1a advent

Idag är det den första advent, och jag har spenderat hela dagen i sängen och kollat på Life of Ryan, sen somnade jag en stunf och vaknade lagom till att Wallander började. Älskar verkligen att äntligen ha fått tillbaka TVn på rummet =)

Skulle egentligen ha börjat på min diet i fredags, men efter att mams kom hem från veckans matshopping kändes det verkligen inte lönt. Det blev varsin pizza i fredags, och hon hade köpt ovanligt mycket chips och godis som vi skulle smaska på. Så imorgon, måndag, följer jag med mams till Simrishamn klockan 8 på morgonen och tränar två pass. Och därmed är jag i full gång med min diet, jag hade tänkt att bli snygg och smal till gepyroses student i juni. jag ska dock fuska lite över julafton, för vem kan motstå all den goda julmaten? Nu är det dock så att jag är aningen kräsen när det gäller den maten och äter i princip bara köttbullarna och potatisen och dricker julmust, men ändå. Dessutom så ska jag ju inte dricka förrän dagen efter julafton (kommer aldrig ihåg vad den dagen heter) och på nyår, sen ska jag hålla mig ända fram till min 20års dag. För det var visst någon som sa att sprit, öl, cider och vin gör att man går upp i vikt, även fast jag alltid känner mig frymt mycket smalare än vanligt dagen efter en rejäl fylla?

Anyway, ska tillbaka till Wallander nu. See ya all tomorrow!
Ciao

Nyår

Blir lite ändrade planer för nyårshelgen. Det vart ju tänkt att jag, Felica och eventuellt Malin skulle dra till Köpenhamn, men eftersom jag lider i brist på pengar och Felicia ska hoppa iväg någon månad efter för att åka skidor så kom vi på att vi omöjligt har råd med detta. Det för antagligen bli en nyårsafton i antingen Göteborg eller kanske Malmö, vi får se hur det blir. Jag vill absolut ha med Malin, men eftersom hon ska jobba dagen efter så kan hon nog inte följa med till Götet. Får snacka mer med henne senare om det.

Nu ikväll har jag uppfunnit en liten grej; en minneslåda, där jag lägger alla grejer som påminner om grejer värda att minnas för resten av livet. I där ligger nu ett brev från min syster som hon skrev till mig innan hon flyttade upp till Huskvarna, Tokio Hotel-biljetten plus tåg från och till flygplatsen, biljetten till Thailand, ett tidningsutklipp från en tysk dagstidning där det står om Bills operation, och lite annat som jag inte tänker berätta om =)
Kan vara ganska skoj att ha sånt, och sen kolla igenom allt när man är typ 40 och undrar vad sjutton man gjorde i ungdomens dag innan man söp sönder sin hjärna.

Guten Nacht, vi hörs imorgon =)

Julpyssel

Idag vaknade jag hyfsat tidigt, tack vare telenor och Felicia som envisades med att skcika sms till mig.
Jag hoppade upp, åt ett ägg, och kände att det var dags att ta itu med mitt rum. Har inte städat sen i somras tror jag, om ens det. Tror det kan ha varit innan min student.
Jag rensade all byrå låder, där jag hittade en massa gammlt skräp, och det slutade med att jag samlade ihop en hel svart sopsäck full med grejer jag inte behöver. I samma veva som jag börjar bli klar plockar mamma ner alla julgrejer som ska sättas upp, så jag pyntar till det lite, och nu är det riktigt mysigt därinne.
Stefan hade tydligen en bra dag idag också och plockade fram en digital grej så jag kan börja kolla på tv inne på mitt rum igen =)

Mormor hade bakat lussekatter och andra juldelikatesser som vi gick ner och mumsade på när klockan slog kaffedags, och hela min kropp är nu fylld med julmys, vilket känns jävligt bra med tanke på hur kvällen slutade igår.

Vad händer med världen?

