Något

Jag vet inte vad det är, jag känner mig bara trött och utsliten idag. Jag har ont i magen, för typ tredje dagen i rad.. Det är den där jävla tumören som spökar tror jag. Har inte gjort något särskilt idag, vart i stan, jobbat, druckit kaffe, ätit, kollat på film och nu ligger jag här igen, redo att sova.

Kollade på världens bästa film nyss, the Proposal. Kan inte någon få för sig att gifta sig nu så jag kan få gå på ett bröllop? Det hade liksom vart trevligt.

Imorgon är jag ledig, och vi ska bestiga berget var det tänkt. Får se hur det går med det där, tvivlar på att vi kommer komma upp... Mördartrapporna...

Varför får jag aldrig brev? Jag vill ha ett brev i min brevlåda. Varje gång jag kikar i den så är den bara fylld med massa reklam och skit, en gång i månaden får jag ett brev från banken där det står vad jag har spenderat pengarna på. Mycket givande. Eller inte...
Fast i och för sig, vem fan skulle jag få brev från? Jesus kanske? Farmor? Tom Kaulitz? Moder jord? Sten på macken? Jag känner ju inget folk ändå. Kanske skulle bli medlem på nån såndär folk-sökar-sida och skaffa brevkompitsar? Kan man gö det fortfarande förresten? Måste kolla upp det där...

Heut´ist mein tag

Idag har vi vart riktigt effektiva! Jag började jobba halv nio, eller ah, jag försov mig så jag började halv 10.. Men Frank är en snäll man som har överssende med att nattjobb förvränger dygnsrytmen. Det var alltså helt ok, fast jag känner mig hemsk.

När jag slutade klockan 4 gick jag hem och la mig i sängen i 45 min, sen skulle vi promenixera. Vi gick långt ut till Hessa, typ 4 km, och sen tillbaka igen. Det blåser sjukt mycket här theese days, och imorse märkte jag också att det har kommit någon konstig rå kyla. Blä! Man kan ju inte gå från sommar direkt till vinter heller... Eller?
Dessutom så haglar det emellanåt..

När vi kom hem igen efter nästan två timmar, satte vi igång och städade lite... Mitt rum såg ut som sjutton, så jag samlade ihop all smutstvätt och slängde in en tredjedel i maskinen. Och medans Felicia lagade mat (pyttipanna med stekt ägg) dammsög jag hela lägenheten, förutom i Felicias rum för där vart fortfarande stökigt..
Sen hmm.. Ja, sen var det nog ganska städat här. Vek tvätt gjorde jag också, och imorgon ska jag ta hand om badrummet. Ah, ja just det.. Tog hand om disken också, finally..

Halv 11 slängde jag mig in i Felicias säng och satte igång en film. Det var den sämsta filmen jag någonsin sett, dessutom är jag sjukligt trött så jag höll på att somna hela tiden.
Jag kom heller aldrig riktigt underfund med om filmen var en komedi eller om den bara var allmänt dålig. Seriöst, jag har faktiskt aldrig sett något värre. District 9. Don´t watch.

Imorgon ska jag tvätta lite mera, duscha, ta hand om badet, gå till banken och slutligen gå till jobbet.

Denna dagen känns bra. Jag har gått och lagt mig med rent samvete, dock är inte kroppen lika ren. Jag orkar verkligen inte ställa mig i duschen nu, fast jag borde egentligen det eftersom jag har rena lakan i sängen.. Åh damn it. Jaja.. Sånt är livet..

Unskyld meg

Det är liksom inte kul att skriva längre. Känns som att det händer alldeles för mycket, och att det skulle ta för lång tid att skriva ner det här. Jag har nämligen inte den tiden just nu...

Kan fatta mig kort.
Vi var ute både i torsdags och i fredags. Torsdagen var sjukt bra, fredagen sög.
I lördags skulle jag lära upp Felicia på rydd (städ, diska glas osv) eftersom hon måste klara sig själv där nästa helg då jag sitter i garderoben och börjar tidigare än henne. I alla fall, det blev en snabb genomgång för sen var jag tvungen att ställa mig i baren. Denna lördagen var speciellt bra för jag stod med Tore, vi hade mest omsättning i hela huset och dricksen bara strömmade in! Mjaouuu ;)
Vi sov bort hela dan idag, tills jag var tvungen att dra till jobbet. Sen var Flicia också tvungen att dra dit för det var för mkt folk och jag vart ensam. Måste fan snacka med Frankie om det, hon bör få betalt för det!

Ikväll har vi käkat mat, kollat film och nu ska jag sova för jag har tidig vakt imonn =/ Hatar det..
På kvällen ska vi antagligen passa bebis nån timme, sen ska vi ut och promenixa. Vad som sker resten av veckan har jag ingen aning om. Blir förhoppningsvis en liten utgång med K & O. We´ll see...

Hej, jag är gammal

Felicia sa precis till mig att jag var gammal. För jag fyller snart 21, och är nästan 35. Ångest? Ja...
Jag tycker inte livet är roligt om det ska hålla på och rusa fram sådär. Jag har inget mer att tillägga.

