2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massa grejer, flyttade hemifrån tex
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade nåt, i så fall har jag glömt bort och förmodligen inte hållt det
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag vet
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Öuhm.. Sverige/ Norge / Danmark typ.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Fler besök i Sverige
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4 november
8. Vad var din största framgång 2009? Inte den blekaste jävla aning, har la inte haft några framgångar direkt.
9. Största misstaget? Många små tabbar, men inget speciellt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, jo det kan man väl säga att jag har nu i slutet på året
11. Bästa köpet? Hum hum.. kan inte komma på något just nu
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, cigg och räkningar. Och alkohol
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Eh.. förmodligen inte eftersom jag är sjukt bitter.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Humanoid-albumet, Fireflies, lollipop, shewolfe
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Motionerat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit
18. Hur tillbringar du julen? Med vänner
19. Blev du kär i år? Svår fråga. Men ja, det blev jag väl
20. Favoritprogram på TV? Fråga Olle
21. Bästa boken du läste i år? Påven Johanna
22. Största musikaliska upptäckten? Eeh, inget typ...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg vad jag fick..
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg vad jag önskade mig
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Festade med syrran och norska vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns en hel massa, men vad fan gör det nu liksom..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Koftigt
29. Vad fick dig att må bra? Pengar
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Tompi såklart
31. Vem saknade du? Mamma, systernjami, många hemma i Sverige
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj... Eh.. alla människor i mitt liv här är nya förutom Felicia, så en hel jävla del...

Das Christmas

Då vart julisen över. Det blev en väldigt bra jul till slut ändå! Kom hem till Rosanna vid 5tiden, åt en väldans god middag, öppnade paket och allt såntdära. Fick ett jättefint rosa nattlinne av Rosanna, och en assnygg tröja + trosor av Felicia =) När klockan var runt 23 tog jag taxi till Kristians bror, där det hölls fest. Hade väldigt trevligt! Vid 4tiden tog vi taxi hem och nanade, vart så jäkla trött eftersom jag vart uppe sen kl 8. Vaknade vid 3tiden idag och gick hem till Rosanna en sväng. En av killarna som bor ovanför mig (pakistanier) ville nämligen ha en date med mig idag, så jag vågade inte gå hem haha =P Fick smyga i trapphuset när jag kom hem för typ en timme sen...

Imorgon är det såklart jobb igen, först på butiken och sen på metz. Tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen nu med en bok jag började läsa för ett par dagar sedan. Är grymt sliten känner jag.
Hursomhelst är jag väldigt nöjd med att jag överlevde julen, är väldigt tacksam för att Rosanna och hennes familj tog emot mig! Jag hade som sagt väldigt trevligt =) And i cant wait for Felicia to coming back on monday, har så jäkla mycket att berätta för henne! =D


Julträdet


Nils firade jul i sin träningsoverall


Portugisen vart glad


NTN står och gör irish coffee där bak, Kristian och Filipe står typ


Inte så nykter längre


NTN, Kribba, T och Filipe har en vild diskussion om pokermarker


Avslutningsvis en bild på NTN som har knäppt skjortan alldeles för högt ochdratt ner mössan alldeles för långt. Men han är så söt ändå =)

Alla världens svordommar

Nu har jag slått in alla julklappar. 3 till André, 3 till India-Rose, en till Rosanna och en till Jan-Erik. Eftersom jag själv knappt kommer få några julklappar så vart jag faktiskt och shoppade lite till mig själv idag, en svart väska och röda underkläder. Lite julig måste man ju få känna sig...

Jag har på allvar funderat på att ta ett sista-minutenflyg hem idag. Varje gång en kund i affären hälsa God Jul till mig, har jag velat kasta mig in i närmsta vägg eller dränka mig själv i tändvätska och tänt en cigg. Eller bara börjat böla. Lika illa det...Whatever.

Kommer iaf att jobba mellan 9-15 imorgon. Därefter ska jag hem och göra mig julfin, sen kommer Jan-Erik och hämtar mig och vi kör bort till Rosanna. Äter en bit mat, öppnar klappar sen kör han hem mig igen och jag tar förmodligen livet av mig. Ok, kanske inte. Men jag hade fan gjort det om jag fick för mamma. Sen är det jobb, jobb, jobb och åter jobb som väntar ända fram till den 4e januari. Förmodligen ända fram till den 21a januari.
Aja, vad göra.