Vet inte hur mycket jag kan eller får säga, men jag hålelr på att oroa mig till döds för Malin just nu. Lever du?

Alice borde ha åkt ut från idol idag, eller ja okej, det går bra med Johan också. Huvudsaken är att Kevin och Rovin går till final, sen är jag nöjd, för där kommer ändå Kevin att vinna =)


Gammal

Fy sjutton vad tiden går snabbt.. Jag kommer ihåg den dagen jag fyllde 14 som om det vore igår. Och Gud ska veta att jag längtar så tillbaka till den tiden! För jämfört med nu så vart allt så mycket lättare, även fast man just då inte trodde att det kunde bli mycket värre. Men problemen växer väl också upp samtidigt som en själv... Och om bara några månader fyller jag 20! Jag ville inte, jag vill stanna här på ruta 19, det är liksom så bekvämt här..
Men när man väl är 20 så är man liksom vuxen "på riktigt", och tonåren är borta. Plus att man har en ful 2a först, och inte en fin 1a. Låter det vettigt? Antagligen inte...

Idag fick jag min första sovmorgon på typ en vecka. Allt detta flängande och stressande sög verkligen musten ur mig. Att gå och vara nervös för den där jävla intervjun som ändå gick åt helvete, tog en massa kraft och energi från mig. Så idag sov jag till halv tolv, vilket är way longer än vad jag sovit den senaste veckan.
Ikväll blir det i alla fall idol, men eftersom jag börjar på min äggdiet idag så kan jag inte äta massa chips och sånt som jag brukar. Och ingen cola heller (hur fan ska jag klara mig!?), vilket är lite trist. Det är ju en del av fredagsmyset, right?

Malmoe

Drar antagligen in till Malmö en dag nästa vecka för att söka ännu fler jobb. Ska bli fränt, nånstans måste det väl ändå finnas ett för mig? Hm, känner att detta börjar bli ett uttjatat ämne här, ska sluta prata om det =)

Imorgon börjar jag med min äggdiet, får be mamma köpa hem en massa ägg till mig som jag kan sitta och mumsa på (!?) om dagarna. Har fått en yttepytte bristning på låret, vilket tyder på att jag sanbbt ökat mycket i vikt, och det tänker jag då fan inte gå med på! Jag ska gå ner typ 10 kg, så ser jag lagom ut sen kanske.

Back in Skills

Började min hemfärd från Jönköping 09.25 i morse, och var hemma i gamla goa Skillinge 18.15. Jag känner att jag vill dö en smula nu, eller i alla fall sova i typ 5 dygn.
Intervjun gick åt helvete kändes det som , fast det sa jag kanske sist? Ah, det jobbet kan jag ju i alla fall glömma.

Morgondagen kommer jag antagligen spendera i sängen, respektive framför tvn ( det är ju idol ). Och på lördag ska jag fortsätta att försöka dö lite. Alltså ingen utgång för amigo! Duktig plott..! Eller kanske inte, jag gör det nog mest för omgivningens och mina medmänniskors skull =P

Anyway, efter denna vecka med gepyros så längtar jag ännu mer efter pengar, så jag kan bjuda tillbaka till henne någon gång. Kändes typ som att hon försörjde mig nu när jag var med henne. Det måste bli ändring på detta!

Ciao

Det senaste

I lördags åkte jag till Trelleborg för att festa med Malin. Det började bra, men slutade med att jag befann mig i ett mänskligt helvete. Så den historien tänker jag inte gå in på mer, men jag kan ju berätta att jag inte ska dicka sprit mer förrän typ på nyår.