Offline

Jag börjar tappa det här nu. Att uppdatera hela tiden..
Det är väldigt sällan som jag och Felicia, än så länge, inte har så mucho å gö. Ta nu till exempel, klockan är halv 12 och vi har redan vart och sökt jobb till henne, haft ett långt (ah, låååååångt) möte på banken, och ett lite mindre möte med vår hyresvärd. Jag tror Felicia är bra för mig. Även fast jag vill döda henne på morgonen när hon väcker mig så är det bra att jag inte ligger och sover till jag ska börja jobba. Klockan 3..
Och igår.. Först var vi och skrev på nytt hyreskontrakt, sen var vi borta hos han som bodde här förut för han är dum i huvet. Sen drog vi till Moa och köpte diskställ och nudlar, efter det vart det Likingskontoret och Jysk. Köpte två barstolar till köket, lite tyger och lite annat smått till das lägenhet. När vi kom hem åt vi en bit mat, packade ihop massa skräp, körde ner skräpet till mitt jobb, gick till Nille, Metz och sen ploppa vi bort till Lille för att senare gå till mitt jobb igen och handla billig math.
Väl hemma snickrade vi ihop stolarna, Felicia lagade mat, jag tog hand om tvätten, städade mitt rum osv osv.
Btw, vi åt stekt potatis, korv och stekt ägg. Sjukligt gott! Mjaouuuu...
Sen blev det film innan vi somnade in.

2 pers, 4 säten

Nej, det är inte vi som gått upp i vikt.
Idag gick vi upp tidigt, eller ah.. Felicia gick upp tidigt, typ 9 och hoppade in i duchen. Jag är aningen segare när det kommer till att förflytta sig ur sängen så jag vaknade när Felicia hoppade ut ur duschen, marcherar in i mitt sovrum tänder spotlightsen på fullast styrka och hade tänkt sätta igång å föna håret framför min spegel. Nänänänänänä, UT! 5 min snooz! Sen hoppade jag upp. När jag kände för det.
I alla fall, vi hade kommit i planerande tid till bussen om det inte hade vart för den där jäkla snubben som bodde här före mig. Han har fittat till det emd strömmen för mig. Men det är löst nu eftersom jag r så jävla smart.

Sen åkte vi iaf till Jyskis och Felicia shoppade grejer till sitt rum, så jag fick agera packåsna. Ah, vi tog alltså 4 sten på bussen hem för att det var så mycket grejer, dessutom så ska vi tillbaka imorgon...
Sen vartdet dags för jobb, hem och käka och nu vet jag inge mera. Imorgon r jag ledig, men har massa att gö. Ska bort till jobbet och skriva på hyreskontraktet, till den där nissens jobb som bodde här innan, in till likingskontoret igen, samt jysk. Sen tillbaka in till centrum för att gå till banken. Hum.. Det var nåt mer, men jag kommer itte ihåg det nu. Det var viktigt i alla fall... JO! Jag ska till en rockbar och söka jobb som bartender! Pratade med en snubbe idag som jobbar där (han var inne på mitt jobb) och han sa att jag skulle gå dit imonn. Wiie =)
Ska även försöka komma bort till Metz och prata med Roger. Måste fråga vad det är för fel på honom...
Fullspäckad dag imonn alltså, mjaooouuu!

Finn ett fel?

Jag och Felicia har spenderat de senaste 5 timmarna med att kolla på film. Först Tusenbröder, sen Batman, the dark knight. Mjaou... Anyway, nu är det dags att genanen och när vi stod inne på dass och borstade tänderna pratade vi om vad vi tycker om för slags killar, vad vi har för typ/stil. Felicia tycker om killar med stora fula näsor eller killar som ser ut som tjejer. Jag tycker om killar som liksom inte ser normala ut. Alltså... Det ska vara nåt i deras hövve som inte hänger ihop. Fattar ni? Aja, det var dagens ämne.

Btw, det luktar fjärt inne på mitt rum. Jag tror Felicia la a sig en innan hon lämnade stället...
Time to sleep, upp tidigt imorgon. Massa grejer att fixa, sen jobb... Yay


What a wonderful day

När jag kom till jobbet imorse berättade Frankie att det var inbrott på butiken inatt. Någon hade knust ena glasdörren, bent upp kassan och stulit alla pengar och refillkorten, alla cigaretter och massa massa öl. Där har vart teknik-gubbar hela dagen som har installerat övervakningskameror och larm, och jag fick dom till att installera en sån där knapp bakom kassan som jag kan trycka på ifall nån skulle få för sig att skjuta mig. Annars hade jag sagt upp mig.
I alla fall, efter jobbet kom Fredrik och hans polare och hämtade mig för att jag skulle få min älskade mobil tillbaka. MJAOU!! Dom lämnade av mig hos Hogstad, vi tog en tripp till Lille och drack kafe och cola (!?). Träffade några urgulliga killar från gbg där som nyss kommit till Ålesund. Jättetrevliga var dom =) Hoppas att vi träffar på dom igen!

Dock kommer inte bilderna upp idag, datorn segar och jag ska sova nu. Adjöss!

Ålesund kan ta sig nånstans

Hur jävla svårt kan det vara? Ålesund är en stad som blev uppbyggd av tyskar precis i början på 1900-talet, alltså ah.. Ah, jag är så irriterad att jag inte ens vet vad jag ska skriva för att få fram det jag vill ha sagt.
För mig är det i alla fall självklart man ska lära ut tyska här. Så varför i hela jävla helvetet finns här inte en enda språkkurs för vuxna på TYSKA!? Dom lär ut japanska, hebreiska och portugisiska, men inte TYSKA? Det är helt ofattbart.