God Jul

Vad fan tänkte jag på egentligen? Trodde jag på allvar att jag skulle fixa den här julen all by myself!? Jag ångrar nåt så fruktansvärt att jag inte åkt hem. Lägenheten är alldeles för stor och tom för bara mig. Och ostädad.
Visst att jag kommer tjäna bra med pengar för att jag jobbar hela julen, men vad fan hade det spelat för roll egentligen? Dom extrapengarna kommer jag ju ändå spruta in i läpparna. Ibland förstår jag verkligen inte hur jag tänker. Jag vill hem. Jag vill ha mamma. Min säng, köttbullar, prinskorvar, julmust, massa paketeter. I år får jag två paketer på julafton. En av Felicia och en från Rosanna. Aja, bättre än inget såklart.

Dagarna nu innan jul kommer jag spendera all ledig tid i min säng. Jag kommer stänga av mina telfoner, vara inaktiv på datorn och bara sova. Finns att få tag på igen på julafton.
Ha en riktig god jul alla som kan!

Jobbhelg

Fan vad jag har blitt tradig, tycker inte att jag skriver om något annat än mina jobb och klagar.. Idag blir dock inget undantag. Dagen började när jag hoppade upp ur sängen klockan 8. Lögn. Jag hoppade inte, jag reste mig saktare och tröttare än en sliten 90åring, och klockan vart inte 8 heller, utan fem i halv 9. Alltså 5 min innan jag började. Otroligt nog hann jag ner i tid. Skulle ha slutat vid 2, men fick jobba över till halv 6. Får ett samtal från metz, min öediga helg. Funderade på att skita i å svara. Kunde dock inte låta bli. Baren i natt, slutar vid 5, börjar på butiken halv 9 till 18 imorgon. Tillbaka på metz klockan 23, upp och jobba på butiken från 12-20 på söndag. Jag funderar allvarligt på att hänga mig själv.
Knaprade precis i mig två feta koffeintabletter, hoppas de börjar verka snart för fyfan vad trött jag är. Ont i skallen har jag också. Kräker snart på allt.

Bokade för övrigt flygbiljetterna till och från Sverige idag. Eller ah, lögn igen. Planet går från Ålesund till Oslo den 21a jan, sen bussar jag till Göteborg där jag stannar en natt. Sen bussar jag vidare ner till sköna Österlen. Den 28e flyger jag tillbaka till Ålesund från Kastrup. Hoppas verkligen jag får träffa alla jag vill träffa; Maria, Malin, Carolina, Emelie G, Fia, Martin mfl, och så givetvis familjen. Viktigast.

Hum hum, idag har jag och Felicinjami kommit på att vi ska ha hotelltripp i Köpenhamn någon gång. Men inte vilken tripp som helt. Nej, nej, allvarliga grejer. Efter mycket om och men kom vi på att det faktiskt funkar att ta in på hotell en natt i Ålesund också. Eller ah, nu är det i och för sig jag som ska ta in på hotell och inte Felicia. Whatever, unskyld. Arbetskläderna sitter på plats, alldeles strax dags att bege sig.


Nej.

Skitstöveln dök inte upp i tid, så jag fick gå själv. När de tog fram sprutan började jag gråta.
Ledsen att göra er besvikna, men jag klarade det inte på egen hand. Hela grejen är uppskjuten till den 18e januari. Jag ska ha med mig Felicia, annars kommer jag nog aldrig någonsin att göra det. Jag är arg på mig själv, besviken.

Today is the day

Guuuuuuud vad jag är nervös! Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det blir bra! Och jag som inte ens tycker om sprutor. Ska sanningen fram så hatar jag dem faktiskt. Livrädd. Ont. Ajaj.
Jag är glad att Kristian ville följa med, jag ska knipa sönder hans arm.

Sprang upp tidigt idag, börja halv 9. Träffade Felicia efteråt på lille, drack en kaffe och stötte på något väldigt intressant. Hemlis. Silje. Hemlis. Gick på möte, köpte julklappar till Rosannas ungar och nu sitter jag ner. Sjukt nervös och skakig. Halv 7. 18.30. Ett stycke större läpp. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Livrädd. Ont. Ajaj.