I söndasg åkte jag med pappa upp till Göteborg. Jag och Juni hade planerat lite hemligheter till Felicia, hon visste nämligen inte att jag skulle komma upp. Juni fick Felicia att följa med till Ica där dom skulle köpa typ mjölk, och där skulle jag dyka upp. Felica kollar på mig typ jättelänge, och jag står kvar och väntar på en reaktion. Men istället så kollar hon bara snett på mig, hon kände visst inte igen mig. När hon äntligen hade fattat att det var jag (typ 10 minuter senare, ´det är ju trots allt Felicia vi pratar om här) kastade hon sig över mig. Det var skojigt. De två dagarna jag befann mig i Götet tillbringade jag nere i stan och delade ut cvn. Och igårkväll åkte jag då till Jönköping för att gå på arbetsintervju idag klockan 10. Typ timmar före bussens avgång kommer Felicia på att hon också vill åka till Jönköping, så hon ploppade ner till centralen och köpte lite bussbiljetter.

Intervjun gick åt skogen kändes det som. Kanske det var för att jag inte kände mig helt motiverad att flytta till Jönköping. Men jag hoppas ju givetvis att jag får det jobbet, eller något av de jag sökte i Göteborg. Jag vill till Göteborg. Jag älskar Göteborg. Jag är Göteborg.

Sakna

Jag saknar mitt Pyre


Jobb

Sprang ner en vända till mormor innan och följde med henne till kyrkogården för att göra ordningen hos morfar och vezamam och vezapap. En stund efter att jag kommit hem ringer det på min mobil, och en kille frågar vart Skillinge ligger.
- Öh, längst ner i skåne typ..
- Jaha, men kan du komma till Jönköping på arbetsintervju på onsdag?
- Eh, ja tack?

Jag hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas att jag får de!
Och då måste jag flytta. Hejdå Skåne?

Idol-kväll

Väntar med spänning tills klockan ska bli 20.00, jag tror aldrig jag har vart så fast i en idol-säsong som detta året. men en sak förstår jag bara inte, vad sjutton gör Robin kvar där? han är ju sjukligt dålig.. Det är förresten Johan Palm också, han låter som en kopieringsmaskin när han sjunger. Plus att han är alldeles för tafatt på scenen. Nej, heja Alice och Kevin. De kan i alla fall sjunga!

Imorgon blir det förhoppningsvis en liten tripp till Trelleborg för att gå på festis med Mällie. =)

Det gör ont

Jag ger upp snart, jag gör faktiskt det. Jag har försökt hitta ett nytt jobb i fyra månader nu utan att lyckas, jag fick avslag om bidrag från socialen för att de ansåg att jag vistas för mycket i ystad.
Jag är absolut inte kräsen när det gäller att hitta jobb, jag tar vad som helst, bara jag får pengar så jag kan åka iväg sen.
Enligt de på arbetsförmedlingen kommer det bli värre nästa år att hitta jobb, så jag måste verkligen hitta ett nu.
Det gör ont i mig att se på när alla andra lyckas, men själv sitter jag här i Skillinge och bara är misslyckad.
Det gör ont att se min kusin som både går i skolan, jobbar på helgerna och nu söker ett jobb till. Det gör ont att jag inte ha samma framtidsvisioner och viljan som henne, när det egentligen är jag (i alla fall i detta läget) som borde leta fler jobb. Det gör ont att se mamma vrida och vända på sina sista slantar för att ha råd att ha mig hemma. Det gör ont att det gör ont. Jag vill inte ha det så här.

Spermaslyna?

Satt i min godan ro inne i internets stora värld och drömde mig bort, när det plötsligt skriver någon okänd till mig på msn.

Dave: hej söt, är du en spermaslyna?
Charlotte: Ursäkta?
Dave: Tänkte vara rakt på sak och fråga, men ursäkta om jag gjorde dig illa till mods. Ha det bra
Jag svarar inte
Dave:
Jag är nyfiken på dig. Du gillar alltså inte sperma? Inte ens lite?
Charlotte: Och exakt vad är ditt problem?
Dave: Ta det lugnt, jag vill bara veta vad du gillar.. Tycker du om att vara undergiven, eller kanske fastbunden?
Charlotte: Tycker du att du har något över huvud med det att göra?
Dave: Men vi känner inte varndra, vi är helt anonyma..
Charlotte: Säger du det så.
Dave: Så..?
Charlotte: ?
Dave: Berätta för mig vad du gillar?
Dave sätter på camen, det visas en stor snopp
Charlotte:
Jag älskar att vara hårt fastbunden, ha munkavel och bli sjukt hårt knullad i röven. Mitt mål i livet är att bli strypt till döds.