I alla fall, körde ett varv runt om på nätet för att se om man kunde plugga tyska i BERLIN. Går det? Ååååååååhnej! Vad fan är det för jävla fel på folk? Varför ska man lära sig tyska när man är 13 och inte vet varför man ens gör det? När man är 13 är man dum i huvudet och vet inte vad hemorojder är för något. Man kan knappt ens det svenska grammatiska språket, varför ska man då göra det svårare för de små liven och putta in massa tyska där? Dom blir ju knappast smartare av det.

Och ah, det var jävla dumt av mig, inser jag nu, att hoppa av tyskan jag läste på högstadiet. Men som sagt, jag kunde inte ens svensk grammatik då, så det gick ju liksom inte? Tyskan är ju typ det mest komplicerade språket ever.. Och om en människa nu kommer på i vuxen ålder att hon vill kunna tyska trots allt, för att hon kanske vill jobba i tyskland, ska hon då inte få lära sig språket? Ska då hennes drömmar gå i spillror bara för att folk tycker det är skojigare att göra 13åriga små puckon ännu dummare?

Jag vet att min resonemang inte håller ihop, men jag är arg. Jag vill lära mig tyska så jag kan flytta till Berlin och bo där. Varför får jag inte?


Onödigt inlägg

Har egentligen inget vettigt att skriva över huvud taget. Låg uppe och läste en massa intressanta grejer inatt, så somnade inte förrän vid 6tiden, vilket gjorde att jag inte vaknade förrän vid 2. Hela dagen förstörd alltså. Klädde på mig och traskade ner till jobbet.
Gick hem så småningom, skar upp lite morötter, gurka och avocado. Ah, och så gjorde jag givetvis en dipp..
Jaha, och sen.. Ja, just det! Jag skrev ny rutinlista till jobbet. Intressant liv man har.. Men så blir det när man inte får skriva vad man vill!

Har kommit på en liten lek till jobbet också. Det är nämligen så illa att alla på mitt job är väldigt väldigt nära på att förlora våra jobb. På grund av att vi är väldigt glömska när det gäller att fylla i den här rutinlistan. Han som äger butiken jobba nämligen ute på sjön i 5-6 veckor i streck, och han vill ha koll på att vi gör det vi ska (vilket iaf jag gör). Så skärper vi inte oss när det gäller den här listan så är det haj och ivajj med jobbet.
Ja, därför kommer jag att lägga 100 kr i månaden på små presenter, och den som får mest poäng i den här rutinlistan kommer varje måndag att få ett litet paket! Tror ni inte att man blir lite mer taggad då? Jag hoppas verkligen det.. Jag får se till att köpa grejer jag också vill ha så jag också blir bättre =)

Hum hum hum.. På fredag kommer som sagt Felicius, typ vid 8-9 på morgonen. Så jag såg till att jag fick dagpass och kan gå och möta henne vid bussen, lämna av henne hemma med hennes grejer så hon typ kan sova och packa upp medans jag går till jobbet vid halv 10. Sen blir de väl lite middag, dusch och utgång =)
På lördag är jag ledig, kanske blir en tur till jysk, annars tar vi det på måndag när vi ändå måste åka till likingskontoret, ligger ju typ breve varann..

Mjaaaaaaaaou.. Åh, jag tror ingen förstår hur mycke jag längtar till fredagmorgon! Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon kommer trivas här med mig. Och jag hoppas att allt kommer bli som vi planerat... Ålesund, plugga german och sen fara till BERLIN! Vad som händer där, och hur länge vi stannar får vi se med tiden.. Men jag ska i alla fall bo i Berlin. "Hej, jag heter Charlotte och bor i Berlin." Erkänn ballt ;) Synn att alla tyskar utom en är skitfula.. Och nu kommer jag på mig själv med att skriva bara för att skrivandets skull. Alltså är det dags att dra sig härifrån. Adjö.

Jag är rädd

  • För att bli av med min älskade lägenhet
  • För att jag föralltid kommer stanna i Ålesund
  • För pengar
  • För Mig själv
  • För vatten
  • För ensamheten
  • För att folk kommer försvinna ifrån mig
  • För höga skor
  • För poliser
  • För att begravas levande
  • För stormar
  • För att göra bort mig
  • För finnar
  • För andra människors blickar
  • För att bli för full
  • För att bli av med mina jobb
  • För att misslyckas
  • För storlek XL
  • För att det ska stå någon på andra sidan draperiet när jag duschar
  • För att tycka om någon
  • För känslor
  • För att bli sviken
  • För spindlar
  • För att få hår på tungan
  • För att en dag inte orka
  • För att aldrig komma på vad jag vill bli
  • För mat
  • För bristningar
  • För att en dag inte ha råd med hyran
  • För att alltid gå runt med min överläpp
  • För att aldrig bli gift
  • För att aldrig få barn
  • För trafik
  • För att göra fel
  • För min pappa
  • För bankomater
  • För fetma
  • För att jorden ska gå under
  • För universum
  • För vetenskap
  • För att aldrig bli lycklig
  • För båtar
  • För skräckfilmer
  • För att Felicia inte kommer komma hit
  • För att vara för påträngande
  • För att aldrig bli vuxen

Kom på en passande rubrik själv

First of all.. Sluta ta mig seriöst. Jag trodde ni kände mig visste att jag inte är mycket av en seriös person. Men jaja, där ser man så fel man kan ha. Jag sitter på andra sidan jordklotet och har inte mycket roligt, för mig är det givet att jävlas och har lite kul. Men whatever...