Ledig imorgon. SOVA! Sen får vi tydligen besök av Jeffsan. Och just det, det har jag glömt! Vi har fått en microwave! POPCORN! Billys panpizza! Fläskbullar! Tinade rester! Tack Jeff och Stoffenjani. Tack tack.

Uppdaterar är jag kommer hem igen. Maria har beställt före och efter bilder så det ska hon få. Men varning, jag kommer förmodligen vara grymt svullen efteråt. Whatever. Hejdå

1 day left

Kan inte tiden bara gå en aning fortare!? NUNUNU!!!

ÅH, det var så mysigt igår! Rosanna gjorde verkligen världens godaste fisk, jag höll på att dö!
När jag var på väg hem i regnet med mitt nyinköpta rosa paraply, gick jag förbi hoffe. Anton och Kristian vart där som gäster. Vi ploppade iväg och spelade biljard på smuttis. Fast jag spelade inte, jag satt mest och var sur för att Askar var med och han gillar vi inte! Han är dum i huvudet och jag vill kasta sten på honom.
Sen vart jag tvungen att gå upp tidigt idag igen, fast jag inte jobbade tidigt. Veben ville att jag skulle komma och fixa i ordning affären till Stian, för han är retarerad. Så när jag gjort det så gick jag hem och la mig, sov 2 timmar, duschade åkte till sjukhuset. Och nu skall jag strax jobba, sen blir de la en vända till hoffe och hälsa på NTN.

Imorgon blir också en hektisk dag. Upp tidigt och jobba, möte på andra jobbet, sen är det läppinjamisarnas tur att få sig en rejäl omgång! Sen ska jag ligga hemma och fläska mig i två dagar. Eller mina läppinjamis ska fläska sig, jag ska mest ligga och sova och vänta på att svullnaden lägger sig. Eller städa, har inte riktigt bestämt mig än men det lutar ju åt det första.... Nu ska jag gå och göra mig vacker, dags att jobba!

2 days left

För det första: xxxxxx är en dansk jävla fitta som tror han kan jävlas med mig. Gå och dö eller nåt så är väldigt snäll!
Second: Ska till doktorn imorgon förmiddag och rätta till urinvägarna! =)

Kunde fan inte somna igår. Låg vaken till sent sent, och gick upp 08.03 för att vara exakt. Jobbing jobbing, men det slutade med att jag fick gå hem halv 2 för jag var så jäkla kissinödig och bara pep hela tiden. Chefen orkade nog inte med mig riktigt =P
Om någon timme ska jag träffa Rosanna och Jan-Erik, vi ska handla lite mat och sen fara hem till dem och tillaga det. Jag har redan bestämt vad vi ska göra: fisk. Jag älskar fisk, men det gör inte Felicia. Eller ah, jag trodde inte att jag älskade fisk, men nu när jag vart utan det så länge så kom jag på att jag nog kanske faktiskt gör det =)
Får se hur länge jag stannar där sen, tänkte gå så jag är hemma samtidigt som Felicia, men sen kom jag på att jag vill till Hoffe och träffa NTN om han jobbar. Söt är han =)

Om 5 veckor far jag hem till geschweden! Åh here min skapare vad jag längtar! Det är helt sjukt, mina bäbisar, min syster, Stefan, kompitsar... Ja, jävel... Det var allt ett tag sedan man såg alla. Och det skojsiga är att jag stannar i en hel vecka denna gången! Kan inte förklara hur mycket jag längtar...

Nej, nu ska jag göra mig vacker, man vet aldrig vem man stöter på där ute i djungeln...

(bara två dagar kvar till läppinjanis! wie wie wie wie!!!)

3 days left

Cant wait!! Wiiihiiie =)

Jävla folk alltså. Hade en jäkla man hängandes i garderoben typ hela natten. Vår konversation löd ungefär så här (om och om och om igen):

Man: I like you, you are beautiful
Jag: Thank you
Man: What do you think about me?
Jag: I dont know you
Man: I like you
Jag: Ok
Man: Do you like me?
Jag: I dont know you
Man: Do you have a boyfriend?
Jag: Im married
Man: Do you want a lover?
Jag: No thank you
Man: Can I have your number?
Jag: Nix
Man: Do you want my number?
Jag: No, im not gonna call you anyway..
Man: But maybe one day you will?
Jag: I doubt that
Man: I love you
Jag: Okeeey....
Man: Can i follow you home tonight?
Jag: Nope, i live with my husband you know..
Man: I like your husband
Jag: Me too...
Man: but i love you more, you are beautiful
Jag: Thank you, can you please leave now?

