och jag ska vara klar för avgång om 5 timmar. Jag får helt enkelt vänta tills klockan blir 4, kolla så lönen är på plats och gå och köpa mig en väska. Jag måte hämta mina solglajjer och en tröja hos Kristian, böga mig hos Anton städa. Bajsa måste jag också försöka få tid till, vilket jag förmodligen hade fått om jag inte legat här och skrivit detta. Jag suger på att prioritera, eller vad det nu kan tänkas heta. Jaja, just nu hoppas jag bara på att jag faktiskt kommer befinna mig i Göteborg imorgon.

Hejdå.

RSS 2.0