Second.. Yes, jag KOMMER att stanna kavr här över jul. Vare sig mor min jobbar eller inte. Både för att jag kommer tjäna grymmt bra med pengar över juhelgen, och för att det är dyrt att åka hem. Sluta tycka synd om mig, för det är det inte, jag köper mig en pizza och en sex-pack, möjligtvis en manshora (ja, där ser ni, seriöst va?) och myser här hemma i lägenheten. Ja, om jag har kvar den då förstås.. Jag kanske bor i ett tält då...

Var en runda på stan idag, köpte inget vettigt... Jo, en pucko..
Sen vart jag på jobb. Tråkig dag. Norge har sånt dära val idag, för statsminister.. Otroligt intressant... (oseriös igen, för den som inte fattade det) Hejdå, nu ska jag gråta.

Skärpning Charlotte

Jag känner att jag måste lugna ner mig och skärpa mig lite nu tills min kusin kommer upp, så att jag är en bra förebild för henne som ny i vuxenvärlden. Eller nåt...
I alla fall, igår började jag. Traskade bort till Aud efter jobbet. Monica och Johan kom dit sen också och vi skulle dricka och sen dra ut. Men jag kände verkligen inte för det, så jag tog bara en drink och höll god min under hela kvällen. Det var trevligt, kanske aningen spänt, men det gick i alla fall bra. Jag och Aud har bestämt att lägga allt bakom oss, vilket är skönt, för nu kanske det blir trevligare att komma till metz. Men som sagt så tror jag inte att det kommer bli som förut, vänner kan man vara, båda har trots allt gjort fel.

Ska strax gå upp ur sängen, duscha och sen dra till jobb.. Har lite ärenden på stan först, men börjar 4 så borde la hinna med ett och annat.
Om 4 dygn är jag sambo. Det ska bli så otroligt kul att få hit henne, jag saknar henne en hel massa. Dessutom så är hon den enda människan i hela världen som kan tygla mig och hindra mig från att göra misstag. Hon får mig alltid på rätt bana igen. Funderar starkt på att köra en detox nu när hon kommer hit. Bara käka nyttigt, träna. Får tydligen ut allt skit ur kroppen efter 10 dar då.. Undrar hur det känns 8-)

Ikväll får jag förhoppningsvis tillbaka min phone =)

Septembermorgon

Jag slog upp ögonen. Där var en vägg, och den är vit. Jag vände mig sakta till vänster, sträckte ut armen mot nattduksbordet för att få tag på min mobil. Mobilen är en gammal sak, ca 10 år, blått skal och orange på sidorna.
Klockan var 11.53, och jag tänkte, "åh vad härligt, då kan jag snooza i en timme!" Jag lade mobilen, den blåa med oranget på sidorna, till vänster om mig i sängen. Jag lyfte upp högerarmen, böjde armbågen, och placerade den bakom mitt huvud. Jag blundade och tänkte på kaniner och prästkragar. Kanske jag skulle baka bröd till frukost?
Alldeles snart är klockan 1, då  ska jag ta bort det varma täcket från min överviktiga kropp, ställa mig upp och gå de 8½ stegen jag har till badet. Där ska jag ta upp locket på toalettstolen, urinera, tvätta mina händer, smörja in mina händer, och sedan ställa mig i duschen.



What the fuck?

Här ligger man och sover hela kvällen för att orka med natten, släntrar in ett par minuter innan 12 och upptäcker att där ska man inte vara. Nähe. Alltså den chefen.. DEN CHEFEN! Hur han ens kan kalla sig det...
I alla fall så pratade jag med Aud. Vi har löst allting och det känns skönt. Även fast jag inte tror att allt kommer bli som förut, men nu finns det i alla fall inga sura miner...
Pratade med Monica också, allt är löst där med. Så imorgon ska jag umgås med dom två på kvällen, blir lite dricking och kanske utgång.

Kan i alla fall inte släppa det här med att jag inte ska jobba. Ska fan ner och snacka med snubben i veckan, och då ska han få höra ett och annat. Och jag menar allvar.

Vad fan ska jag göra nu då? Klockan är halv 2 på natten och jag är hur pigg som helst. Kanske ska slå på en film? Kanske ska käka nåt? Kanske ska ligga och vrida mig tills jag somnar så jag orkar upp i vettig tid imorgon och hinner städa innan jobb? Jag har lust at se bra ut på jobb imorgon.

Ikväll (imorgon kväll, se det hur ni vill) är det dags för VMA. Jag vill se. Jag har ingen tv, men jag vill se. Åh, gud vad jag vill se. Och jag vill stå på röda mattan och vara känd.

Nej, nu orkar vi inte skriva mer. Får se vad jag hittar på...

Anti-sex

Jag har ingått ett vad. Från och med nu får jag inte ha sex mer detta året, haha =P 1000 kr åt skogen om man bryter det.