Idag började jag kl 12 och slutade vid 5. Göttinami, var egentligen tänkt vi skulle spela biljard idag men jag har tidig vakt imorgon och Kristian börjar tydligen bli sjuk. Aja too bad, imorgon ska jag i alla fall hem till Rosanna efter jobbet och dricka en bit kaffe. Sen... Kanske jag skulle börja tänka på julklappar? ORKAR INTE! VILL INTE!
Jag vill bara ha onsdag så jag kan få bli vacker. Nu ska vi se film, hejdå

4 days left

Till min läppförstoring. MJAOU! Dock jobbar Felicia så jag får gå själv. Aouch... Måste kolla med Anton och se om han jobbar, är han ledig så får fan han följa med. Min lilla bögkompis, fast han är inte bög. Men ah.. Han kunde vart?

Igår var helt galet. Förlåt mamma och Annika, men jag vart så jävla full att det var helt sanslöst. Kul hade jag i alla fall, så länge det varade. Gick hem halv 2 och spydde sönder.
Imorse mådde jag mindre bra, kan jag ju berätta. Och min urinvägsinfektion är helt åt helvete. Fick springa bort till storsentret och köpa tranbärsjuice. Det värsta är att jag bara har två tabletter kvar, och det är inte ens lite bättre. Apoteket imorgon alltså, undra om man kan få ut fler tabletter om man inte har nåt recept kvar? Skit också...

Ska alldeles strax göra mif i ordning för nästa jobb. Bläää jag är så sjukt jäkla trött. Och imorgon börjar jag tidigt. Jag bölar sönder snart. Men sen ska vi i alla fall spela biljard, det ser jag verkligen fram emot! Ska bli askul, hoppas vi kör jag och Kristian mot Felicia och Anton, för då kommer vi vinna. Kristian är nämligen världsmästare.

Nej, dags att röra på sig så jag inte kommer för sent! Ha det godis

Smärta

Jag har så jävla ont att det finns fan inte någonstans. Spenderade 5 timmar på sjukhuset nu ikväll, sjukt vidrigt. Tur är i alla fall att jag har vänner när jag behöver dem trots allt, och en underbar kusin som ställer upp för mig. Men jag vill bara läka. Jag vill inte ha ont mer.

Igår vart första gången sen Felicia flyttade hit som vi åt ute. Vi gick till Hoffis där Filipe och Kristian jobbade. Sallad med marinerade räkor, MMM!!! Filipe kan laga mat han =)
Och snart ska jag få mina gitarrlektioner, im gonna be a rockstar!

Imorgon ska jag förmodligen på jobbet igen, om jag inte har så jävlarns ont. Vart ju inte där idag, så stackars lilla Stian jobbade från 09-20. Usch stackars kille...

Vet inte riktigt hur det blir i helgen, är ledig fredagnatt iaf, så kan jag så super jag mig skitpackad.

Läppinjami

Haha, jajajajajaja, jag ska operera mig. Eller inte operera mig, det är en spruta. I överläppen. Ska fixa till det äntligen. Men lugn, den håller bara i 3-6 månader. Jag vill se om jag passar i det.
Är jävligt lättad över att mamma tog det så bra, bara pappa kvar... Nog om det.

Vart ute i lördags, hade fan bästa kvällen! Så otroooligt jävla skojigt! I alla fall större delen av kvällen =)
Sen vart jag ute igår också, bransjefest. Dock sög det jävligt hårt, så vi gick till Lille istället.
Dom hade stängt egentligen, men en som jobbar där hade dragit dit med Anton, Kristian och Olle, så givetvis fick vi komma in. Det var faktiskt kul att vara där fast man inte fick. Spännande...
Sen gick vi hem till Kristian och Anton på efterfest. Och sen nanepande vi, lucky me att jag vart ledig idag. Har suttit och hängt med Felicia på donken och sen med Anton på Hoffman. Underbar dag....