Dave sprutade ner sig själv. Vem är spermaslynan nu?

Observera att mitt sista svar till Dave inte är sant

Get the hell out of my sight!

Jag hatar dom, jag sa ju det! Den jävla blattetanten på socialen gav mig avslag för socialbidrag. Men lätt att jag ska överklaga i rätten, jag ska ha mina jävla pengar! Ser jag henne igen någon gång ska jag banka sönder henne, och be henne dra dit pepparn växer. Eller nej förresten, jag ska vara cool nog att ta det på engelska.
Get the hell out of my sight, you bloody foreigner!

Jag tycker inte alls om vintern

Länge har jag lagt ner onödigt mycket tid på att försöka övertala folk om att vintern visst det är mycket bättre än sommaren. Alla dessa mörka eftermiddagar och kvällar då man kan tända levande ljus och bara mysa, gå i affärer och bada i snygga mössor och halsdukar. Men jag ångrar mig nu. Kanske är det för att jag inte ens har råd att köpa mig ett par varma vantar och jag går och fryser så hiskeligt om fingrarna, eller så är det för att mamma snålar med värmen här hemma. Mina händer är alldeles vita och de är så frusna att jag knappt kan böja på dem utan att de knakar underligt som att de skulle gå sönder om jag rör dom aningen mer, och naglarna är alldeles blå. Jag har alltid vart rätt varm i mig själv, så antingen börjar jag bli sjuk eller så har jag bara sagt så för att verka tuff. Vad vet jag, jag minns i alla fall inte. Men det var jäkligt dumt, för hade jag erkännt från början att jag är frusen av mig så hade jag kanske haft 70 par vantar?

Åker till Ystad strax för att städa ordentligt i lägenheten tills pappa kommer e

Fet helg

Bokstavligen, massa mat och godsaker. Känns som jag gått up 40 kg. Felicia med familj kom ner i fredags och firade dom i släkten som fyllt år under hösten, och som tröst till mig och min syster som inte blev firade fick varsin fin sak av mormor. Tänker dock inte berätta vad det är, men ni lär väl märka sen =)
Det var festligt att träffa Pyret igen, var ute och festade med henne i fredags. Blev mycke sprit och mycket spya, men jag lever fortfarande iaf. Dessutom så har jag en överraskning till henne som kommer om lite mer än en vecka =)

Längtar till jul då jag ska åka upp och festa rumpan av mig med henne igen ♥
Förresten, vi har skapat en grej tillsammans, hon och jag: Fashion trash. Just det.

Yay

Just de, ambassadjävlar! Vi kan visst de åka!
Och just de, blattesocialfittan har inte hört av sig idag som hon lovat. Jag ska bomba de här jävla landet!

Shoot me

Idag när jag kom till tanten på socialen skulle jag redovisa en massa papper. Jag hade samlat allt i en rosa mapp, och när jag skulle ta upp den ur väskan flög en kondom med. Den gled tvärs över bordet och la sig i tantens knä.
- Jag antar att du vill ha tillbaka den?
- Mmh, jo de hade väl vart bra..

Shoot me?

Jag dör

Jag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dörJag dör!

Go and fuck yourself, Perez!