Sjukt segt på jobb idag, not much people, så jag satt mest och surfade runt på internets sköna vågor. Ingen skymt av Mr Vampire eller den heta skåningen, alltså tråkig dag.

Börjar jobba kl 00 igen, och jag är verkligen inte taggad. Jag vill inte till metz, jag hatar metz. Jag hatar folk som går till metz, jag hatar folket som jobbar på metz. Jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte...
Något jag däremot vill är att få tillbaka min mobil. Men åhnej...

Dags för en burre barnmat och en burre cola. Sen nanedags.

Fredagsfylla

Jag har inte mycket att säga om gårdagen. Jag vart skitfull, allmänt dryg och jag måste sluta dricka. Jag får finnar av alkohol. Eller kanske för att jag dränker mitt ansikte med barnolja varje morgon...

Jag har ingen aning om hur jag kom hem, men när jag vaknade imorse låg det mat breve sängen, och en oöppnad cola. Tack! Kläderna hade jag kastat av mig i köket, ansiktet vart fullt av ketchup och det låg små rester av kräk i näsan. Tror det är bra att Felicia kommer lagom till nästa helg så hon kan hålla koll på mitt alkoholintag.
För övrigt mår jag bra och ska strax på jobb, hem och vila sen mer jobb inatt.

Mr Vampire gave me a bite, och Mr G:s nummer är raderat från telefonen.

Glömde håret

Ah, jag tog lite bilder förut. Dock ser man inte frillan så bra, men jag blev så jävla snygg i fejset så jag lägger ut dem ändå så ni får nåt vackert att se på ;)




Tattoos

Idag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget, mer än å jobbat...
Kom hem, åt lax oxh potäter, la mig till rätta i sängen med datorn på magen. Jahapp...

Har suttit och klurat ut hur mina nästa tatueringar ska se ut som jag ska göra i oktober. Jag och Pyros ska göra dom together liksom. Ah.. Jättefina är dom =)

Imorgon ska jag städa en bit, kommer kanske folk hit som sak sova över i helgen i jakt på ny bostad. Tänker dock inte sitta och ta hand om dem, förjag ska till Lille och dricka mig stupfull med Hogstad. Räknar med en dag med fet ångest på lördag =P Oh yes! drar nog ut direkt efter jobbet redan, så kommer förmodligen inte blogga imonn ^^ Höhö...

Här är iaf pictures på tatueringarna jag ska göra.

Denna ska vara ca 1 dm hög och sitta bak i nacken, över den där stora kotan, ni vet =)


Och detta ska jag ha på insidan av vänsterfoten =) I ungefär den här storleken.

Visst är dom fina? =D

Jäkla skit då!

Dagen har vart underbar fram tills nyss.
Åkte till Moa med Hogstad och gick lös på allt snyggt jag hittade.. 4 par skor, jenas, leggings, tröjor, koftor, halsband... Love it! Geir-Ove och Stine hämtade oss sen och vi åkte och Bowlade, gick dock inte så bra som jag hoppats. Kom på tredje plats av 4. Möööh, men det var kul.

Åkte sedan hem, och precis när jag kommer innanför dörren ringer Hogstad. Killen från Bowlinghallen hade hittat min norska mobil. Fitta kuk helvete fan röv, allt! Bowlinghallen ligger långt ute i Spjelkavik och jag har ingen möjlighet att  hämta den förrän tidigast tisdag. Vad ska jag ta mig till? Blir alltså inga bilder på läääänge länge...

KENZA hos KISSIE

Vet inte om ni la märke till att Kenza besökte Kissie igår? Ja alltså, Kissie gjorde reklam för Kenzas kollektion hos Joafama på sin blogg, wooooops! Tyckte iaf att det var grymt kul =P


Mjaou

Denna veckan är en bra vecka! =) Jag älskar den.
Idag var jag borta hos frisören och skulle beställa tid till klippning, jag fick sätta mig i stolen på en gång! Götti, men friöser tyckte inte om mitt hår. De som permanentat mig har verkligen förstört det. Men hon gjorde så gott hon kunde, och jag är jättenöjd! Färgade det också, i mörkaste brun. Nu är jag stilig =) Dock har jag inte hunnit ta några bilder, får försöka mig på det imonn om jag har en bra dag.

Jobbade i alla fall några timmar sen. Jag älskar mitt jobb.
Drog direkt hem till Hogstad efteråt och glodde film. Jag älskar sällskap.

Imrogon är jag ledig och ska in till Moa med Hogstad. Måste finna dessa jäkla skorna och jeansen...
Sen ska vi Bowla med Stine, Geir-Ove, Henning och typ Kriss eller nåt. Blir säkert bra. Jag vann ju sist ;)

Jag ska försöka bli bättre med bilder... Jag ska verkligen försöka!