Det är dags nu

Om mindre än 2 veckor, den 16e december kl 18.30 närmare bestämt, ska jag göra något jag har velat göra i nästan 14 år. Nu är det alltså dags, fixade allt idag och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Dock är jag lite nervös, men vad fan gör det? Felicia får följa med och hålla mig i handen.

Försov mig en aning imorse. Eller i förmiddags. Eftermiddags kanske... Fick stressa runt stan som en jävla idiot innan jag började jobba. Var tvungen att inkassera lite booze inför imorgon, köpa min efterlängtade kavaj och lite pynt, samt lämna sängen hos Hogstad och fixa bankärenden. Dessutom hann jag även fixa den här grejen som jag ska göra om 2 veckor. På typ en timme. Haaaaalledar...
Hade massa skojigt besök på jobbet idag, älskar besök. tiden går mycket fortare då! Dock fick jag jobba över en timme för där var några snubbar som skulle lägga cement och ha sig, och jag är den enda som har nyckeln. Dom vägrade nämligen komma tillbaka och göra det imorgon. Nu är jag så trött och utmattad at jag hade kunna somna på studs, vilket jag nog också kommer att göra snart.

Och angående den här grejen jag ska göra, mamma kommer förmodligen slå ihjäl mig om jag berättar så därför tänker jag hålla tyst. Men det är någonting jag har velat göra sen jag var 7 år gammal, och jag måste göra detta för mig. Jag är värd det.

We're running in circles

Nu vill jag verkligen inte mera. Jag orkar inte detta, jag hatar det. Jag är ledsen för exakt allt just nu.

- Det är vinter
- Jag sitter i Ålesund
- Jag hatar mina jobb
- Jag tycker fortfarande inte att min farmor ska vara död
- Min mamma är alldeles för långt bort
- Jag är skitful
- Räkningar borde inte finnas
- Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv
- Jag vill ha mera pengar
- Jag behöver kroppskontakt
- Saknar min bror och plastpappa så mycket att kroppen snart faller ihop
- Jag tycker synd om mig själv
- Jag är inte tillräckligt stark
- Allt är bara elände

Jag kan inte hjälpa att jag sitter och tycker synd om mig själv. Helst av allt skulle jag vilja sitta och böla sönder högljutt, men jag vill inte se svag ut. Jag börjar bli rädd för mig själv. Jag måste ta avstånd från världen ett tag.

Hur kommer det sig att man alltid faller tillbaka till botten? Man jobbar sig uppåt hela tiden, och varje gång kommer man högre och högre upp. Likaväl faller man tillbaka igen. Och så fortsätter det, om och om och om och om igen.. Finns det inte evig lycka?

How does it feel like when your ten feet tall?

I want it to feel like im a part of the puzzle, the puzzle of your life. Så nu vet ni det iaf. Jag intervjuade ju demnär jag praktiserade på Göteborgs Posten. Vikunja -  Running in circles, bästa låten ever typ.

Jag börjar.. ah jag vet inte, sjunka. Kan man göra det? Jag sjunker, mitt humör sjunker. Jag vill verkligen inte vara kvar i Ålesund. Jag vill bort bort bort. Nu.
Jag vet inte vad som har hänt med mig, varenda liten muskel i min kropp gör så jävla ont. Känns nästan som träningsvärk, men jag förstår inte hur ddet har gått till för jag har mest legat i soffan och glott tycker jag.
Idag jobbade jag ett tag, tråkigt som fan var det. När jag slutade hoppade jag bort till Felicia på donken. Hängde där en stund, sen gick jag hem och nu sitter jag här. Sicket meningsfullt liv man har. Jag ger fan upp snart.
Vad är det meningen att jag ska göra egentligen? Är det inte så att alla människor på jorden har en uppgift? Jag tror jag har hört det någonstans, men jag kan inte för mitt liv komma på vad min uppgift är. Jag liksom bara finns, till ingen nytta alls egentligen, och det är frustrerande. Det suger så jävla hårt.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag inte vaknar imorgon för då är jag ledig. Hejdå.

Hallå?

Felicia är min raka motsats när det gäller.. Allt? Japp, allt. Hur kan man vara så olika?

RSS 2.0