Röd krycka.

Hej igen!
Denna dagen har minsann inte vart min dag. Skulle in till Ystad idag och hämta ut pengar och pass. Gick först till bankomaten. Hade mina pengar kommit in? Nej, självklart inte. Snabbt samtal till mamma. Jaha, då berättar hon att jag fått brev på posten där de står att jag måste fylla i nåt jävla papper för att få hämta ut pengar, i och med att jag fyllt 18. Jaha, då får ja la vänta te imonn då.. Och så vidare till polisen. Jo, det gick faktiskt bra, förutom att jag blev så grymt jävla svettig. Passet fick jag. TACK!!
Efter detta skulle jag gå coh hämta min kära vän Carolina i skolan. Och vad gör man? Jo, springer och trillar i en jävla trappa, får kanten av trappsteget rätt in i knät. Tack för den.. Och jag som ska upp till 5e våningen!? Jag fick helt enkelt bita ihop och börja klättra. Hissen får man ju inte ta, det är bara till för de lata lärarana.. Usch säger jag bara! En kvart efter man kommit upp för alla dessa hemska trappor så ska man självklart ner igen, traska till bussen och åka hem. Väl hemma kan jag inte ens röra benet. Det blev till att ringa farbror doktorn, och vad fick man av honom om inte en krycka!? Jag vill åla den röd. Jag tror den blir sötare då..

Och imorgon bär det alltså av till Göteborg. Stackars lilla mig som ska sitta på en sketen gammal buss i 3½ timme med en massa skäggiga och fisande tanter. Kan de bli värre?
Och jag som hade planerat att röja som fan i helgen! Nu kan man knappt gå.. Tack fan vet jag spårvagnar..
image7

Göteborg

Sen igårkväll, efter att planterat om blommor hela dagen, pratade jag med kusin vitamin på msn. Vi kom på att vi inte har nånting att göra, nån av oss, denna helgen. MEN!! Varför åker jag inte upp till Göteborg och hälsar på henne!? Snabbt, ring pappa och prata med mamma. Jovisst, som alltid så betalar dom mina små äventyrsresor.
mammsi bokade biljett imorse och jag och min kusin är överlyckliga att äntligen få träffa varandra igen.

Men detta innebär en del komplikationer för min del. Jag som var ledig från skolan hela veckan, måste ta bussen in till Ystad för att hämta ut mitt kära pass som ligger hos polisen och väntar på att bli omhändertaget.
Visst fan ska vi ut och kröka i helgen!
Hon får låna mitt gamla pass med en bild på mig som 7åring, muhaha :P

Så kan de gå, om man brutit en tå!image6

Tisdag den 29/5

Igår var jag med Carolina i princip hela dagen. Jag tror nog att vi är sjuka i huvudet?

Saker vi gjorde
»
Skakade händer som aldrig förr
»Kom underfund med att ananas smakar bra med lite pasta till (eller tvärt om)
»Kom på att vi behöver spåkulor
»Rökte för mkt och skaffade oss rosslande hosta
»Lurade folk att vi var små gäss
»Längtade efter att Lotta och Mårten skulle komma hem med öl
»Söp ner oss vid GK klockan 8.

Jag tror vi kommer bli alkolister en dag. Men de är helt okej med mig. Det som ororar mig är att någon okänd människa ska komma och se när vi får snespel. Vi hade nog lätt blivit inburade på Sankt Lars på studs.

SKANKY SHIIIT!!



Fy på mig!!

» Jag har vart en elak människa denna helgen! Gud borde straffa mig hårt för det jag har gjort. Och det gör han kanske också? Vi får väl se..
Ärligt talat så tycker inte jag att jag borde få dricka sprit. När helgen börjar närma sig borde någon låsa in mig i ett tomt svart rum, så jag inte gör några dumheter.

»Var hos Ida Andersson i lördags och förfestade. Det var typ jag Emelie, Ida och en massa andra skojiga människor från min gamla skola. Och onykter blev man, även fast det tog ovanligt lång tid tills dess, hela 2 timmar, woho typ.. Sen skulle va då gå till Simris, vi tyckte vi kunde lifta med en gammal gubbe, men det var tydligen inte någon gammal gubbe som ville plocka upp 6 fulla tjejer. Wellwell, vi gick iaf. Jag blev av med mina cigaretter, vi hade glömt glas så det blev att halsa renat. Och visst fan gick det ner.. Och fram kom vi till slut, efter en timmes vandring. Skorna var geggiga och det var stora hål i dem efter vår färd i leran.

»Väl framme i Simris träffade vi på gammalt folk från småskolan, vilket va jättetrevligt!! :D Efter typ en halvtimme var mina 5 vänner försvunna, och jag var nu ensam kvar med en hel drös okända Simrishamnsfolk. Och jag var okänd för dem med, blir ju så när man går i skolan på anan ort? Haha.. Iaf, jag hamnade i fel armar och försvann ut på ängen. Usch och fy och fan. Vad har jag gjort? Jag är en ond människa. Mycket ond. Fy på mig.image2

RSS 2.0