Hejdå hår

Kom hem för en liten stund sen.. Vart på stan med Hogstad och Stine. Gick först in på cubus och fann lite sminkis. bra shit! Sen drog vi och åt.. Blev en jobbig shopping. Stine klagade hela tiden som en liten 5åring så jag blev stressad och kändes mest som att jag impulsköpte det mesta. Fick tag på allt förutom skorna och jeansen, så de tar jag och Hogstad på Moa på onsdag istället. Blir en liten bowlingtur sen på kvällen då också =)

Har bestämt mig för att klippa av allt mitt hår. Den där jävla permanenten jag gjorde i våras har förstört hela skiten... Det är slitet, torrt, puröst (!?) och det går av. Alltså måste skiten bort. Kommer därför vara korthårig ett tag, kanske jag behåller det så om det känns bra, annars kommer jag spara ut det igen. Svart ska det bli också =)

Dett köptes i alla fall idag:
- Kofta, grå BikBok 299:-
- Tröja, grå/blå Carlings 299:-
- Sjal med mönster, H&M 129:-
- Sjal, svart H&M 98:-
- Örhängen, svarta H&M 19.90:-
- Mineralfoundation/puder, Max Factor 165:-
- Flytande Concealer, Isadora 110:-
- Utgångsväska, svart MiraMira 100:-
Sammanlagt: 1220:-

Bra shopping, men som sagt jeans och shoes kvar =)

Pissimugg?

Jag känner igen detta ordet väldigt väl. Ett ord vi använde när jag var yngre, typ 13 kanske... Frågan är bara till vad? Vad fan är pissimugg?

Whatever, började jobba halv 9 idag, fortfarande inte fått min jävla lön! Ringde banken och gasta lite på dom, så förhoppningsvis kommer den in vid 4 tiden, lagom till jag ska möta upp Hogstad och Stine för lite trevlig shopping. Massa shopping! Eller ah.. Bäst jag skriver upp en lista över vad jag vill handla, så får vi se vad jag kommer hem med sen... =P

- Converse
- Stövlar/Uggs
- Jeans/Jenasleggings (om jag hittar några som sitter normalt)
- Mineralpuder
- Mascara
- Halsduk
- Kofta
- Tröja
- Hårfärg (mörkbrun/svart)
- Något trevligt.


Dumma söndag

Hade svårt att komma upp imorse, hela kroppen värker. Inklusive levern. Speciellt levern.
Sjukt segt att jobba söndagar i alla fall, men har haft bra folk på besök hela dagen, inga dryga jävlar...
Har precis duschat lite snabbt, lagt mig ner i sängen med en tallrik fil, valnötter och lite lönnsirap..

Imorgon börjar jag halv 9, sen kommer Hogstad bort till jobbet och så ska vi på fetshopping. SKOR!! I need typ..

Borde egentligen städa här hemma, men jag orkar helt enkelt inte. Inte nu, inte idag.. Typ på tisdag eller nåt..

Sköna lördag

Hade en undebar jävla kväll!! Först hemma hos Hogstad med Randhi-Sofie och Elin, sen lille. Jag älskar allt just nu. Inte nog med att man fick ligga ikväll, saker och ting är nu väldigt clear.
Både på gott och ont.

Inte en enda bild tagen ikväll, men jag var snygg.

Are you intrested?

Hur irriterad blir man inte när man kommer hem och ser att man har 18 nya mail, brukar vara ganska trevligt iof, men när man kollar vad det är för mail står det: Are you intrested? - 5 new people clicked yes on you... 18 fucking jävla skitmail! Ibland hatar jag facebook...

Ikvällis

Klarade mina timmar på jobb idag! Mår väldans mycket bättre än igår, lite hosta bara men det har väl aldrig skadat någon?

Har precis käka (en burk barnmat, funderar dock om jag ska ta den sista också...) ska strax in i duschen, göra mig i ordning sen drar jag hem till Hogstad där Randhi-Sofie också befinner sig. Ska dricka vin, sen blir antagligen utgång. Får ladda upp med några zyrtec så man pllar med jobbet imorgon...
Men ikväll kommer bli en bra kväll, jag känner det på mig! =) So long, suckers!

Grattis!!

Du anar inte hur mycket jag hade velat vara hemma hos dig nu, ge dig en stor kram och slänga en bit tårta i ansiktet på dig! Jag saknar dig så mycket!

Stort grattis på födelsedagen mitt hjärta!


Automatisch-videon

Finally, videon till Tokio Hotels kommande singel Autmatisch är ute på YouTube.
Jag är så grymt jävla besviken. 2 år har man väntat, och så får man se detta? I och för sig, jag kan förstå att alla Bill-fans är nöjda - det är ju bara den jävla schlagerfjollan som syns i videon?
Jag kommer aldrig kunna se på den videon igen. Den förstör låten.

http://www.youtube.com/watch?v=HKEpR_mX7cc

Bästaste september.

Jag skiter i det. Jag pallar inte lägga ner mer energi på alla fittor som inte vet vart dom har röven någonstans. Från och med nu ska jag fokusera på mig, och endast mig. Kan inte alla andra bara gå och dö eller nåt? Jag är ju typ ändå bäst så det spelar ingen roll... Men folk får fan lära sig att använda sin hjärna och sunda förnuft i behövlig tidspunkt. Visst, jag klantar väl också till det då och då, men det är ju jag? Jag får lov att göra det, det borde folk ha överseende med. Jag har blivit snäppet sjukare nu än förut. Sjukt ont i bröstet (lungorna?), en jävla hosta och hög feber. Därför tänker jag tillbringa kvällen i sängen med min man. Länge sedan jag träffade han nämligen. (Ska kolla på TokioHotel-filmerna.) Mer då? Joooo, jag fick tillbaka min löneslipp idag, dock har inte pengarna kommit in på kontot än. Men det blir i alla fall fetshopping på måndag eftermiddag, för HEJ vilken jäkla lön jag fick! Det lönar sig tydligen att jobba sent in på nätterna... Behöver ett par bralls, shoes, höstjacka och några nya tröjor. Får passa på nu när man har så mycket pengar ^^ Plus att lönen från metz snart dyker upp också! Ska spara några kronor tills Felicia kommer upp, måste ju fira att man gått och blitt sambo! Dessutom ska vi ha inflyttningsfest också, har nämligen inte haft det än... Cirkus 12 days left. ÅHOJ vad jag längtar! =D

