Hej, jag älskar fortfarande allt

För två dagar sedan var jag och Aud på lägenhetsvisning. 95 kvm, två sovrum, helt nyrenoverad, mitt i centrum, billig hyra, 3000 tvkanaler, trådlöst internet, 100 meter från våra jobb. Vi fick den.
Ni förstår inte hur glada vi är! Så på torsdag tar vi en heldag i lägenheten och målar om allt så som vi vill ha det, måndagen den 7e  flyttar vi in. Dessutom fick jag en fet lönecheck idag, och mer kommer det om 10 dagar. Ganska gött att ha flera jobb, så får man lön en gång i veckan =)
I alla fall, vi håller på att kolla möbler på ikea. Så någon gång under veckan vi flyttar in åker vi till Trondheim med en lastbil och köper nya möbler till hela lägenheten, inget gammalt bara nytt, precis som vi vill ha det =)

Är fortfarande sliten i kroppen sen förra helgens jobb..
Torsdag: 12-20, fylla på kvällen
Fredag: 09.00- 05.30, ledig sammanlagt 45 minuter på hela dagen
Lördag: 11.00-06.00 ledig sammanlagt 0 minuter på hela dagen
Söndag: 12.00-00.00 ledig sammanlagt 15 min på hela dagen
Måndag: sov
Tisdag: skulle börja 9, men försov mig och kom 45 min sen. Hade en jävla tur att chefen också försov sig =)
Kräkte 4 gånger under hela dagen. Sliten? Ja...

En del jobb under denna helgen också, men inte i närheten så mycket...
Fredag: 15-20
Lördag: 13-18, 00-06
Söndag: 12-16
Lite mysigt sådär =)

Längtar till juli så jag kan åka hem till mammi och pyret, saknar dem sjukt mycket

Dude!

Just nu: ælskar allt.
Vet nicht why, men livet ær allt bra ibland, alltså...

Igår nær jag var på væg till bussen efter att jag slutat kom en neger och grbba tag i min væska. Jag gav honom en pungspark så han satte sig ner på knæ, sen sparka jag han i brøstet. efter det sprang jag ivæg som en 10 åring flicka som blir jagad av en geting. Skraj vart jag...

Jaaaahapp. Ikvæll ska jag ut och supa skallen av mig, jag vet att man inte får lov att sæga så, men jag ska gøra det i alla fall. Får se hur jag mår imonn, ska vara på jobbet klockan 9 på morgonen, men ikvæll ær den enda dagen i veckan jag kan festa på... what to do, what to do...

Shoot, dude!

Nu har mamma vart här en vecka. Så jävla skönt har det vart! Vi har inte gjort särskilt mycket, men bara att hon har vart här har vart underbart! Mycket har hänt under veckan också.. Jag har fått mitt vaktbevis till exempel, så nu är jag vakt...
Jag har fått min egen bar på utestället där jag jobbar. Alltså, jag är bartender.
Är inte livet bara för jävla underbart?

I'm going in for the kill

Helt fucking besatt av låten! La roux - in for the kill

Weeeeell... Massa nya planer för sommaren =) Felicia kommer bland annat hit i juli förhoppningsvis! Ska bli så jäkla roligt!! Jises vad jag längtar hem just nu..

Igår gick jag och Aud och solade, sen vart vi och käkade på Toldboden där vi träffade Espen och Asbjörn. satt och pratade lite med dom tills det var dags för mig att gå och jobba. Efter gick jag bort till Lille och mötte upp Aud och Ana, efter någon timme byttes Ana och hennes bebis ut mot Joseph. Vid tolvtiden körde Aud mig hem och jag tänkte att jag skulle lägga mig, men åh nej, jag fastnade vi datorn till 3 tiden... Smart där.
Hade dessutom fått tre brev på posten vilket gjorde mig jäkla glad! Ett från Pyret, ett från mormor och ett från Marianne. Jag älskar brev =)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagens arbete, sen blir det utgång med Aud. Hon ska laga hallon-mohitos till oss =) Nami! Mer jobb imorgon och på lördag, både dag och natt. Men förhoppningsvis är jag ledig på söndag och kan dega sönder hemma i min lya.. Den ser för övrigt hel förjävlig ut nu för jag har verkligen inte pallat hålla ordning här de senaste dagarna...

Javell.. C ya

Var tog tiden vägen?

Fan, jag har aldrig vart med om att tiden bara försvinner förut.. Den har nästan gått för långsamt! Men nu så stressar man fram och tillbaka mellan saker och ting och får nästan aldrig sitta ner i fem minuter och bara få hämta andan. Jag börjar nästan förstå hur mamma känner det.. Faaaast, jag slår vad om att hon har mer fritid nu än vad hon hade när jag och syrran bodde hemma. Ash, om man skulle ta och diska lite...

Uääärk

Kom till Valldal igårkväll. Somnade, vaknade åkte hem. Fick med mig min dator och lite grejer som mamma skickat med till mig. Känns mysigt hemma hos mig nu =)
Åker till jobbet igen om någon timme, Inventering hela natten. Jag hoppas för allt i världen att jag inte behöver börja tidigt imorgon, jag måste få sova bort en dag eller två känns det som.
Adjö. Nu ska jag kolla på porr

Jobb & såriga føtter

Mm, tror ni jag vill dø lite eller? Jag ska rita upp hur jag jobbat de senaste dagarna.

Torsdag: Utgång, hemma klockan 3
Fredag: Jobb 11.30 -16.00 Joker
                          16.15 - 22.30 Big Horn Steakhouse
                          22.50 - 05.15 Metz
Lørdag: 11.00 - 17.30 Metz
                
00.00 - 05.30 Metz
Søndag: 13.00 Valldal

Jag borde egentligen ta en bild på mina føtter och lægga in hær, men jag ska låta er få æta i frid de nærmsta dagarna. Jag har liksom inget skinn kvar på dom.

RSS 2.0