Kollade nyss på klippet från Ema galan i Liverpool där Perez Hilton intervjuar Tokio Hotel backstage. Först och främst har snubben snackat skit om dom hela veckan, sen är tvungen att intervjua dem för fansen och tittarnas skull, därefter ser han sig omkring så att dom inte är i närheten och snackar skit om dom igen med Anastacia i live-tv? Gå och dö eller nåt istället, jag kan inte ens förklara varför jag är arg på riktigt heller. Men aja, länkar skiten här så kanske ni fattar själva.

http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=69578

Jag ska grillas

Imorgon är det dags att hälsa på socialfittorna i Simrishamn. Med mig ska jag ha en jävla massa onödigt skit, och jag ska snacka med en utländska. Undrar om hon har lust att ge mig pengar... Ge mig jobb... Någon?

Ska vi prova handfatet idag, älskling?

Jag hade ett av de sjukaste samtal jag någonsin vart med om med Malin klockan 2 i natt. Observera att vi vart sjukt trötta och hade tydligen inget annat att prata om.

Challe: Jag är nästan med i 10.000 meters klubben.
Mal: Jaha? Hur fan fick ni plats där inne på den toaletten?
Challe: Det var ju det vi inte fick. Vad skulle jag liksom göra, sätta mig på huk i handfatet med huvudet tryckt mot spegeln?
Mal: Jaa, och sen hade du antagligen fått gå ut till flygtanterna och visa en trasig spegel.
Challe: Och en trasig panna. Det är kanske bättre om man sätter sig på huk på toaletten?
Mal: Amen ue!
Challe: Vadå, locket är ju nere!?
Mal: Jo, jag förstod det, annars hade det inte vart så frächt. "Vänta lite, jag ska bara se om jag kommer rätt med foten"
Challe: Ja, synn om man har flip-flop på sig då och råkar fiska upp en bajstolle!
Mal: Vadå? Vem formade bajstollen till en flip-flop då?
Challe: Va?
Mal: Va?

Jag kissar nästan ner mig nu igen, det är fortfarande roligt =P Så mycket har jag nog inte skrattar på.. Ja, sen kylskåpet i Martins trädgård. Why on earth skulle du sitta där?


Minus, minus

Det är nu det gäller! Jag ska verkligen nu, det är dags och jag måste. Det går inte som det är nu, det kommer bli ändring. Stor ändring.

Socialfitta

Pratade precis med socialen, ska dit nästa vecka för att se om jag kan få en peng av dom. Skjut mig i huvudet!

Oplanerad bakfylla

Mitt i middagen igår fick jag ett samtal från Maria. Det visade sig att hon ändrat sig angående festen i gärsnäs. Klockan hade nyss slagit sju, och sista bussen från Skillinge hade precis gått. Jag hade inga pengar, inga cigg och ingen sprit. Och dessutom ingen som kunde köra mig. Jag var precis på väg att ringa Maria för att säga att planerna gick åt skogen iaf, när Stefan erbjuder sig att köra mig till Gärsnäs. Halv nio mötte jag Maria på stationen där, och vi började vår vandring i en bitande kyla. Mit ute på en åker ligger ett gammalt hus, vårt mål. Jag, Maria och Oscar, som var de äldsta på festen, satt utmobbade i ett hörn i princip hela kvällen. Men när vi började bli lite fulla och jag fått släppa loss mina aggresioner på alla fjortisar jag störde mig på, lyckades vi komma överens ganska bra. Vi spenderade typ 2 timmar med att snurra flaskan. Kvällen var helt okej, ganska trevlig, och halv sex på morgon kom Martin, tack gode gud, och körde mig hem till min säng. Jag sov 4 timmar, sen ringde Maria och förstörde min behövande skönhetssömn. Damn... Men jag lever iaf.


1 november

Idag bakade jag en pumpapaj, har inte smakat på den än men den luktar jävligt gott iaf. Sen åkte vi iväg till kyrkan på nån bön grej där dom läste upp morfars namn. Dock läspade prellen och kunde inte uttala Andris Vilumsons rätt. Inte ens halvrätt. Efteråt fick jag chans att fota morfars sten.


RSS 2.0