Pain

Ah, jag är nog fan världsmästare på att skämma ut mig och göra bort mig. Alldeles för impulsiv och godtrogen men så blir det bara kaksmet av allt istället.
Ligge fortfarande i sängen, orkar inte resa mig upp.. Fast jag är jävligt sugen på en kopp varm o'boy... VARFÖR ÄR INTE FELICIA HÄR FÖR!? Då hade hon kunnat gjort det till mig.. Typ tyckt synd om mig, kommit in med soppor, o'boy, fixat en bra film som vi skulle se på. Ni vet väl att när man är sjuk så får man ha täcket med sig ut till soffan? Inte för att jag föredrar soffan framför min säng, och inte för att vi har nån tv eller så. Det var liksom mest ett konstaterande.

Men nej, istället så väntar hon med att komma lagom tills jag har gått och blitt frisk. =(
Man kanske skulle ta och hyra någon att sätta på en stol brevid sängen som sitter och tycker synd om en?
Hmm.. ska kolla sunnmörsposten och finn.no

Vad vann jag?

Fick nyss ett samtal från Hogstad. Hon hade träffat Aud. Fick inte veta exakt allt, hon skulle berätta mer när hon kommer hit om en stund. Fick bara en liten antydan om att "hon vet...". Jaha. Då vart det ute. Hur? I dunno..
Hur känns det? I dunno.. Har en lite smygande konstig tryckande känsla i magen, det känns inge bra. Som att jag är nervös. Kommer hon banka ner mig på jobbet på lördag?
Samtidigt känns det jäkligt bra. Varför vet jag inte. Typ som att "jag vann".
Kanske var det här min syster försökte få fram när hon la korten? Hon sa något i stil med, "du kommer känna en liten seger, om du inte redan gör det". Är det en seger att ha sex med sin före detta bästa väns gamla pojkvän? Hon har som sagt betett sig ganska svinigt själv. Istället för att gå och hata mig själv för att ha varit så elak mot världens underbaraste tjej som jag gjorde för tre månader sen, känner jag nu bara ren avsky mot en helt idiotisk och puckad brud. Det liksom smyger sig fram ett riktigt elkat hånflin på mina läppar...
Frågan är bara; vad vann jag? Tvä nätter och lite hångel med Mr.G? Var det värt det? Jävla bra fråga, får nog ta och fundera lite på det här.. Vad tycker ni?

Jag skiter i det

Min mamma får hata mig hur mycket hon vill, jag pallar inte fixa till en ny blogg helt och hållet. Jag kör på det gamla. Sen om min mamma, eller om Felicias mamma, blir förfärad över hur jag beter mig och lever mitt liv... Jag bryr mig inte. Är lite för långt bort för att någon ska ge mig en örfil för det.
Så här är det nämligen: Jag jobbar jävligt mycket. Och jag förtjänar att få komma ut och har roligt och spendera MINA pengar hur jag vill. Alla får lov att ha en åsikt, givetvis, men det är inga åsikter som behöver nå mitt öra. Att prata om mig bakom min rygg, tål jag inte heller. Folk läser min blogg på egen "risk", det är ert val. Respekterar ni inte min livsstil ber jag er att inte återkomma hit.

Att få kommentarer från min mamma i kommentatorsfältet accepterar jag fortfarande inte. Som sagt, hon får läsa om hon vill, absolut, gör mig ingenting alls, men bloggens målgrupp är fortfarande för låg för henne. Det jag skriver om i min blogg vill jag inte skall tas på telefon vid ett senare tillfälle heller. Rätta mig inte, eller att "försöka få mig på rätt bana" igen fungerar inte heller. Alles klar!? Bra, då kör vi på igen som vanligt tycker jag.

Jag hade en liten konversation med min syster för en stund sedan på msn. Varför är det ingen som har berättat för mig att hon lägger kort? Ni vet ju hur intresserad jag är av sånt!! Jag tyckte hursomhelst att det var skitkul, och började ställa massvis med frågor. Hon blev nog lite trött på mig till slut, för hon struntade i att svara efter ett tag..
Svaren i sig blev jag lite förvirrad över, men jag blev klokare vad gäller en sak.
De som känner mig väl vet att jag den senare tiden haft lite problem när det kommer till karlar. Jag har suktat och pustat, flåsat och letat efter en man i Ålesunds stad. Resultat? Finns ingen.
Min syster påstod nu att jag kommer träffa mannen jag ska spendera resten av mitt liv med i maj 2011. Jag blev ledsen. Först på grund av att det var så långt borta, nästan två år, hallå!? Strax efter blev jag förfärad, nästan lite rädd. Om TVÅ år!? Nej, nej, nej, nej, nej! Det vill jag inte? Om två år är jag 22? Ska jag slå mig till ro i ett litet torp nära sjö och skog i Norrland när jag är 22? Så fan heller! När jag är 22 är jag ute på äventyr förstår ni. 28 KANSKE, men inte 22.
Dessutom ska jag helt och hållet sluta leta, jag menar, palla skaffa pojkvän nu om det nu ändå blir så som min syster säger. Då kommer det ju ändå ta slut? Och då ska man springa runt och vara ledsen och böla och ha sig i evigheters evighet. Och egentligen gäller det ju samma även fast jag skulle vara 28. Jag kan inte riktigt förklara hur jag menar nu, antar att det ser otroligt förvirrat ut. Det jag menar är att jag inte tänker skaffa mig någon karl förrän jag är redo att stadga mig på riktigt. Både för att slippa all smärta tillfälliga pojkvänner kan föra med sig, och dels för att jag är ung och har massor av år kvar att äventyra och leva livet på. Springa runt och knulla kan man göra även fast jag är singel. Skaffa kk kan jag också göra om jag så vill. Jag ska nog klara mig trots allt.
Jag är min egen kärleksdoktor, men ibland kan jag behöva lite hjälp på traven. Men erkänn jag är smart!? =P

Blåmärke från mitt senaste offer.

Sjukast i stan

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Vaknade vid 11tiden av att en jäkla lastbild stod parkerad utanför mitt fönster, med motorn igång! Jävla idioter! Gick upp, klädde på mig, tog plånbok, mobil med mera med mig ut och började skrika på alla puckon där ute. Lät ungefär så här:
- Stäng av den där jäkla motorn nu! Fattar ni inte att folk ligger och sover eller!? Dessutom är jag sjuk, så jag behöver sova!! Jävla puckon!!!!!
- Unskyld, vi stenger selfölgelig av motoren nu på ei eneste gang. Unskyld, god bedring!
Grattis, sen traskade jag ner till jobbet. Frank fick en chock när han såg mig.
- Eeeh, mår du bra?
- Nej! Jag mår som en sur gammal pölse! Har du fått tillbaka löneslipparna?
- Nej... Men du, ta 1000 kr och gå till apoteket.
- Tack, ha de...

Traskade iväg till apoteket, köpte näsdroppar och massa c-vitaminer samt febernedsättande.
Vidare till Spar där jag köpte följande:
- En tropicana juicie med fruktkött
- 3 naturell yoghurt
- 3 burkar cola
- en burk skalade valnötter
- 4 olika varma koppen drycker
- 2 liter mjölk
- en gurka
- en påse morötter
- en paket gräddfil
- en dippa
- 4 burkar barnmat

Jag tror jag har så jag klarar mig några sjukdagar till. Tänkte göra dippa gurka och morötter ikväll =) Mumsigt.
Och angående det här med barnmaten.. Det är faktiskt jäkligt gott! Spagetti bolognese, finns inget godare!

Anyway, fick en bild av Felicia idag, piggade faktiskt upp mig som fan. När hon var här gjorde vi ansiktsmasker, vi såg ut som glasspinnar i ansiktet.. Och så säger hon: Var så ful som möjligt!
Okej, inte så svårt... Kolla även hennes haka... Det liksom rinner av, tror tillåme hon fick på tröjan sen..


Sjuk

Min mor vill prompt inte att jag skulle sluta skriva här, då hon vill följa med mig i min vardag ändå. Så okej, jag skaffade mig en annan blogg, men jag ska försöka hålla denna uppdaterad ändå.

Ångesten från helgen har delvis lagt sig. Har en massa skrot som surrar i skallen, och jag blir inte klokare ju mer jag spekulerar i det. Kanske är bäst att bara låta det vara se vart det bär av helt enkelt.
Var på jobbet i en endaste timme idag. Vaknade nämligen med en fruktansvärd värk i halsen, och det har bara blivit värre under dagen. Tror jag har en lätt feber, och rejält ont i käkarna av någon konstig anledning.
Försöker vila så mycket som möjligt idag, imorgon är jag ledig och hade nämligen tänkt att inhandla ett par höstskor. Ja, om jag fått min förbannade lön förstås. Planerade även en eventuell vinkväll med Hogstad imorgonkväll, men så blev jag ju som sagt sjuk så får se var det blir av det.

Vart nere om på Metz innan jobbet för att kolla upp månadens arbetspass. Hade givetvis inte satts upp några, men jag snackade lite med chefen där och ska eventuellt jobba på lördag om jag får sitta cover. Hela den här ryddbiten går mig nämligen på nerverna, och jag orkar inte vara uppe så länge på nätterna när jag ska jobba dagen efter. Om inte, så blir det utgång på lördag, och jobb nästa helg istället.
Ska skicka ner Felicia till Metz sen när hon kommer också, hon kan gott få gå och plocka lite glas ^^

Nu ska jag värma ännu en varma koppen med kyckling och currysmak, kanske nån knäckemacka också. Måste förse mig med massa varma drycker ikväll så jag blir bra snart. Kanske borde stänga fönstrena inatt också, har ju dem öppna hela tiden, plus att jag inte har någon värme på i lägenheten förutom i badrummet.
Men men, dags för soppa!

RSS 2.0